אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים. יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן) מישהו יודע את הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק איזה מהם כדאי?? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Maxtor 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM עכשיו מה ההבדל בין ata 100 ל ata 133 או IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM (סתם, מה פתאום)
-
- 38 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם עדיין מוכרים HDים שעובדים ב SCSI, ואם כן פשוט תנו לי קישור והמלצה על בקר SCSI טוב!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה הארד דרייב בנפח 120GB עם 8MB באפר. אני מתלבט בין הדגמים של WD ומקסטור, המחיר כמעט זהה(הWD זול ב30 ש"ח). חשובים לי בעיקר האמינות,רעש. מי עדיף בקטגוריות האלה והאם יש הבדלים ניכרים במהירות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני הארד-דיסקים על המחשב.. שניהם זה סיגיט של 500GB ו-32MB באפר. עד עכשיו עבדו מצויין.. פתאום אני מגיע הבייתה ואני רואה שהמחשב לא מזהה לי אחד מהם.. ועוד שבאתחול עצמו המחשב ממש ממש לאט.. וגם במסך ההוא שצריך ללחוץ על DEL בשביל להכנס לביוס.. הוא ממש תקוע שמה. מה יכול להיות הבעיה? למה הוא לא מזהה לי את הארדדיסק השני? ולמה זה כזה לאט?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי (אני במחשב אחר) התחיל להשמיע טיקים ולתקוע די הרבה את המחשב, אז כיביתי אותו, ועכשיו אני מעוניין להספיק לגבות כמה שיותר (לא הצלחתי להעתיק כלום כשהוא היה דלוק, הוא כל שנייה נתקע). מה הדרך הכי בטוחה לגבות? אני מתכוון, שהוא ישרוד כמה שיותר תוך כדי שאני מעתיק... לחבר אותו למחשב אחר בתור הארד-דיסק משני? אה, ומשהו קצת פחות קשור לפורום הזה: אם יש לי מחיצת לינוקס, רק שאני לא יכול להכנס אליה כי הבוט סקטור קצת דפוק, יש לי דרך להעתיק הכל לווינדווז? המערכת קבצים שם היא reiserfs, ואני לא חושב שיש תוכנה שקוראת את זה מווינדווז :\
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 +8 מגה קאש חדש פחות משנה, הארד-דיסק מחולק לשני מחיצות 10 - מערכת הפעלה ותוכנות 70 - משחקים , תוכנות , סרטים , שירים , מסמכים חשובים ועוד היום פתאום לאחר שאחותי אמרה לי שהיה מסך כחול והמחשב נכבה , מאז המחשב לא מזהה את המחיצה השנייה בארד-דיסק ניסתי לעשות כל מיני בדיקות ולנסות לעשות לו dir מהדוס אבל שום דבר לא עובד יש עוד דרך כלשהיא לשחזר את המידע (אל תגידו לי יש אחריות כי זה רק חצי נחמה) ? יש לי שם מלא דברים חשובים ואני לא מדבר על דברים שאפשר להוריד שוב אלה על מלא מסמכים ואתר אינטרנט שבניתי... :'( תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בהארד-דיסק פנימי של WD 250GB הפעולה האחרונה שביצעתי במחשב והיתה משמעותית היא יצירת גיבוי באנמעות Acronis בהפעלת המחשב הטמפרטורה מתחילה באיזור ה 35 מעלות ומגיעה עד לאיזור ה 60 מעלות :-X המארז שלי מאוורר והטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך באיזור ה 35-40 מעלות טמפרטורת לוח האם 47 מעלות. יש טעם לשקול רכישה של אחד חדש או שאני צריך למצוא דרך לקרר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד-דיסק נוסף לזה שיש לי כעת. השימוש שלו יהיה בעיקר על המחשב, אבל אני כן מעוניין להעביר אותו בין מחשבים מדי פעם (נגיד פעם בחודש). שאלה נוספת היא אם יש הבדלי מהירות ביניהם... עזרה בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפ…
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב העניין ככה, מאז שקיבלתי את החלקי מחשב היפים שלי שקניתי מ"פנדה" (לוח אם , כרטיס.מ ו הארד -דיסק שלי) המחשב פשוט מקרטע בכל דבר... זה פשוט היה נראה לי שאיזה חלק קצת מפגר במהירות אז... החלטתי לעשות כמה בדיקות וכשהגעתי לבדיקה של ההארד-דיסק שלי- אגב זה IBM GPX60 40GB , מצאתי תוצאות די מפתיאות הוא מקבל 3.3 מגה בקצב קריאה ממוצע כאשר הוא אמור לתת לי ביצועים בערך פי עשר בדיוק יותר טובים ז'אתמרת 33 מגה בבמוצע (למי שלא יודע חשבון ) וגם שמתי לב שהוא עושה מידי פעם ציפצופים ??!! פעם בכמה שעות טובות... העם למישהו פה יש מושג מה הבעיה ?! ובבקשה אל תגידו : ממממ.... קניתה IBM אתה דפוק לך תחליף... תנו תשובות יותר "מעמיקות" בבקשה. \\\ תודה מראש...
-
- 49 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ארדיס של wd 320g sata מה לעשות.?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי במחשב 3 הארדיסקים 2 של SEAGATE ואחד של SAMSUNG הבעיה היא עם אחד מהSEAGATEים הוא עובד הכל טוב ויפה..הוא גם עבר בדיקה ע"י הכלים של היצרן (בדיקה שאני בצעתי) ונמצא תקין הבעיה איתו הוא שהוא פשוט נעלם מהCOMPUTER אחרי פרקי זמן לא קבועים..ורק RESTART מחזיר אותו.. הוא גם לא מופיע בDEVICES ככה שאני משער שהBIOS פשוט מאבד אותו סתם כך פתאם .. הפרטים המדוייקים של הארדיסק הם Model: ST31000340AS, Firmware: SD1A אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לזרוק רעיונות מה לבדוק זה עשוי להיות מועיל... תודה מראש לכל העוזרים, וחג שבועות שמח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה הביוס מוזהה אותו 32 gb וינדוס מזהה רק 17 גיגה יש פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי דיסק st4000dm000 של סיגייט. יש לי ווינדוס 7. כשניגשתי לdisk management על מנת לאתחל, אני רואה שהדיסק מחולק בעצם לחלקה אחת של 2048GB ואחת של 1678. האם כך זה אמור להיות? האם יש דרך סטנדרטית לאחד אותן? אני זוכר שלפני שנים, כאשר הדיסקים הראשונים בנפח 4TB יצאו לשוק, נאמר שזה בעצם "שני דיסקים בחבילה אחת" או משהו בסגנון הזה. האם זה המקרה פה? אציין גם שמופיעה לי אופציה של convert to GPT disk, בניגוד לdynamic disk. אין לי שמץ מזה זה אומר ואם זה קשור. שאר הדיסקים שלי נמצאים כבר במצב של GPT, בעוד שהחדש מוגדר כdynamic. מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-