עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by supercars,

שלום, קיבלתי דיסק און קי, ולאחר שאני מחבר אותו מתחילה לרוץ תכנית מוסיימת. כיצד ניתן לבטל אותה ? ניסיתי למחוק את הקובץ Autorun עצמו אבל הוא לקריאה בלבד. עזרה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by michal33,

שלום, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצורך גיבוי. יש לי בבית רשת מחשבים ואני רוצה להיות מסוגלת לגבות מהרשת (לחבר לראוטר) אבל גם להיות מסוגלת לגבות דרך USB. האם יש דיסק עם חיבורים כאלה? תודה, מיכל

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  3. חיפשתי פה ולא מצאתי מדריך לזה אז מצטער אם פיספסתי השימושים שלי במחשב רגילים - משחקים ותוכנות על Windows 7, לא שום דבר מיוחד מעבר לזה. בכל מקרה אחרי שיגיע ה-Seagate 7200.12 418AS, איך כדאי לי לחלק אותו? ומה להתקין על איזו מחיצה? - הבנתי שאת האנטי-וירוס מתקינים על מחיצת ההפעלה ואת שאר הדברים (משחקים, תוכנות, סרטים, שירים) כדאי להתקין על המחיצה האחרת, נכון? תודה.

• 15 תגובות
    • 8k צפיות
  4. Started by galr52,

שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by abarbotel,

מה זה כונן ssd ומה זה dok

6. Started by alex15,

במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by a1a1a1a,

איזה הארד דיסק לקנות לשימוש HTPC שישב בסלון ולכן צריך להיות כמה שיותר שקט. הנפח לא מאד משמעותי 500-1000 יהיה בסדר. עד 400 שקל, עדיף פחות. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ObakeFilter,

שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. קניתי את הDOK הנ"ל לפני שבוע, בימים הראשונים של השימוש העתקת קובץ וידיאו של 350MB לקח 23 שניות (מדדתי). כעת ההעתקה לוקחת 65! שניות, כמעט פי שלוש מהזמן - זה קצב של 6MB/s שזה קצב של DOK סטנדרטי. איך זה יכול להיות? כמובן שאני תמיד מוציא באופן בטוח. הDOK משמש לצפייה דרך הDVD - יכול להיות שזה גורם להאטה שכזו / שוחק אותו? יש לDOK אחריות של 10 שנים, בכל מקרה לא נראה לי הגיוני ירידה כזו דרסטית בביצועים אחרי שבוע. מה דעתכם? תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, עדכון למטה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by idonimni,

א. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני (בעיקר למטרת גיבוי ואולי גם לניגון סרטים בדיוידי) ואני מתלבט בין 3 אפשרויות: 1. Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717800 אחריות: חמש שנים. מחיר: 455 ש"ח 2. Western Digital My Book Home Edition 500GB WDH1CS5000 מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=689077 אחריות: 3 שנים מחיר: 475 ש"ח 3. Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK מפרט: http://www.kama.co.il/product_details.php?product=100099&path=product,uc,view&uc=1&view=attributes אחריות: 5 שנים מחיר: 364 ש"ח (שלושתם עם מהירות 7200 RPM) ב. אני אוכל לחבר כל אחד מהדגמים האלה לנגן דיוידי…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shloosh,

קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by zaroor,

יש לי dok חדש של SANDISK CRUZER U3 16 GB ושמתי לב כאשר הוא תקוע בתוך המחשב הנורה שלו האדומה דולקת נורמלי וגם שמעבירים קבצים אז יש קצה היבהוב מהיר ..אבל כאשר הוא בסרק או לא מעבירים בו קבצים אז הוא מהבהב בקצב איטי מאוד כמו ספוט שנידלק ונכבה לאט .לעומת זאת באחר שיש לי אותו הדבר בדיוק רק נפח של 8gb אז הוא דולק קבוע בסרק ולא מהבהב ,השאלה האם זה ככה או תקלה ב 16GB ??? וצריך להחליפו ??

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by 1_Nike_1,

תקן ה-SATA השלישי כבר מתחיל להופיע, אך עם זאת ההוצאה לפועל רחוקה מלהיות משביעת רצון. מקור: BeHardware הגרסה השלישית של תקן ה-SATA מציעה בתיאוריה מהירות של 600 מגה-בייט לשנייה, כפליים מזו שבגרסה הקודמת של התקן. כרגע לא כונן קשיח ולא SSD מסוגלים לנצל מעבר לרוחב-פס של 300 מגה-בייט לשנייה, אך הדור השלישי של SSD המתוכנן ל-2010 יעשה זאת - לדוגמא 500 מגה-בייט לשנייה שהכריזה יצרנית הבקרים Indilinx על בקר ה-Jet Stream. לעת עתה שום ערכת שבבים לא תומכת בפיתרון הזה באופן טבעי לכן דרוש פיתרון מצד שלישי. כיצד עושים את זה? על מנת לקבל שני חיבורים במהירות מלאה, בשביל RAID 0 למשל, נצטרך רוחב פס של 1.2 גיגה-בייט לשנייה. זה לא פשוט אלא אם כן נוכל לגייס שלושה חריצי PCI-E במהירות של 5 גיגה-פע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sha1823,

המחשב שלי מפוצל לשני דיסקים קשיחים באחד מהם מותקן המערכת הפעלה ובשני יש את כל הדברים שלי תמונות משחקים שירים עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ופתאום נעלם לי הכונן קשיח שיש בו את כל הדברים שלי נכסנתי לניהול דיסקים ושם אני רואה את הדיבק שנעלם אבל אני לא מצליח להחזיר אותו שיראו אותו ושאני יוכל לגשת למידע עשיתי מקש ימני והוא לא נותן לי את האופציה לעשות אותו אקטיב ..מה עושיםם????? הינה תמונה http://img39.imageshack.us/i/10410066.jpg/ [br]פורסם בתאריך: 19.10.2009 בשעה 21:40:22 טוב חברים הצלחתי אפשר למחוק לנעול

17. Started by chap123,

קראתי את המאמר על הכוננים החיצוניים כאן בפורום. בעיקרון אין הרבה צרכים מיוחדים לכונן החיצוני. בעיקר אחסנה של קבצים כדי לא להעמיס על ההארדיסק במחשב ועוד שימוש חשוב (אם זה אפשרי) יש לי LCD Sumsung 40" b - 530 full HD ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר הארד דיסק חיצוני לטלוויזיה בעיקר בשביל סרטים. יש לי windows 7 ככה שחשוב שהוא יתמוך במערכת הפעלה זו.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by bennnn,

היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה? ההרדיסק הוא של טושיבה 60 גיגה...העניין גם כשזה קורה ואני שם את המחשב בשיפוע הכל עובד כרגיל.. ממש מוזר!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן חבר שלי קנה מאייבורי הרדיסק חיצוני בגודל טרה אחד של סיגייט לאחר כמה ימים הוא לטענתו הוא ניקה וירוסים דרך תוכנת nod32 מאז ההרדיסק לא מוצג במחשב שלי. קצת פרטים : שמכניסים אותו ל USB הוא עובד משמיע רעש שומעים את ההתקן מתחבר למחשב אבל לא רואים אותו בניהול דיסקים רואים שהמחיצה מפורמטת למרות שיש עליה 500 גיגה חשובים מאוד של עבודה ניסיתי להפעיל אותו דרך SATA ישירות למחשב וזה לא עזר , במנהל התקנים הוא מזוהה תקין ההרדיסק לא מעניין פה בכלל רק המידע שיש בתוכו חשוב לי לדעת אם יש משהו לעשות לפני שלוקחים אותו לשיחזור מידע. תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני . מחיר : 200-300 ש''ח גודל : 300 GB ומעלה חיבור : USB 2.0 אמינות : חשוב מאוד ביצועים : בינוניים-גבוהים וזהו אני חושב . כמה שאלות : 1.אני מחבר אותו לUSB והוא עובד ? או שצריך התקנה מסוימת ? 2.איך אני יכול לדעת שבמחשב יש USB 2.0 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by eliil1,

אני צריך כרטיס למכשיר TOUCH DIAMOND 2 , בערך 8 גיגה , זול ,אך איכותי. תודה [=

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Ashand,

איזה HD כדאי לקנות למטרת איחסון/ספריית סרטים מוסיקה תמונות האם WD Caviar Green or WD Caviar Black

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר

25. Started by ag43,

יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים