אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח למחשב הנייח שלי על מנת לאחסן סרטי HD בערך 10 ג'יגה כל סרט אני צופה בהם בטלויזיה חכמה דרך PLEX עד עכשיו אני משתמש בכונן רשת ( ללא חיבור קווי MY BOOK) אבל משום מה יש לי כל הזמן קטיעות בשידור הרציף ( אחת לחצי שעה ) ולכן אני מעביר כל פעם סרט לכונן קשיח במחשב וצופה דרך ספריה בכונן קשיח שהוא לא כונן רשת. חשבתי לקנות כונן כונן פנימי של WD בגודל של 2-3 טרה. אני מעוניין בכונן איכותי שיהיה גם מהיר וגם אמין (צריכת חשמל לא חשובה לי לדוגמא) איזה כונן מומלץ? מה סדרי הגודל של מחיר לכונן כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש וחצי אינטל 510 120GB, עשיתי לו הרגע בדיקה בתוכנה AS SSD והתוצאה הכללית יצאה מאוד נמוכה יחסית לדיסקים אחרים, או שזה אמור להיות ככה? Uploaded with ImageShack.us ואגב מזה כל הקריאות שבאות אחרי ה SEQ? ה 4K וה 4K-64THRD? ואם זה באמת תוצאה נמוכה מה עשיתי לא נכון? הגדרתי מהתחלה ACHI והטרים פועל מההתחלה, מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יותר טוב: 1)Western Digital WD BLUE 3D NAND SATA 500GB. או 2) Crucial MX500 500GB SATA III . בנוסף: 1) שמתי לב שכונני SANDISK זולים הרבה יותר. זה לא נראה לכם חשוד??? 2) שמתי לב שתמיד כונני Samsung 860 Pro יותר יקרים. מה מייחד אותם שתג המחיר שלהם גבוה יותר? האם הם באמת יותר משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן חיצוני אמין ככל הניתן לצורך שכבת גיבוי במשרד שבו אני עובד. נפח אחסון לפחות 3TB. אציין שנקנו כבר 2 כונני seagate Maxtor שהתגלו מאד לא אמינים וכבר הוחלפו פעמיים באחריות, לכן אשמח למשהו איכותי יותר. הרעיון לשלבו במערך הגיבוי במשרד בנוסף לגיבוי בענן (DropBox), כאשר אחת לתקופה של נניח שבועיים נחבר אותו למחשב נגבה וננתק. אשמח גם לדעתכם לגבי מערך הגיבוי. תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות הרדיסק בנתיים אני חושב בכיוון של MAXTOR 80GB7200RPM ATA133 איזה כוננים אתם יכולים להמליץ שהם ATA133 ו 80GB.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובן , חוץ מהמחיר ....
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה הקרוזר של סאן דיסק ויש לי איתו בעייה מוזרה שבעבר הייתה קורה לפעמים ועכשיו כל פעם... יש מצבים שהוא פשוט לא מוכן למחוק קבצים ישנים , הוא מראה לי שהוא מוחק אותם והכל סבבה ואיך שאני בא להעתיק קבצים חדשים הקבצים שמחקתי מופיעים מחדש כאילו לא קרה כלום. בנוסף אי אפשר לבצע לו הוצאת חומרה בטוחה משום מה הוא לא נותן תמיד מעלה הודעה של לא ניתן כעת נסה מאוחר יותר... מה הבעייה פה הדיסק און קי או החיבורי USB שלי שמישו יתן לי תשובה לבעייה המעצבנת הזו בבקשה...?? בנוסף כבר עשיתי לו פורמט איזה 5 פעמים כי זו הדרך היחידה למחוק אותו אבל זה לא הכי נוח כל פעם להעתיק מחדש את כל הקבצים במקום פשוט להוסיף על הקיימים... אם הבעייה היא בUSB אשמח לשמוע באיזה דרך אוכל לסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אהלן קראתי קצת מדריכים באתר...וראיתי שאפשרי לעשות OC להרד דיסק? איך?? הרי אין לו קלוקים כמו לרכיבי ליבה?? מעלים את ה PRM?? נגיד יש לי HD עם 7200 סלד... עד כמה אני יוכל להעלות אותו?? 10K כמו הראפטורים?? האם זה מומלץ?? זה משפר את הביצועים בצורה ניכרת?? ואפשרי לעשות OC גם לצורב...??
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בהנחה שמהירות לא מעניינת אותי ו DVD RAM גם לא עושה לי את זה (הצורב מיועד בעיקר לצריבה של סרטים ומעט מאוד DATA) מבחינת איכות מה עדיף? יוסי
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לבעלי הכונן כדאי לעדכן לקושחה החדשה 0009 http://www.crucial.com/support/firmware.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש המלצה על כונן חיצוני שלתוכו אפשר להכניס הרד דיסק? האם יש הבדל משמעותי לכוננים בטווח שבין 250 שח ל1000 שח? ועוד משהו קטן, האם להעדיף כונן 3.5" עם ספק חיצוני או 5.2" עם ספק פנימי..?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אוקי כולם אני רוצה לקנות הרד דיסק ישן מחבר של 40 גיגה wd 5400 rpm ב120 שקל שווה ? בחיבור ide שווה ? עכשיו אני לא יודע כמה שנים יש לו אותו נראה לי הרבה והרד דיסקים מתים כול 5-7 שנים אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הארד דיסק שלו תקין ויחזיק לי תזמן הזה ? מה אני יכול לעשות ? אני יודע שהוא עובד אבל אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק זמן ולא יתפגר לי אחרי שנה שנתיים תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תענו לי על השאלות האלו ע"פ הצורב הבא: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3550A/index.shtml לפי מה שאני יודע, כשיש צורב רגיל, צריך גם צורב וגם כונן דיוידי(בנפרד)או כונן קומבו? האם זה ככה גם בצורבי דיוידי? צריך גם כונן דיוידי בשביל לקרוא דיסקים וגם צורב דיוידי בשביל לצרוב? או שצורב דיוידי יכול לשמש גם ככונן דיוידי כונני דיוידי יכולים לקרוא גם דיסקים רגילים(של 700 מ"ב)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב, אז הייתה לי הזדמנות להחליף את ה3540A ה"ישן" שלי ב5170A חדש ומחודש.. כמובן שהבנתי שה5170A יותר טוב, השאלה היא במה.. מה זה נותן לי, והאם כמו בקודם יש לי אפשרות או צורך לצרוב FIRMWARE שונה, אני משתמש במדיות 16X של וורבטים.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג והשימוש המשני שלו יהיה לגיבויים. הוא יתחבר ל- סטרימר (Popcorn C200) באמצעות USB2. מחיר 400 - 550 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי גלקסי 3, 16 ג'יגה. זיכרון הפלאפון התמלא ולכן אני מעוניין בהרחבתו. אני מתלבט בין 16 ג'יגה ל 32 ג'יגה(לצורך העניין- 16 ג'יגה מילאתי אחרי שנה ו 4 חודשים (בעיקר תמונות) וכרגע הוא מלא) אם מישו יכול להמליץ על גודל שמתאים לי + סוג ספציפי אני אשמח. תקציב שלי הוא עד 150. לדעתי גם זה יותר מדי לדרישות שלי. אני רוצה משהו שפשוט יספק את העבודה כמו שצריך וזהו. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-