אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אפילו בקטן, האם אפשר לצרוב ל-2 צורבים במקביל? אם כן - באיזה תוכנה? או שצריך חומרה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
וכן - קראתי את הסטיקי מומלצים - הוא בדיוק מה שחיפשתי - ועל כך תודה ועכשיו לשאלה - אני רוצה לרכוש את HD103SJ ובKSP מציעים למכירה את הדגם אשר לו הם קוראים כך: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ אני מניח שזה אומר שזה או SJ או UJ. אני חייב לומר שלא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הSJ לUJ - משהו בפלטות. בפירוט על המוצר באתר של KSP כתוב שהמודל הוא: Spinpoint F1 HD103SJ שזה בכלל מבלבל, כי לפי הסטיקי הבנתי שה-SJ הוא F3 וה-UJ הוא F1... אז מה זה מה ומה ההבדל ביניהם בכלל? הושיעני! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ניסה לקנות משם מדיות DL ? יש המלצות / ממה להיזהר? האם קריטי להתרחק מיצרנים לא מוכרים? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום! ברשותי נייד toshiba a300-1nd יש בו מקום ל 2 כוננים קשיחים, כאשר הוא מאוייש כעת ע"י כונן יחיד בעל 320ג'יגה, והייתי מעוניין בכונן נוסף, בגודל זהה. התקציב לא מוגבל. השאלה שלי היא א. המלצות ודעות על כונן שיתאים ל'דרישות' ב. המחשב עדיין באחריות, האם התקנת כונן נוסף באופן עצמאי תפגע באופן כלשהו באחריות? בסה"כ כיסוי פלסטיק עם בורג 1 על חלל הכונן, אך אני לא מעוניין לפגוע באחריות. תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... ההארדיסק שלי עושה לאחרונה מלא רעשים........ לא תיקים ... רק רעשים של קריאה העניין הזה תקין??
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
על הכונן להיות בעל מהירות סיבוב גדולה ופיירווייר 800 על מנת לטפל בחומרי וידאו כבדים, עדיף כמובן מחברה אמינה ומוכרת עם אחריות. תודה@!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לכתוב תגובה באשכול "מאגר תוצאות של ביצועי DOK..." אבל רציתי קודם לשאול שאלה. במאפיינים של ההחסן הנייד שלי יש טבלר "מדיניויות" ובו אפשר לבחור בין שתי אפשרויות "הסרה מהירה" או "ביצועים מיטביים". השאלה, אם אני מסמן "ביצועים מיטביים", הקריאה והכתיבה להחסן תהיינה יותר מהירות? דרך אגב, מה הראשי תיבות DOK? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים, אחד מדגם ST3500418AS והשני מדגם WD5000AADS. אני משתמש בטכנולוגית RAID-0 SATA לצורך שיפור ביצועים. מקריאה באינטרנט הבנתי שה-WD מהסדרה הירוקה מאוד איטי, לכן אני מתלבט לקנות עוד ST ולהשבית את ה-WD. רציתי לשאול האם מדובר בשיפור משמעותי וניכר לעין? ודרך אגב אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין הירוקים לכחולים?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מצלמה FinePix J20 של פוגי ואיתה כרטיס זיכרון מסוג SDHC 4GB Transcend לאחר שההורים שלי נסעו הם צילמו תמונות סטילס ותמונות וידאו משום מה הקבצי סטילס הועברו בהצלחה לכונן אולם 2 קבצי וידאו עיקריים לא הועברו קובץ אחד מהם נמחק מהכרטיס זיכרון ולא הצליח להעביר אותו למרות שמהמצלמה היה אפשר לנגנו הקובץ השני נשאר במצלמה בלי אפשרות להעבירו אבל גם ניתן לנגן אותו מהמצלמה רציתי לשחזר את הקובץ הנוסף כמו שאני משחזר לעיתים רחוקות מ- HDD אבל לא הצלחתי למצוא את הכרטיס זיכרון (שמופעל מהמצלמה) בתוכנת שנועדו לשיחזור קבצים זאת למרות שבמערכת הפעלה כן זיהתה את הכרטיס רציתי לדעת איזה תוכנה תוכל לעזור לי לשחזר את המידע האבוד?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עד כמה טוב ה-RAID-0 שיש ל"ניהול דיסקים" ב-Windows Vista/7? אני רוצה להשתמש ב-3 דיסקים קשיחים ולהשתמש ב-STRIPED VOLUME באמצעות WINDOWS האם זה ישפר לי באופן משמעותי את הקריאה/כתיבה בין המחשב לבין הדיסקים? ואיזה פתרונות חומרה יש? יש עוד היום דבר כזה שנקרא SCSI? בקיצור מה אני צריך לקנות כדי להשתמש באחסון הכי מהיר שיש ובמחיר ביתי?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הארד דיסק מהמחשב של אח שלי לא עובד. ניתקתי אותו וחיברתי למחשב שלי וזה גם לא עובד. כשמדליקים את המחשב ההארד דיסק עושה כמה תקתוקים ומפסיק אחרי כמה שניות. יש על ההארד דיסק מידע חשוב שאין לו גיבוי..... WD CAVIAR SE 80GB SATA מה אפשר לעשות?? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שתי כוננים של 500GB, הראשון דגם ST3500320AS והשני דגם ST3500418AS, שתי הכוננים אותו נפח, אותו חברה אבל דגם שונה. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות מערך RAID 0 למרות ששתי הכוננים מדגם שונה?. ויש לי עוד מספר שאלות: - האם אני יכול לעשות מערך RAID 0 שיש על כונן אחד מערכת הפעלה ועוד מידע מבלי לאבד אותו? - מה אני צריך לעשות בשביל מערך RAID 0?, קראתי כמה מדריכים אבל לא ממש הבנתי, האם אני צריך כבלים מיוחדים?, דיסקים?, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-P55M והוא תומך במערך RAID 0. - אחרי שאני עושה RAID 0 אני מתקין את המערכת הפעלה כרגיל? דרך הדיסק?. - בשביל לעשות RAID 0 אני צריך להגדיר משהו בביוס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם השתדרגתי במחשב חדש עם המלצות מאוד חמות שלכם, אני חלילה לא בא בטענות רק מנסה להבין ... הארד דיסק נשמע לי מאוד רועש, יכול להיות שזה אני הבעיה ולא הוא, אבל איך אוכל לדעת ? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS בעבודה יש לנו מחשבים של HP XW8600 מאוד חרישים , מה הם מרכיבים שם שכל כך שקט ?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-