אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי שרת QNAP 212P, אני רוצה לקנות עבורו UPS. הדרישות צנועות, לא צריך UPS עוצמתי, אבל אני רוצה שהוא יכבה את השרת אוטומטית. בדקתי מה נתמך: https://www.qnap.com/i/in/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=9&II=117&hf=0, מה שיש בארץ י-ק-ר לכן אני מעדיף שלא לקנות UPS כמו של APC שיעלה לי 650 שקל לפחות, אלא מוכן להתספק באחד פחות טוב (בתנאי שלא נצטרך להחליף בטריות פעם בחצי שנה...) המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הראדיסק שני בעיקר למטרות גיבוי של ההארדיסק הקיים, מה אתם אומרים כדאי לעשות את שניהם RAID1 או פשוט שני כוננים ולגבות את כל המידע של כונן א' לכונן ב'? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המחירים של כולם פחות או יותר זהים - מה שאני מתלבט לגביו זה עניין ה"הצפנה פנימית" ששמתי לב שצץ לגבי כל מיני כוננים(w.d בעיקר) שאני *לא* מעוניין בו. הכונן ישמש לגיבוי יום יומי של פחות או יותר 200GB בשבוע ובערך GB15 ביום. (ישמור בכל רגע נתון 2 גיבויים מלאים) - מדובר ברשת משרדתית קטנה. אני ארכוש ב אייבורי, KSP או TMS - אופציות רכישה מכל החנויות יתקבלו בברכה. התקציב הוא באזור ה-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה בהמחשב שלי יש לי 4 דיסקים קשיחים: אחד של 1tb מחובר ישירות למחשב עוד אחד של 150 גיגה (ישן)מחובר ישירות למחשב (עם חשמל של הלוח הכוונה) עוד אחד 232 גיגה מחובר למחשב ישירות עוד אחד חיצוני של 1tb . הבעיה היא שהבאתי עוד אחד בנוסף לכל של 1tb חיצוני..ברגע שאני מחבר אותו הנורה שלו נדלקת והמחשב מזהה אותו..אבל הוא לא נמצא ברשימת הכוננים..מה שכן..שאני מנתק את כל הכוננים החיצוניים אחד אחד הם עולים בנפרד..חבר שלי אמר לי כנראה זה יכול להיות בספק..או בלוח..אשמח לעצות אני עובד עצות..תודה אביב !! מה שכן נסיתי לבדוק את עניין האות של הכונן..הוא לא מופיע בכלל..ד"א מדובר בדיסק קשיח חדש מהניילון..וכמו שאמרתי בנפרד הם עולים אבל לא ביחד \:..יש מצב שזה איזשהי מגבלה או עומס?? תודה !!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הארד דיסק של LACIE עם יציאת ESATA בנפח 1TB היום הוא התחיל לעשות בעיות בכך שהמחשב לא מזהה אותו ע"ג "המחשב שלי" הוא מזוהה במנהל ההתקנים.מזוהה באופציה להוצאת החומרה כשאני מחבר אותו.אבל לא משנה מה עשיתי הוא לא מזוהה ע"י המחשב.(זו לא בעיה בהארד דיסק עצמו כי שמתי אותו על לפטופ עם ESATA והוא כן עבד וזוהה) אני כבר נואש.מישהו יכול לעזור לי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אחרי שהVERTEX 2 שלי חי טוב מאוד והחליט לעשות בעיות שלחתי RMA וקיבלתי VERTEX 3 הבעיה היא שעכשיו כשהרכבתי אותו במחשב החדש הוא עושה בעיות, המערכת קופאת ונדלקים לו לד ירוק ואדום לי אין כוח לחכות שוב לRMA ולכן אני קונה עכשיו SSD מKSP מאחר והם ממוקמים מטר ממני בערך צריך המלצה לSSD חדש ולא יקר במיוחד חייתי בכיף עם 60GB ואני יכול להמשיך לחיות עם נפח כזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD ויש כל כך הרבה דגמים שזה מבלבל... אני מבקש שתי המלצות: ל-SSD 60 גיגה ול-120 גיגה. אני קונה בחו"ל. חשבתי ע להדגמים הבאים: Corsair Force GT 120 / 60 OCZ Vertex 3 120 / 60 OCZ Agility 3 120 / 60 Patriot Pyro SE 120 / 60 Patriot Wildfire 120 Crucial M4 64 / 128 מי הכי מומלץ? (המספרים הם הנפחים הקיימים הרלוונטים להשוואה) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי( יגיע השבוע) Asus Z87 Deluxe ו SSD 525 240GB של אינטל. בנקודה מסויימת הבנתי שבלוח אם אין חריץ מתאים ל msata ועם ה SSD לא מגיע מתאם ל SATA רגיל(או אפילו מתאם ל 2.5) אף על פי שאני לא מכיר את הנושא באופן חזק, הלכתי וקניתי(עדיין יכול להחזיר) http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=19502&txt_search=syba&buy=&minprice=0&maxprice=0 1.האם המתאם מתאים למה שאני צריך? - יתן לי אפשרות לחבר את הSSD ללוח בתאימות ל -SATA 3 ?. יש לי מארז Thermaltake Overseer RX-I - והוא אמור לתמוך ב mounting של 2.5 2. האם המתאם שקניתי מתאים ליכולת המארז, או שצריך לקנות מתאם נוסף 2.5 ל - 3.5 ? בפועל קיבלתי מוצר של חברת IOCrest , משהו מוזר - עם מק"ט זהה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן HDD שהוצאתי ממחשב. קניתי לו מתאם (עם קופסא) לUSB. המתאם לא מגיע עם ספק כוח. (Ebay) מה התפקיד של הספק כוח? האם הוא הכרחי? האם השימוש הוא אחר ללא ספק כוח (למשל- הוצאת חומרה באופן בטוח..) הצלחתי להפעיל אותו כמה פעמים ככונן חיצוני, כולל להפעיל ממנו מערכת הפעלה, אבל כרגע כשאני מחבר אותו למחשב הוא מסתובב, ומפסיק אחרי חצי דקה, והמחשב לא מזהה אותו. גם הBIOS לא מזהה אותו. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח את תתנו את תעדכם על הקשיח הזה- http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=78&model_cd=439&ppmi=1170 מחירו 250 שח. אני יכול להוסיף 40 שח בכדי לקבל 7200RPM רגיל (לא ECO GREEN) או להוסיף 80 שקל ולקבל 640 עם פלטה כפולה. אשמח לשמוע דעות. המחשב הוזמן כבר עם הקשיח הזה אבל עוד לא מוכן. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות דיסקים DL מחו"ל מכיוון שבארץ המחירים מופקעים(כלומר 100 ש"ח ל 5 דיסקים? ואני חשבתי שמשחקים זה ממש גנבה). בכל אופן, התבוננתי לתומי באמאזון וראיתי שם 2 סוגים: 1. חבילה של 50 דיסקים של Memorex סוג DL ב 50 דולר. http://www.amazon.com/Memorex-8-5GB-Double-Layer-Spindle/dp/B000UWX70S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-1 2. חבילה של 20 דיסקים של Verbatim ב 33 דולר: http://www.amazon.com/Verbatim-8-5GB-2-4X-20pk-Spindle/dp/B000GHWRIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-2 אני יודע שהממורקס יותר משתלם מבחינה כספית אבל חלק כתבו בתגובות שהם לא הצליחו לצרוב עם הממורקס ומכיוון שזוהי קנייה מחו"ל אני צריך להיות החלטי.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו טווח מחירים. מה בוחרים? יש לי במחשב גם ESATA וגם USB3
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה יש לי וינדוס 8 חוקי. עכשיו א ני כרגע משתמש בו בכונן הרגיל ואני רוצה התקין את הוינדוס בSSD להשתמש בCD KEY מקורי זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי תכני וידאו של כמעט טרה (גדל עם הזמן), ועוד מוזיקה ותמונות של כמה עשרות ג'יגות צריך המלצה לדיסק חיצוני של 3 טרה לגיבוי הוידאו ושאר התכנים. ד"א עדיף לעשות מערך RAID לגיבוי ? כמו כן אפשר המלצה לכונן SSD (לא יותר מידיי גדול) למערכת הפעלה ? הלוח אם הוא GIGABYTE EP-43-DS3L עם חיבורי SATA 3GBPS, יש טעם לכונן SSD? ("צוואר בקבוק") כרגע אני עם דיסק פנימי 2 טרה. ** המהירות קריאה\כתיבה פחות חשובה לי, לא נקודה קריטית. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכונן קשיח חיצוני של 1TB אם יש אחד ממש טוב של 2TB אז סבבה. לא אומר לכם תקציב אך אני רוצה אחד שהוא אמין וטוב. סומך עליכם שתתנו לי מוצר לא יקר מדי שמשתלם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ההרד דיסק הזה? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ורציתי לדעת אם ההרדיסק הזה טוב, הוא עולה 410 ש"ח בנעה, והמחשב שלי פועל כמעט כל הזמן. ומה אומר ה AAKS? לינק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 תודה, גיל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-