אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
החברה הראשונה שאינה מהווה יצרנית שבבי הבזק מאמצת את טכנולוגיית האחסון הצפופה ביותר בשוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה לצערי ה-SanDisk Cruzer Mini 512MB שלי קיבל רגליים ונעלם למזלי לא היה עליו מידע חשוב ולא מגובה בבואי לחשוב על DOK חדש ראיתי שני דגמים מעניינים: Samsung OEM 2GB שכמובן המחיר שלו מאוד מושך PQI Cool Drive U339 2GB המחיר שלו טוב PQI Cool Drive Pro U339 2GB Pro זה טוב על הנייר (או על המסך), מה בפועל? בעיקרון לרוב אני לא עובד עם קבצים בנפחים גדולים והבדלים קטנים במהירויות לא חשובים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב? ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted בטלפון. לאחר שנסיון תיקון באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! צרבתי תיקיות של תמונות (לגיבוי) על דיסק DVD+R של ELK 8X (הדיסקים נקנו בהמלצת זיגזג) באמצעות צורב DVD של Toshiba. זאת הפעם הראשונה שיצא לי לצרוב DVD והניסיון הראשון לא היה מוצלח. צרבתי עם NERO 6 ULTRA ומשום מה ב-99% של תהליך הצריבה התהליך נתקע, ה-Buffer נשאר על אותו אחוז, רק הזמן זז. עצרתי את הצריבה בלית ברירה וניסיתי שוב. הפעם הצריבה הצליחה אך מערכת ההפעלה התקשתה לקרוא את הדיסק. כשלחצתי פעמיים על הכונן ב-"מחשב שלי" לקח זמן עד שתוכן הדיסק נקרא (הגיוני - 4GB) אך כשניסיתי להיכנס לתיקיות בתוך הדיסק התקבלה הודעה "ל-Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן שהוא פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows." מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש איזו דרך לחבר הארד דיסק פנימי רגיל ודי ישן (בעל חיבור ATA133 ולא SATA) למחשב נייד ע"י usb או משהו כזה? מישהו יכול להפנות אותי למה אני צריך לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487220.0 החלטתי לנסות את מזלי. לא יודע אם אקנה או לא אבל אני בודק. האם קיים בקר FAKE RAID נורמלי ברמת התחלה בתקציב 150 דולר? חריגה: 50 דולר למשל: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,1977001,00.asp ביקורת סבירה נמכבר כרגע בNEWEGG ב 80 דולר בלבד במצב open box במקום 140 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816102080R&cm_re=Promise_FastTrak_TX4310-_-16-102-080R-_-Product http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816102080 ראיתי גם את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816115053 ויש עוד השאלה היא אם הם שווים משהו המטרה היא לבנות מערך R…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אז השבוע קניתי את ה nec 3500 עם המעט צריבות שעשיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה ליצור דיסק dvd עם קליפים +תפריט השאלה שלי היא איך אני הופך קובץ mpg או avi ל dvd ? ובנוסף אחרי שאני מכניס קליפים והופך אותם ל dvd איך אני עושה תפריט שכל קישור למעשה יקרין את הקליפ הנכון.. גם לינק להסברים בנושא יהיו אחלה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שניהם בערך באותו טווח מחירים. מה בוחרים? יש לי במחשב גם ESATA וגם USB3
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש samsung HD103SJ חיברתי אותו למחשב ולאחר מכן דרך הDisk Managment פרמטתי אותו לאחר מכן הוא הופיע במחשב שלי לאחר מכן ביצעתי Error checking דרך לשונית Tools בPropertes לאחר שהסתיימה הבדיקה ההרדיסק הפסיק להופיע במחשב ניכנסתי לBIOS אבל שם ההרדיסק בכלל לא מופיע מה יכול לגרום לזה ומה אני יכול לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עודמ לקנות צורב DVD ואני צריך שתעזרו לי מעט אני רוצה 1. שיסתדר עם מדיות בצורה טובה 2. אמין 3. אני הולך לגבות איתו מידע לרוב 4. שאני אוכל לצרוב איתו סרטים לDVD בנוחות 5. DVD-RAM ממש לא חובה אבל אם יהיה אז יהיה נחמד .... ד"א ראיתי כאן 3 ביטויים שהם קצת סינית בשבילי : ביטסטינג ועוד שניים אפשר הסברון נחמד ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינטצ' שיהיה 250-320 ג'יגה. הכי חשוב שיהיה מהיר במיוחד בהעברה של קבצים גדולים מהמחשב לכונן כלומר שמהירות הכתיבה תהיה גבוהה. מה בערך תהיה מהירות הכתיבה של הכונן ? התקציב הוא כ-300 ש"ח אם אפשר בפחות אז פחות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוס של יצרנית בקרי ה-SSD הצנועה Phison מציג חזון מרחיק לכת בו כונני SSD בנפחי 128GB ו-256GB יחליפו את הכוננים המכאניים במחשבים ניידים באופן סופי - בתוך שנה או שנתיים מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מידע על זיכרון במכשירים, הכוונה לזיכרון הפנימי שמכיל את הפקודות והמערכת של המכשיר, כגון בדיסק קשיח, לא את הזיכרון (1 טרה וכדו') שמכיל את מה שמאחסנים בו אלא את הזיכרון שמכיל את הfirmware של הקשיח ואת הפקודות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע לקריאה או שמישהו יוכל לעזור בהתכתבות במייל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי איזה דעה של מישהו לגבי הרדיסק חדש איך שקונים לתת לו לעבוד יום שלם או יומיים רצוף בלי כל פעולה מאמצת--אז הוא אומר שזה מאריך את חיי ההרדיסק ---האם זה נכון או שטות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי מותקן הארד דיסק Western Digital 250GB SATA-II. כרגע כמו שקיבלתי אותו ה-S.M.A.R.T. לא פעיל, האם כדאי להפעיל את זה? (אני לא ממש בטוח מה זה עושה בכלל..)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן כמו שניתן לראות במפרט עם לוח שתומך בחיבור כונן קשיח בתצורת IDE. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למטרת אכסון קבצי מדיה שיהיה בהם שימוש שותף. מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שפועלות באופן קבוע יותקנו על הכונן הקשיח הפנימי. השאלה בעצם היא האם יהיה הבדל מורגש באיטיות בשימוש בקבצי המדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות) בכונן החיצוני לעומת כונן פנימי (IDE)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי ב EBAY את הכונן הזה ורציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו למחשב כדי שישמש כנגן HD. http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-XBOX-360-HD-DVD-ROM-DRIVE-TOSHIBA-SD-S802A_W0QQitemZ250105339532QQihZ015QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem אני מבין שהוא בא בלי פאנל ואני לא רואה איזה חיבור יש לו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לגבות את כל התמונות המשפחתיות שנערמו עם השנים בזכרון נייד אמין ולא יקר מדי. במידת הניתן אשתמש בו גם לאחסון סרטים וצפייה בטלוויזיה המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-