עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arkadur,

הSSD הידוע של אינטל נמכר בKSP במחיר הזה, המחיר נחשב למחיר טוב? עדיף להזמין מחו"ל? (יש לי את האופציה) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by ilanit,

היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Omri D,

אני מקווה שאני פותח את זה במקום הנכון אם לא תעבירו כי הלכתי לפי האיגיון. אני מחפש מארז של כוננים קשיחים שאני יוכל לשים שם 2 או 4 כוננים לחבר אותו לרשת שלי בבית ולעשות מין Netapp קטן כדי לגבות שם את הנתונים שלי. אני ראיתי שיש דברים כאלה אבל בצורה מצומצמת שאין לי מושג איך לחפש את זה ברשת... אם יש של WD אני מעדיף את שלהם. תודה כל העזרה מראש...

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Sooki,

היי, שני הארדיסקים ישנים שלי לא מזוהים יותר במערכת בחיבור פנימי, או מזוהים חלקית בחיבור usb (מזהה חומרה בשם USB MASS STORAGE DEVICE אבל לא מופיע במנהל הדיסקים). לדעתי הם נפגמו מהפעות וכיבויים דכופים, היה לי הרבה כיבויים והדלקות כפויים ויכול להיות שזה מה דפק אותם. יש לי הרבה מידע שאני רוצה על שני הארד דיסקים האלו, יש דרך לנסות לתקן אותם? אולי מעבדה שמתחמחה בזה (אפילו שלפי מה שהבנתי זה יעלה סכום רציני). אני מקווה שרק האלקטרוניקה בארדיסקים נפגמו, כי הם לא עברו איזה טלטלה מיוחדת, אבל אי אפשר לדעת אני משער. תודה רבה לעוזרים, אופיר.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. Started by BommBoomOn,

הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by aviv_ni,

שלום קניתי מתאם usb למחשב שיש בו כמה חורים להכניס בהם 4 כרטיסים של זיכרון יש לי 3 שמתאימים להם 2 עבדו והשלישי ששמתי אותו אני מחבר למחשב וזה רושם לי שאין דיסק נשלף , כשאני עושה מאפיינים זה רושם לי גודל כולל 0gb איך זה יכול להיות יש לי בכרטיס הזה 8gb הנה הכרטיס שלי sandisk memory stick pro duo 8gb magicgate

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by edenbd,

קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by Waze,

יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofelshadow,

כמעט כל הארד דיסק שהיה לי עד היום "חלה" במחלה הנוראית שנקראת BAD CLUSTERS. רציתי רק לדעת האם זה טיבעי שלהארד דיסק בן חצי שנה-שנה יהיו BAD CLUSTERS? והאם יש דרך, תוכנה, משהו כדי ל"תקן" אותם? לפחות חלקם? אני משתמש באל פסק ומכבה אותו בצורה מסודרת תמיד.. תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  10. אני כרגע מתלבט בין סיגייט 1.5טרה שעולה בKSP כיום 620ש"ח כולל מע"מ. בסופ"ש במדור 7ימים צדה את עיניי הודעה של אופיס דיפו,ושם הם מפרסמים כונן חיצוני של VERBATIM,באותו נפח,במחיר של 500ש"ח (!). איך ייתכן כזה הפרש משמעותי? למישהו יש ניסיון עם החיצוני? בעיות או משהו? לי זה נראה זול מדי ולטענת חבר,חשוד משהו. אודה להבהרות לפני הרכישה נ.ב - במקרה של 2הכוננים,מטרתם הינה אכסון בלבד. אני נוטה לכיוון הפנימי מפני שהוא SATA2 7200RPM,ואילו החיצוני "איטי" USB2 מצ"ב תמונת מחיר ע"מ לחסוך לינקים

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by elad-r,

שלום, אני רוצה לחבר הארד דיסק יחסית חדש בעל חיבור sata למחשב ישן ובלוח אם אין חיבור כזה, יש דרך לחבר אותו בכל זאת? מצאתי כבל שמתחבר לכבל חשמל ומשנה את החיבור שלו כדי שיתאים להארד דיסק אבל לכבל sata לא מצאתי כזה דבר... תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Ace-of-spade,

יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yossi_s1,

אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  17. היי אני חדש פה ויש לי שאלה וסיפור ארוך (וקצת עצוב) לפני זמן מה קניתי את ההארד דיסק הנ"ל בנוסף לHD 80GB שהיה לי במחשב (המע' הפעלה מותקנת על ה80GB, לא על ה500) והוא תפקד טוב בערך שבועיים, אחרי שבועיים-שלוש הוא קרס ושבק חיים ונאלצתי ללכת לשחזר את המידע אליו לHD אחר, את הHD שקרס הלכתי לחנות שקניתי אותו ממנה והם החליפו לי לאחד אחר, בדיוק אותו דגם... כרגע אני עם הHD החדש (אותו דגם) בערך חודשיים-שלוש והוא מתחיל לעשות לי שוב בעיות כמו - אם אני צופה בסרט שנמצא עליו אחרי בערך מחצית הסרט המחשב נתקע וצריך לעשות "Hard Reset" (ללחוץ על הכיבוי למטה) אבל אם אני צופה בסרט שנמצא על הHD של הם 80GB הוא לא נתקע, אותו הדבר אם אני מעביר קבצים גדולים (מה500 ל80 אחרי זמן מה המחשב נתקע, אבל ההפך ז…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Big_White,

האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?

19. Started by dagidag,

קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by mashas,

צריכה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" מקסימום. המטרה של הדיסק זה אחסון מוזיקה ותמונות במטרה לנייד בין הבית למשרד, כלומר משהו נייד ליומיום , לא לצורכי גיבוי - לזה יש כבר WD של חצי טרה בבית ודיסקים. בעיקרון אני לא כ"כ מכירה את seagate, ראיתי גם משהו של סמסונג ושמעתי המלצות לכאן ולכאן. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים, הבעיה הזו לא הייתה קיימת תמיד ואין לי מושג למה זה התחיל עכשיו. ברשותי שני הארדיסקים תקינים. כשאני מחבר כל אחד מהם בנפרד המערכת עולה בלי בעייה. כשאני מנסה לחבר את שניהם אני מקבל (לפני עליית הווינדווס) את השגיאה הבאה: pxe-e53: no boot filename received מדובר במחשב ישן פנטיום 4 3.0GHZ בתושבת 478. לוח: ALBATRON PX865PEC PRO VER: 2.0 הכוננים מחוברים בחיבור IDE, שניהם על אותו כבל (יש לו שני יציאות). כמו שהסברתי,זה עבד בלי בעייה בעבר. תודה מראש. צירפתי קבצים כדי להראות איך זה נראה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by WarNet,

אהלן אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון סרטים(בפורמט mkv). כי אני מתכווון לפרמט בקרוב ל-7 . ויש לי תיקייה של 200 GB של סרטי באיכות HD. אני מעוניין להעתיק אותה ואז לפרמט. בעתיד הדיסק הזה יתחבר למזרימדיה(שיתפקד במקום המחשב). לכן אני צריך תמיכה אליו בדקתי בFAQ לגבי מידע ולא הבנתי איך אני בודק ,האם AHCI פעיל אצלי? כי אני מעדיף חיבור eSATA שקיים אצלי בלוח אם ,כי זה יותר מהיר אין לי מועמדים תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by Shpitz316,

אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים