אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ יותר בשלב ה windows setup לפרמט את המחיצות פירמוט מהיר ולאחר מכן למחוק אותן או רק למחוק ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על ההארד הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/55384/111 מצד אחד זול ומפתה מצד שני זול בצורה חשודה. לא הצלחתי למצוא איזה דיסק יש באריזה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך זמן רב אמרתי לכם שהמדיות שלי טיאק והיה לי ויכוח עם כמה, על האיכות. היום ניסיתי לגבות עם תוכנת ארקוניס ונאמר לי שהמדיה מסוג נחות כאשר הכנסתי את המדיה של LG התוכנה החלה לגבות. מהיום אני מפסיק לקנות טיאק, רק חבל שיש לי 100 DVD ו-100 CDR של טיאק אי לכך ובהתאם לזאת אני מתנצל בפני כולם שהתווכחנו לריק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש סיבה שהצורב לא מוכן לצרוב יותר מ32X על דיסקים 52X של NASHUA?! הוא אמור לצרוב על 48X... והנרו מזהה לי מהירות מקסימלית 32X אפשר לעשות משהו? יש פיתרון? מה לא בסדר... אגב ה FIRMWARE שלי זה 2.07... יש עדכון? אולי הוא יפתור? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם 2 הארד דיסקים של Seagate 500GB (ST3500320AS) מקודם חיברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן (WD 250GB KS) למחשב החדש בשביל להעתיק ממנו את כל הקבצים לחדש. אחרי שסיימתי להעתיק הכל (כלומר קרוב ל-250GB) ניתקתי את הכונן והחזרתי את המחשב למצב הרגיל. (בכוננים החדשים של Seagate לא נגעתי) אני די בטוח שלפני כן זה לא היה- כשהדלקתי את המחשב הוא הרעיש יחסית חזק (מעין קרקושים כאלה), אני חושב שמההארד דיסק. ליתר בטחון החלטתי לבדוק את מצב ה-SMART של הכונן לראות אם רשום משהו חריג. הורדתי תוכנה בשם HDD Health - והיא דיווחה על "בריאות" של 94% לכונן אחד, ולעומת זאת לשני רק 72%. צירפתי תמונה עם הנתונים, הנתונים שהם ככל הנראה הבעייתיים בכונן עם ה-72% (אלה ששונים משמעותית לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשאול יש לי את המחשב הבא המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR 80GB דיסק קשיח אני רוצה לרכוש דיסק קשיח בגודל 320GB או 500GB, עכשיו אני הייתי רוצה לשאול האם לא יהיה לי בעיות עם המחשב הוא יתחיל להיתקע או משהו כזה?, או בכלל לא יתמוך לי המחשב עם גודל שכזה של דיסק קשיח? ???[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:42:50 ההתלבטות בין Samsung - 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II שעולה 230 ש"ח.או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שעולה 285 ש"ח. או Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II שגם הוא עולה 285 ש"ח אחחריות לחמש שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סביר להניח שכבר שאלו את השאלה הזו הרבה פעמים, אך לא מצאתי שום נושא כזה : רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA לבין SATA2, ואילו תכונות עיקריות צריכים לבדוק בדיסק לפני שקונים אותו? תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צורב: IDE\CdRom_NEC_DVD_RW_ND-3550A Firmware version: 1.07 מדיה: Silver Line DVD+R DL x8 מנסה לצרוב DATA של כמה קבצי AVI גדולים (700MB) שזה יוצא ביחד: 7600MB כל ה-DVD שניסיתי עד עכשיו, נדפקו ב-55 עד 75 אחוז מהצריבה תוכנה: Nero 9.0.9.4 מערכת: Win XP Pro SP2 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את המפרט של המחשב תראו בצד. יש לי הארד דיסק IDE של WD שאני רוצה להוסיף בנוסף לזה שיש לי ואני לא מצליח. ההארד דיסק שאני רוצה להוסיף הוא תקין ומפורמט! בהתחלה שמתי אותו על slave והמחשב לא עלה.. ניסיתי גם לשים אותו כמאסטר ולנתק את שלי ואז בכלל לא עלה כי אין עליו מערכת הפעלה. יש מששו שצריך לעשות חוץ מלחבר אותו? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה. תמונות של ההארד דיסק: http://tinypic.com/r/2d6krbb/3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחת לכונן יש לי סוויצ'ים כאלה (מטגים) יש לי 8 ברצף (כאלה קטנים) siemens זה כתוב על הסוויצ'ים מה זה עושה? למישהו יש מושג? נ.ב זה כונן ישן יחסית מצאתי אותו במשרד של אבא שלי ואני מעוניין להישתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בחצי טרה או טרה אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי בדיקה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שזהו הכונן החיצוני הכי מומלץ, חיפשתי בכל בלק פרידיי וסייבר מנדאי ולא מצאתי מחיר טוב בחול. https://www.amazon.co.uk/Seagate-Backup-Portable-External-Drive/dp/B01127CY26/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480506961&sr=8-1&keywords=STDR4000200 יש אותו ב KSP ב 590 שקל אבל האם מישהו מכיר מקום יותר זול באתר בחול? בבדיקה שלי בשנה שעברה בבלק פרידיי הוא עלה 100$ באמזון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בחדר מחשבים, ש30 תלמידים משתמשים באותו כונן רשת. כרגע, כונן Cloud של WD. מיתר לציין שקשה מאוד מאוד לעבוד כך. אני מחפש פיתרון אחר ומהיר. האם יש כזה דבר כונן רשת SSD? אם כן - הוא יתן פיתרון טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שומע זימזומים בהרדיסק, זה מפחיד אותי אז לא יודע מיפו זה בא, כי זה בא ל5 שניות והולך ועד אז אני לא מצליך לגלות. אז אני 60 אחוז זה בא מההרד דיסק. אז יש לי שאלה א. אם קניתי לפני שנה את ההרד דיסק אז זה עדין 3 שנים אחריות או רק שנה. ב. אם יש בעיה בהרדיסק ניצאת מחת שוברה או משהוא כזה אז ההחאריות מגינה אל זה. ומה אתם חושבים שזה בבקשה תעזרו לי. עריכה: מרוצה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לם, אני מחפש לרכוש 2 כונני SSD לצרכים הבאים יש לי מחשב נייד LENOVO T61 וחשבתי לשדרג אותו בכונן SSD מפנק אשמח לקבל/לשמוע את עצותיכם לגבי כונן טוב ואיכותי לנייד בנפח של 64-128 וכונן נוסף בנפח 32GB שאוכל לקחת איתי לכל מקום, עם חיבור USB כמובן (רצוי USB3-במידה וזה לא מקפיץ את החיר בצורה משמעותית) ובנוסף אשמח לקבל המלצה לרכישה של הכוננים בחו"ל כי המחירים בארץ פשוט מטורפים תודה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר HD עם SATA1 ללוח שתומך בSATA3? האם יש תאימות לאחור בלוחות אם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח או W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח מה הסיפור עם ה AA האלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהוא מכיר את הצורב הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38029 ומה האיכות שלו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי את ה WD 8MB 80GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ויש לי גם הרדדיסק Nikimi 30GB 5400rpm. עכשיו, אם אני יחבר באותו כבל IDE את הניקימי כך שה WD יהיה ה Master והניקימי יהיה ה Slave, הביצועים יפגעו ? כי בכל זאת הניקימי הרבה יותר גרוע מה WD.. לפי מה שהבנתי לא אמורה להיות שום בעיה של ירידה בביצועים..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-