אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מיתלבט בין שני צורבים אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב ? הראשון NEC AD7170A X 18 BLACK שעולה 155 השני ND4571 NEC 16 X שעולה 281 אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב למה הוא יותר טוב או שהוא ממליץ על צורב אחר שבתווך המחירים האלה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ICXdWzgmLmQ רכשתי מאמזון כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגיטל 8T. כאשר הוא כותב נשמע קול עמום מוזר כמו ששומעים בסרטון. האם זה טבעי ? מדובר בקול עמום, האם יתכן בשל הקופסה החיצונית הפלסטית העוטפת את הכונן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף NVMe SSD חדש https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html שיהיה מהיר במיוחד אבל לא מובן מכל הדור החדש , האם מתחרים בסמסונג 980 PRO ? מבחינה כתיבה רציפה Intelligent TurboWrite שמגיע בסמסונג 108GB ואף יצרן אחר לא מציין מונח זה אצלו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ב-DX כמה כוננים שלהם במחירים מאוד נמוכים: 32GB ב-200 ש"ח 64GB ב-340 ש"ח 60GB ב-440 ש"ח המחיר של השניים הראשונים כמובן יותר מפתה, אבל כנראה שיש סיבה למחיר הגבוה יותר של ה-60GB. מהירות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי על מקרים שונים של בעיות עם התקן SATA. בעיות שמתעוררות כאשר רוצים לפרמט וכו'. למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הרהרתי לי לגבי DoK כי הדיסקטים האלה כבר משגעים אותי. חשבתי שזה יהיה די בזבוז לקנות סתם דיסק און קי רגיל וחשבתי ללכת על אחד שמנגן mp3 (ז"א יש חיבור לאוזניות וממשק של נגן ממוצע) ובנוסף לכך יהיה לו פין USB (לא כבל). יש חיה כזו? מספיק משהו בינוני 1GB אפשרי אולי גם משהו שתומך ב-U3 עם אפשרות התקנה מחדש והסרה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הנ"ל ויש לי דיסקים של silver line x8 אבל הצורב מסכים לצרוב רק x4 עידקנתי את הקשוחה וזה לא עזר....מה עושים ? :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 750 גיגה בן 6 שנים USB 2 השתמשתי בו לגיבויים עד לאחרונה, ולפני כחודש בערך התחיל לעשות בעיות: כשחיברתי אותו היה רשום התקן לא מזוהה, כשחיברתי אותו על מחשבים אחרים לא זוהה ולא היתה כל הודעה, עכשיו כשחיברתי אותו שוב למחשב שלי ליציאת USB לא זוהה ולא היתה כל הודעה החלפתי יציאה בהתחלה נשמעו צפצופים מוזרים כאלה ופתאום זוהה טוב ,ועכשיו עובד טוב מזהה את הדיסק ומעתיק אליו קבצים ,מה זה אומר , מה עושים ??? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב התחיל להיתקע ברגעים לא קשורים, ניסיתי לפרמט והבעיה המשיכה. אז עשיתי סריקה לסקטורים פגומים על הדיסק קשיח דרך windows 7, ועכשיו הוא כותב לי מדי פעם your hard disk is failing, ושכדאי לי להחליף אותו בהקדם. יש לי עדיין אחראיות על הדיסק קשיח, האם אני אוכל לממש אותה במקרה כזה ? אם כן מה אני אומר להם ? תודה לעוזרים (יש לי 500GB של WD)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://techreport.com/discussions.x/10116 גיגבייט הוציאה ב 2005 את הכרטיס PCI שאיפשר התקנה של עד 4 זיכרונות של 1 גיגה או 2 גיגה זיכרון וזה היה מעין כונן SSD אבל הזיכרון היה DDR 1 והמחירים שלו היום יקרים יחסית. עכשיו יצא דגם שני בתמיכה ב DDR 2 שהם משמעותית יותר זולים.גם בנפח הוא תומך פי 2.השאלה האם ניתן להשיג את זה בארץ והאם זה כדאי כל הסיפור הזה עם הכונני SSD שיש היום.?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי NEC 3500... איך אני יודע במה הוא תומך ומה כדאי לקנות לצריבה ? והאם יש הבדל בין +\-R או שזה פשוט סוג DVD לצריבה שמתאים לצורבים מסוימים ? כמו שכבר אמרתי... אני וDVD... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה מחשב חדש עם כונן קשיח גדול ומהיר: 160 GB SATA2 8 מ"ב Cache ויש לי כונן קשיח נוסף קצת יותר ישן מהמחשב הקודם: 40 GB IDE 2 מ"ב Cache האם שווה לחבר אותו בנוסף לכונן החדש ולהגדיר שקובץ ההחלפה של הווינדווס יישב עליו? זה ייתן שיפור בביצועים או שלהפך, כי הכונן הישן עובד על חיבור יותר איטי ועם פחות Cache? מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חדש כאן... יש לי DVD ישן: Graetz AV-290 ולאחרונה קניתי את הצורב: Nec ND-3520A. ה- DVD שלי לא מזהה את ה- DVD+-RW הבאים: Fujifilm DVD+RW, Memorex DVD+RW, Ritek DVD-RW אני מקבל את ההודעה: no disc בכולם. האם מישהו יודע אילו RWים ה- Graetz AV-290 יודע לקרוא? האם שינוי ה- Booktype עבור DVD+RW יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח. מה ההבדל בין שני הדגמים? WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS אותו מחיר. ההבדל?. והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ויש גם מחירים, אם כי אין עדיין תאריך - https://www.gadgety.co.il/196500/intel-ssd-760p-announced/ מעניין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טרה WD10EARS SAMSUNG HD103SJ SEAGATE ST31000528AS HITACHI HDS721010KLA330
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול רציתי לגבות כמה דברים מהדיסק קשיח של המחשב, אשר כמובן מתחבר למחשב ב-SATA. הוצאתי מהאריזה של הלוח את אחד מהכבלי SATA וניסיתי לחבר אותו ליציאה בפאנל האחורי של הלוח. אחרי 10 דקות של ניסיונות עם כל כבל שהגיע באריזה הבנתי שמדובר בכבל SATA מיוחד שאמור להתחבר ליציאה. חיפשתי וחיפשתי, הלכתי לחנות כדי לודאות שלא שכחתי בטעות את הכבל בחנות (פתחתי לוח חדש כדי לראות אם מגיע כבל מיוחד איתו). שום דבר. לא מצאתי את הכבל. בחוברת הדרכה של הלוח כתוב משהו מעורפל על הנושא: בחנות אמרו לי שאני טועה וכונן SATA רגיל לא מתחבר ליציאה הזו. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום תצורב שלי חדש באריזה. חיברתי את כול החיבורים אבל אני מנסה לצרוב DVD VERBATIM והוא נכשל אחרי איזה 30 % ? WTF? לא קרה לי אף פעם ה NEC. איזו אכזבה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 צורבי DVD, ופתאום הבוקר שניהם מסרבים לזהות דיסקי CDRW בתור רב פעמיים ולא נותנים למחוק אותם. לא התוכנה של הWINDOWS ולא NERO. הכוננים תקינים לחלוטין, צורבים וקוראים את כל סוגי הדיסקים אבל לא מזהים CDRW, כאמור. מישהו מכיר את הבעיה הזו? עריכה: הסרת הכוננים ממנהל ההתקנים והפעלה מחדש לא עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מקבל מחדש חדש שיכיל את החלקים הבאים: Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel Core i7-930 GTX 580 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 ANTEC TRUEPOWER 850W ANTEC P183 באיזה תצורה עדיף לי לחבר את הכוננים הקשיחים ? אני קראתי מהסטיקי ובכלליות הבנתי שרייד 0 נותן ביצועים טובים יותר אך יש סיכון שאם אחד נופל אז גם השני נופל והלך הכל. ברייד 1 אני מפסיד נפח של כונן אחד והביצועים ? האם בכלל יש הבדל ביצועים משמעותי בין רייד0 לבין זה שאני כלל לא אבצע מערך רייד ופשוט אחבר אותם בתצורה רגילה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-