אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
נא ראו הערה חשובה בסוף. 1. אשמח להמלצה לדיסק קשיח פנימי בנפח 1 טרה, הדיסק ישמש גם להרצת מערכת הפעלה וגם לגיבוי חומרים (אפצל אותו), כך שאני מניח שעליו להיות במהירות 7,200 RPM, אשמח ללינק המלצה על חברה ודגם ספציפיים. 2. במידה ואחליט לרכוש נפח של שני טרה, האם עדיף לרכוש שתי יחידות של המלצתכם בסעיף הראשון, או דגם אחר של דיסק יחיד בנפח שני טרה? 3. האם פיצול לשני דיסקים מפחית את הסיכון שהדיסק/ים יהרס/ו, מעלה אותו או לא משנה? (היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאם מפצלים לשני דיסקים, ודיסק אחד הולך לעולמו, אפשר עדיין לעבוד עם השני. 4. האם יש יתרון כלכלי משמעותי ברכישה דיסק אחד (2B) לעומד שני דיסקים של 1T? הערה חשובה: מניסיון העבר, על הדיסק/ים שארכוש לכלול לפחות שלוש שנות אחר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני SEAGATE 1TB ואני עובד איתו קצת יותר מחצי שנה, לאחרונה חיברתי אותו גם למקבוק וגם לווינדוס 7 ואחרי זה כשניסתי לחבר אותו למחשב שלי שרץ על וויסטה המחשב מזהה את הכונן (גם בDevice manager וגם בהוצאת החומרה באופן בטוח) אבל אין לי גישה אליו.. וזה קורה רק במחשב הספציפי הזה, יש לי עוד שני מחשבים בבית עם XP ו7 ובשניהם הוא עובד חלק, רק בויסטה לא. יש משהו שאפשר לעשות כדי ל"שכנע" את הויסטה להכיר בו מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה בהמחשב שלי יש לי 4 דיסקים קשיחים: אחד של 1tb מחובר ישירות למחשב עוד אחד של 150 גיגה (ישן)מחובר ישירות למחשב (עם חשמל של הלוח הכוונה) עוד אחד 232 גיגה מחובר למחשב ישירות עוד אחד חיצוני של 1tb . הבעיה היא שהבאתי עוד אחד בנוסף לכל של 1tb חיצוני..ברגע שאני מחבר אותו הנורה שלו נדלקת והמחשב מזהה אותו..אבל הוא לא נמצא ברשימת הכוננים..מה שכן..שאני מנתק את כל הכוננים החיצוניים אחד אחד הם עולים בנפרד..חבר שלי אמר לי כנראה זה יכול להיות בספק..או בלוח..אשמח לעצות אני עובד עצות..תודה אביב !! מה שכן נסיתי לבדוק את עניין האות של הכונן..הוא לא מופיע בכלל..ד"א מדובר בדיסק קשיח חדש מהניילון..וכמו שאמרתי בנפרד הם עולים אבל לא ביחד \:..יש מצב שזה איזשהי מגבלה או עומס?? תודה !!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עד 450 ש"ח לכונן או ש Crucial M4 120GB עדיף במחיר של 475? או שהסמסונג גם טוב? *נא להתחייס למחירי אילת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב דיוידי הזה. הוא כבר לא קורא דיסקים דיוידי שהוא צרב. שאלתי פה בעבר ואמרו לי שזו בעיה ידועה ויש אותה להרבה אנשים. אז מה שאני רוצה לשאול זה אם צריבת עדכון קושחה אחד מאלה יעזור? http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 300GB, אני רוצה להגדיל את המקום, האם אני יכול להוסף כונן עם זכרון נוסף או שאני צריך להחליף את מה שיש עכשיו, ואם אפשר להוסיף אז האם זה צריך להיות אותה חברה כמו שיש עכשיו? יש לי של חברת Western Digital , ולוח אם של גיגבייט P35-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1TB עם יציאת esata. מצאתי את הSeagate BlackArmor 110WS, איך הכונן שבתוכו - ST310005BWD1E2RK? למי שיודע, איך הוא ביחס לSamsung EcoGreen F2? שאלה נוספת קשורה, אם אני קונה כרטיס פשוט של SATA/ESATA (כרטיס PCI רגיל), האם הביצועים יושפעו מאיכות הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ICXdWzgmLmQ רכשתי מאמזון כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגיטל 8T. כאשר הוא כותב נשמע קול עמום מוזר כמו ששומעים בסרטון. האם זה טבעי ? מדובר בקול עמום, האם יתכן בשל הקופסה החיצונית הפלסטית העוטפת את הכונן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קובץ של 5-6GB המחשב מחלץ תוך 5-6 דקות, כאילו דקה לכל ג'יגה זה אמור להיות ככה? הבנתי שזה תלוי בהארדיסק... ואם אני עושה פעולות אחרות בזמן החילוץ אז החילוץ נתקע או שהוא מעביר % אחד כל איזה 30 שניות..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי SSD על המחשב בגודל 128GB. הדיסק הקשיח בגודל 500GB מחולק למחיצת מערכת ההפעלה © של חלונות 7 בגודל 250GB מתוכם 55GB תפוסים, ומחיצה נוספת (E) שבה כ170GB תפוסים. אני רוצה לעשות CLONING של מחיצת C בלבד אל הSSD. איזה כלי מומלץ להשתמש שיעשה את מה שאני רוצה ? (בבקשה לא להמליץ לי על התקנת חלונות מחדש. לא מעוניין באופצייה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אמינה לשחזור מחיצות תקולות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק נייד רצוי בגודל 1TB שלא דורש חשמל חיצוני כדי לאחסן בו קבצי מוזיקה בפורמט FLAC. חיבור למחשב באמצעות USB. מה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנ יכול לדעת שמה שקניתי זה מה שקיבלתי כאילו איך אני ידע שיש לי 8 מגה BUFEER ולא 2 מגה ואם יש לי 7200 מהירות יש איזה תוגנה שמראה את זה חוץ מי ADID כי היא לא מראה לי אם יש איזה תוכנה אחרת ? זה מה שרשום לי במנהל התקנים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632041799814375000-untitled.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות צורב DVD. תקציב 300-400 שקל... אני לא ממש מבין בנושא, אז לא יודע אם התקציב הזה מספיק או לא, אני אחכה לתגובות שלכם. בבקשה תמליצו לי על כמה צורבים בתקציב הזה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPM אני מעוניינת לחלק אותו ל-2 דיסק C - 20 גיגה דיסק D - כל השאר יש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זה והרצתי FDISK נראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISK זה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה. רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B004W2JL3Y/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=motherboard0a-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B004W2JL3Y
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAT2-MV8 אני רוצה להגדיר אותו על VMWARE ESXI4 אני רואה אותו בביוס מה המצרכים/צעדים שאני צריך לעשות כדי להגדיר אותו ולהתחיל להגדיר את השרת שלנו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אני מחפש לקנות כנון ניידלשם העברת קבצים מהבית למכללה ובכלל אני מתעסק עם קבצים גדולים עריכות ומולטימדיה.. גודל של 250-500 ג'יגה חשוב לי שהכונן לא יהיה גדול וכבד (לא 3.5") עדיף שיהיה מהיר ומחבר'ה אמינה בעלת אחריות טובה חשוב שישיה בו יציאת של USB כי שכל המחשבים יקבלו אותו.. אך אם זאת אצלי יש יציאת FIREWIRE וגם ESATA כך שגם אלא יהיו טובות בנוסף לUSB תקציב הוא 500 ש"ח לכנון.. אם אפשרות חריגה במעט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתלבט איזה SSD 250 לקנות. ראיתי שממליצים על ה840 של סמסונג. הם באמת יותר טובים ומשתלמים מכל השאר? ראיתי שיש דגם חדש יותר שנקרא EVO שנמכר ב 120 שקל יותר. מה הוא נותן? שווה להשקיע את ה120 שקל האלה בנוסף ל800 שקל שעולה ה840 הרגיל? איך הכונן הזה למשל משתווה אליהם? SanDisk 256GB SDSSDP256G דבר נוסף שאני לא מבין, ניקח את סמסונג לדוגמא (וזה קורה בכל חברות שעושות SSD), נגיד יש הארדיסק 250 גיגה והוא עולה 900 נניח, למה יש גם כונן של 256 שעולה 1100? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני הארדיסקים ישנים. אני חושש שמצב רחוק מלהיות טוב. ביצעתי עליהם שתי בדיקות של תוכנות שאני שאני מרבה להשתמש בהן: SpeedFan, ו- HDTune. התוצאות מצורפות בשני הקבצים. הקובץ הראשון מציג שלוש בדיקות לאותו הכונן, והקובץ השני בדיקה אחת לכונן השני. לא יצא לי לערוך את שתי הבדיקות האחרות על הכונן השני. שאלתי היא: מה התוצאות למעשה אומרות? האם ניתן לסמוך על הכוננים ועל אמינותם לטווח ארוך? או שכנראה שהם הגיעו לסוף חייהם? ואם כן, ניתן איכשהו לתקן זאת? בנוסף, אני מחפש תוכנה שתעשה מחיקה תמידית ואמיתית (Secure wipe) לכונן. יש המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-