אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות דיסקים DL מחו"ל מכיוון שבארץ המחירים מופקעים(כלומר 100 ש"ח ל 5 דיסקים? ואני חשבתי שמשחקים זה ממש גנבה). בכל אופן, התבוננתי לתומי באמאזון וראיתי שם 2 סוגים: 1. חבילה של 50 דיסקים של Memorex סוג DL ב 50 דולר. http://www.amazon.com/Memorex-8-5GB-Double-Layer-Spindle/dp/B000UWX70S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-1 2. חבילה של 20 דיסקים של Verbatim ב 33 דולר: http://www.amazon.com/Verbatim-8-5GB-2-4X-20pk-Spindle/dp/B000GHWRIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-2 אני יודע שהממורקס יותר משתלם מבחינה כספית אבל חלק כתבו בתגובות שהם לא הצליחו לצרוב עם הממורקס ומכיוון שזוהי קנייה מחו"ל אני צריך להיות החלטי.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עודמ לקנות צורב DVD ואני צריך שתעזרו לי מעט אני רוצה 1. שיסתדר עם מדיות בצורה טובה 2. אמין 3. אני הולך לגבות איתו מידע לרוב 4. שאני אוכל לצרוב איתו סרטים לDVD בנוחות 5. DVD-RAM ממש לא חובה אבל אם יהיה אז יהיה נחמד .... ד"א ראיתי כאן 3 ביטויים שהם קצת סינית בשבילי : ביטסטינג ועוד שניים אפשר הסברון נחמד ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע חוו"ד לגבי הכונן קשיח הבא: hitachi HUA722010CLA331 בנפח של טרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה מחשב חדש עם כונן קשיח גדול ומהיר: 160 GB SATA2 8 מ"ב Cache ויש לי כונן קשיח נוסף קצת יותר ישן מהמחשב הקודם: 40 GB IDE 2 מ"ב Cache האם שווה לחבר אותו בנוסף לכונן החדש ולהגדיר שקובץ ההחלפה של הווינדווס יישב עליו? זה ייתן שיפור בביצועים או שלהפך, כי הכונן הישן עובד על חיבור יותר איטי ועם פחות Cache? מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי תכני וידאו של כמעט טרה (גדל עם הזמן), ועוד מוזיקה ותמונות של כמה עשרות ג'יגות צריך המלצה לדיסק חיצוני של 3 טרה לגיבוי הוידאו ושאר התכנים. ד"א עדיף לעשות מערך RAID לגיבוי ? כמו כן אפשר המלצה לכונן SSD (לא יותר מידיי גדול) למערכת הפעלה ? הלוח אם הוא GIGABYTE EP-43-DS3L עם חיבורי SATA 3GBPS, יש טעם לכונן SSD? ("צוואר בקבוק") כרגע אני עם דיסק פנימי 2 טרה. ** המהירות קריאה\כתיבה פחות חשובה לי, לא נקודה קריטית. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, אני מנצל את השרשור הזה -כדי להמשיך לשאול: 1) אם נקבל שגיבוי על כונן אחד לאורך זמן אינו שיטה טובה - האם גם תסכימו שגיבוי לאורך זמן על שני כוננים (או ע"י RAID או פשוט ע"י העתקה כפולה) הוא מאוד אמין? (בתנאי כמובן שכשמגלים תקלה, מחליפים מיד ) 2) אם נגביל את השימוש בכונן לזמן מוגבל - שנתיים שלוש - מתוך מחשבה שהנפחים ממשיכים לגדול ומחירם לרדת, ואז נעביר שוב לכונן חדש כפול בנפח - האם זה לא מגדיל בהמון את האמינות? (או בצורה פשוטה יותר - מה אחוז התקלות בכוננים בני שנתיים - שלוש? האם בכונני סיגיט עם 5 שנים אחריות יש פחות תקלות בשלוש שנים הראשונות?) 3) האם יש דרך לוודא שכונן מסויים יהיה יותר אמין לשימוש כגיבוי? (נניח, לכתוב ולקרוא בעומס במשך שבוע, להריץ בדיקה וכו') 4…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי ב EBAY את הכונן הזה ורציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו למחשב כדי שישמש כנגן HD. http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-XBOX-360-HD-DVD-ROM-DRIVE-TOSHIBA-SD-S802A_W0QQitemZ250105339532QQihZ015QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem אני מבין שהוא בא בלי פאנל ואני לא רואה איזה חיבור יש לו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! צרבתי תיקיות של תמונות (לגיבוי) על דיסק DVD+R של ELK 8X (הדיסקים נקנו בהמלצת זיגזג) באמצעות צורב DVD של Toshiba. זאת הפעם הראשונה שיצא לי לצרוב DVD והניסיון הראשון לא היה מוצלח. צרבתי עם NERO 6 ULTRA ומשום מה ב-99% של תהליך הצריבה התהליך נתקע, ה-Buffer נשאר על אותו אחוז, רק הזמן זז. עצרתי את הצריבה בלית ברירה וניסיתי שוב. הפעם הצריבה הצליחה אך מערכת ההפעלה התקשתה לקרוא את הדיסק. כשלחצתי פעמיים על הכונן ב-"מחשב שלי" לקח זמן עד שתוכן הדיסק נקרא (הגיוני - 4GB) אך כשניסיתי להיכנס לתיקיות בתוך הדיסק התקבלה הודעה "ל-Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן שהוא פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows." מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... יש לי נייד ויש בו רק כונן dvd ואני מעוניין להוסיף לו צורב dvd חיצוני.... עשיתי חיפוש ולא מצאתי המלצות על חברה או דגם (יש הרבה...), אשמח להמלצות לצורב חיצוני טוב ואמין.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בחדר מחשבים, ש30 תלמידים משתמשים באותו כונן רשת. כרגע, כונן Cloud של WD. מיתר לציין שקשה מאוד מאוד לעבוד כך. אני מחפש פיתרון אחר ומהיר. האם יש כזה דבר כונן רשת SSD? אם כן - הוא יתן פיתרון טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כונן לקחת: כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 כונן קשיח Western Digital WD10EZEX האם צריך לכלול במפרט כונן דיסקים? אני לא קונה משחקים בדיסקים ולא יצא לי להשתמש בו חוץ מפרמוט מחשב והתקנת ווינדוס שאפשר גם מדיסק און קי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אז השבוע קניתי את ה nec 3500 עם המעט צריבות שעשיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה ליצור דיסק dvd עם קליפים +תפריט השאלה שלי היא איך אני הופך קובץ mpg או avi ל dvd ? ובנוסף אחרי שאני מכניס קליפים והופך אותם ל dvd איך אני עושה תפריט שכל קישור למעשה יקרין את הקליפ הנכון.. גם לינק להסברים בנושא יהיו אחלה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אני משתמש בהארד דיסק פנימי בנפח 250 שבזמן האחרון התחיל להתמלא (Full HD ומשחקים). החלטתי לשדרג אותו. ההתלבטות שלי היא בין פנימי או לבין חיצוני בנפח של 1 טרה. כיום אין לי כונן חיצוני וזה דבר שבזמן האחרון אני דיי צריך ולכן אני מעדיף לרכוש חיצוני. האם ניתן להשתמש בכונן 3.5 חיצוני לשימוש יום יומי, זאת אומרת מחובר קבוע לחשמל ולהוריד אליו ישירות קבצים וכנ"ל גם להתקין עליו משחקים ולהריץ אותם דרך המחשב? ושאלה נוספת: האם כבר יוחלט לרכוש כונן חיצוני, האם עדיף לרכוש כזה ייעודי או לרכוש כונן פנימי עם מארז מתאים? מה ההבדל בביצועים, צריכת חשמל, שקט? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול עשיתי כמה שינויים פיזיים במחשב ( החלפת מארז, ספק כוח וכרטיס מסך ). לצערי בעת הדלקת המחשב קיבלתי שגיאה שלא מוצא מאיפה להעלות וינדוס. בכל מקרה, פתחתי את המארז, שמתי יד על הכונן הקשיח ושמתי לב שהוא בכלל לא נדלק ( גם לא אם מוצאים את הכלב ומחזירים ). הכונן השני נדלק ( אבל לא מותקן עליו וינדוס ) ומזוהה ע"י המערכת. רק אתמול הכונן עבד כמו שצריך וסה"כ ניתקתי אותו כרגיל, שמתי בצד ומאז לא נגעתי בו ולא עבר עליו דבר \: כונן מסוג SAMSUNG SPINPOINT F3. מכירים בעיה כזו? יש מה לעשות בשביל להחזיר את הכונן לחיים? בעקרון יש לי כונן מדגם זהה ( 500GB ולא 1T ), יש מה לעשות? יציל אותו לטווח רחוק או רק רגעי? כמובן שעם ההארד דיסק השני הווינדוס עולה והכל מתפקד כראוי. אשמח לע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורום שרבים טענו כי מחירי המדיות של LightScribe יקרים בצורה משמעותית ואינם משתלמים,ואני שואל למה? המחירים נראים (דיי) הוגנים. http://www.pricegrabber.com/search.php?form_keyword=Lightscribe&topcat_id=1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוס של יצרנית בקרי ה-SSD הצנועה Phison מציג חזון מרחיק לכת בו כונני SSD בנפחי 128GB ו-256GB יחליפו את הכוננים המכאניים במחשבים ניידים באופן סופי - בתוך שנה או שנתיים מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח נייד בגודל של 160 גיגה. שימוש עיקרי של גיבוי המחשב ולשימוש משני של עריכת וידאו. בבדיקה שערכתי גיליתי כי קיים הבדל במחיר של כ-100 ש"ח בין אלו המכילים 2 מגה נדיף לאלו עם 8 מגה נדיף. האם כדאי לבחור במקרה זה בכסף או בזכרון? מה בעצם יהיה ההבדל הביצועי בין שניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-