אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
סדרת BX500 התקציבית של מיקרון הוצגה רשמית - ותחל להימכר בימים הקרובים במחיר שכבר נמוך יותר מהערך המומלץ הנקוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני שם את הWINDOWS על הSSD אז כל המחשב ירוץ מהר יותר או שהWIN יעלה מהר יותר וזהו???? על מה אני צריך להסתכל שאני קונה כונן SSD (חברה מהירות גודל וכל אלה מה הכי טוב לגיימינג ובכללי שאני יעבוד על המחשב בלי יותר מדי בעיות) כי עכשיו הכונן HHD נגיע ל100שימוש ממש בקלות וזה תוקע את המחשב ואני לא יודע מה לעשות (הכוונה במאה אחוז במנהל משימות)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז התפגר לי הסיגייט ברקודה 3TB אחרי שנתיים וקצת. השתמשתי בו לגיבויים של הכל (תמונות, מסמכים, וידאו) וגם כשרת מולטימדיה ברשת הביתית (מוזיקה, סרטים בהזרמה לטלויזיה עם PLEX). אני מחפש מישהו שיחליף אותו (3-6 טרבייט בנפח) - וחשבתי על שתי חלופות: (1) דיסק קשיח רגיל אמין (עם אחוז תקלות נמוך סטטיסטית, אני יודע שיש דגמים כאלה) (2) שרת NAS חיצוני שיעשה את העבודה (בעייתי בעיקר מבחינת תקציב, אני לא רוצה להגיע מעבר ל-1000 ש"ח אלא אם כן זה פתרון bulletproof). אשמח להמלצותיכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי בדיקה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שזהו הכונן החיצוני הכי מומלץ, חיפשתי בכל בלק פרידיי וסייבר מנדאי ולא מצאתי מחיר טוב בחול. https://www.amazon.co.uk/Seagate-Backup-Portable-External-Drive/dp/B01127CY26/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480506961&sr=8-1&keywords=STDR4000200 יש אותו ב KSP ב 590 שקל אבל האם מישהו מכיר מקום יותר זול באתר בחול? בבדיקה שלי בשנה שעברה בבלק פרידיי הוא עלה 100$ באמזון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול רציתי לגבות כמה דברים מהדיסק קשיח של המחשב, אשר כמובן מתחבר למחשב ב-SATA. הוצאתי מהאריזה של הלוח את אחד מהכבלי SATA וניסיתי לחבר אותו ליציאה בפאנל האחורי של הלוח. אחרי 10 דקות של ניסיונות עם כל כבל שהגיע באריזה הבנתי שמדובר בכבל SATA מיוחד שאמור להתחבר ליציאה. חיפשתי וחיפשתי, הלכתי לחנות כדי לודאות שלא שכחתי בטעות את הכבל בחנות (פתחתי לוח חדש כדי לראות אם מגיע כבל מיוחד איתו). שום דבר. לא מצאתי את הכבל. בחוברת הדרכה של הלוח כתוב משהו מעורפל על הנושא: בחנות אמרו לי שאני טועה וכונן SATA רגיל לא מתחבר ליציאה הזו. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד HP Spectre x360 דגם 4101dx המגיע עם i7-5500u ו-256GB SSD. ברצוני לשדרג את ה-SSD ל- Samsung 850 PRO 512GB או ל-Samsung 960 EVO 512GB. מישהו במקרה התנסה בשדרוג הדגם הזה לכרטיסים מהסוג הנ"ל? האם ישנו הבדל בגודל\חיבורים שלהם? האם השדרוג אפשרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות דיסק-און-קיי - של 4 או 8GB איזה יצרן טוב? ישמש לנתונים + ניגון סרטים מDVD שיש לו חיבור USB. אשמח להמלצות. ראיתי של SANDISK דגמים שמג U3 ודגמים של CONTOUR - מישהו יודע מה ההבדל ואם לצרכים שלי יש צורך לאחד מהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות דיסקים DL מחו"ל מכיוון שבארץ המחירים מופקעים(כלומר 100 ש"ח ל 5 דיסקים? ואני חשבתי שמשחקים זה ממש גנבה). בכל אופן, התבוננתי לתומי באמאזון וראיתי שם 2 סוגים: 1. חבילה של 50 דיסקים של Memorex סוג DL ב 50 דולר. http://www.amazon.com/Memorex-8-5GB-Double-Layer-Spindle/dp/B000UWX70S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-1 2. חבילה של 20 דיסקים של Verbatim ב 33 דולר: http://www.amazon.com/Verbatim-8-5GB-2-4X-20pk-Spindle/dp/B000GHWRIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-2 אני יודע שהממורקס יותר משתלם מבחינה כספית אבל חלק כתבו בתגובות שהם לא הצליחו לצרוב עם הממורקס ומכיוון שזוהי קנייה מחו"ל אני צריך להיות החלטי.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב התחיל להיתקע ברגעים לא קשורים, ניסיתי לפרמט והבעיה המשיכה. אז עשיתי סריקה לסקטורים פגומים על הדיסק קשיח דרך windows 7, ועכשיו הוא כותב לי מדי פעם your hard disk is failing, ושכדאי לי להחליף אותו בהקדם. יש לי עדיין אחראיות על הדיסק קשיח, האם אני אוכל לממש אותה במקרה כזה ? אם כן מה אני אומר להם ? תודה לעוזרים (יש לי 500GB של WD)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כונן חדש בנפח 750GB בעזרת האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413191.msg3547485#msg3547485 העברתי את כל התכולה של הכונן הקודם (250GB) לחדש.. ניתקתי את הHDD הישן והשארתי רק את החדש, העלתי את המחשב והופתעתי לגלות שהכונן של ה750GB מופיע ככונן של 250 חברתי מחדש את הHDD הישן, סידרתי בבאיוז ככה שהבוט יהיה רק מהחדש (כדי שהOS תעלה רק מהישן ולא מהחדש) והפעלתי את המחשב לפי הסטיקי נכנסתי לכאן: http://blog.atola.com/restoring-factory-hard-drive-capacity/ והורדתי את התוכנה.. התקנתי, הפעלתי, בחרתי בכונן של ה750GB והופיע לי השגיאה הבאה : כמובן שניסיתי למחוק את הכונן ידנית, אבל הוא מבקש ממני לעשות ריסט כדיי להשלים את הפעולה.. ככה שכלום לא י…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח היטאצי 2TB אשר הומלץ בפורום. הכונן מרעיש כאשר המחשב נמצא במנוחה (כלומר - אני לא עובד עליו). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הבעיה או לפחות להבין מאיפה היא נובעת. לפני כן היה לי כונן 500BG של WD ולא הרעיש בכלל (באותו מארז/מחשב). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני אלה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=363 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1002
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו Panasoniv NV-GS400 שמקליטה על MINI-DV. מהן האפשרויות להמיר את הקלטות לDVD או להעבירן למחשב בכל פורמט שהוא (פתרון ביתי קבוע, לא ללכת לחנות שמתמחה בהמרות ולהמיר שם). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי וינדוס 8 חוקי. עכשיו א ני כרגע משתמש בו בכונן הרגיל ואני רוצה התקין את הוינדוס בSSD להשתמש בCD KEY מקורי זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מתחת לכונן יש לי סוויצ'ים כאלה (מטגים) יש לי 8 ברצף (כאלה קטנים) siemens זה כתוב על הסוויצ'ים מה זה עושה? למישהו יש מושג? נ.ב זה כונן ישן יחסית מצאתי אותו במשרד של אבא שלי ואני מעוניין להישתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי( יגיע השבוע) Asus Z87 Deluxe ו SSD 525 240GB של אינטל. בנקודה מסויימת הבנתי שבלוח אם אין חריץ מתאים ל msata ועם ה SSD לא מגיע מתאם ל SATA רגיל(או אפילו מתאם ל 2.5) אף על פי שאני לא מכיר את הנושא באופן חזק, הלכתי וקניתי(עדיין יכול להחזיר) http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=19502&txt_search=syba&buy=&minprice=0&maxprice=0 1.האם המתאם מתאים למה שאני צריך? - יתן לי אפשרות לחבר את הSSD ללוח בתאימות ל -SATA 3 ?. יש לי מארז Thermaltake Overseer RX-I - והוא אמור לתמוך ב mounting של 2.5 2. האם המתאם שקניתי מתאים ליכולת המארז, או שצריך לקנות מתאם נוסף 2.5 ל - 3.5 ? בפועל קיבלתי מוצר של חברת IOCrest , משהו מוזר - עם מק"ט זהה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-