עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם ראיתי פה המון המון המון כתבות\אשכולות על ssd זולים אני לא יודע איפה לחפש כי יש כל כך הרבה כתבות ואשכולות, אם תאכלו להגיד לי איפה ניתן להשיג בחו"ל ssd של חצי טרה הכי זול שיש ואם יש טרה ממש ממש משתלם וזול אז אולי טרה תודה מראש.

2. הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי: אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD. שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by wewe1,

כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  5. השאלה בכותרת.. האם יש NAS במחיר סביר לדיסקים 3.5" שיש לו חיבור GIGA LAN ובאמת מאפשר העברת נתונים במהירות הזו או לפחות קרוב אליה ? כי עד היום נתקלתי רק בכאלה שהממשק שלהם GIGA LAN אבל בפועל נותנים מהירות שאפילו לא מגיעה לזו של רשת 100mbps.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by emule2,

אז ככה יש לי מחשב ישן בבית שאין לי חיבור לSATA עכשיו אני רוצה לחבר לו כונן SATA השאלה מה כדאי לי לעשות? 1) לקנות מתאם בין IDE לSATA 2) הבנתי שיש כרטיס PCI שגם מאפשר חיבור SATA חוץ מזה האם זה לא יאט לי את המהירות של הכונן אם אני אשתמש במתאם כזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך 32GB בישביל הגאלקסי ואני רואה המון מחירים, אני רואה כרטיסים ב 10 דולר ב50 דולר וב100 דולר, איך לדעת מה זיוף? נגיד תראו את אלה: 10 דולר: http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/150637418288?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2312b09730 וזה ב85 דולר: http://cgi.ebay.com/ADATA-32GB-micro-SD-microSDHC-TF-Memory-Card-Class-10-/310325486103?pt=AU_Electronics_Memory_Cards&hash=item4840d72217

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-SLI-rev מי יכול להסביר לי את ההבדל בין M.2 לNVMe , או שאין הבדל ? תודה !

9. היי, יש לי PS2 , יש לי גם הרבה דיסקים מקוריים, לדיסקים יש נטיה להסרט אצלי. אני חשבתי אולי לצרוב אותם עם צורב דיוידי על דיסק +R בביטסטינג של DVD ROM וככה שהPS2 יקרא אותו בלי MOD CHIP יש סיכוי שיעבוד? או שהPS2 לא מטומטם כמו נגן די וי די בייתי?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by waizman,

בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

תמיד צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר (4-8), היום עם הדיסקים החדשים והצורבים המהירים - אפשר לצרוב על מהירות גבוהה יותר מבלי לפגום בדיסק? על איזה מהירות אתם צורבים? (אנא התייחסו לכל סוגי הקבצים, וכל סוגי המדיות לצריבה בכלליות.) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. יש לי דיסק קשיח wd 320 gb sata2 16mb ys והוא השמיע לי 2 קליקים כאלה לפני 3 שבועות שהביוס עולה ממש תיתקתוק והתעלמתי מזה..והיום שהפעלתי את המחשב מחדש - הוא נשאר דולק עד עכשיו. הדיסק מת...מדובר בקשיח שהיו בו רק סרטים ומוזיקה וקבצים שאין לי גיבוי בשבילם... האם יש איזשהי דרך להציל את המידע משם בלי לשלם הון עתק ? מה כל המיתוסים? משהו נכון? להקפיא את הדיסק ואז הוא יעבוד לכמה שעות לפני המוות הסופי? לנתק לנקות מאבק? לת בו מכה חלשה? להפיל בעדינות על המיטה? מדובר באיזה 300 GB שאני צריך.....עכשיו גם אם הוא יעבוד לי עכשיו איו לי לאיפה להעתיק את החומר.. יש למישהו אולי נסיון עם זה? מה קורה אם אני מחבר את החיבור סטאה בזמן שהווינדוס דולק? הוא יזהה ככה משהו ? פשוט כשהדיסק מחובר כשהמערכת …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום מזה יום המחשב הנייד שלי לא מזהה DVD ריק המוכנס אליו לצריבה לא בנרו ולא בסייר החלונות. הצורב מדגם NEC ND-6500A מזהה DVD צרוב ועוד יותר מעניין CD-R וגם CD-RW ריקים או מלאים בחלקם. הצורב עבד עד לפני כמה ימים לשביעות רצוני המלאה. המעניין הוא שאת הדיסקים הריקים ניסיתי לבדוק גם על מחשב אחר וגם שם הם מזדהים כריקים כלומר אין כל אפשרות לכתוב עליהם 0 כתוב ו 0 פנוי. אגב ניסיתי מדיות מכמה חברות TEAK - MAXDISK עם אותה תוצאה. עוד מוזר שזה קרה פתאום ללא כל פרובוקציה מצידי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל הXP לא מזהה דרייברים כאלה על המחשב ובדיסקטים המצורפים למחשב לא מצאתי דרייברים מתאימים. אודה על כל עזרה ועצה מכבי אשמח אם אקבל גם הודעה בדואל MAKABI_48@YAHOO.COM

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by liranzamir,

מחפש את הדיסק הקשיח המצויין בכותרת. נחוץ לצורך פרוק הבקר כך שהדיסק עצמו יכול להיות עם סקטורים לא תקינים תמורת מחיר מוזל. צרו קשר בטלפון 0523570163

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by atlant15,

שלום, הכונן הקשיח הראשי שלי © החל לעשות בעיות כאשר אני מפעיל את המחשב - לוקח לו זמן לעלות, מתאתחל וכו'. רכשתי כונן חדש ואני מעוניין לחליף ביניהם. השאלה היא, האם או כיצד אני יכול להעביר את הווינדוס והגדרותיו כמות שהם (אולי כתמונה) לכונן החדש כאשר הוא ייתפקד ככונן הראשי? יש לי עוד כונן שאליו אני אעביר את שאר המידע, אבל האם להתקין מחדש את הווינדוס זו האפשרות היחידה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. Started by vourt,

היי, עכשיו התקנתי 2 כונני WD 160GB בהגדרת RAID Stripped (RAID 0) ההתקנה נעשתה בשביל מהירות גבוהה יותר בקריאה / כתיבה לכוננים. תוך כדי ההתקנה ובכרגע בויסטה אני רואה שיש 300MB מקום בכונן אחד, כשאמור להיות בעצם 160 לא? האם 2 כוננים שמחוברים בראיד 0 יתנו גודל כפול ומהירות כפולה? אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא לפני שמתקין הכל מחדש.. תודה!

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by amircx22,

היי . מאז שהתקנתי הארדיסק SATA אני לא מצליח לעשות גיבוי לכל C שלי באמצעות GHOST... מישהו יודע איך מסדרים את זה? הוא פשוט יוצא לדוס בשביל לעשות את הגיבוי ואז נתקע ....

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by wais,

שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. הזמנתי מחשב HTPC, והיום נודע לי שה HD שרציתי: SAMSUNG 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II לא במלאי. המחשב יהיה מוכן בלי HD מחר. השאלה היא כזו: האם בכל זאת לקנות את ה 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II או שעדיף דגם אחר (יכול להיות בגודל 750GB) כיוון שזה מיועד למחשב HTPC, השקט מאוד חשוב. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by segevgabay,

האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.