עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Torian,

שלום, יש לי נתב עם חיבור USB שמחברים אליו כונן חיצוני והוא משתף אותו ברשת, רציתי לשאול אם מישהוא מכיר יצרן ודגם מסויים של דיסק און קי שיכול להתאים לתפקיד, הדיסק און קי יהיה מחובר קבוע ותמיד יפעל תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6515 ולמה לא רשום זמן הספקה? אני מתלבט גם בין זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5152894 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by dids22,

לקחתי מחבר שלי את הצורב dvd שלו (לא יודע בדיוק איזה דגם יש לו)וצרבתי כמה דיסקים (התוכן הוא וידאו) (מהירות הצריבה היתה x16)(הדיסקים תומכים במהירות הזו - החברה היא philips) צרבתי בעזרת התוכנה nero ועשיתי "make data disk" לי יש כונן קומבו(read&write cd/read dvd )- ויש איתו בעיה לקרוא את הדיסקים האלו. חלק מהדיסקים הוא מצליח לקרוא טוב אבל חלק הוא כן קורא אותם אבל הוא מנגן את המדיות לאט והמחשב כולו נתקע. כדי לברר שהבעיה לא בדיסקים עצמם לקחתי שוב את הצורב dvd של חבר שלי ובאמת זה עבד חלק. (לי זה נשמע שהעיה היא בdvd) לקחתי אותו לתיקון והם אמרו לי שזה בגלל שצרבתי את הדיסקים על x16 - לא נשמע ממש הגיוני מה נראה לכם?הבעיה היא ב dvd שלי? ד"א זו הבעיה היחידה שנתקלתי עם הכונן הזה (הו…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום רב אתמול רכשתי דיסק קשיח חדש SATA 3 1 TB הרכבתי אותו במחשב , התקנתי את מערכת ההפעלה חלונות 7 וכו' בסיום ההתקנה כדי להשתמש בכונן E (מחיצה E) הייתי צריך לעשות איתחול לכונן הזה זה לקח שעה וחצי להגיע ל 80 % להשלמת התהליך אבל אז הייתה הפסקת חשמל ובאמצע האתחול המחשב נכבה ואחרי כמה דקות חזר החמשל הדקלתי את המחשב וכו' שאלה חשובה ומסקרנת האם יש מצב שקרא משהו ל דיסק הקשיח החדש ? בגלל ההפסקת החשמל ? כי גם הייתי צריך להתחיל את האיתחול מחדש , ובהרצת המחשב לפני עליית החלונות 7 ראיתי הודעה שהמחשב מסדר כמה ערכי רישום ב REG בחלונות 7 אז מאוד דאגתי והבנתי שקרה משהו או לדיסק הקשיח או למחשב מישהו יכול לעזור לי אני מבקש מישהו שמבין בכל זה תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חברים. אני זקוק למארז לכונן 3.5" SATA, שהוא גם USB 3.0 (: אני זקוק שהכונן יזדהה ע"י Paragon (מהBOOT) בKSP יש כמה דגמים Chieftec BlackBox Hard Disk Sata 3.5'' Enclosure External USB 3.0 Warranty‎ ‎ 1 Year‎ ‎ Model‎ ‎ CEB-35S-U3‎ ‎ Connector‎ ‎ USB 3.0 Plug & Play‎ ‎ Dimension (DxWxH)‎ ‎ 218mm x 130mm x 35mm‎ ‎ Weight‎ ‎ 1155 g‎ ‎ Form factor‎ ‎ 1x 3.5'' (SATA-HDD)‎ ‎ Power‎ ‎ AC adaptor 12V/2A 90V-250V (2.6A)‎ ‎ Data transfer rate‎ ‎ up to 5 GBit/s (USB 3.0 Super-Speed)‎ ‎ Material‎ ‎ Aluminum & plastic‎ ‎ Special features‎ ‎ one touch backup‎ ‎ USB2Power cord, USB 3.0b data cable, driver & software CD-ROM,, Software manual, HDD-installation guide, exter…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by oDot,

שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לא יודע, תמיד זה יוצא יותר יקר ממילא.. אז למה? שמעתי איזה משהו על מערך כלשהו ששמים דיסק אחד על השני וזה מגדיל את המהירות/משפר את הביצועים או משהו.. מישהו יכול בבקשה להסביר ולפרט לי על זה?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by K-R0x,

כותרת תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש. עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי. נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם ה…

15. Started by card,

שלום אני צריך לקנות כרטיס microSD בגודל 32GB, ובנוסף אני מעוניין לקנות קורא+כותב שמתאים לו. אני יודע כבר איזה כרטיס אקנה, זה יהיה זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823422 עולה 144שח. עכשיו השאלה איזה קורא+כותב לקנות? מה הכי מהיר שיש, שיתאים למהירות של הכרטיס? תודה רבה card

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mtao21,

שלום לכם רצוני להבין למה אני מקבל מהירות נמוכה לפי הרשום היצרן מהירות כתיבה וקריאה עומדים על 2000 דגם Disk Drive ATA G.SKILL Phoenix SCSI Disk Device 480 GB מפרט מחשב+תוצאות בדיקה SSD גם אחרי פירמוט ושינויים מהירות וזOC זיכרון וכו וגם עכדנתי דרייברים הכל כולל SSD שאני מפעיל מחשב ולוקח יותר 30 שניות להגיע לוונידוס זה מוזר מאד כי מהירות 2000 יגיע בשניות..

17. Started by EzE126,

אני מתלבט בין שני דיסק קשיח האחדWD Caviar SE16 250 GB SATA= WD2500KS ו השניWD RE 250 GB SATA = WD2500KS אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא צריך אותו למחשב חדש שיהיה תחת עומס וצריך לעבוד מהר אלה הדיסקים בתקציב שלי 460 שח

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני קשיח על מנת לגבות מידע מהמחשב שלי . אני מחפש נפח של 320-500GB. חשוב לי לדעת האם ניתן להשתמש בכונן הקשיח (כאשר הוא מחובר בחיבור USB 2.0) לשימוש שוטף למשל לצפות בסרטי HD דרכו כשהוא מחובר למחשב או שהמהירות לא מספיקה? קראתי את האשכול הנעוץ ועדיין לא הצלחתי ממש להבין.. ובנוסף אשמח לקבל המלצות לדיסקים קשיחים בנפחים שביקשתי, אין תקציב אבל אשמח לקבל מכל רמות המחיר ולדעת את ההבדלים ביניהם (והאם התוספת שווה)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מתאם מתאים בכדי לחבר הארד דיסק של מחשב נייד AsusX200MA (באתר של אסוס כתוב שהוא 2.5" לא שזה אומר לי הרבה) דרך USB למחשב נייח לצורך שימוש כהארד דיסק חיצוני. אם תוכלו להפנות אותי למתאם כזה שיתאים לעוד סוגי קשיחים(של מחשב נייח) ו\או SSD, מה טוב. אם אפשר USB מהיר מה שיותר, יותר טוב. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nathan14,

שלום כולם, לאחרונה קניתי מחשב וגודל ההארדיסק אמור להיות 320 ג'יגה אבל לי יש רק 300 ג'יגה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מנצל את כל גודל ההארדיסק?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Dubek,

יש לי מחשב נייד של HP מסוג Presario 700. המחשב הזה היה מכבה את עצמו כל הזמן, אז פתחתי אותו כדי לנקות את המאוורר, והבעיה טופלה, אבל משום מה המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק. מה שקורה הוא שאני מנסה להתקין ווינדוס, אבל ההתקנה אומרת לי שאין לי הארד דיסק מותקן. כל מה שעשיתי עם ההארד דיסק כשפירקתי את המחשב היה להוציא אותו ולהכניס אותו בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות ssd 500gb יש לי 2 מחשבים , אני רוצה לקנות ssd חיצוני ( usb) להתקין עליו מערכת הפעלה , ולהשתמש בו בשני המחשבים ( להעביר אותו ממחשב למחשב לפי הצורך ) 1. השאלה האם זה יעבוד .? 2. מעבר לזה אני רוצה המלצה ל ssd 500 gb ( מה עדיף חיצוני או פנימי ) משהו בסביבות 400 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ניר_,

היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  25. Started by ziv13,

היי, היה לי מערך RAID של 2 דיסקים 500 סיגייט ST3500320AS. אחד מהם התקלקל והלכתי לממש אחריות עליו אצל KSP. הם אמורים לתת לי דיסק חדש אחר תקין... אבל אין להם יותר את הדגם של 500 ג'יגה 32 מגה באפר... באתר שלהם מופיע רק הדגם ST3500418AS עם 16 מגה באפר... מה עלי לעשות במקרה כזה? לשתוק ולקבל את הדגם עם ה 16 מגה באפר? לבקש אולי WD עם 32 באפר להתעקש על סייגייט עם 32 באפר למרות שזה לא מופיע אצלם באתר? מה לקחת בישביל שאני אוכל לעשות שוב RAID נורמלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.