עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חבריה כותרת תודה

3. Started by Ovid,

אני רוצה לנגן סרטי תלת מימד (אקטיבי) ברזולוציית 1080P במסך בסלון. העניין הוא שהמסך מחובר למיני PC עם מעבד N2820 כך שאני מניח שלסחוב סרטים כאלה הוא לא יוכל. השאלה שלי האם ניתן לנגן את הסרטים ישירות מUSB שיהיה מחובר למסך עצמו? והאם לקחת USB3 או 2 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880465 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852035 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=20032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by טל משעלי,

היי ושבוע טוב, אני כרגע עומד לפני שידרוג המערכת וברשותי כונן ssd של samsung 250gb evo רציתי לדעת האם במקרה של שידרוג לוח האם והמעבד נדרש פירמוט של מערכת ההפעלה שמותקנת על הכונן ssd תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אוקיי, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה אז ההרדיסק מחובר לאותו ערוץ של ה- DVD. האם זה יכול להאט את המחשב ? האם כדאי לי להעביר אותו ל- Secondary Channel ביחד עם הצורב? אם זה מאט, אז בכמה פחות או יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מתכוון ספציפית לסדרת WD ELEMENTS DESKTOP, שבעבר הייתה מיועדת להשכבה, אך היום הדגמים החדשים מיועדים לעמידה. האם זה אפשרי ובטוח?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  10. רציתי לבצע לכונן החיצוני שלי איחוי (Defragmenter) איך שלחצתי על Defragmenter קפץ לי חלון הבא: רציתי לשאול אתכם, האם אפשרי בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני? ניסיתי מס' כוננים של WD בנפחים שונים, וכל פעם קפץ לי החלון הזה. 1-אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מהו אותו חלון. 2-האם ניתן בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  14. שאלה נוספת לי אליכם, האם ניתן לבנות מערך דיסקים ב-RAID 1 משני דיסקים חצוניים? אם כן איך זה אפשרי? האם הדיסקים חייבים להיות זהים רק בקיבולת או גם בדגם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי, שתי שאלות: 1. יש לי שני כוננים בגודל זהה, רק משני יצרנים שונים. הם בגודל זהה לגמרי, לפחות זה מה שאני מעריך כי כשאני מעלה אותם לגוסט למשל, אז אני רואה בדיוק את אותו מספר בייטים. אז השאלה היא האם ניתן לבצע ביניהם RAID? אני מעוניין ב-RAID1, כלומר רק כפילות מלאה, בלי חסכון במקום (יתירות לצרכי אמינות האכסון בלבד). 2. אני יודע שלווינדוס (XP) יש פיצ'ר מובנה לרייד, השאלה היא אם כדאי להשתמש בו או להוריד תוכנה אחרת כלשהי? ואם למישהו יש המלצות? לוח האם שלי הוא אסוס P5Q תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי יש לי את ה DOK הנ"ל ברצוני לדעת אם ניתן להתקין בו תוכנה או לבצע בו שינוי מסויים ע"מ שאכל להפוך את ה DOK ל BOOTABLE ? עוד שאלה, האם חובה לפרמט את ה DOK ל NTFS על מנת להעביר קבצים גדולים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לדעת אם יש למישהו מושג האם ניתן להגן על מידע בDOK, אני אפרט: אני מתכוון לשים מידע על חלק קטן מהDOK אך אני לא רוצה שמהרגע שאני אוסיף לו מידע מסויים מישהו אחר יוכל למחוק אותו, כלומר לשים מידע על גבי DOK באופן שהיו יהיה רק Read Only למשתמשים האחרים בDOK, אני יודע שאפשר לשנות את ההגדרות על ההרשאות NFTS אבל זה רק מונע מאנשים לשנות את התוכן של הקובץ אבל למחוק אותו אפשר. אני רוצה לשים מידע שיהיה באופן קבוע על גבי הDOK. אני יודע שיש חברות של DOK שמספקות תוכנה שבאה עם הDOK שמספקת אבטחה כלשהי, האם ניתן להשתמש בתוכנה עם כל DOK? בתודה מראש, דוד. ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. יש לי הארדיסק של 40 גיגה. אני רוצה להוסיף הארדיסק חדש. איך אני יכול לחבר אותו ככה שהוא יתווסף כעוד כונן במחשב? (אם בכלל) סליחה על הבורות, תמיר.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. נשאר לי במחשב רק חיבור sata אחד שהוא פנוי במחשב (יש סה"כ 4 חיבורי sata). האם לאחר שהוא יהיה תפוס (עוד דיסק שאוסיף כנראה בהמשך) ניתן יהיה להוסיף בצורה כלשהי חיבורי sata נוספים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי ברשותי מחשב (אתם יכולים לראות אותו במלואו בצד ימין) שיש בו שני הארד-דיסקים, שניהם WD 80JB ATA עכשיו ברצוני להוסיף עוד הארד-דיסק של 320JB אבל בחיבור SATA, השאלה שלי, אם אני יכול פשוט לחבר אותו, והוא יעבוד? או שהתליך יותר מסובך מזה... כי הבנתי שברגע המתקינים WIn אז צריך להוסיף דרייברים של SATA, ומן הסתם אין לי אותם מותקנים. תודה מראש install

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים