עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב למחשב ורציתי לדעת אם יש הבדלים באיכות הצריבה (במוסיקה, כמובן) בין הצורבים השונים, או שכולם אותו דבר. אותי לא מעניין במיוחד הפונקציות של הצורב או אפילו מהירות הצריבה אלא האיכות. האם בצורב מסוים, האיכות של הדיסק שאני אצרוב תהיה יותר טובה מצורב אחר? או ששוב כולם צורבים באותה האיכות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עריכה: אם אי אפשר 7200 אצטרך להתפשר על 5400 גדול. איפה ניתן להשיג כזה במחיר נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. לאחרונה הייתה הרבה פעילות בכונן, העברתי לכונן בחודש האחרון משהו כמו 200GB בערך 10GB ביום...היום הוא התחיל לקפוא שפתחתי rars , פתחתי את sentinel ואני רואה פתאום 9%........עשיתי: the error check was good for some reason... Dfrag and check errors אוףף...

6. Started by trt,

שלום, בניגוד לvideos הרגילים של 350MB בערך ל42 דקות (אני מדבר על סדרות), יש את הגרסאות של 700 מ"ב בערך שנקראים high resolution, HR. אני מנסה לצרוב אותם על CD רגיל, כData disc, כמו שאני צורב סרטים ב350MB, והDVD לא קורא אותם. הבעיה היא בDVD? או בצריבה? אני יודע שסביר להניח שזה לא קשור, אבל הטלוויזיה שלי היא HD ready אז אני מניח שהבעיה לא בה... הסרטים הם בavi ד"א. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רכשתי עפ"י המלצות בפורום ובמקומות אחרים את הצורב ASUS DRW-2014L1T ושאר המפרט שלי מופיע בפרופיל המשתמש. המחשב עובד עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט בעברית וישנה בעיה עם הצורב בקריאת דיסקים,לוקח לו המון זמן לקרוא דיסקים (DVD או CD)וכשאני אומר המון זמן מדובר על מספר דקות לדיסק בודד כשבזמן הזה כל לחיצה על מקש כלשהו או פעולה כלשהי גורמת לתקיעה של המערכת עד להוצאה של הדיסק . על פניו הכונן אינו תקול ודיסק אחד הוא הצליח לקרוא ,זמן הקריאה לטעמי אינו סביר במערכת כזו חזקה (מפרט בצד),כשבזמן זה כמובן איני מנסה לבצע שום פעולה אחרת שגורמת לעומס. מה יכולה להיות הבעיה והאם למישהו יש ניסיון דומה? קראתי באיזה מקום שהכונן קורא אמנם מעט לאט CD-R אבל לא ברמה כזאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by galz,

יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות. התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים. ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אנשים , יש לי עמדת עגינה להרדיסקים שמחוברת דרך ESATA למחשב (במחשב יש SATA2) כלומר כל הרדיסק שאני מחבר הוא מחובר בעצם כאילו מחובר ישירות ללוח לחיבור SATA 2 המתקן מעולה ועובד יפה מעביר לי בסביבות 60 מגה לשניה בהעתקה רציפה. אני רוצה לקנות את אותו מתקן רק הפעם שהוא תומך ב USB3 כי ידוע לי כי USB 3 יותר מהיר בתאוריה. אבל השאלה אם בחיבור USB3 מהירות העברת הנתונים תהיה גבוהה מאשר בחיבור SATA 2 (בגלל מגבלת מהירות ההרדיסק עצמו) או שלא ארגיש הבדל ? תודה ואחלה ערב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shloosh,

קניתי מחשב חדש כרגע והתקנתי הארד די חדש.. חודש בערך עכשיו כל הזמן שאני בווינודוס לכל דבר הכי קטן שאני נכנס אני שומע רעשים מההארד דיסק כאילו רעידות כאלה ,כאילו שהוא טוען משהו וכל זה.. זה משהו שלא היה לי קודם במחשב הישן האם זה סתם רעשים ממקיום ההארד דיסק במארז? או שמשהו נדפק לי בהארד דיסק? ב-HD TACH אני מקבל 51mb avg read תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kabirsh,

האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

עשיתי בדיקה לדיסק גם בחנות וגם בבית והכל תקין אבל אני שומע אותו יותר מידי לטעמי.. למשל כשאני מוריד משהו אז אני שומע אותו די חזק.. עכשיו הבנתי שזה אמור להיות דיסק די שקט.. א. אני יודע שאני רגיש לרעשים מה שיכול להעצים את הבעיה. ב. הדיסק בקידמתו של מארז ATNEC 300 - מה שמפריד בין הדיסק לחלל החדר זה רשת לסינון אבק.. יכול להיות שזה מה שגורם לכך שאני אשמע את הרעש? (אני רגיל למארזים שסגורים מקדימה).. התקנת מאווררים בחזית המארז יכולים להפחית מהרעשים של הדיסק? (גם המאוררים מרעישים אבל את זה אני יכול לסבול.. זה רעש רציף) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aavichai,

הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות את ה640 שלהם, האם צפויה הורדת מחירים בקרוב עקב הגעת הדגמים החדשים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. NASHUA MEMOREX GPT VERBATIM BENQ MAXELL מיועד לצריבת אלבומי מוסיקה בלבד. CD-R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ino,

היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mesatla,

http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש כונן בלוריי פשוט המתחבר למחשב ויודע לקרוא פורמטי 3D, האם זה בכלל קיים? או שבכלל כל כונן בלו ריי פשוט ידע לקרוא סרטי 3D? השימוש של הכונן יהיה אך ורק להעברת התכנים של הדיסק למחשב (כמו בתוכנת DVDSHRINK). קיים משהו כזה בזול? אני מחפש עד מחיר של 300-400 שח'. איך הדגם הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6848 הוא גם צורב בפורמט DVD/CD ממה שקראתי, אך האם הוא יודע לקרוא פורמטים של 3D? האם זה פורמט אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים