עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shir12345,

יש לי מחשב ישן, מעבד Q8200 עם windows. כרגע יש 500GB, אני צריך כונן נוסף של 3TB או אפילו 4TB בשביל מצלמות אבטחה נאמר לי שwindows xp לא תומך ב3TB, וגם צריך ערכת שבבים של H61 ומעלה בשביל זה. האם זה נכון ואין דרך להוסיף 3TB למחשב הזה? אני מעדיף שזה יהיה כונן פנימי ולא חיצוני כיוון שבתוכנה של המצלמות אבטחה צריך להגדיר איזה כונן ישמש להקלטה וזה גם עם סוג של "נעילה" לכונן הקשיח ואני לא בטוח אם זה יעבוד 100% עם כונן חיצוני אחרי כל REBOOT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המרתי דיסק און קי ל ntfs אבל עכשיו הdvd לא מצליח לקרוא אותו והמחשב השני מצליח לקרוא אותו אבל לא מצליח להפעיל את הקבצים שבו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות. התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים. ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Blade2k,

איך הצורב של בן קיו הנ"ל הוא טוב ,יש איתו בעיות? והאם ישנן המלצות על צורב באותו סדרי גודל מבחינת מחיר אך הייתי מעוניין בכמה שיותר פרטים על הצורב הנ"ל אם זה אפשרי. ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השאלה קשורה לכונן 1.5 TB מבחינת מהירות , רעש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש דרך לחבל בדיסק קשיח כאשר יש לי גישה מלאה אליו, בלי שהיצרן יגלה שישנה חבלה במתכוון, כדי שהאחריות עדיין תישאר תקפה... תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mesatla,

http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי wd elements 1.5tb. התקנתי, בדקתי, הכל בסדר. כשאני בא לכבות את המחשב בלילה, אני מגלה שהנורה האחורית של הדיסק מהבהבת ומאירה את כל החדר(זה לא עוזר הרבה שהיא בחלק האחורי, יש השתקפות מהקיר). מובן שאי אפשר לישון ככה, אז ניתקתי אותו מהחשמל. שתי אופציות עולות לי בראש: 1) המהנדסים של WD מפגרים(אפשרי בהחלט) 2) משהו לא תקין(לא סביר לדעתי) אני יודע שמדובר בכונן נפוץ מאד. מישהו נתקל בזה, יודע האם זה נורמלי, וחשוב מכך: האם יש דרך לכבות את זה? אולי איזו תוכנה של WD?(לא מצאתי משהו כזה באתר שלהם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לנו מחשב ממוצע של 3 שנים עם 80 GB... רק שזה לא מספיק. האם ואיך אפשר להוסיף דיסק קשיח נוסף במידה והשגנו אחד (של 40 GB, רגיל) ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שיש לי, להעביר את כל התכולה שלו לדיסק חדש, ועליו להתקין ווינדוס מחדש, האם חוץ מסתם להעתיק את הקבצים כמו מסמכים וכו', יש אולי עוד משהו שלא חשבתי עליו שצריך לגבות, בצורה אחרת? למשל אולי יש איזשהו מידע שמובנה במערכת הפעלה (שכרגע אני לא מצליח לחשוב עליו), ככה שאם אני מוחק את המערכת הפעלה, המידע הזה יילך לאיבוד (כי אני הרי מתקין ווינדוס מחדש) אלא אם אני אגבה אותו בצורה מיוחדת יותר, מאשר סתם להעתיק קבצים? אין לי ממש דוגמא.. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון אבל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by aavichai,

הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by silver,

לאחר פירמוט כונן c והתקנת windows מחדש +כמה תוכנות כאשר אני בודק את הכונן הוא מראה ששטח הדיסק בשימוש הוא 5.5gb כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים זה בסך הכל 2.5gb לאן יכולים להעלם 3gb מנפח הדיסק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כבר שנים שאנחנו מתווכחים על אותו נושא . מי השקט ביותר? מי המהיר ביותר? מי האמין ביותר? בזמן האחרון WD ו Seagate מראים ביצועים שווים (מניסיון,יש לי סיגייט והיה לי WD), Seagate גם הוכיח את עצמו כשקט,מול Maxtor שאולי יותר שקט מימנו. מתרוצצות שמועות ש SAMSUNG עוקף את כולם,ו IBM הוא דיסק קשיח לא משתלם, ו Hitachi הוא תקציבי. הסקר המשפיע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cycat,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות צורב ללא CDROM. אני לא מתכוון לצרוב הרבה ולא חייב איכות מיוחדת. שמעתי כאן ש-LiteOn טובים יותר, אבל אני קונה דרך בן-אדם בקומבינה, והוא מעדיף LG. האם שווה להתעקש על LiteOn או לצורך הזה LG בהחלט מספיק טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התחדשתי ב USB Cruzer U3 16GB ויש לי מספר שאלות מאחר ולא מצאתי הסברים בנושא בFAQ שלכם: א. נתקלתי לאחרונה הרבה במושג Portable לצד תוכנות שונות. האם אלו תוכנות שניתן להריץ מהUSB ? אם לא אשמח להסבר. ב. אני מחפש כמה תוכנות שירוצו דרך ה U3 בלחיצה אחת על המחשב (שעליו הן לא מותקנות כמובן). דוגמא אחת טובה היא Everest שאני מניח שכולכם מכירים. לא מצאתי גרסה שלה באתר להורדות דרך הU3 עצמו. האם קיימת גרסה מתאימה שתעשה את העבודה? כנ"ל לגבי סריקת וירוסים מקומית על מחשב היעד. אשמח להכוונה והסבר. כל טיפ או טריק שימושי למשתמש חדש יתקבלו בברכה. תודה (= עריכה: ועוד 2 שאלות שעלו בדעתי, האם ניתן להתקין Skype/Mesenger באמצעות ה U3? אם אני מוחק את הU3 לצורך פרמוט למען שיטת ה NTFS…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחקתי בטעות את הכרטיס SD של המצלמה עם המון תמונות,ניסיתי לשחזר עם R-STUDIO והתוכנה לא מוצאת כלום,יש תוכנה אחרת שיכולה לשחזר? או שזה בלתי אפשרי לשחזר כרטיס SD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. משפחת ה-P300 של המותג האמריקאי תתבסס על בקרי Phison מצד אחד ובקרי Silicon Motion מהצד השני - בתקווה שזה מה שיאפשר למחירים לרדת הרבה מתחת לערכים הרשמיים המומלצים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.