אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD עד 200 שקל של חברת LG מחפש את הצורב עם התכונות הכי חדישות בקיצור המילה האחרונה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש, אני חושב שאני רוצה WD 160 עם 8 מגה זכרון פנימי, במהירות 7200. עד היום היו לי רק דיסקים קשיחים של WD והייתי מרוצה, אז אני חושב להמשיך... אשמח לדעת אם המחירים כאן הם הגיוניים למוצר כזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28597 זה לא זול מדי ? יש מצב שמוכרים מחודשים ? אני לא אוהב לחלק למחיצות, אני מעדיף דיסק פיזי לכל דבר, מחיצה אחת האם יש ל XP בעיה לזהות גודל דיסק של 160 ג'יגה ? זה משנה אם זה SP1 או SP2 ? (אצלי זה SP1, אבל אולי בעתיד אעדכן ל-2) מה עדיף מבחינת שיטת הקבצים ? NTFS או FAT32 ? עד עכשיו השתמשתי ב FAT האם אחרי שאני עובר ל NTFS, אני יכול אחרי פירמוט הדיסק לחזור ל FAT ? מישהו יודע האם יש שיטות נוספות או האם מתוכננות שיטות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Western Digital My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 380 ש"ח Westren Digital 120GB Passport II EXT 2.5 USB 2.0 WDXMS1200TE Black 381 ש"ח *מה ההבדלים בין שני הכוננים האלו? (שניהם מסדרות שונות) *למה הראשון מיועד ולמה השני? *על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 צורבי DVD, ופתאום הבוקר שניהם מסרבים לזהות דיסקי CDRW בתור רב פעמיים ולא נותנים למחוק אותם. לא התוכנה של הWINDOWS ולא NERO. הכוננים תקינים לחלוטין, צורבים וקוראים את כל סוגי הדיסקים אבל לא מזהים CDRW, כאמור. מישהו מכיר את הבעיה הזו? עריכה: הסרת הכוננים ממנהל ההתקנים והפעלה מחדש לא עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הנ"ל ויש לי דיסקים של silver line x8 אבל הצורב מסכים לצרוב רק x4 עידקנתי את הקשוחה וזה לא עזר....מה עושים ? :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה חמורה ואשמח לקבל את עזרתכם בנדון. ברשותי Storage מסוג EonStor של InfoTrend דגם: A08U-C2410 לסטורג' 8 סלוטים, כאשר ב-4 מתוכם יש דיסקים ב-RAID5 ושאר הסלוטים ריקים. כאשר עלה הצורך בהרחבת נפח האחסון, קניתי עוד 4 דיסקים ורציתי לבנות RAID חדש. וזה מה שבאמת עשיתי והכל היה בסדר. היה לי 2 מערכים מסוג 5 תקינים. אני עובד עם התוכנה RaidWatch ושם היה מסומן לי ליד כל דיסק נורה ירוקה המסמלת תקינות. עד שאחרי כמה דקות, ליד הדיסק הראשון של הרייד השני (סלוט 5) במקום נורה ירוקה היה כמין פלוס (+) כתום. ניסיתי לבדוק מה הבעיה אבל לא היה לי אפילו קצה חוט, אז פירקתי את הרייד החדש ע"י הוצאת כל 4 הדיסקים. כשהכנסתי את הדיסקים מחדש, הסטורג' זיהה את 3 הדיסקים האחרונים (סלוטים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שכתבתי בפורום הנכון רציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני? בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי? תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31 חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופיק אחרי שעות של קריאה הגעתי למסקנה שהדבר הכי חשוב ב SSD זה המהירות קריאה רנדומלית בקבצים קטנים מ 512 K ואפילו 256 K אפשר לראות בתמונה hdd.jpg שהבעייה של ה HDD היא זאת אם הביצועים של ה SSD חלשים בתחום אז לא שווה לקנות אותו [ אפשר פשוט לעשות RAID ולקבל כמעט את אותו ביצועיים ] הקובץ PDF יש רשימה של SSD עם מהירות קריאה וכתיבה רנדומלים בבלוקים של 4 K שרק מהם כדאי לקנות לבינתיים .אולי אני יוסיף עוד SSD לחברות האחרות לקח המון זמן להגיע לביצועים של ה SSD של INTEL http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3631&p=27&cp=21#comments עכשיו אפשר לעבור לכוננים החדשים שמבוססים על הבקר של Indilinx וכמובן תמיכה ב TRIM ===================================== נושא ישן אם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה? אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD) אבל זה לא עבד.... יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים. תודה . יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש האחרון אני עובד על המפרט של המחשב של חבר שלי ומנסה להגיע למפרט איכותי שהוא יהיה מצורה ממנו, ועכשיו הגיע הזמן לבחור דיסקים קשיחים אז הבקשה היא 2TB לא החלטנו באיזה סידור, רצינו ראפטור למערכת ההפעלה של 80 GB , מומלץ נכון? איזה מומלץ לקנות? ובנוסף כרטיס שיוסיף לנו עוד יציאות SATA כי הכמויות זכרון שהוא משתמש בהם הם מטורפות. וצורב DVD מומלץ עדיף תומך לייט סקרייב אשמח לשמוע על הצעות, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל מסדרה 600P עם חיבור M.2 באותו מחיר כמו SSD של סמסונג EVO 750 , הלוח שלי תומך בשני החיבורים הללו ומדובר בנפח של 256 GIGA בשניהם השאלה מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דחוף עזרה לפני הזמנה.. איזה כדאי 160GB או 200GB ושל איזה חברה הכי טוב מבחינת ביצועים \ שקט.... ? דחוף ממש פליז
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי איזה דרייבר של העידכון ביוס עכשיו אני צריך להתקין זה קובץ אחד של מגה וחצי לצרוב אני לא יכול זה קובץ "rom" יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה fat32 וכמובן שהמחשב שלי קורא מהבוט עכשיו שמתי את הקובץ בdok הפעלתי את המחשב והגדרתי בביוס שיעלה usb מהבוט אבל משום מה זה לא מתקין פשוט רואים קו לבן בצד שמאל מהבהב חיכיתי וחיכיתי וכלום מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קטנה. האם אפשר לחבר כונן SATA רגיל פנימי לחיבור ESATA שיש לי במחשב וזה יעבוד? בהנחה שאני מחבר אותו לחשמל (או יצירת חיבור וספק כוח, או כבל מידלדל מיציאת PCI ריקה או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב (דה) 2100e מי שלא מכיר 16x10x40 yamaha אני מנסה עם כמה תוכנות לצרוב ובניהם נרו שום דבר לא הולך לרוב הוא נתקע באמצע אם שגיות כמו של לא לסיים להעתיק שיר למרות שהוא עשה את זה כבר כמה פעמים עוד הודעת שגיאה זה שהוא לא יכול לעשות DISK at once יכול להיות שזה בגלל ששני ההארדיסקים על צמת IDE אחת והCD והCDRW על השנייה ? אני יודע שמומלץ שזה יהיה הארדיסק צורב -הארדיסק CD ואני עובד עם ה98 הדרעק הזאת .... החרא הזה הצליח להרוס לי דיסק של TDK שעולה 10 ש"ח!!!( :-\)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קנה כזה או יודע כמה ג'יגה טכלס יש לדיסק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהוא מכיר את הצורב הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38029 ומה האיכות שלו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הצורב שלעייל משום מה הצורב לא מצליח להראות סרטים שנלקחו מספרית הוידאו מה יכולה להיות הסיבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-