עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Pc gool,

שלום מה המלצות לכונן ssd מבחינת חברות והכי טוב? יש סמסונוג סאנדיסק וכו.הבנתי שזה הולך לפי מהירות של הכונן כרגע ווינדוס 7 32 סיביות זכרון 4 רם שאלה נוספת אני מעוניין בפירמוט מלא האם כדאי לעבור לווינדוס 8? באתר מייקרספוט כבר אין הורדה של 7 והוא מבקש מפתח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cycat,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות צורב ללא CDROM. אני לא מתכוון לצרוב הרבה ולא חייב איכות מיוחדת. שמעתי כאן ש-LiteOn טובים יותר, אבל אני קונה דרך בן-אדם בקומבינה, והוא מעדיף LG. האם שווה להתעקש על LiteOn או לצורך הזה LG בהחלט מספיק טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fox gitlis,

היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by emule2,

אז ככה יש לי מחשב ישן בבית שאין לי חיבור לSATA עכשיו אני רוצה לחבר לו כונן SATA השאלה מה כדאי לי לעשות? 1) לקנות מתאם בין IDE לSATA 2) הבנתי שיש כרטיס PCI שגם מאפשר חיבור SATA חוץ מזה האם זה לא יאט לי את המהירות של הכונן אם אני אשתמש במתאם כזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by honore,

אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סיגייט אישרה לאחרונה כי היא בודקת תלונות על "תקיעות" של הכוננים הנ"ל. לפי התלונות שהתקבלו, אין איבוד מידע, אבל הכונן מפסיק להגיב למשך פרק זמן של עד 30 שניות. בכל מקרה סיגייט צופה כי הפתרון לבעיה יהיה ברמת עדכון FIRMWARE. http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=08/11/11/2125227 http://techreport.com/discussions.x/15863 אישית לי יש כונן כזה בשימוש מספר שבועות, אבל הוא מותקן ביחידת NAS שעובדת בעיקר לצרכי גיבוי. בכל מקרה בשימוש שלי לא נתקלתי בבעיות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tal h,

שוקל רייד0 ל 2 דיסקים חדשים של ברקודה 2 טרה למטרת עריכת וידאו (מהירות). הלוח שלי asus P6X58D Premium אחרי קריאה ברשת החלטתי ללכת על רייד10 עם 4 כוננים, עם הבקר הפנימי של הלוח. רייד10 מסובך לביצוע? צריך לבצע אותו בפעם אחת לכל ה 4 או לעשות את זה כפעמיים? הבנתי שזה גורע מביצוטעי המעבד. בכמה אחוזים? מבלי לגרום נזק לשאר הכוננים הפנימיים, מומלץ לנתק אותם (מידע חשוב מאוד)? - ושאלה חשובה: נניח שאחד מהכוננים קרס וצריך להחליפו, איך אני יודע איזה קרס בעצם ומה להחליף? (הבנתי שאם אני מחליף אחד אחד אני יוצר נזק בלתי הפיך). אשמח למידע והסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן אנשים.. התחדשתי בצורב DVD Sansung SH-S203S, הלכתי לKSP בעקבות הביקורות שקראתי על הS203B של סמסונג... נראה טוב, יושב במארז משהו לפנים, ורציתי לשאול מה ההבדל בין גרסת הS לגרסת הB? רק במקרה שחזרתי הביתה ראיתי שקניתי את הגרסא הזאת ולא מה שהומלץ עליה באתר, וראיתי גם שבS יש תמיכה בלייטסקרייב ומשהו TRUDIRECT... מה זה בכלל? מבחינת מהירויות הצריבה/קריאה יש הבדל בין הגרסאות? כי לפי מה שהבנתי גרסאת הB מומלצת בזכות מהירויות הקריאה והצריבה שלה וזה למה רציתי לקנות דווקא אותו... אם הS איטי יותר אז נדפקתי... ד"א לכל המעוניין - 140 ש"ח בKSP [אני קניתי מראשון] אבל הוא בא בשקית בלי כבלים בכלל ורק עם דיסק.... די אכזב אותי אבל חפיף... רק שיעבוד טוב...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport.‎ ‎‏ כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה? ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by THE FOX,

הקריאת SMART מראה נתונים מרתיעים..ולא הגיוניים כי רק היום נקנה.. האם זו בעיה מוכרת עם הקשיחים של סגייט? מישהו נתקל בתופעה זו? על פי ווקפדיה זה נפוץ בכוננים הקשיחים של סגייט..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התחדשתי ב USB Cruzer U3 16GB ויש לי מספר שאלות מאחר ולא מצאתי הסברים בנושא בFAQ שלכם: א. נתקלתי לאחרונה הרבה במושג Portable לצד תוכנות שונות. האם אלו תוכנות שניתן להריץ מהUSB ? אם לא אשמח להסבר. ב. אני מחפש כמה תוכנות שירוצו דרך ה U3 בלחיצה אחת על המחשב (שעליו הן לא מותקנות כמובן). דוגמא אחת טובה היא Everest שאני מניח שכולכם מכירים. לא מצאתי גרסה שלה באתר להורדות דרך הU3 עצמו. האם קיימת גרסה מתאימה שתעשה את העבודה? כנ"ל לגבי סריקת וירוסים מקומית על מחשב היעד. אשמח להכוונה והסבר. כל טיפ או טריק שימושי למשתמש חדש יתקבלו בברכה. תודה (= עריכה: ועוד 2 שאלות שעלו בדעתי, האם ניתן להתקין Skype/Mesenger באמצעות ה U3? אם אני מוחק את הU3 לצורך פרמוט למען שיטת ה NTFS…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי חיפוש פשוט נותן מתאם / 'ם שמאפשרים המרה מ - m2 ל - sata כל עוד לא מדובר בכונן nvme . מנגד, יש מתאמים שכן מקבלים nvme אבל ממירים ל - U2 ( לא, לא הלהקה וגם לא מטוס ביון 😊 ). מישהו נתקל במתאם שבכותרת ?

18. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב ישן שעובד על חיבורי IDE UDO וגם חיבורי SATA עכשיו השאלה שלי האם אני יכול עם חיבורי SATA לחבר דיסק קשיח עם חיבור של SATA 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MoAv,

אני מחפש לקנות הארד דיסק פנימי SATA 3GB למערכת הפעלה, שיהיה מהיר ככל האפשר ואיכותי אבל נפח פחות משנה, בין 250 ל640. איזה הייתם ממליצים או איזו חברה נותנת ביצועים יותר טובים ? את הדיסקים שבסטיקי לא מצאתי לקניה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ino,

היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. למי שאינו עוקב באופן קבוע ולכן פספס במקרה, אז המותג Crucial (תת מותג של חברת micron הענקית האמריקאית) הוציא סדרה חדשה של כונני SSD שמטרתה ליישר קו מבחינת מהירות ביצועים עם הכוננים היותר מהירים בשוק כדוגמתם של ה- evo מבית סמסונג, וגם לתת מחיר שובר שוק על מנת לקטוף נתח שוק מעוגת המכירות הכוללת. הסדרה החדשה מכונה MX500 והיא מגיע בנפחים מגוונים, שהיעילים שבהם הם 250GB, 500GB, 1TB - כאשר המוצר מגיע עם 5 שנות אחריות. כונן מסדרה זו שנמצא מבחינת תמחור ב- sweet sport הוא כונן החצי טרה החדש = 500GB שניתן להזמינו במחיר מעולה ישירות מאמזון בלינק הבא: https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6/ref=sr_1_3?ie=U…

23. Started by pergola,

מה יותר טוב בכונן קשיח החברה HITACHI או westren digital?? משהו בסגנון 550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD רק מתלבט בחברה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם רוכש מחר מחשב htpc ואני מעוניין בכונן ssd (יודע שאין צורך אבל רוצה כך שאפשר לוותר על תגובות של אין צורך) ההתלבטות שלי היא בין שני כוננים של סמסונג הראשון הוא samsung 830 64 gb קראתי עליו ביקורות טובות והוא גם זול יחסית- אני מוגבל בתקציב. הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא 64gb והיו אנשים שאמרו לי שיתכן שלא יספיק לי. זאת מערכת מדיה והורדות אך על הכונן ssd תשב רק מערכת ההפעלה, xbmc ,תוכנת מוזיקה ואנטי וירוס. הכונן השני הוא samsung 840 120gb עליו קראתי ביקורות מעורבות, אך הוא יעשה את העבודה מבחינת מקום. בשביל השימושים שלי אין צורך שהכונן יהיה הכי מהיר בשוק, רק שאני הרגיש הבדל בינו לבין השימוש בכונן מכאני. ואמינות- מאוד חשוב שיהיה אמין. המלצות לכוננים אחרים עד 500 שח ית…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galz,

תראו, יש לי כרגע במחשב את זה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm כשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^ השאלות שלי הן כאלה: אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.