אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אריזת CAKE עומדת על הצד ונפתחת מלמעלה. שימו לב לנוכחות המוזרה של כיתוב RW (בעיגול הלבן)... כאשר הדיסקים הם DVD-R קוד מדינה במספר הבר-קוד 729 הוא ישראל. הדיסקים מזוהים כ TYG02, שאמור להיות של Tayo Yuden (מזוייף) הדיסק מזוהה כX16 כאשר TYG02 הוא רק X8. חסר מספר סידורי על המדיות (שאמורות להיות על מדיות של TY), לא צויין על האריזה שהדיסקים תוצרת יפן (על אריזות של דיסקים תוצרת TY חייב להיות מצויין שהם תוצרת יפן). לאחר שהאריזה כבר העלתה חשדות, בוצעו 2 צריבות לצורך בדיקה. שניהם נצרבו בX8, נסרקו בX7. כמעט חטפתי התקף לב כשראיתי את הסריקות. סריקה 1 סריקה 2 בדיקת מהירות 1 בדיקת מהירות 2 דיסקים אלו הם TYG02 מזוייפים! הם באיכות מאוד ירודה, אנא הימנעו מרכישה של דיס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 TB (טרה בייט) רציתי לקבל את ההמלצה מאחד החנויות הבאות כי הם קרובות לביתי (חיפה) נועה מחשבים פנדה KSP הנה לינקים ישירים לדיסקים קשיחים מכל אתר: ksp http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=208 פנדה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_3151 נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=12 המחיר שאני מוכן לשלם הוא עד סביבות 350-400 שקל מקסימום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הבעיה הזאת בכמה מחשבים שקשיחים רגילים של טרה אולי בגלל העתקה של המון קבצים בפעם אחת או התקנת המון תוכנות גרפיקה גורם לקשיח להיות מאוד איטי גם אחרי פרמוט מחדש גם ל7, 8.1 ו10. מבחינת תקינות הם נשארים על 100% בלי שום סקטור פגום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן נוסף למחשב שלי , כונן 80GB 7200 SATA אני מתעניין ב SEGATE WITH NCQ או HITACHI DESKSTAR-SATA II או WEATREN DIGITAL JD השאלה הראשונה שלי זה , אם הלוח שלי לא תומך ב SATA II ואני אחבר לו כונן SATA II האם זה יכול ליצור בעיות ? והשאלה השנייה : איזה כונן עדיף מבין השלושה , אני יודע שהביצועים כמעט שווים , וגם אין הבדל במחירים שהוא כול כך משמעותי אבל עדיין אשמח לשמוע המלצות לכונן , אני נוטה לכיוון ה SEGATE אבל אמרו לי שהוא לא הכי טוב ושה NCQ עושה לפעמים בעיות המקום לשפר ביצועים, אז בבקשה אשמח לקבל המלצה ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש האחרון אני עובד על המפרט של המחשב של חבר שלי ומנסה להגיע למפרט איכותי שהוא יהיה מצורה ממנו, ועכשיו הגיע הזמן לבחור דיסקים קשיחים אז הבקשה היא 2TB לא החלטנו באיזה סידור, רצינו ראפטור למערכת ההפעלה של 80 GB , מומלץ נכון? איזה מומלץ לקנות? ובנוסף כרטיס שיוסיף לנו עוד יציאות SATA כי הכמויות זכרון שהוא משתמש בהם הם מטורפות. וצורב DVD מומלץ עדיף תומך לייט סקרייב אשמח לשמוע על הצעות, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפטופ של לנובו עם ויסטה בן שנתיים לפעמים הצורב לא מוצג במחשב שלי מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי שני כונני Patriot pyro SE 60GB המחוברים בחיבור Sata III 6GB/s ללוח שלי Gigabyte P55UD4P ביציאת סאטה 3 של מארוול. ב-Bios כל התקני הסאטה מקונפגים על AHCI. בנוסף יציאות ה-Sata III מקונפגת על Raid 0 with XHD . XHD - זה פיטצר של ג'יגהבייט אשר עושה מהירות גבוהה יותר ברייד. הגדרתי מערך רייד. הכל מזוהה בביוס טוב ויפה. אני בא להתקין ווינדוס, הכונן רייד מזוהה כ-120GB (שניהם כל אחד 60) ואני יוצר מחיצה(Partiotion) , בא לפרמט אותה, אך לא משנה מה אני עושה, אפילו אם אני מתקין בלי פירמוט (שבפועל תפריט ההתקנה של ווינדוס 7 64 ביט מפרמט אוטומטית, אני מקבל הודעת שגיאה כי לא ניתן לפרמט error ואיזה מספר... לבסוף באמצעות Acronis partition manager יצרתי מחיצה ופרמטתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן קשיח 1TB של iomega. בדר"כ מהירות העברה הייתה 15-20 מגה לשניה. לאחורה משום מה המהירות ירדה ל 8 מגה לשניה, וגם פתאום שמעבירים דברים לכונן המחשב מחליט להיות קשוח איתי... האם זה אומר שמתקרבים לסופו של הכונן? נשארו בו עוד 200 ג'יגה פנויים, ואין בעיה להשתמש בתוכן שיש בו ( בעיקר סרטי HD ) --- בדקתי עם עוד כונן קשיח ( גם בחיבור אחורי ), והבעיה היא שכאילו הקובץ מועבר, ואז פתאום יש השהייה של איזה דקה, המהירות העברה קופצת ונהפכת להיות גדולה ל 10 שניות ואז שוב מגיעה השהייה קלה. השתגעתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש SAN ביתי פשוט (וזול יחסית). יש לי דיסקים פנויים, כך שמספיק ה NAS עצמו ללא הדיסקים הפנימיים. מה שיצא לי לראות זה מוצרים החל מסביבות ה 1000 ש"ח - אני מחפש משהו יותר פשוט. הצורך העיקרי הוא גיבוי נתונים, כך שהיבט הביצועים הוא לא קריטי. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דברי המשתמש Psibeast. האם מדיות מהירות יותר עולות יותר? והאם שווה בימינו לקנות צורב x48 או להסתפק נגיד בx32? ומה ההבדל במחיר בין צורב טוב מבית Lite on x48 לx32?
-
לפני כשבועיים, במהלך הרכבה/פירוק המארז והדיסקים (מספר לא מועט של פעמים...) שני דיסקים, הראשון של 1TB והשני של 2TB (המונחים אחד ליד השני) הפסיקו לפעול לחלוטין. הכוונה היא שבזמן חיבור מתח הם לא מסתובבים. מדובר בדיסקים יחסית חדשים (בני פחות משנה) ניסיתי לחבר/לנתק אותם מספר פעמים ובחיבורי ספק שונים, שמתי במקפיא ליומים (קיבלתי פעם אימייל הטוען כי זה מחזיר דיסקים לחיים...) אבל שום כלום. יש למישהו רעיון כיצד להפעילם לפחות לפרק זמן שיאפשר לי להוריד מהם את הנתונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל מסדרה 600P עם חיבור M.2 באותו מחיר כמו SSD של סמסונג EVO 750 , הלוח שלי תומך בשני החיבורים הללו ומדובר בנפח של 256 GIGA בשניהם השאלה מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם חיבור eSATA שאני רוצה להשתמש בו (ה-USB2 איטי לי מדי...). לפי סקר מחירים קצר ראיתי שדיסקים חיצוניים בממשק הזה שבאים עם מארז הם די יקרים (תקנו אותי אם אני טועה). לכן, אני מחפש דיסק רגיל עם מארז חיצוני, זה מה שמצאתי בינתיים: מארז - VANTEC NEXSTAR CX 3.5" - SATA TO USB2.0 + ESATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6240 דיסק - SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB SATA2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7119 סה"כ כ-670 ש"ח. כמה שאלות ברשותכם: - האם שימוש ב-eSATA עם דיסק של 5400RPM יפגע בביצועים (כי הבנתי שלמשל עבור USB2 זה לא רלוונטי) ואם כן האם זה משמעותי? - האם המארז הנ"ל מספיק או שכדאי להוסיף כסף ולקחת מאותה חנות מארז יקר יותר? http…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש 2 מעומדים: Transcend SSD320 2.5'' 128GB Crucial m4 2.5'' 128GB מפרט מחשב: CPU: Intel Core i5 750 motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 memory: 2x2GB G Skill F3-10600CL9 GPU: Gainward GeForce 9500 GT silence HDD1: SAMSUNG HD502HJ HDD2: SAMSUNG HD103SJ Power Supply: Seasonic 400W לפי המחיר יש עדיפות ל-Transcend, ב-45 ש"ח זול יותר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח. מה ההבדל בין שני הדגמים? WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS אותו מחיר. ההבדל?. והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם 2 הארד דיסקים של Seagate 500GB (ST3500320AS) מקודם חיברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן (WD 250GB KS) למחשב החדש בשביל להעתיק ממנו את כל הקבצים לחדש. אחרי שסיימתי להעתיק הכל (כלומר קרוב ל-250GB) ניתקתי את הכונן והחזרתי את המחשב למצב הרגיל. (בכוננים החדשים של Seagate לא נגעתי) אני די בטוח שלפני כן זה לא היה- כשהדלקתי את המחשב הוא הרעיש יחסית חזק (מעין קרקושים כאלה), אני חושב שמההארד דיסק. ליתר בטחון החלטתי לבדוק את מצב ה-SMART של הכונן לראות אם רשום משהו חריג. הורדתי תוכנה בשם HDD Health - והיא דיווחה על "בריאות" של 94% לכונן אחד, ולעומת זאת לשני רק 72%. צירפתי תמונה עם הנתונים, הנתונים שהם ככל הנראה הבעייתיים בכונן עם ה-72% (אלה ששונים משמעותית לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי תומך ב-SATA2. כרגע אני משתמש ב- Sata רגיל. השאלה שלי היא, האם הארדיסק עם מהירות סיבוב 7200 יכול לספק מידע במהירות גדולה מזו של החיבור\כבל עצמו (SATA) אם כן, ז"א שאני לא מנצל את מלוא הביצועים כרגע? והאם ה-HD מהיר יותר גם מ-SATA2 ? בקצרה, מהי מהירות הכונן הקשיח ב-GBPS ? ומהו הקשר הישיר בין זה למהירות הסיבוב? אולי אני בכלל לא בכיוון הנכון, אבל זה מה ההיגיון אומר לי --> לא משנה איזה SATA או IDE, מהירות הסיבוב קובעת את ביצועיו ולכן כל ה-7200 *יכולים* לספק את אותה המהירות, השאלה מה הכבל עצמו מסוגל להעביר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-