עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם יש דרך לחבל בדיסק קשיח כאשר יש לי גישה מלאה אליו, בלי שהיצרן יגלה שישנה חבלה במתכוון, כדי שהאחריות עדיין תישאר תקפה... תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מבקש המלצות בעלי נסיון לקופסאות לדיסק קשיח, עם התאמה לדיסק 3.5 SATA II שיוכנס בפנים, ויתחבר למחשב גם USB וגם אפשרות של E-SATA. עבודה גם בXP וגם VISTA. מבקש המלצתכם גם בהיבט התיפקוד, גם בשאלת העמידות וחוזק הקופסה וגם מהיבט האוורור כלומר מניעת התחממות יתר של הדיסק. אם יש יתרון בקלות החלפת דיסקים זה יהיה יתרון אבל לא חשוב. עדיפה קופסה שמקבלת DC מספק נפרד לעומת קופסה שמקבלת ישירות מהחשמל והספק שלה בפנים. לינקים למוצרים יעזרו. תקציב די גמיש, אין לי מושג מה הגיוני וסביר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לנו מחשב ממוצע של 3 שנים עם 80 GB... רק שזה לא מספיק. האם ואיך אפשר להוסיף דיסק קשיח נוסף במידה והשגנו אחד (של 40 GB, רגיל) ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaic,

שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. החברה האמריקאית משיקה אלטרנטיבה למשפחת ה-CS1311 שלה לכתבה

6. Started by aavichai,

הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay_koral,

הורדתי איזה דרייבר של העידכון ביוס עכשיו אני צריך להתקין זה קובץ אחד של מגה וחצי לצרוב אני לא יכול זה קובץ "rom" יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה fat32 וכמובן שהמחשב שלי קורא מהבוט עכשיו שמתי את הקובץ בdok הפעלתי את המחשב והגדרתי בביוס שיעלה usb מהבוט אבל משום מה זה לא מתקין פשוט רואים קו לבן בצד שמאל מהבהב חיכיתי וחיכיתי וכלום מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Roeih12,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש וגיביתי על אחד ההארדיסקים הפנימיים שלי, משום מה אחרי שניתקתי אותו הוא הפסיק לעבוד לדעתי ולהבנתי אפשר להחליף מעגל חשמלי רק שצריך משהו תואם לחלוטין. ההארדיסק הוא: יש מישהו שיכול לעזור לי עם הנושא? רעיונות או מקום שבו אפשר למצוא כזה מעכל חשמלי?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NI4NI,

הנושא של SATA די חדש לי, אבל התחלתי להתעניין בכרטיסי בקר SATA. בנתוני הכרטיסים רשום שמהירות העברת הנתונים ב SATA 150 היא 150 מגהביית לשניה, בעוד שמהירות ההעברה בממשק הישן (ATA 133) היא 133 מגהביית לשניה. זה לא נראה כמו הפרש משמעותי במהירות. האם זה מצדיק את המחיר הנוסף ? האם זה מצדיק את כל הרעש שעושים סביב תקן SATA ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לבדוק האם הקשיח תקין לגמרי או שלא? בדקתי עם התוכנה של Acronis ושם נאמר לי שה"בריאות" שלו על אחוזים גבוהים והוא בסדר. אבל איך אפשר לדעת שאין בעיה בקשיח ובגלל זה המחשב איטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by davidz85,

שלום, ברצוני לעשות עידכון קושחה לכונן הSSD שלי. הכונן מדגם AGILITY 60 ג'יגה. השאלה שלי היא האם אני יכול לעדכן קושחה ללא דאגה שהכונן יימחק, או שאני צריך לעשות גיבוי לפני? הענין הא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על הSSD. אשמח לתשובה ולעצות, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מקווה שכתבתי בפורום הנכון רציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני? בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי? תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31 חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נא ראו הערה חשובה בסוף. 1. אשמח להמלצה לדיסק קשיח פנימי בנפח 1 טרה, הדיסק ישמש גם להרצת מערכת הפעלה וגם לגיבוי חומרים (אפצל אותו), כך שאני מניח שעליו להיות במהירות 7,200 RPM, אשמח ללינק המלצה על חברה ודגם ספציפיים. 2. במידה ואחליט לרכוש נפח של שני טרה, האם עדיף לרכוש שתי יחידות של המלצתכם בסעיף הראשון, או דגם אחר של דיסק יחיד בנפח שני טרה? 3. האם פיצול לשני דיסקים מפחית את הסיכון שהדיסק/ים יהרס/ו, מעלה אותו או לא משנה? (היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאם מפצלים לשני דיסקים, ודיסק אחד הולך לעולמו, אפשר עדיין לעבוד עם השני. 4. האם יש יתרון כלכלי משמעותי ברכישה דיסק אחד (2B) לעומד שני דיסקים של 1T? הערה חשובה: מניסיון העבר, על הדיסק/ים שארכוש לכלול לפחות שלוש שנות אחר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fire15,

יש לי התלבטות בין חמישה צורבים שכולם בערך באותו מחיר והם: ASUS CRW 48/16/48x LG GOLDSTAR 48/16/48 ExacLink Buffer GCE-8480B LITEON Smart-Burn 48/12/48 CDRW MSI DragonWriter 48x16x48x CDRW TEAC CDRW write proof 48/16/48 אז מה הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אריק9,

היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מצאתי את הדגם הזה במחיר של 1176 משלוח כולל מיסים דגם כזה חדש עולה למעלה מ-2000 ש"ח עיסקה כדאית או בזבוז כסף ? (השימוש: תחליף לכונן ססד שעומד להתמלא מאותה חברה ומאותה סדרה ואני מאד מרוצה מהסדרה הזו) תודה

21. שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omerz90,

http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/320775900715?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aafbbce2b#ht_2148wt_1163 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SLICE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330660002007?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item4cfcdf38d7#ht_2091wt_905 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SWITCH-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-BRAND-NEW-LIFE-TIME-WARRA-/220918766766?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item336fc8dcae#ht_2139wt_1163 איזה DOK הכי מהיר מבין שלושתם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.