עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shloosh,

קניתי מחשב חדש כרגע והתקנתי הארד די חדש.. חודש בערך עכשיו כל הזמן שאני בווינודוס לכל דבר הכי קטן שאני נכנס אני שומע רעשים מההארד דיסק כאילו רעידות כאלה ,כאילו שהוא טוען משהו וכל זה.. זה משהו שלא היה לי קודם במחשב הישן האם זה סתם רעשים ממקיום ההארד דיסק במארז? או שמשהו נדפק לי בהארד דיסק? ב-HD TACH אני מקבל 51mb avg read תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GaTor120,

שמעתי שעם הווינדוס לא מומלץ עדיף עם תוכנה שמתאימה,מישהו מכיר? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של WD ולאחרונה אף מחשב לא מצליח לקרוא אותו אני מחבר את הUSB והמחשב מוסיף את הכונן עם אייקו ןשל דף לבן שאני לוחץ כדי להיכנס הוא אומר לי שאין גישה יש לי שם דברים שאני חייב לגבות יש דרך בכל זאת לגבות את החומר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GMTK,

טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fux,

www.p1000.co.il/hot_sale_produ...sp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב נייח, עם ווינדוס 7, ו-3 כוננים. (את השלישי אני אמור לקבל עוד שבוע בערך) 1)ה חדש, 1TB WD CAVIAR BLACK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136533&cm_re=1tb_caviar_black-_-22-136-533-_-Product 2)הבינוני 500GB GP CAVIAR WD5000AACS-00G8B1 3)ואחד קצת יותר ישן 160GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145051 אני מתכוון לפרמט בכל מקרה ורציתי לשאול, בשביל משחקים, איך אני אקבל את הביצועים הכי טובים? על איזה כונן כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, ועל איזה את המשחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, הזמנתי את ה- Maxtor 40 GB 7200RPM ויש עם זה קצת בעיות כי זה תקוע במכס ויש את השביתה במשק וכל זה, אז חשבתי להמיר אותו ל- WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version בתוספת של איזה 10 או 20 שקל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני יודע שלפי תקן SATA, יש תאימות קדימה ואחורה כך שלא צריכה להיות בעייה להתקין כונן עם ממשק SATA 2 או SATA 3 על לוח אם שתומך ב-SATA 1. בחנויות מחזיקים היום רק כוננים שהם SATA 3, ומפחידים אותי שלמרות הכל תיתכן בעיה בתאימות ויכול להיות שהכונן לא יעבוד עם לוח האם שלי שתומך רק ב-SATA 1. האם מישהו נתקל פעם בבעיות כאלה ? האם זה נכון שקיימות בעיות תאימות, או שאני יכול לקנות ולהיות רגוע שזה יעבוד בסדר? תודה, הטווס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport.‎ ‎‏ כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה? ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by klingon,

שלום אני מחפש חנות שמוכרת כבלי SCSI . מי מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, ברשותי הארדיסק המשמש לאכסון תמונות וסרטים, ללא תוכנות וללא משחקים. האם ישנה מניעה כלשהי למלא אותו עד הסוף? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fire15,

יש לי התלבטות בין חמישה צורבים שכולם בערך באותו מחיר והם: ASUS CRW 48/16/48x LG GOLDSTAR 48/16/48 ExacLink Buffer GCE-8480B LITEON Smart-Burn 48/12/48 CDRW MSI DragonWriter 48x16x48x CDRW TEAC CDRW write proof 48/16/48 אז מה הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עריכה: אם אי אפשר 7200 אצטרך להתפשר על 5400 גדול. איפה ניתן להשיג כזה במחיר נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by harges,

שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avid,

שלום, הכונן Plextor SSD 512GB M6 Series MLC 2.5" 7mm מוצע במחיר זול מאוד ו-5 שנות אחריות. האם כדאי לקחת אותו בגלל המחיר או עדיף לקחת את הכונן המומלץ של אינטל 360 GB? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. ישש לי מחשב נייד וזה הדגם של ה צורב Optiarc DVD rw ad-7530B איך אוכל לדעת אם הוא מהסוג שעושה את ההדפסות על הדיסקים ...באיזה תוכנה עושים את זה כי אולי אפשר להכנס לנרו ולבדוק אם האופצייה פעילה..! תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. משהו איכותי וזול... כאילו הכי משתלם שיש ביחס איכות מול מחיר USB 2 חייב וזהו מעבר לזה לא חייב... מן הסתם אם יהיה עוד איזה ESATA זה נחמד ביותר אבל זה לא חובה... צריך שיתמוך בMAC בלי חיבור לחשמל (2.5') תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arield,

עשיתי קצת שעורי בית וגיליתי כי הcrucial m4 הוא כונן ממש טוב. לצערי אני לא יכול לקנות אותו כי הטכנאי שלי לא עובד עם הספק שלהם. הוא הציעה לי את ה : Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 האם זהו כונן SSD שנחשב אמין וטוב? מחכה לתשובה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or ei,

יש לי צורב (דה) 2100e מי שלא מכיר 16x10x40 yamaha אני מנסה עם כמה תוכנות לצרוב ובניהם נרו שום דבר לא הולך לרוב הוא נתקע באמצע אם שגיות כמו של לא לסיים להעתיק שיר למרות שהוא עשה את זה כבר כמה פעמים עוד הודעת שגיאה זה שהוא לא יכול לעשות DISK at once יכול להיות שזה בגלל ששני ההארדיסקים על צמת IDE אחת והCD והCDRW על השנייה ? אני יודע שמומלץ שזה יהיה הארדיסק צורב -הארדיסק CD ואני עובד עם ה98 הדרעק הזאת .... החרא הזה הצליח להרוס לי דיסק של TDK שעולה 10 ש"ח!!!( :-\)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מקווה שכתבתי בפורום הנכון רציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני? בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי? תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31 חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. התבקשתי להפוד דיסק קשיח SATA של 160GB לדיסק חיצוני 2.5'' ע"י הוספת מארז. חיפשתי בחנויות בארץ ובאינטרנט וכל המארזים שראיתי היו מוגבלים עד 80GB. היה אחד בזאפ שלא אך הוא היה יקר. לכן חיפשתי ב-EBAY, שם היו המון בכל מגוון המחירים ולא ממש ידעתי מה לבחור. קניתי מארז שעלה 1$ ועוןד 5$ משלוח. לא סיכון גדול. כעת כשהרכבתי אותו וחיברתי למחשב, אני מרגיש שהוא רועד=עובד כל הזמן. גם כשאני לא משתמש בו. שאלתי היא האם זה תקין או שזו תקלה וזה יהרוס את הדיסק? שאלה שניה שתעזור לי ולכל מי שירצה לקנות מארז: אם ארצה לפעם הבאה לקנות מארז. האם תוכלו לתת לנו דרך לבחור מבין המגוון הגדול מאד של מארזים שמוצע. מה עלינו לקחת בחשבון? איך בוחרים מארז? לנוחיותכם הנה קישור למגוון ב-EBAY: http://shop.eb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי HDD חיצוני 320GB של WD שמתחבר ב-USB ,וקיבלתי את ההודעה המשונה הזאת...כי אני ידעתי שיש לי USB2 ! נכנסתי למנהל ההתקנים,ולא ראיתי שם איזכור ל-USB2 . עשיתי איזה עדכון (אפילו בלי להתחבר לאינטרנט..), ואחריו ראיתי שעל אחד הפורטים כתוב USB2. אני חשבתי שאם המחשב שלי תומך ב-USB2 ,אז כל היציאות הן USB2 ......זה נכון?.. ואם לא, אז איך אני משייך התקן מסויים לפורט הספציפי שהוא USB2 ? אני מצרף תמונה של מנהל ההתקנים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itaic,

שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.