אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבנות הארדיסק נייד של לפחות 2 טרה (אשמח לקנות כמובן יותר, כמו 3). עד עכשיו יש לי הארדיסק 1 טרה של Seagateת והוא סבבה. ביום-יום אני עובד עם הארדיסק מחובר למחשב. אני עורך סרטים, וכל חומרי הגלם שלי נמצאים על ההארדיסק ואני צריך משהו שעובד מצוין ויש בו מספיק מקום (ו1 טרה כבר ממש לא מספיק לי). ראיתי ב-KSP שיש להם הארדיסק דומה לשלי, רק שהוא טרה והוא עולה 435 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=18813 רציתי לקבל המצלמה על הארדיסק חיצוני טוב אבל לא יקר מדי. לא ממש בא לי להשקיע 500 ש"ח בהארדיסק. מה שכן, חשוב לי שזה יהיה הארדיסק שמתחבר רק עם USB למחשב, בלי כבל חשמל, כי אני צריך להיות נייד עם הארדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח פנימי אחד של 160 ג'יגה שכבר מתחיל להיגמר לי בו המקום ואני רוצה לקנות בימים הקרובים דיסק קשיח חדש, חיצוני או פנימי. עכשיו יש לי מארז ג'נרי לגמרי של אייבורי, המארז הקטנצ'יק, שזה די בלתי אפשרי להכניס בתוכו עוד דיסק קשיח וגם אם אני יכניס בו עוד דיסק קשיח אז נראה לי שהוא יתחמם בטירוף, ככה שזה לא אופציה. אז אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חיצוני או פנימי. בכל מקרה אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני חשוב לי לדעת אם אני יוכל לפתוח את הקופסה שלו ולהשתמש בדיסק שבתוכו כדי לחבר אותו למארז כי אולי אני ארצה שהוא ישמש לי בתור הדיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כי הדיסק שיש לי כרגע הוא די רועש. אם אני אקנה למשל את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!
-
אלא שעכשיו כאשר אני ניגש ל SAFELY REMOVE HARDWARE AND EJECT MEDIA מופיעים לי כל הכוננים הקשיחים כולל הצורב אני רוצה שיופיעו רק ה DOK תודה רבה אגב כך עשיתי In search, write cmd, right click it and run it in administrator mode. Type the following command to enable SafeMode boot: bcdedit /set {current} safeboot minimal Restart the computer and boot to the system BIOS. This is normally done by by pressing the delete key during system boot. Update the ATA Drive setting in the BIOS from ATA Mode to AHCI Mode. Save the setting and restart your computer to boot into Windows. Windows will boot in SafeMode as per step 2. Open the command prompt again by fo…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כונן חדש...לאחר שאחר הלך לעולמו. באותו מחיר יש את ST3500418AS המומלץ אך ראיתי גם את WD5000AADS עם באפר 32. מאחר והוא שייך לסדרת ה GREEN אני מניח שהוא 5400RPM? האם ה ST3500418AS עדיין עדיף? (למרות באפר קטן יותר?) הדיסק ישמש ככל הנראה לאיחסון ולהרצת משחקים ממנו. דעתכם? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המדיות ואיזה מומלץ לקנות DVD+RX8 DVD-RX8
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התבקשתי להפוד דיסק קשיח SATA של 160GB לדיסק חיצוני 2.5'' ע"י הוספת מארז. חיפשתי בחנויות בארץ ובאינטרנט וכל המארזים שראיתי היו מוגבלים עד 80GB. היה אחד בזאפ שלא אך הוא היה יקר. לכן חיפשתי ב-EBAY, שם היו המון בכל מגוון המחירים ולא ממש ידעתי מה לבחור. קניתי מארז שעלה 1$ ועוןד 5$ משלוח. לא סיכון גדול. כעת כשהרכבתי אותו וחיברתי למחשב, אני מרגיש שהוא רועד=עובד כל הזמן. גם כשאני לא משתמש בו. שאלתי היא האם זה תקין או שזו תקלה וזה יהרוס את הדיסק? שאלה שניה שתעזור לי ולכל מי שירצה לקנות מארז: אם ארצה לפעם הבאה לקנות מארז. האם תוכלו לתת לנו דרך לבחור מבין המגוון הגדול מאד של מארזים שמוצע. מה עלינו לקחת בחשבון? איך בוחרים מארז? לנוחיותכם הנה קישור למגוון ב-EBAY: http://shop.eb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS או 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ בעיקרון אותם נתונים יש אחד מהם שיותר מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הייתה הרבה פעילות בכונן, העברתי לכונן בחודש האחרון משהו כמו 200GB בערך 10GB ביום...היום הוא התחיל לקפוא שפתחתי rars , פתחתי את sentinel ואני רואה פתאום 9%........עשיתי: the error check was good for some reason... Dfrag and check errors אוףף...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה דיסק קשיח WD4003FZEX לאחר התקנת הדיסק הוא לא מזוהה במערכת ההפעלה ווינדוס 8.1 64 ביט לוח אם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 מה הסיבה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-