עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ב-3.5", יש My Book Essential ויש גם My Book Essential Apollo. מלבד המראה החיצוני, מה ההבדל ביניהם? ב-2.5", יש My Passport Essential ויש My Passport Eseential SE. מלבד העובדה שב-SE הדגמים הם בעלי נפח גדול יותר, יש עוד הבדלים? כי מחיר של 1TB ב-SE, גבוה מהמחיר של שני My Passport Essential "רגילים". אשמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by natan805,

אמרו לי שלעריכת וידאו חשוב שיהיה דיסק קשיח כמה שיותר מהיר .העריכה והרינדורים קורעים את הקשיח כך שאני צריך שהוא יהיה יציב וחזק. הלוח שלי זה gigabaite p55m ‎750‎ soket ud3‎ ‎.אולי הוא תומך ב.‎ .usb3‎ ‎‏ ‏ ודרך אגב חשוב לי לציין שאני משתמש אך ורק בwinxp ‎‏ ככה שתשימו לב אם הביצועים של הקשיח יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  3. Started by Crossair,

כעקרון כיוונתי על ה INTEL X25-M 80GB, אבל אני רואה שיש בנצ'ים שה-OCZ AGILITY EX טוב יותר, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את דגם הEX בארץ... האם קיים כונן עד 1,200 שקל שיותר טוב מהאינטל (G2) הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by nvered,

שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS‎. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי FREENAS אחרי שהתקנתי הכל והגעתי לשלבים האחרונים נתקעתי באיזה שלב שאני לא יודע כל כך מה לעשות כרגע מחוברים לי שני HD 1 למערכת 160G ואחד לקבצים 250G של סמסונג כל זה אני עושה לצורך ניסוי אחרי זה נגדיל את המקום איחסון בעוד HD ב-FREENAS ככה זה נראה כרגע הלכתי לפי המדריך הזה http://acomputerinfo.blogspot.com/2009/04/freenas.html ונתקעתי בשלב ההתחברות לשרת הקבצים NAS בחלונות XP תראו למטה מה אני צריך לעשות בשבלב הזה ? http://up197.siz.co.il/up3/manmgntyjh25.jpg http://up192.siz.co.il/up3/ygtzdln3z4kz.jpg http://up192.siz.co.il/up1/hwkjnznz3ydu.jpg

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by elad450,

יש לי בעיה בצורב שאני מכניס דיסק לצריבה עולה לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyzndazj4gm.gif אני אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה שאשמח אם תוכלו לפתור אותה. יש לי מחשב שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה Windows Server 2003 ובה היו שני הרד-דיסקים זהים של 80 גיגה שפעלו בRAID 1 (כונני IDE). המערכת של הווינדוס (אשר נמצאת על הרד-דיסק אחר) קרסה וכעת אני מנסה לחלץ את הנתונים שהיו בתוך ההרד-דיסקים שחוברו בRAID, אך בשום מערכת הפעלה אני לא מצליח להפעיל אותם גם כאשר אני נכנס ל"ניהול דיסקים" של ווינדוס אני רואה אותם אך הם לא פעילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, הנתונים שיש על הדיסקים מאוד מאוד חשובים. בברכה, מתן

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ראיתי בהארד דיסקים המומלצים בסטוק אבל אני לא יודע מ מהם יתאים ללוח אם שלי!!! GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 תודה לעונים!!!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Infection,

שבת שלום, קניתי היום כבל dynamode usb 2.0 to sata ide cable בשביל לחבר דיסק קשיח בנפח 320GB למחשב נייד(LG X110ׁׁׁׂׂׂׂׂׂ) חיברתי הכל אני מקבל חלון למטה ''מתקין התקן'' משהו בסגנון, סיים להתקין אני נכנס למחשב שלי ולא ראיתי את הדיסק הקשיח נכנסתי ל''הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח'' ההתקן מחובר אבל אני לא מוצא אותו, חשבתי שהבעיה היא הדיסק הקשיח ניסיתי דיסק קשיח אחר וגם לא עובר היום ראשון אני יקח את הדיסק והכבל למקום שקניתי, אבל רציתי לדעת אם הבעיה יכולה להיות במחשב? יכול להיות שהכבל לא תומך בWIN 7? כי על הקופסא רשום רק XP - MAC - 98 בכל מקרה מקווה לקבל עזרה =]

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שאני מחבר DVD חיצוני למחשב נייד כדי לעלות בוט,אני צריך לבחור בבוט usb או DVD ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן עוזרים יקרים! אני מתלבט כרגע אם לקנות כונן קשיח פנימי או חיצוני כי אני רואה, מעיון לא מעמיק במיוחד, שחיצוניים עולים ממש מעט יותר מפנימיים. אז בנוגע להתלבטות הראשונית - האם אני צודק, או שאולי הסתכלתי על דגמים זולים ומחורבנים של כוננים חיצוניים? קושיה נוספת, בתוך תחום החיצוניים, האם שימוש בחיבור USB יהיה איטי במידה בלתי נסבלת לעומת חיבור של הארד דיסק פנימי? והאם יהיה זה דבר שיפריע לי לעשות את הדברים הצנועים שאני רוצה לעשות - לשמוע מוזיקה ולראות סרטים, בגדול? בנוסף, קראתי כאן שיש אפשרות למעין תותב כזה ללוח האם שמאפשרת להוציא את החיבורSATA החוצה ובעצם הופכת אותו ל-ESATA, זה זורם עם כל לוח אם, גם אחד בן כ-8 שנים? כי אם זוהי אפשרות פשוטה וטובה כמו שהיא נשמעת אז היא …

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. היי יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים שמחוברים ברייד ולפעמים פעולות מסוימות שאני מפעיל במחשב/מהמחשב עובדים לאט ולפעמים לא. היתי רוצה תוכנה לניטור דיסקים קשיחים שתראה לי בזמן אמת טמפ\מקום\מאמץ ועוד... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. אהלן אני מתכנן לחבר דיסקים פנימיים ב RAID 5 ללא כרטיס RAID ייעודי, בשימוש ב intel chipset P55 (מעבד i5 לוח GA-P55-UD3R). המטרה היא שרידות ואמינות הנתונים במקרה של כשל דיסק. לא שיפור ביצועים. אני רגיל להשתמש ב WD, אבל עכשיו ש TLER ב- WD דורש השקעה בדיסק ייעודי במחיר כפול, לאחר ש WD חסמו את האפשרות לשנות את ה FW של הדיסק, אני מסתכל על אפשרויות אחרות. סיגייט כותבים באתר של ה 7200.12 שהוא מומלץ ל "desktop RAID". מה זה אומר? שיש לו זמן חסום ל error recovery, או שהם אומרים בעצם שלא צריך TLER בשביל desktop RAID? במקביל, אני מבין שהסמסונג F3 מומלץ כאן בפורום. איך הוא מתמודד עם זמני error recovery? מישהו ניסה אותו ב RAID5 ? שורה תחתונה: 1) F1, F3 או 7200.12 עבור desktop RAID? 2)…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by amisu,

היום קניתי WD blue 500gb. לאחר הפעלה של המחשב אין את הכונן החדש ב"מחשב שלי", למרות שהוא מזוהה בלוח בקרה, וב speedfan. נכנסתי לביוס, שם הגדרתי שהכונן הראשי יהיה הישן, והחדש יהיה שני. מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום, אני מחפש הארד דיסק SATA פנימי של 500 גיגה. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Theoldadam,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HDD בנפח של 1TB, קראתי את ההמלצות והחלטתי לבדוק את דעתם של חברי הפורום. אני מעוניין בHDD שקט ואמין אני חשבתי יותר על Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS מאשר גירסת הבלאק אני חייב לציין שכל ההארדיסקים שלי עד היום הם WD. ראיתי שיש פה המלצה לסמסונג אבל בכל זאת אשמח לדעת מה היא דעתכם המחירים בין הגרין לסמסונג המומלץ לא מהותיים כלכך, בסביבות ה 420 בממוצע. תודה רבה לעזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי כולם! אני מחפש אתרים/חנויות שמוכרות חלקי חילוף לדיסקים קשיחים PCB, Firmware ועוד.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל

21. Started by בזיק2,

יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, החלטתי לקנות הארד דיסק חיצוני בעיקר לגיבוי, אבל גם בשביל עוד שטח אחסון. בכל מקרה, ההתלבטות שלי נעה בין הmybook home, 700 שקל בזיגזאג, עם פיירוויר, איסאטא וUSB, לבין מארז חיצוני כלשהו + ההארד דיסק של WD שמומלץ עליו בסטיקי, בערך באותו מחיר (הפרש של 100 שקל, אולי). על מה אתם ממליצים? האם לעדיף את המארז החיצוני בגלל שככה אני לא מאבד אחריות אם אני פותח אותו? eSata חובה. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itaysk,

שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק של סביבות 500GB, ולחבר אותו לראוטר בבית. השימוש שלו יהיה בעיקר גיבויים, ואחסון סרטים וכולי. הוא יהיה נייח רוב הזמן במקום מוגן, ינויד מחוץ לבית לעתים נדירות. השאלות שלי הם בעיקר בתחום התצורה שלו, מה מומלץ לי לקנות: חיצוני או פנימי? בעקרון נשמע כאילו חיצוני, אבל האמת שאני נוטה לכיוון פנימי + קופסא כזו שתאחסן אותו עם החיבורים המתאימים. הוא יהיה יותר זול, ובעיקר יותר פרקטי אם ארצה אולי לשלב אותו בהתקנים אחרים בעתיד. 2.5" או 3.5"? בהנחה שקניתי פנימי. ממשק חיבור? אני לא ממש עוקס בתחום הזה, מה נחשב ממשק החיבור הכי מתאים לי? אשמח גם להמלצות לדגמים ספציפיים. תודה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Seagate Expansion External Drives Seagate FreeAgent שניהם 1TB ובערך אותו מחיר, האם יש עוד הבדל חוץ מהעיצוב? ועוד שאלה, אפשרי לפרק את המארז שלהם ולחבר רגיל למחשב באמצעות SATA? תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  25. ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים