אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך להזמין מהאתר www.newgg.com דיסק קשיח חיצוני, 1 טרה. לצורך מוזיקה, כלומר שיהיה מחובר למחשב ואשמע מוזיקה ממנו. תקציב - 120 או 150 דולר . אני גם צריך לשלם על משלוח, פשוט אדם בחול צריך להעתיק לי לדיסק מוזיקה שאני צריך. איזה דיסק כדאי לקנות? אני רואה שיש באתר הזה מבחר ענקי.....והוא המליץ על הדיסק הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822204079&cm_re=fantom-_-22-204-079-_-Product כל מי שיכול לומר לי מה כדאי, אז תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה! הכונן שנעלם נקרא משחקים בתמונה של ניהול הדיסקים אפשר לראות, ומצד שני במחשב שלי אפשר לראות שהיא לא קיימת, התקנתי Partition Wizard ושם רואים את המחיצה ואת כל המידע שלי את כל התיקיות הכל, עשיתי resize לא שינה כלום, שמתחי לב גם שבניהול דיסקים אין למחיצה אות כונן כמו c: כתוב רק משחקים, אם אני יעשה שינוי אות ונתיבי כוננים וישנה את השם האם זה יפגע במידע שקיים במחיצה? המידע שנמצא בדיסק חשוב ולא בא בחשבון פרמוט, מה גם שלגבות את החומר זה בעייתי כי זה המון gigabyte מה אפשר לעשות בשביל לשחזר את המחיצה? בתודה דודי, שיהיה שבוע טוב לכולם.. תמונה: http://www.Bong.co.il/images/956648196562.jpg
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי. אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב. דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי אני מחפש ציוד היקפי כרשום בכותרת. הבעיה שהסטיקי קצת ישן. למשל ההודעה של מנהל הפורום מתאריך 13.2.10 "יש לעדכן את הסטיקי עם כמה כוננים מעניינים.. בכל אופן, פותח הת'רד, אם אתה מעדיף קצת פחות ביצועים וקצת יותר נפח אז לך על ה-WD10EARS שעולה רק קצת יותר. (למשל אם המטרה היא אחסון)" בכל אופן בררתי לגבי הדיסק ST3500410AS . בחנויות אומרים לי שהוא כבר לא מיוצר וממליצים לי על WD מסויים עם 64 קש.... גם לגבי הצורבים יש הרבה דגמים חדשים. האם להיצמד למומלצים בסטיקי, ואם כן, לגבי הצורבים, לא הבנתי ממש את החסרונות שלהם, האם יש צורב יהוא יותר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום ברוצוני לקנות ארדיסק חיצוני חדש. אני רוצה ארדיסק אם הדרישות הבאות : 1. בין 250-320GB 2. שהיה בו חיבור esata זה בין הדברים הכי חשובים 3. שלא יצטרך חיבור לחשמל 4. שאם נאי מחבר אותו בUSB אז שזה היה USB אחד ולא שניים (מסיבה של חשמל) 5. יש עדיפות לחברה WD 6. שהיה 2.5 אינץ' עדיף 7. עד מחיר של 400 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 500GB עם חיבור USB 2 בגודל 2.5 אינץ'. של איזה חברה כדאי לי? ראיתי שSeagate הם הכי זולים, אבל אחרי הפאשלה שהם עשו (למי שזוכר) אני לא כל כך נלהב לקנות מהם. מצד שני הם מציעים 5 שנים אחריות. WD יחסית יקרים עם 3 שנים אחריות. ומה לגבי Samsung? אשמח לתשובה מהירה כי מחר בצהריים אני נוסע לקנות (מצטער על ההתראה הקצרה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים ובלוח שלי gigabyte 750 pp5 u3 יש הרבה חיבורי סאטה2 חלק מהם מגדירים את הקשיח כמסטר וחלק כסלב. השאלה מה זה הslave הזה ואיך מומלץ לי לחבר את שניהם.האם שניהם מסטר או שאחד מהם סלב.יש דיסק קשיח אחד מהיר שבו הוינדווס שזה הגירסה השחורה של ויסטון דיגיטל ב1 טירה בית. והשני של סמסונג ישן אבל במהירות של 7200
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי D.O.K מסוג Sandisk Cruzer micro 8GB אתמול באופן פתאומי הוא קרס אני לא מצליח לגשת לקבצים וכאשר אני מנסה לגשת אליו ווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו מבדיקה עולה כמערכת הקבצים בכונן משום מה מוגדרת כ RAW. מבדיקה עם DiskTest ותוכנות אחרות עולה הרושם כי המחיצה של U3 software היא המחיצה שנדפקה ולא המחיצה של המידע. האם יש דרך כלשהי לגשת ישירות למחיצה של המידע? האם יש דרך אחרת לשחזר את המידע? ניסת להתקין את ה U3 Software מחדש באמצעות הלינק הבא http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/240 אבל התהליך נתקע לקראת סופו וגם לאחר שש שעות הוא לא הסתיים? איזשהו רעיון כיצד להציל את המידע שהיה על ה D.O.K יש לי שם עבודה להגשה לעוד כמה ימים ולא בא לי לעשות אותה מחדש תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DOK של SnaDisk דגם Cruzer micro בנפח 8GB. בכל פעם שאני מכניס אותו לחיבור USB מופיעה לי הודעה : "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו" פעם ראשונה, זה היה הגיוני. זרמתי. פרמטתי אותו והכל אחלה.. אבל זה לא עוזב אותי. כל פעם שאני מכניס מחדש את הדיסק זה רושם את זה !! כבר חודשים. ניסיתי לפרמט אותו מאז לא פעם אחת וזה פשוט לא עוזר. הוא בשלו עם ההודעה הזו.. המערכת שלי היא VISTA 64. מצורפת תמונה של ההודעה.. מקווה שלמישהו יש רעיון איך לסיים את הדראק הזה.. תודה, שחר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
OK אז ככה, יש לי כוונן אחד 500GB שהוא כמעט מלא ואני רוצה עכשיו לקנות את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 של ה-640GB ואני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות אותם שיהיו כונן אחד בלי למחוק משו מהכונן של ה-500GB? יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE X64.... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows XP אבל כשהוא מגיע לשלב בו צריך לבחור על איזה דיסק קשיח להתקין, XP לא מזהה את הדיסק הקשיח. מדובר על מחשב: Pentium 4 דיסק קשיח SATA לוח MSI ניסיתי להעביר ל RAID דרך ה BIOS אבל קיבלתי הודעת שגיאה: The number of disks is not adequate to create a RAID
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
באיזה דרך כדאי לחלק את ההרדיסק למחיצה נוספת , זה חדש של מחשב נייד שהותקן בו כבר וינדוס 7 פרמיום ,האם יש אפשרות כזאת דרך הוינדוס באיתחול או צריך להעזר בתוכנה חיצונית והאם היא תתמוך ב וינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תהיתי האם הכונן עובד במהירויות המתאימות לסדרה שלו והאם הטמפרטורה שלו סבירה (הכונן הוא SAMSUNG HD642JJ) (הוא לא כונן המערכת יש לי כונן 250 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני בונה בעזרת הפורום המתאים מחשב משרדי לעבודות הבית לילדים ולי. במחשב הישן ששבק, יש נתונים רבים בדיסק המשני שבו (לא דיסק C). אני שוקל להוסיף את הדיסק הזה למחשב החדש, במקום להעתיק ממנו את הנתונים לדיסק החדש (מדובר בדיסק שנרכש לפני כשנה למחשב בן כמה שנים). האם הוספת הדיסק מהמחשב הישן, תביא להאטה בביצועי המחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי WD חצי טרה והDVD לא מצליח לקרוא אותו נאמר לי כי בגלל שהדיסק הוא בפורמט NTFS אינני מצליח ועלי להפוך אותו בפירמוט לFAT דרך האיתחול של הדיסק עצמו אין אופציה כזאת לצערי,האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום הצורב שלי עושה לי המון בעיות-עוצר צריבות באמצע,לא צורב כמו שצריך,איטי בקריאת דיסקים ועוד.. הוא לא ממש חדש אבל גם לא ישן! יש איזשהו תוכנה לסריקת ביצועים של צורבי DVD ? כמו שיש לדיסקים קשיחים רק לצורבי DVD צורב nec שחור כזה תודה רבה לעוזרים תבורכו
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו שיש להם עכשיו מבצע על ה-HD הזה : http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007DGXQqSwWHhxgc67-o-azZu:12bbi68k5?id=4282174&pr=QJ5&N=2%2031572%2030288&sgID=10 השאלה איך הוא ? לא ראיתי עליו תגובות באינטרנט, וגם לא מוכרים אותו בהרבה חנויות בארץ ? האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 הארד דיסקים, ישן, MAXTOR 40GB ATA, מחובר דרך IDE וחדש, WD 500GB SATA. מה שאני רוצה לעשות זה ככה. לגבות קבצים מההארד דיסק החדש להארד דיסק הישן. קבצים כמו מוזיקה, תמונות, סרטים, הורדות וקבצי ISO לאחר הגיבוי אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק החדש, לשנות מערכת הפעלה (windows 7). ואז אני רוצה להעביר את כל מה שגיבתי על ההארד דיסק הישן לחדש. האם זה אפשרי ? עוד כמה שאלות. מחר אני מקבל HD חדש של 1TB WD. האם אני יכול לעשות RAID בין ה1TB ל500GB? ואם כן איך אני עושה את זה? במידה ואפשר, האם אני יכול פשוט לשמור את כל הקבצים מהארד דיסק של ה500GB (לא לפרמט). וכשאני אתקין את מערכת ההפעלה החדשה על ההארד דיסק של ה1TB, להעביר את מה שהיה לי על ה500GB ואז לפרמט גם אותו? (אם בילבתי פ…
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כונן קשיח חדש - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB ותכננתי להשתמש בו כונן קשיח חיצוני בתוך מארז שקניתי בנפרד, בחיבור למחשב בממשק esata. השימוש העיקרי שלי בו מיועד לגיבוי, ואיחסון (סרטים, מוסיקה וכו'). הכונן הפנימי שיש לי כרגע במחשב הוא Seagate Barracuda 7200.10 250GB - ST3250410AS (מפרט מלא בצד) והוא מוגדר ככונן הראשי שלי, עליו יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים שלי. עכשיו אני בהתלבטות אם כדאי לי להחליף בתפקיד בין השניים. האם אני אבחין בהבדל משמעותי לטובה בביצועים בעת שימוש במשחקים או ביישומים אחרים עם ה-Spinpoint F3? אם כן, מהו בדיוק התהליך המומלץ? זה אומר שאני אצטרך לעשות clone מהכונן הראשי ל-Spinpoint? או Full image backup ואז Restore?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-