עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. היי לאחר בדיקה עם התוכנה, ניכנסתי ללשונית הHEALTH , ראיתי שיש אזהרה ב: ULTRA DMA CRC ERROR COUNT (C7) , למה הכוונה ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני לא אסלח לעצמי לעולם! בטעות מחקתי את כ-ל הקבצים שיש לי בכונן החיצוני. האם יש דרך לשחזר את הקבצים? (המחיקה נעשתה בטעות עם פירמוט וינדוס קודם, כלומר במסך הבוט של התקנת הוינדוס). :-X

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. האם קיים מתאם שכזה?? מבירור מחירים אני מזהה שיש פער מאוד רציני במחירים של כונני NAS לעומת אותם נפחים בכונני USB ישירות למחשב אני מעוניין לחבר כונן גיבוי לרשת שיהיה בלתי תלוי במחשב שלי וכן שאני מפעיל תוכנה לגיבוי המחשב שלי בזמנים קבועים מראש האם ישנו מתאם כזה שאני יכול למצוא ולחבר כונן לרשת ואם כן האם הוא יעיל ומהיר וכמובן אמין ויציב ?? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי, רציתי לשאול לגבי בעיה עם כונן קשיח, הוא לא עולה והוא עושה רעש של תקתוקים, ובדף תצוגה של המחשב כתוב Master hard drive error... ובמקום לעלות את המערכת הפעלה שיש עליו Windows XP הוא פשוט עובר ומתחבר לכונן הקשיח השני שיש לי במחשב שבו יש Windows 7 מותקן... שעולה ה-Windows 7 הוא לא מזהה את הכונן (והמחיצות של הכונן המתקתק) אלא רק את הכונן החדש ומחיצותיו... מה אפשר לעשות ? יש לי בכונן ההוא כל כך הרבה דברים חשובים כמו תמונות שנאגרו במשך שנים ומעולם לא גיביתי... אני לא ממש צריך את כל מה שיש בכונן... הכונן עצמו אולי השתמשתי ב-180GB אבל כל השירים, הקליפים, תוכניות, סרטים, תוכנות מגובות אצלי במקרה בכונן קשיח שהעברתי אליו כדי להעביר למחשב חדש שאני מתכנן לקנות.. אבל תמונות וכל מיני…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by yoc1983,

מה יותר טוב בהארדדסיק 32MB Buffer או 16MB Buffer?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by snir87,

אני עדיין לא יודע אם זאת בעיה בחומרה או התוכנה אבל אני אכתוב הכל.. שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ?? האם הכונן באמת צריך אתחול? ואם כן, איך עושים את זה? מדובר על מחשב חדש לחלוטין.. דרך המדיה פלייר אני צורב שירים בדיסק רגיל ודרך הנרו או תוכנות אחרות אני לא מצליח לצרוב DVD.. פליזזזזזז תושיעו....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Oded-M,

שלום רב=יש לי בעיה עם דיסק קשיח שמני במחשב .כאשר 2 הדיסקים מוצתקנים המחשב אינו עולה בכלל ברגע שאני מנתק את הדיסק השני המחשב עולה רגיל . הוא רושם לי DISK DRIVE ERR. BOOT FROM CD האם למישהו יש מושג איך פותרים בעיה זו.ניסתי לבדוק הגדרות ביוס והכל עובד טוב. תודה מקרב לב עודד

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. היי יש אפשרות לפרמט את הדיסק הקשיח שלא דרך ההתקנה של מערכת הפעלהXP , הכוונה לפירמוט מהבוט עם תוכנה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אוקיי ..יש לי את הקשיח הנ"ל ( 1T ) ומחולק לשלוש מחיצות האם סביר שההעתקה בין שלושת המחיצות לא עולה על 24 מיגה/שנייה אלה נתוני היצרן : Average Latency 4.17ms Average Seek time(typical) 8.9ms Media Transfer Rate(Max.) 175MB/s Interface Transfer Rate(Max.) 300MB/s Drive Reday Time(typical) 12s אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. היי כולם, שאלתי היא איך, ובאיזה תוכנה עדיף לפרמט אותו, ואם כן, באיזה תוכנה כדאי ורצוי לבחון אותו מבחינת ביצועים, ותקינות. כאשר הוא מחובר, הHD-TUNE PRO מסרב לעלות, ועולה רק עם ניתוקו של הזכרון מהמערכת. כאשר מנתקים ומחברים מהר בחזרה, ניתן לזיהוי עם התוכנה, אך עם בעיות בקריאה, ומראה סוג של בעיית ממשק I/O . אשמח לדעת אם יש למישהו ניסיון עם זכרון זה וכיצד אתם בוחנים את תקינותו ואת הנושאים שלמעלה...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by leahd3,

ההארד דיסק שלי בחום כמו היום 31 מעלות בחוץ מגיע במנוחה ל 45 מעלות האם זה בסדר והאם צריך לשים קירור (יש לי אופציה בכונן למאוור קדמי שנראה לי יקרר את הדיסק על הדרך...?) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום כולם, אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה. בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו' הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K.. מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר. רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות. אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה או…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rankomemy,

האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Danix60,

היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" שיהיה לי לאחסון מידע קטן. שיהיה בין 250GB לבין 500GB. תקציב לא משנה לי, עכשיו מה לגבי הדיסק הקשיח של Seagate הFreeAgent. ? מגיע 250 ו320 ו500 GB ? אני צריך דיסק קשיח אמין במיוחד !

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. שלום חברים, פרקתי ממארז חיצוני של Western Digital דיסק פנימי מסוג WD Caviar Green בנפח של 1.0TB עם 8MB Cashe חשבתי לשדרג את המחשב שלי עם מערכת הפעלה חדש של WIN7 עם הדיסק הזה. מה דעתכם ואיפה אני בדיוק ירגיש את ההבדלים עם הייתי שם דיסק עם 16 או 32 mb Cashe ? המחשב שלי הוא מסוג intel core 2 מסוג 6400 עם 2.13GHZ עם 3GB זכרון פנימי.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by Biatch,

יש לי צורב מסוג Nec 3540A כבר מעל ארבע שנים כבר הרבה זמן הוא היה עושה בעיות ולא ממש צורב ... עשיתי לו עדכון Firmware ועכשיו נראה לי שהוא עוד יותר נדפק .. צרבתי דיסק DVD עם תמונות הוא צרב אותו הכל טוב ויפה וכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט ריק יש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Tharbad,

יש לי עכשיו כונן קשיח של seagate שמראה סימנים של מוות (המחשב מזהה אותו לפעמים, הוא עושה הרבה רעש והמחשב קופא רק כשהוא מחובר). הכונן בגודל 500GB עם 32MB זיכרון חוצץ. אני מתכוון לשדרג ל- Windows7 ואז להתקין את המערכת הפעלה על הכונן לעיל. אבל נראה שהוא גוסס אז אי אפשר. אני אני רוצה לקנות כונן חדש וכאן נשאלת השאלת האם ללכת על כונן עם זיכרון חוצץ של 32MB או 16MB? אם אפשר אז תוסיפו גם המלצות על כוננים מתאימים מחנויות באיזור המרכז. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום יש ברשותי מערך רייד עם הבקשר של הלוח. מפרט בחתימה/מפרט. - רק הדיסקים שם לא מעודכנים. קניתי שבוע שעבר 2 דיסקים קשיחים SJ103. אני חושש שאחד מהם דפוק. אני לא בטוח אבל היום נראה לי ששמעתי רעשים ממנו(קשה לשמוע עם כל המאווררים שלי). בכל אופן מה שקרה היום נתקע לי המחשב מספר פעמים, וזה קרה מתוצאה שהעתקתי דברים עם הHDים. אספר לכם בקצרה את מה שעבר עליי מאז הרייד. קודם כל אני אומר שאחרי שהתקנתי את מערך רייד 0 רציתי להשתמש בXP, והתקנתי אותו ממש מהר לא יותר מ6 דקות. אבל אחרי שהתקנתי אותו והוא רצה לעלות, קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להתקין שוב פעם, שוב פעם מסך כחול. אמרתי אולי הדרייברים לא טובים, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים והשתמשתי בFLOPPY וגם אז בסיום ההתקנה כשהווינדוס מנסה לעל…

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו צרב דיסקים של LABELFLASH - ואם כן - עם איזו תוכנה הוא עשה את הגראפיקה ועם איזה צורב ועל איזה דיסקים. יש לי אפשרות לקנות FUJIFILM DVD-R 16X LABELFLASH במחיר של 5 ש"ח ליחידה. האם זה מחיר טוב/סביר? בתודה מראש לכל העונים משה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים