אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד ימים ספורים יגיעו אליי שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. לעת עתה אתקין Windows XP Home, בהמשך, אני מניח שלאחר יציאת SP1, אעבור לויסטה. אני יודע ששני כוננים שכאלה יעניקו לי די מקום, אך לשם יעילות עבודה עם המחשב, אשמח לטיפים בנוגע לחלוקת כונן; 1) כמה להקצות למחיצת C, לשם נוחות בהמשך עם ויסטה? 2) האם אתם מתקינים תוכנות / משחקים במחיצות נפרדות, על אותו כונן בו מצויה מערכת ההפעלה? 3) האם כדאי להתקין תוכנות / משחקים בכונן נפרד, בו לא מצויה מערכת ההפעלה? 4) אילו חלוקות יכולות להיות יעילות למהירות עבודת המערכת / תוכנות / משחקים, נוחות פירמוט והתקנה וכו'? אשמח לטיפים, רעיונות ולדעת כיצד מחולק הכונן שלכם. ת'רד שיכול להיות שימושי גם לגולשים נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש רעש תמידי מהכונן שלי, רעש של חריטה. אני מבין שהוא מסמן לי שהוא רוצה לסיים את דרכו אז אני אחפש חדש, אבל לצורך העניין אם ובמידה אני מחליט להשאיר אותו לשמירת קבצים ( עם לקיחת סיכון שהוא יהרס ), האם באותו הזמן הוא ימשיך לעשות את הרעש של החריטה למרות שאין קריאה/כתיבה לכונן? וע"פ ההמלצות שיש ראיתי את הכונן הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 עם 3 שנים אחריות. באופן עקורני אני סטודנט תפרן אז אני לא ארשה לעצמי כונן SSD ( כי אז אני אצתרך 2 כוננים ) ואני מחפש כונן בנפח טרה לפחות וראיתי שההפרש הוא 120 שקלים אז אני מעדיף לקנות משהו יותר גדול. האם יש המלצות על משהו אחר? באופן עקרוני אני לא רוצה לעבור את טווח ה 400 ש"ח, ואני מעדיף לקנות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאחר והצורב בנייד לא מתפקד כמו שצריך ובנוסף ברשותי נטבוק (ואני צורב לא מעט), אני מעוניין לרכוש צורב חיצוני אשמח לקבל המלצות. התקציב: 200 ש"ח +- ראיתי שיש לא מעט דגמים בתקציב של חברות שונות ASUS, LG, SAMSUNG השאלה איזה דגם הכי מומלץ בתקציב. חשוב שיזוהה בביוס לפני מערכת ההפעלה, כלומר שאני יוכל להתקין דרך הכונן מערכת הפעלה ולעלות כל תקליטור bootable (ללא סיוע DOK). אין שום חשיבות לניידות של הצורב (אני בכ"מ לא מוציא אותו מהבית) כך שאין שום בעיה אם הצורב יהיה כבד וגדול (5.25 אינץ'), ואין חיסרון בצורב שמגיע עם ספק כוח חיצוני (ולא ע"י חיבור USB נוסף) או שאולי גדול עדיף לכתחילה, שהוא בין היתר גם מהיר יותר? אודה על כל המלצה, ומקווה שלא חפרתי יותר מידי, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארגון ה-SATA-IO מחליט על שם מסחרי קליט יותר לחיבור ה-SFF-8639, שיקרב אותו ליום בו נראה תמיכה רחבה בכונני 2.5 אינץ\' עם מהירויות של עד 4 ג\'יגה-בייט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-u-2-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%91%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a7%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש: 1. דיסק קשיח חיצוני 3.5" 2TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 2. דיסק קשיח חיצוני נייד 2.5" 1TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 3. דיסק קשיח פנימי SSD למחשב נייד בסביבות ה-120 ג'יגה. מבחינת תקציב - חופשי, כמובן כמה שפחות. חשבתי על אלו: למחשב נייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12435 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11595 אלה יתאים למחשב נייד? (אני צריך בסביבות ה-120 ג'יגה, זה מיועד למערכת ההפעלה, קצת תוכנות ובערך 50 ג'יגה של מוזיקה... ושיהיה טיפה ספייר). חיצוני 1TB נייד 2.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12110 חיצוני 2TB לא נייד 3.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13282 אין…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב Samsung SH-S223F חדש שלא קורא את כל הנתונים על המדיה שהכנסתי, למרות שכונן אחר (הרבה יותר ישן) קורא מצויין. יש מה לעשות, או רק להתאכזב? נ.ב. אני חושב שזה Samsung SH-S223F כי בדף של ההזמנה כתוב Samsung SH-S223FBLK אבל בחשבונית כתוב Samsung SH-S223B ובמנהל ההתקנים כתוב TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device. האם עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הארד דיסק שלי הלך, ואני רוצה לקנות כונן בגודל חצי טרה בתקציב של עד 250 שקל. אני צריך המלצה בדחיפות(קונה היום) לכונן אמין שלא קורס אחרי שנה, שיהיה שקט ומהיר. בסטיקי ראית את ההמלצה על הכונן HD502HJ של סמסונג. רציתי לדעת אם באמת כדי לקנות אותו מבחינת אמינות, או יש אלטרנטיבה אחרת אמינה בסכום לא גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי תומך ב-SATA2. כרגע אני משתמש ב- Sata רגיל. השאלה שלי היא, האם הארדיסק עם מהירות סיבוב 7200 יכול לספק מידע במהירות גדולה מזו של החיבור\כבל עצמו (SATA) אם כן, ז"א שאני לא מנצל את מלוא הביצועים כרגע? והאם ה-HD מהיר יותר גם מ-SATA2 ? בקצרה, מהי מהירות הכונן הקשיח ב-GBPS ? ומהו הקשר הישיר בין זה למהירות הסיבוב? אולי אני בכלל לא בכיוון הנכון, אבל זה מה ההיגיון אומר לי --> לא משנה איזה SATA או IDE, מהירות הסיבוב קובעת את ביצועיו ולכן כל ה-7200 *יכולים* לספק את אותה המהירות, השאלה מה הכבל עצמו מסוגל להעביר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
C יש לי 90 גיגה ,ובD יש לי 370 גיגה. איך אני מעביר איזה 50 גיגה מC לD ? כך שיהיה בC40 גיגה ובD יהיה 420? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה שוב אני קיבלתי מתנה דיסק און קי (לא משו פ33ה רק 8 מ"ב) יש לי 5 מחשבים 1 XP PRO אחד ME ושניים 98 המי והאקספי לא היו צריכים דרייברים וה98 כן והורדתי להם. הכל עבד טוב עד שפשוט זה לא עבד לא קרה לדיסק כלום ופשוט המחשב לא קולט שהוא נכנס אליו מה קרה ומה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-