עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי מבחר צורבים במחירים סבירים הנעים סביב 200 ש"ח שזה מה שאני מחפש. ראיתי סוני, LG ועוד.... רציתי לדעת אילו חברות מומלצות ביותר לצורבים ואילו חברות נחשבות ל"זבל" בצורבים... בנוסף, רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הטכנולוגיה שמונעת buffer underrun הכי טובה שיש (כי יש כל מיני טכנולוגיות כאלה כפי שראיתי). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by genia,

/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by chris_u16,

אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by x-dude,

מדיות BR של 100GB כבר נמצאות בפיתוח פחחחחחחחחחחחח http://www.tgdaily.com/2006/01/07/100gb_blu_ray לא נראה אותם לפני 2007.... מעניין עם הדור הנוכחי של כונני BR יוכל לקרוא את המדיות האלו, אם כן, אז השקעה על כונן כזה היא השקעה לטווח ארוך ומשתלם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tal Israeli,

שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mandheling,

http://www.dealextreme.com/p/kingspec-2-5-16gb-sata-ii-ssd-solid-state-drive-82848 חבל ש-16GB לא מספיקים בשביל להריץ את חלונות 7

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בן אור,

שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי קוראי כרטיסים של סאנדיסק שנחשבים ל"רולס רויס" של קוראי הכרטיסים, אבל משום מה הם מצליחים לדפוק לי כרטיסים על ימין ושמאל. אלו אלה שיש לי - http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/823 והגרסה הישנה שלו - http://www.amazon.com/SanDisk-ImageMate-Memory-Reader-SDDR-89-A15/dp/B00064V6RG אני צריך המלצה לקורא כרטיסים אמין וטוב שתומך ב- CF/SD/SDHC/SDXC/MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות. חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני תמיד גדלתי על ה"מנטרה" שחיבור פרללי(מקבילי) הוא עדיף על חיבור סריאלי(טורי) כיוון שבחיבור פרללי יכולה לעבור כמות מידע גדולה יותר(byte לעומת bit). אבל SATA עדיף על PATA... למרות שSATA הוא סריאלי וPATA הוא פרללי... אני יודע שזו נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל היא: איך? למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by waizman,

היי בנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי. בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן. ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק). מה עושים?? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yaloner,

אני כרגע בתהליך של בחירת צורב למחשב חדש. מאחר ונמאס לי לכתוב על דיסקים ואח"כ לנסות להבין מה כתבתי (וגם כי מידי פעם אני צריך להגיש בעבודה דיסקים או DVDים עם סרטונים) החלטתי שאני לא מתפשר וקונה רק צורב עם אופציית LightScribe. היום, החלטתי לראות איך זה נראה וכתבתי lightscribe בגוגל תמונות. ראיתי שחלק מהתמונות יוצאות ברורות, אבל לפעמים הכיתוב נראה ממש דרעק. בטח קשור לזווית שבה החזיקו את הדיסק כשצילמו. בקיצור, השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל ריאלי לבנות על ה-LightScribe כמשהו שימושי שיאפשר לי לסמן באופן ברור ומסודר את הדיסקים. או שזה פשוט גימיק נחמד ? חוץ מזה, איזה עוד אופציות יש לכתיבה על-גבי דיסקים ? (מישהו אמר לי שיש מדפסות שמדפיסות על דיסקים... כמה זה נפוץ ?) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GaTor120,

שמעתי שעם הווינדוס לא מומלץ עדיף עם תוכנה שמתאימה,מישהו מכיר? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי HDD חיצוני 320GB של WD שמתחבר ב-USB ,וקיבלתי את ההודעה המשונה הזאת...כי אני ידעתי שיש לי USB2 ! נכנסתי למנהל ההתקנים,ולא ראיתי שם איזכור ל-USB2 . עשיתי איזה עדכון (אפילו בלי להתחבר לאינטרנט..), ואחריו ראיתי שעל אחד הפורטים כתוב USB2. אני חשבתי שאם המחשב שלי תומך ב-USB2 ,אז כל היציאות הן USB2 ......זה נכון?.. ואם לא, אז איך אני משייך התקן מסויים לפורט הספציפי שהוא USB2 ? אני מצרף תמונה של מנהל ההתקנים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tal_iL,

בהתחלה הלכתי על זה: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS מחיר: 290 ש"ח וראיתי שיש את זה: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS מחיר: 314 ש"ח ההבדל הוא ב-24 ש"ח, אבל יש בו יותר 70GB. אני לא מפגר ואני יודע שיש שם איזה קאצ'.. בקשר למהירות או משהו מה אתם אומרים? אממ.. המחשב הזה יהיה למשחקים אם זה משנה O_ם.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yanivnn,

כרטיס 8 גיגה MS PRO DUO {הכרטיס חדש לא שומש מעולם} הוא תוקע את המחשב להרבה זמן עד שזה משתחרר... כשאני רוצה לפרמט אותו זה אותו דבר... כמה זה הגיע לסוף ואז אמר שאי אפשר לסיים את הפרמוט זה אומר שהכרטיס לא תקין? ניסיתי במחשב אחר גם אותו דבר תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ​יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.

22. יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני יודע שלפי תקן SATA, יש תאימות קדימה ואחורה כך שלא צריכה להיות בעייה להתקין כונן עם ממשק SATA 2 או SATA 3 על לוח אם שתומך ב-SATA 1. בחנויות מחזיקים היום רק כוננים שהם SATA 3, ומפחידים אותי שלמרות הכל תיתכן בעיה בתאימות ויכול להיות שהכונן לא יעבוד עם לוח האם שלי שתומך רק ב-SATA 1. האם מישהו נתקל פעם בבעיות כאלה ? האם זה נכון שקיימות בעיות תאימות, או שאני יכול לקנות ולהיות רגוע שזה יעבוד בסדר? תודה, הטווס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Kukishin,

הם בגודל שווה, תודה.

25. יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים