אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי WD AAKS 500GB SATA2 16MB, ואני כבר על הסף לסיים את כל ה500 ג'יגה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של לפחות 500-1000 ג'יגה ולחבר אותו שישמש בעיקר לאיכסון, לא מתוכנן להתקין עליו ווינדוס או תוכנות, אלא שוב-רק לאיחסון וגיבוי. אז הנה לשאלה, בשביל להוסיף עוד הארד דיסק אני חייב את המערכות RAID וכו'? הלוח אם שלי לא תומך בהן ואני פשוט רוצה לשים את ההארד דיסק, לחבר אותו ללוח אם ולצאת בראש שקט. וחייבים לשים הארד דיסק נוסף מאותה חברה וסדרה? שלא תיהיה התנגשות ביניהן. התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר לחרוג עד 600 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן המקורי תקול ואני רוצה להחליף. המערכת היא win7 starter. איזה כונן 128/120GB מומלץ היום בשאיפה לחסוך (בלי לוותר על TRIM כמובן)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מבחר צורבים במחירים סבירים הנעים סביב 200 ש"ח שזה מה שאני מחפש. ראיתי סוני, LG ועוד.... רציתי לדעת אילו חברות מומלצות ביותר לצורבים ואילו חברות נחשבות ל"זבל" בצורבים... בנוסף, רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הטכנולוגיה שמונעת buffer underrun הכי טובה שיש (כי יש כל מיני טכנולוגיות כאלה כפי שראיתי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יותר משנה (נראה לי) קניתי את הF3 ב300 שקל. עכשיו אני רואה שהוא עולה 600 שקל? איך זה שלא רק שהמחירים לא ירדו, הם עלו בצורה כזאת חדה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שהמחירים של רוב הצורבים היום דומים /זהים...המוכר בחנות מתעקש על החברה הזו >> על הצורב הזה של LiteON LITEON DVDRW DH-20A3S07C X20 - SATA http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=315 מה אתם אומרים? הוא שווה? מי היצרן האמיתי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 4 הארד דיסקים משני מחשבים קודמים שאני רוצה להעתיק מהם את התכולה, לכונן חדש של טרה בייט, באמצעות חיבור כבל USB עם חיבור IDE, דרך הלפטופ שיש לי. בתור התחלה ניסיתי לעשות זאת עם הארד דיסק מדגם caviar 36400 , אם אני לא טועה הוא יוצר בערך ב 1997, יש לו 5400 סיבובים, ונפח של 2.1 ג'יגה... ניסיתי לעשות את זה דרך ה UBUNTU (שהעלתי עם דיסק בוט) כדי שיהיה יותר מהיר, אחרי שחיכיתי איזה 5 דקות מרגע החיבור, ההארד דיסק אכן הופיע, והראה לי את הקבצים (די באיטיות, ועשה רעשים, אבל הראה), אבל כשניסיתי להעתיק כמה קבצים בודדים לניסיון, הוא לא הצליח להעתיק קבצים גדולים יותר מ 32K, ונתן לי הודעת שגיאה, אולי זה קשור לזה שהוא מפורמט בשיטה ישנה יותר? מה הפתרון אם ככה? אם דרך הויסטה לא תהיה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.msfn.org/board/topic/149201-concept-pagefile-on-ssd-uses/page__gopid__952051#entry952051 בעיקרון זה קונים SSD קטן וזול ויחסית מתקינים את ה מערכת הפעלה על ה HDD ואת ה PAGEFILE שמים על SSD ונהנים יחסית מבוט יחסית קצר ממערכת מגיבה יותר ועוד 20גיגהבשביל תוכנות כבדות [ כמו VS2010] או משחקים חשובים לכם באמת שאתם משתמשים הרבה ולא סתם קבצים שאין להם כל כך הרבה שימוש בעבודה שוטפת במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי עקב המצב הקשה של הקשיחים, נפלה ההחלטה של מישהי שאני מכיר לקנות דיסק יד שנייה. אני אישית נגד ולעולם לא אקנה יד שנייה אבל ההחלטה נפלה ואני לא יכול לשכנע אותה אחרת. השאלה היא מה כדאי לבדוק אצל המוכר לפני שנותנים לו את הכסף כדי לוודא שהדיסק לא תקול או איטי\גרוטאה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני צורבים מחוברים למחשב. אני רוצה לצרוב משהו ושייכתב במקביל לשני דיסקים. איך עושים זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ף מחפש ssd מהיר וקראתי כמה המלצות אליו. אני רכשתי את הלוח הזה: msi x470 gaming carbon pro. מה דעתכם אליו לעומת crucial p1 או אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-