אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לי לצריבת BIN/ISO ולמה? ואילו גדלים יש של מדיות DVD?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/265127
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כיום יש לי H.D פנימי של 320 ג'יגה + 160 ג'יגה, שניהם SATA 7200RPM עם 8מגה באפר. וכמובן, נגמר המקום. מכיוון שיש לי יציאת ESATA בלוח האם, חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה H.D הבא שלי חיצוני. אח שלי מאד מאד מרוצה מה W.D passport 160gb שהוא קנה לפני כחצי שנה ומשרת אותו נאמנות. אז כמה שאלות א. האם יש הבדלים מהותיים בין 2.5 ל 3.5 אינץ? במונחים של ביצועים, שרידות וכו'. ב. איך ה 500GB USB 2.0, My Book Home Edition & 1394a & eSata? ג. האם בשימוש בכונן מסעיף ב' האם העבודה שקופה במעבר בין ESATA (ניתוק ממחשב אחד) ו USB (חיבור למחשב אחר)? תודה חן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי היה מבצע בחנות בירושלים (עיר מגורי) תביא מחשב פנטיום 1/2 תקבל מחשב אינטל סלרון 800 לוח של אסוס הארד דיסק IBM 10G ata100 7200 בתוספת של 400 ש"ח עשיתי קומבינה הבאתי מחשב פנטיום 1 שבקושי נדלק ועשיתי את הטראיד אין ... עכשיו המחשב הסלרון הוא מחשב הנסיונות שלי .. מי שאני בעסק של מודינג אוברקלוקינג עליו אני מנסה ולא על שלי. לפני עשיתי פירמוט .. אחראי הפירמוט אני רואה Bad Sectors .. בדקתי אם כמה תוכנות פירמטתי שוב והכל הראה שבאמת ישנם סקטורים פגומים .. החנות שבה עשיתי את הטראיד אין נסגרה ... ההארד דיסק הוא משנה 2001 בחודש מאי ויש על 3 שנים אחריות מה שאומר עוד שנה וחצי .. אבל אני לא ידוע היכן להחליף אותו ! יש לי את המספר של שרות IBM 03-9534744 אתם אומרים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משפחת ה-P300 של המותג האמריקאי תתבסס על בקרי Phison מצד אחד ובקרי Silicon Motion מהצד השני - בתקווה שזה מה שיאפשר למחירים לרדת הרבה מתחת לערכים הרשמיים המומלצים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב נייד. בנוסף אני מתכוון לרכוש HD חיצוני בנפח 500MB לצורך מולטימדיה (סרטים/שירים/קליפים) , והשאלה שלי היא - איזה חיבור חיצוני קיים היום שהוא המהיר ביותר? USB2 ? FireWire ? חיבור אחר שלא שמעתי עליו ? תודה, אורן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להחליף לאח שלי במחשב דיי ישן בין איזה 6 שנים את הצורב ורציתי לבדוק מה לקנות לו.. בלי לבדוק אפילו מה הלוח אם אני משאר שאני יצטרך IDE... כרגע החרא שיש לו זה NEC 3500 שממש ממש עושה בעיות כל הזמן.. אפשר להיות שקט ולקחת את הPioneer DVR-116 נכון?..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב שלי כונן SSD שעליו תותקן מערכת ההפעלה. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-S2C (המפרט המלא מופיע בצד ימין) אבקש המלצה לכונן אמין, מהיר וטוב שיפעל עם לוח האם הנוכחי שלי. נפח אני מתלבט בין 120 ל-250, התקציב גמיש תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כונן חדש...לאחר שאחר הלך לעולמו. באותו מחיר יש את ST3500418AS המומלץ אך ראיתי גם את WD5000AADS עם באפר 32. מאחר והוא שייך לסדרת ה GREEN אני מניח שהוא 5400RPM? האם ה ST3500418AS עדיין עדיף? (למרות באפר קטן יותר?) הדיסק ישמש ככל הנראה לאיחסון ולהרצת משחקים ממנו. דעתכם? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, יש ברשותי 3 דיסקים: 1. WD Black 1TB 2. WD Green 1 TB 3 Segate 7200 3 TB (שרכשתי היום) ביצעתי בדיקת מהירות ונדהמתי לגלות מהירות איטית יותר של ה-WD BLACK האם זה יכול להיות? האם המהירות של ה-BLACK סבירה? ובכלל מה דעתכם על המהירות שקיבלתי בתוצאה הסופית. יש לי הרגשה שה-BLACK לא ממש בקו הבריאות..... מה דעתכם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
C יש לי 90 גיגה ,ובD יש לי 370 גיגה. איך אני מעביר איזה 50 גיגה מC לD ? כך שיהיה בC40 גיגה ובD יהיה 420? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד ימים ספורים יגיעו אליי שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. לעת עתה אתקין Windows XP Home, בהמשך, אני מניח שלאחר יציאת SP1, אעבור לויסטה. אני יודע ששני כוננים שכאלה יעניקו לי די מקום, אך לשם יעילות עבודה עם המחשב, אשמח לטיפים בנוגע לחלוקת כונן; 1) כמה להקצות למחיצת C, לשם נוחות בהמשך עם ויסטה? 2) האם אתם מתקינים תוכנות / משחקים במחיצות נפרדות, על אותו כונן בו מצויה מערכת ההפעלה? 3) האם כדאי להתקין תוכנות / משחקים בכונן נפרד, בו לא מצויה מערכת ההפעלה? 4) אילו חלוקות יכולות להיות יעילות למהירות עבודת המערכת / תוכנות / משחקים, נוחות פירמוט והתקנה וכו'? אשמח לטיפים, רעיונות ולדעת כיצד מחולק הכונן שלכם. ת'רד שיכול להיות שימושי גם לגולשים נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג לSSD הוצאתי את הכונן מערכת הישן (1 טרה של סיגייט) והשארתי ככונן משנה את ה3 טרה עכשיו הכונן טרה עדיין טוב וחשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי ואבל אני צריך מתאם מסויים אני חושב יש לי בלוח 2 יציאות ESATA וחשבתי שאפשר שיעבוד שמה ואבל זה לא מתחבר אליו(צריך כבל מיוחד?) האם צריך חשמל חיצוני (כם עם USB )?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס SD למטרות מסויימות , ושחיברתי את הכרטיס SD יחד עם המתאם למחשב היה כתוב שלא ניתן לכתוב על הדיסק, כי הוא מוגן, גם לא ניתן לפרמט את הכרטיס, ניסתי עם 2 קוראי כרטיסים שונים, ובשניהם אותה תוצאה. האם יש צורך בלקנות חדש או שניתן לתקן את זה איכשהו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-