אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לדעת האם ניתן להשיג את המתאם שבכותרת במחיר שפוי מתחת ל 149 שקל http://www.usb.co.il/eshop/index.php?cPath=45_167
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש זיכרון נייד (DOK) חדש, כתחליף לאחד שנפגם. אחרי שעשיתי קצת חיפוש, קראתי חוות דעת של משתמשים הטוענים שיש זיכרונות ניידים, שאותם מכשיר DVD לא יכול לקרוא, אלא רק מחשב. בעיקר דיברו שם על זיכרונות מתוצרת של Kingston. השאלה שלי- האם זה באמת נכון? עד עתה חשבתי שכל DOK יכול להתחבר גם למחשב וגם למכשירי DVD וניתן לקרוא מהם מידע ללא שום בעיה. אגב שמעתי חוות דעת חיוביות על Kingston DT100/16GB USB, שמגיע עם אחריות למשך חמש שנים ! ולכן אני שואל גם ספציפית לגבי מוצר זה- האם ניתן לחבר אותו למכשיר DVD, והאם אכן מדובר בהתקן איכותי מאוד? תודה רבה
-
- 53 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש שמיועד למשחקים. קיבלתי מפרט טוב מפורום אחד, והלכתי לחנות מחשבים שאני מכיר בשביל לקבל הצעת מחיר על המפרט הזה. המוכר שמה אמר לי שבגלל שמדובר במחשב למשחקים מומלץ לשים שם שני כוננים - אחד SSD ואחד HDD רגיל, ולשים על הSSD את כל הקבצים של הWINDOWS כדי שהמחשב ירוץ מהר יותר. השאלה שלי היא איך דבר כזה עובד, ומה המחיר מערך כזה? כמה הוא משתלם? ואיזה נפח SSD אני אצטרך? אני מעוניין בHDD של 1TB. זה ידרוש שינוי במפרט? (אני מניח שאני אצטרך ספק כח חזק יותר שיריץ לי 2 כוננים... לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בקשה ממש פשוטה נשרף לי הצורב DVD... אני רוצה המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 200-250 שקל רק שיהיה לו DUAL LAYER ןשיהיה מהיר... לא BLUE RAY ולא בתיך אני אישית מעדיף מלוג'יק פי סי אבל אבא שלי ביקש ששאני אבדוק גם באופיס דיפו אה ועוד משהו: האם ל LITE ON יש צורבים טובים? אם כן אז שלחו לינקים תודה רבה רועי עריכה: בצבע לבן
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה ייתן ביצועים עדיפים: מערך HDD רגיל , ברייד 0 דיסק ראפטור בודד והאם , 2 ראפטורים ברייד 0 יתנו ביצועים ששווים את ההשקעה? בכל אופן מדובר בראפטור 74G.. ולא ב150.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח SSD חדש של חברת Samsung וראיתי שיש כל מיני דגמים , אני מעוניין לדעת מה ההבדל ? 1- הדגמים הם Samsung 950 pro MZV5P512BW M.2 2280 ssd 512 2- Samsung pro MZ-7KE512BW 3- Samsung 850 evo M.2 MZ-N5E500 בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926.html ניצחון ל SSD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר תקופה דיי גדולה שאני חייב אחסון החלטתי לעשות היום צעד פזיז אחרי כמה מכירות קבוצתיות שלא הצליחו פה באתר קניתי בסוף מ eBay ב 71 דולר כונן קשיח 3 TB למוכר יש 151 פידבקים חיובים (100%) למרות שאני לא מתפשר על POWER SELLER וכמה עשרות\מאות אלפים של תגובות חיוביות החלטתי לקחת את הסיכון http://www.ebay.com/itm/NEW-Seagate-Barracuda-3-TB-Internal-7200-RPM-3-5-ST3000DM001-Hard-Drive-/180990982639?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a23e739ef מה אתה חושבים ? אגב, יש מצב שהדיון הזה קשור לצרכנות ?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל שיש לי לוח אם z97x gaming 5 ישנו חיבור לM.2 .. השאלה שלי היא עם יש הבדל בין שתי הגירסאות שאני מחפש.. הכרטיס הזה לא תיהיה בעיה בחיבור? החיבור ניראה שונה .. http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-N5E1T0BW זה הכרטיס שממש בא לי אבל חבר לי אותו בטרה חח http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-V5P512BW SDD רגיל של טרה עדיף?יצתרך קניה של חיבור SATA EXP ? http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-7KE1T0BW אני יותר רוצה ללכת לכיוון של טרה אבל המחיר הזוי .. ליתפשר על SDD רגיל? בקיצור מחכה לחוות דעת ועזרה בנושא יש כמה ימים עד ששאני ירכוש משהו.. בכל מיקרה השימוש שלו שהייתי רוצה הוא התקנת המערכת וכל התו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
-
אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן Intel 330 180GB. השאלה המרכזית היא איך אני יודע האם תוצאת ה-AS-SSD תקינה\מספקת או לא? אין לי מדד להשוואה. (תוצאה סופית 661 ??? ) דבר שני, מלבד העברה ל-AHCI וביטול ה-Page file יש עוד מה לעשות על מנת לשפר ביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאחר בדיקה באתר העולמי רשום אחריות עד 1.1.2011 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB, ובצורה זו להעביר קבצים מהאחד לשני ? המהירות של USB2 מהירה בהרבה מאשר מהירות של LAN. במידה וזה אפשרי, האם צריך תוכנה מיוחדת, או לחלופין כל מחשב יופיע בצורה אוטומטית כהתקן גיבוי על המחשב השני ? (מחשב אחד אצלי הוא Vista והשני XP).
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-