עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Crossair,

כעקרון כיוונתי על ה INTEL X25-M 80GB, אבל אני רואה שיש בנצ'ים שה-OCZ AGILITY EX טוב יותר, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את דגם הEX בארץ... האם קיים כונן עד 1,200 שקל שיותר טוב מהאינטל (G2) הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by noazz,

הורדתי סרט HD 6GB נסיתי להכניס אותו לDISC ON KEY 8GB וכתב לי שגיאה שאין מקום. חפרתי קצת בגוגל והבנתי שצריך להפוך אותו מFAT 32 לNTFS , עשיתי את זה (דרך CMD)והעברתי את הסרט. עכשיו הבעיה שהפלזמה לא קוראת את הDISC ON KEY היא תומכת רק בFAT32. נסיתי דרך פרטיטיון מגיק וזה לא קורא לי את הדיסק און קי. איך אני משנה את זה בחזרה בלי לאתחל(כי אני לא יצליח להכניס את הסרט לFAT32) ?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by hardgore1,

הי מה מומלץ היום? ל 250? ו ל 500? תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. יש לי 2 דיסקים קשיחים, על הראשון מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות חיוניות, על השני סרטים, מוזיקה, הורדות וכו'. חשבתי לפרמט את הדיסק השני, להתקין עליו מערכת הפעלה, ורק לאחר מכן להשתמש בו כדיסק לאחסון מוזיקה, סרטים וכו'. הרציונל הוא שהוא עדיין ישמש רק לאחסון קבצים, אבל כעת במידה ותהיה לי בעיה בדיסק הראשון ומערכת ההפעלה לא תעלה, אוכל פשוט להפעיל את המחשב גם מהדיסק השני. 1. דעתכם ? 2. האם יש אפשרות לקבוע מי הדיסק ה MASTER, בלי להחליף כבלים/ג'מפרים ? (תלוי בלוח האם ?) אולי דרך הביוס ? (יהיה הכי נוח...)

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Sango,

אנשים אני בטעות עשיתי פורמט ל MP3 ועכשיו אני לא מצליח להדליק אותו .. הוא פשוט לא נדלק .. אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות בבקשה תעזרו לי או שהלכו לי 300 שקל ... תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם יש חסרונות בתפעול SSD? כמו שחיקה בעקבות כתיבה חוזרת כפי שקראתי בזמנו? או שזה מיתוס/זניח? מה קורה עם הורדות אם אני מוריד לדיסק רגיל (האם הן יורדות ל SSD קודם ואז מועברות ל HDD?) נפח מומלץ להרצת מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1) תוכנות ומס משחקים (את השאר אין לי בעיה לאכסן בדיסק נוסף) אם אפשר גם לקבל המלצות לדיסק הכי משתלם (מחיר ביחס לביצוע ונפח) התקציב לא גבוה...האמת כמה שיותר זול... אשמח לכל מידע חיוני נוסף שכדאי לדעת בנושא, תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by bezangeloo,

הכי פשוט שיש, הכי זול שיש, אבל אמין. כל מה שאני צריך זה להעלות ממנו בוט. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Jesper,

הארד דיסק שלי התחיל לעשות בעיות בערך לפני 3 שבועות. זה התחיל כשהמחשב היה מציג הודעת שגיאה על כשל בקריאה מהדיסק במהלך העבודה, היה עושה RESTART, וכשהמחשב היה עולה ה-HD לא זוהה ב-BIOS. אחרי כמה זמן (כמה דקות אפילו) הייתי מפעיל מחדש את המחשב, והוא היה מזהה את ה-HD, ועובד עד שהייתה מופיעה ההודעה, ואז שוב - RESTART, ביוס לא מזהה HD, מחכים כמה זמן, BIOS כן מזהה את ה-HD וחוזר חלילה. מההתחלה הבנתי שצריך לקנות HD חדש, אבל אני חייל :'(, ואין לי זמן, ורק עכשיו ברגילה היה לי זמן ללכת לקנות HD. בינתיים משכתי כשה-HD מקרטע, כי הייתי צריך מחשב. יש לציין שה-HD היה קורס בהתחלה אחרי כמה עשרות דקות, ובהמשך אחרי דקות בודדות. וד דבר חשוב - כשהדיסק היה קורס שמעו את זה, זה נשמע כאילו המנוע שלו מפ…

11. קניתי דיסק קשיח, הדיסק משמיע מין צרחה צורמת כזאתעושה חור בראש,זה חלש אבל משגע לא נראה לי הכי תקין שבעולם מישהו מכיר, קרה למישהו משהוא דומה?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by kobipk,

שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קיים לוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREME השימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבצים עדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1T תודה רבה לעוזרים בדבר נ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by baraban,

אהלן! יש לי צורב DVD של SONY שעדיין באחריות. יש בו תקלה מאוד מוזרה. הוא לא קורא ולא צורב CD's (הוא כן עשה את זה קודם), אבל הוא כן קורא וצורב DVD's . לפני שאני נוסע לחנות שיתקנו לי אותו, רציתי להתיעץ איתכם, אם יכול להיות שזו איזשהי בעיה בתוכנה, שאני יכול לטפל בה בעצמי... ועוד שאלה? יש עינית נפרדת לCD ולDVD? תודה!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by VGFreak,

לפני שנתיים ושבועיים רכשתי בבאג כונן חיצוני Lacie 3TB. אתמול הוא הלך קפוט כמה ימים אחרי תום האחריות. כמה נוח... הכונן נראה מעולה, היה לו קייס מתכתי שכנראה תפקד כקירור פאסיבי, אבל הוא כל הזמן היה חם מאד. אולי הוא התקלקלבגלל זה... אציין שהכונן היה בשימוש לגיבוי בלבד ומרבית הזמן הוא כלל לא עבד! עוד אציין שיש ברשותי כונן חיצוני של Maxtor מלפני שבע שנים וכונן של WD מלפני חמש שנים. שניהם עובדים מושלם. טפו טפו טפו...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by שםמשתמש,

שלום לכל שוכני הפורום באשר הם. ה- HD במחשב הישן שלי, נדפק כתוצאה מקפיצת מתח. אחרי ה"טראומה", המחשב סירב להידלק, כל עוד ה- HD, היה מחובר לרשת המתח שלו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את המצב, ואם לא, האם יש דרך להציל את הנתונים (שאמורים להיות שלמים), ואם כן, איך כמה למה איפה, ובעיקר מה המחיר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, קניתי מחשב כף יד (iPaq) ואני רוצה לקנות לו כרטיס SD של לפחות 4 ג'יגה. מי יכול להסביר לי מה ההבדך בין SD HC לבין SD ? וגם למה גרסת ה-HC זולה יותר ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shikochen,

קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת: אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ואם הוא לא טוב או אפשר להחליף לדגם טוב יותר בעלות מינימלית אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by NI4NI,

הנושא של SATA די חדש לי, אבל התחלתי להתעניין בכרטיסי בקר SATA. בנתוני הכרטיסים רשום שמהירות העברת הנתונים ב SATA 150 היא 150 מגהביית לשניה, בעוד שמהירות ההעברה בממשק הישן (ATA 133) היא 133 מגהביית לשניה. זה לא נראה כמו הפרש משמעותי במהירות. האם זה מצדיק את המחיר הנוסף ? האם זה מצדיק את כל הרעש שעושים סביב תקן SATA ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים