אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, נשים בצד את העניין הכספי (בין שני המוצרים האלה בלבד, ולא אני לא רוצה שרת NAS ייעודי כי אני לא מבין בזה וזה גם יותר יקר לי, כי אני מזמין את הכונן - זה שאבחר - מאמזון ארה"ב בסביבות ה - 1,000 ש"ח). יש לי במחשב בסביבות ה - 5/6 טרה של דברים ואני רוצה לגבות אותם (איבדתי כונן השבוע אז למדתי את הלקח על בשרי/קבציי). אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שאליו אעתיק את כל המסמכים, תמונות, מוזיקה, תוכניות וסרטים שיש לי ולאחר מכן לנתק אותו מהחשמל ופעם בחודש בערך לעדכן אותו בקבצים החדשים שיתווספו למחשב עם הזמן), הניתוק מהחשמל כדי לשמור עליו שיחזיק לי לאורך שנים רבות ולא ייהרס כתוצאה מבלאי שימוש. אז ככה - ראיתי את שני הכוננים שציינתי לעיל - אנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות DOK חדש ,שישמש בעיקר להעברת סרטים בגודל של 4GB +- . עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל גדול ומשמעותי (של יותר מ-5 דקות למשל) בין הדוקים השונים? למשל אם רוצים להיות ספציפים יש את הדגם הזה : Patriot Xporter XT 8GB שאמרו לי שהוא מהיר מאוד לבין זה : SanDisk Cruzer 4GB ההבדלים בינהם יהיו משמעותיים מאוד או זניחים יחסית? המחיר של ה-XT כמעט כפול (ואני לא צריך יותר מ-4GB ) אגב הדוק יפורמט לגירסא של FAT32 כי הפלייסטיישן לא יכול לקרוא NTFS - זה ישפיע על המהירות באופן ניכר? תהיה מגבלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש פתרון לאחסון קבצים גדולים עם אפשרות לגשת אליהם במהירות ושיהיו זמינים בכל זמן... שטח האחסון שאני צריך הוא לפחות 2TB עם אפשרות הרחבה עתידית... חשבתי על קניית מחשב רגיל ולחבר אליו משהו כמו 8 כוננים קשיחים בנפח של 320GB בחיבור SATA כשכל אחד מהם עולה 570 שקלים וכך אוכל להוסיף כוננים קשיחים ככל שארצה. השאלה היא האם אני יכול לעשות משהו כשזה ועד כמה כוננים אני יכול לחבר למחשב זה דרך לוח האם וכרטיסי הרחבה... מצאתי פתרון אחר והוא יחידת אחסון חיצונית בגודל של 1TB של חברת WD במחיר סביר (אולי) והנה קישור לפרטי היחידה: פרטים באתר החברה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=270&language=en פרטים ב-ZAP להשוואת מחירים: http://www.zap.co.il/model.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלשום פירמטו לי את המחשב לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי DAEMON Tools ו-Alcohol 120% עכשיו אני בא להכניס דיסק והמגש לא נפתח אין גם את האייקון ב-מחשב שלי מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא צינתי תקציב כי אני לא יודע מה המחירים אין צורך ב - RAID מעדיף שלכונן יהיה חיבור esata אחד או esata אחד על כל שני דיסקים אפשר להמליץ מ - ebay תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אומרים תמיד שזה לא טוב לצרוב על מהירות גבוהה יש לי צורב 52X ואמרים לצרוב על מהירות נמכוה למה זה? או שזה נכון רק לגבי מקרים מסויימים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את ה330 במסגרת הקנייה, והתקנתי אותו בT61 שלי, להלן התוצאות שנראות נמוכות: ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 134.226 MB/s Sequential Write : 115.635 MB/s Random Read 512KB : 128.553 MB/s Random Write 512KB : 113.713 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.430 MB/s [ 3767.2 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.630 MB/s [ 6257.3 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) :…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר...... תשלחו לי לאי מייל: meny_sh@nana.co.il או לאי סי קיו: 137303228 קוראים לי מני...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה משנה אם הצורב נמצא על מאסטר או סלייב ? אני הולך לחבר את הצורב יחד עם הסי די רום על ה Secondery IDE ורציתי לדעת אם זה משנה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה לצורך חיצוני גיבויים.יש לי בבית מתאם כבלים חיצוני SATA - USB 2 שמחברים למחשב דרך USB. ופעם ראשונה חלונות XP או חלונות 7 הדיסק קשיח מזהה אותו. ומתחיל לעשות גיבויי קבצים גדולים. בזמן העתקה פתאום ניעצר והודעה כתוב : לא מחובר אות כונן.. והבנתי שזה מנתק את דיסק קשיח.זה קורה לי תמיד. אני לקחתי דיסק SATA 2 500GB 16MB ובדקתי גיבויי והעתקתי קובץ גדול. והוא סיים ולא היתנתק. והכל תקין. כנראה כבלים חיצוני אולי ספק חשמל לא ממש מחזיקים מעמד לדיסק קשיח החדש 2TB וזה מנתק. אני חושב ליקנות קופסא חיצוני שמחברים דיסק קשיח בפנים SATA 3 ומחברים חשמל ומחברים דרך המחשב USB וליבדוק אם זה עובד ולא מנתק.אתם חושבים שקופסא חיצוני יעבוד לי טוב ולא מנתק? הקופסא חיצוני הזאת יהיה קבוע דיסק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זיכרון נייד USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB רציתי לשאול אם הדגם הזה בסדר ואין מה לדאוג? וגם שמעתי פעם שאפשר להשתמש בזיכרון נייד כזיכרון למחשב (ram), האם זה אפשרי גם בדגם הזה? איך עושים את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי כונן נוסף במטרה עיקרית לגיבוי אך גם להמהרת המחשב טיפה אייך אני מחלק את המידע(תוכנות ,משחקים,סרטים,עריכת סרטים,WINDOWS,..) הבנתי שכונן נוסף מחלק את העומס ומאיץ במעט את המחשב אייך לעשות זאת נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-