אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי שימוש של שנים בראיד 0 עם 2 קשיחים ולא מעט נפילות חושב לעבור לכוננים מהירים יותר כמו מהירות 10,000 או כונני SSD. אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 הקשיחים. ב tomshardware.... המליצו את spinpoint כדיסק עם התמורה הטובה ביותר למחיר, שקט וביצועים לא רעים, וגם בפורום הזה המליצו עליו .390 שח, 3 שנות אחריות את ה Caviar המליצו כאחד עם הביצועים הטובים יותר ומחיר לא בשמיים -470 שח , 5 שנות אחריות. שניהם בגודל טרה ו 32MB באפר. שניהם מתחממים באותה מידה, ופולטים אותה מידת רעש. ב Caviar הוביל בכל בדיקות ה Access Time And I/O Performance ו Spinpoint הוביל במקום הראשון מתוך 14 ב Throughput And Sequential Performance בשאר הבידקות הם היו קרובים אחד לשני. הנה הכתבה : http://www.tomshardware.com/reviews/HDD-6Gbit,2528.html תודה לכל העוזרים והתומכים
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון של SANDISK מדגם MEMORY STICK PRO DUO. אני מכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים חיצוני ומחבר למחשב אך הספריה עם התמונות בה אינה מופיעה. מצד שני כאשר אני מחזיר את הכרטיס למצלמה אני מסוגל לראות את כל התמונות כך שאני יודע בוודאות שהן קיימות במצלמה ולא נמחקו. היתה לי בעיה של וירוס בכרטיס הזיכרון אך אני חושב שהוא נוקה והועף - עם זאת חושב שכדאי שאציין זאת בכל מקרה. כדאי לציין שכשיצרתי ספריה חדשה (ריקה מתוכן) הוא כן מראה אותה - רק את הספריה הישנה הוא לא מסכים להראות. גם כשהכנסתי את הכרטיס לקורא זיכרון פנימי של המחשב הוא לא מראה את הספריה של התמונות.. פרסמתי את ההודעה בפורום זה ולא בפורום המצלמות כי זה לא ממש קשור למצלמה אלא דווקא לאמצעי האחסון. אשמ…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רכשתי אקסטרימר ואני רוצה להתקין בו כונן 2.5. יש לי כונן חיצוני 3.5 אבל זה מסורבל ומכער את הסלון. איזה כונן מומלץ ,גודל 250 גיגה יספיק אני חושב. המטרה של הכונן היא ניגון סרטי 720P HD ו XVID.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך דיסק או קיי 8 GB למשל לכרטיס זיכרון ram ולהגדיל את מהירות המחשב?
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מה ההמלצות נכון לעכשיו לדיסקים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש HDD נוסף בשביל ליצור Dual boot משני כוננים נפרדים(XP ו - 7), אבל לפני שאני עושה זאת הייתי רוצה לוודא שהחומרה שיש לי לא תעשה בעיות. לוח אם - Intel DP35DP מארז - HEC 6AG1 Black מעבד - Intel Q6600 אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1T והייתי רוצה לוודא שלא אמורה להיות בעיה מבחינת מקום/תאימות/זיהויי/בעיות נפוצות וכדומה, לפי מה שראיתי עד עכשיו (גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים כמו Tomshardware) הכי כדאי לקנות עכשיו את ה - "Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5. תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב) יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP) עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנה הקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבצים אבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותם איך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזור דרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMD תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בבקשה מהן ההשלכות של הרצת CHKDSK /R על הארדיסקים המערך Raid 0? האם תיתכן פגיעה במידע או ביכולת boot מהדיסק לאחר מכן? מדובר בשני הארדיסקים ב-RAID 0 שמכילים את מערכת ההפעלה שלי ואני שואל מכיוון שאחד מהם גורם לקריסת המחשב מידיי פעם. תודה מראש לעונים :-)
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו). ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת. יש משהו שניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עקב בעיה שבמחשב נתקע ומסכים כחולים .ביצעתי בדיקה לדיסק קשיח עם תוכנה היעודית .samsung80gb לא נמצא בעיות לעומת בדיקה של ווינדוס יש 4סקטוריפ פגומים . האם דיסק תקין .לאיזה בדיקה להתיחחס תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה יש את ההבדל 16 32 64 מגה באפר על מה זה משפיע? עד כמה זה משפיע על ביצועים? האם כדאי להתקין משחקים על אותה מחיצה של מערכת ההפעלה? או שיותר כדאי על דיסק קשיח נפרד לגמרי? ראיתי בפורום דיסקים מומלצים של seagate ושל samsung האם אין מומלצים של westren digital בתקציב 200-300 פלוס מינוס
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברתי אותו מחשב הכל טוב ויפה עכשיו אני לא רואה אותו בספריית המחשב שלי !! הוא הארד דיסק גיבוי כאילו משני ועל הארד דיסקהראשון 320 גיגה wd יש את המערכת הפעלה!! מה צריך לעשות?אלו צעדים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-