אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היום הייתי באופיס דיפו(סניף נס ציונה אם זה משנה). ויש על כל המדיות של VERBATIM(גם CD וגם DVD) הנחה של 50% על מוצר שני. אז קניתי לי DVD-R X8 VERBATIM DATA LIFE PLUS חבילה ראשונה של 25 דיסקים ב 110 ש"ח. חבילה שנייה של 25 דיסקים ב 110*50%=55 ש"ח. סה"כ 165 ש"ח ל 50 דיסקים משתלם לדעתי...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הרדיסק חדש 250G של סיגייט, מודל 7900.10 אני מסתכל על נתוני ה SMART שלו, ואני שם לב שה- RAW DATA שמתקבל מ SEEK ERROR RATE הוא מספר שכל הזמן עולה ועולה... כרגע הוא באיזור ה- 0xC5BC2 שזה מספר די גדול כמה בעייתי הערך הזה ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול פירמטתי מחשב שההארד דיסק היה מחולק לשניים: כונן C (עם Windows 98) וכונן D, גיביתי את התיקיות הנחוצות לכונן D ולאחר מכן פירמטתי את כונן C עם דיסק של Windows XP אחרי שפתחתי את המחשב עם XP אז ניסיתי לגשת לכונן D אבל הוא ביקש פרמוט! ויש שם את הגיבוי! מה אני עושה? נ.ב אני חושב ששתי המחיצות היו FAT לפני הפרמוט.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה+ רכשתי 2 דיסקים קשיחים- SAMSUNG HD103SJ 1TB. אחד מהם משמש כראשי ואחד שוכב אצלי בארון ופעם בשנה אני מעביר אליו אי אילו קבצים. היום אני מחפש לקנות מחשב חדש למישהו ורואה שהמחירים קצת השתנו... הצפות בתאילנד איס א ביטצ'. אז, השאלה שלי היא האם להביא את הדיסק שכבר יש לי, לחסוך כמה שקלים ולחכות זמן מה ללא גיבוי (באמת שלא משנה לי. מקסימום, מי שהמחשב יהיה אצלו ישמור לי קצת מקום בכונן שלו), נו כמובן כל עוד מדובר בפרק זמן של לא יותר משנתיים... או לקנות כבר דיסק חדש (נראה לי שהיום מבחינת מחיר עדיף 2TB) ולהשאיר את מה שיש לי בארון? נ.ב מבחינת אמינות/מהירות 2TB זה כמו 1 TB? (שתי פלטות ומה לא...). תודה!
-
- 31 תגובות
- 11k צפיות
-
-
במידע אודות המערכת כתוב שיש לי 57 GB במחשב, אבל איך זה יתכן אם קניתי 60 GB !!!למה? זה עדיין משמעותי אפילו אם זה 3 GB! תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר יומיים שאני מנסה ללא הצלחה להעתיק דיסק שהו bootable ל usb-key בכדי שהמחשב יעלה דרכו. ניסיתי כמעת ה כ ו ל , איך לעזאזל עושים את זה. יש לי sandisk 2gb ודיסק של Hiren`s. עשיתי קובץ ISO לדיסק אך אין באפשרותי "לצרוב" את הקובץ לusb-key בגלל שתוכנות כגון nero מאפשרות לצרוב קבצי מראה רק לדיסקים, ותוכנות כגון ghost לא יודעות לעבוד עם קבצי ISO. האים ישנה דרך לשכפל דיסק CD ל USB-KEY או לחלופין להמיר קבצי ISO ל GHO ? בבקשה תעזרו לי לפני שאני אם שינה דרך לעשות זאת דרך מערכת linux אין שום בעיה יש לי שתי מערכות linux suse 10 debian 4
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין כזה גדול בעניין הכוננים הקשיחים, אבל מעניין אותי מה עדיף כונן SSD מהיר של OCZ עם 60GB שזה ממש קצת, או SeaGate 300GB 15K.7 RPM 16MB SAS שניראה לי כמו כונן אמין מאוד ומהיר במיוחד, עכשיו השאלה כאן מי יותר מהיר ? בכמה יותר מהיר (אחוזים) ? הכונן נועד לצרכי גיימינג כבד במיוחד, יותר מיזה יש צורך בכונן כמה שיותר מהיר גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו כבד מאוד, עם תוכלו ליראות בצד המיפרט שלי יחזיק את אחד מיהם בלי בעיה, בקשר ליחבורים אני די בטוח שהSSD יתחבר ללוח בלי בעיה אבל הכונן השני ניראה לי צורך חיבור מוזר שאני מכיר, יש לי מחשב ישן עם מערך דומה שיותר מהיר מי RAID פי 2, עכשיו תקנו אותי עם אני טועה אבל הSAS הוא חיבור שצריך ליקנות נכון ? מין כרטיס כזה שמתחבר לPCI ומימנו יש …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק און קי של SANDISK דגם : CRUZER GLIDE 3.0 32GB אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא ריק לגמרי וחדש ומנסה להעתיק אליו קבצים, לדוגמה קובץ של סרט במשקל 5GB ואז אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מידי ואין מקום בדיסק און קי. מדוע? הדיסק און קי ריק לגמרי, אין בו שום קובץ מדוע אני מקבל את ההודעה שאין מקום ? ניסיתי כמה קבצים שונים להעתיק אבל אותה הודעה כל פעם. מה הבעיה? ווינדוס 10 אם זה משנה... תודה
-
- 5 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, בקשה קצת אקזוטית - האם משהו יודע איפה אפשר לרכוש את מעטה הפלסטיק לדיסקים הקשיחים ("SATA Hot Plug 3.5) לשרת HP ProLiant DL185 ? הכוונה היא לזה : ובתקריב לדגם : בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זהו, אחרי תקופה יפה שבילינו ביחד, הלך לי הכונן. היו לי 3 כוננים שמחוברים עם Raid-0 ואחד מהם הלך. איכשהו הצלחתי לגבות את המידע לכונן גיבוי אחר (לפחות את הדברים החשובים לי באמת) ועכשיו צריך לעבור לשלב התיקונים, מה שאומר שצריך להחליף כונן. אגב, הבעיה היא שהוא התחיל לעשות לי קליקים עם הפעלת המחשב וגוגל אומר שיש איזה משהו שנשרף בתוכו ואפשר זמנית לתת לו כמה מכות כדי שזה יסתדר עד הפעם הבאה וככה למעשה הצלחתי לעשות את הגיבוי... עכשיו השאלה שלי היא אם 2 הכוננים האחרים עם WD 250GB, השאלה היא אם אני יכול לקנות אחד חדש של 250 של חברה אחרת כמו מקסטור או היטצ'י ולחבר או שאני חייב WD. שאלה נוספת היא אם יש אפשרות לחבר כונן יותר גדול של 2 טרה אל שני הכוננים של ה-250 ג'יגה ואם כן מה ההשלכות…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כונן SSD קראתי שהם מומלצים ומאוד מהירים. (אני גם עורך וידאו) ראיתי כמה דגמים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מסוים. אני מחפש כונן סביב ה60 גיגה בסביבות ה100 דולר. חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233124 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום הגדרתי בביוס מערך רייד 0, והכנתי דיסק עם דריברים לרייד 0 - דרך תכנת NLITE. התקנתי WIN XP עם חבילת SP3 וכמובן הדריברים של הלוח אם לרייד 0. כיצד אפשר לדעת שRAID 0 נקלט בWIN XP ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אהלן, כפי שנאמר תמיד כונני SSD חסכוניים יותר בחשמל מאשר כונני HDD, אך לאחר בחינה של נתוני צריכת חשמל הדבר לא לחלוטין ברור לי. כונן HDD נייד 5400rpm מוגדר כ 5v 0.55A, בעוד שכונני SSD מוגדרים כ 5v 1A ולעיתים אף 1.6A. האם ישנם פיקים שבהם כונני ה SSD צורכים כל כך הרבה חשמל? משער שעדיין יוצא חסכוני יותר עבור מחשבים ניידים כי צריכת החשמל במנוחה היא אפסית, אבל בעת עבודה מדובר על פי 2 ויותר. בנוסף, נראה שזה מגביל לחיבור לאמצעים המספקים פחות מ 1a שבהם כונני HDD ניידים יעבדו ללא בעיה מיוחדת.
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILED ניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער אם אני מפרסם פה איזשהו חנות זה לא הייתיה הכוונה שלי בדקתי בחנוית ומצאתי שדסיק DVD של סלבייר ליין בחבליה של 25 במ י מערכות עולה 4 שקל וב חנות אחרת בנתניה עולה 5.5 דיסק של RITEK ואני חושב גם של סלבייר ליין שווה לקנות חבליה של 25 סלבייר ליין DVD במ י מערכות? אם אלה איכות מדרגה א (כי שמעתי שיש RITEK באיכות ירודה)? מישהו שקנה שם יכול להגיד לי אם המדיות אלה שוות? אני לא רוצה לבזבז סתם 100 שקל ואם עדיף לי לקנות בחנות בנתניה ? אני יודע שכתביה שלי לא משהו
-
- 87 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, ותודה רבה מראש. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא ויש כמה דברים שהייתי רוצה לשאול: 1)חשבתי לקנות כונן ssd, הארדיסק ולוח אם עם SSD CACHING. אבל האמת שאני לא לגמרי מבין את הטכנולוגיה. במידה וזה מה שאני יעשה ואשים את זה במערך RAID - במערכת ההפעלה אראה כונן אחד או שניים? האם שווה להשקיע בלוח עם הטכנולוגיה המדוברת? במידה ולדוגמא אקח לוח בלי הטכנולוגיה ואשים SSD ו HDD, השילוב יהיה איטי בצורה ניכרת? 2)ברשותי הארדדיסק בן 5 מהמחשב הקודם - לדעתכם יהיה אפשר להשתמש בו במחשב החדש או שכבר עבר זמנו?(כמובן בשילוב עם SSD) 3) ראיתי בסטיקי של הSSD המומלצים שאין המלצות לSSD שקטנים מ120GB. מדוע ולמה? אין SSD טובים בנפחים קטנים יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15790
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-