אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני שמתחבר למחשב ב-USB. השאלה שלי אם אפשר/כדאי/"בריא" לחבר אותו באופן קבוע לUSB במחשב כדי שיהיה בעצם כונן קשיח משני במחשב. יהיה שוני מבחינת מהירות השכתוב? יהיה אפשר להוריד אליו קבצים מהאינטרנט ישירות? האם שימוש מאסיבי וארוך טווח שכזה יוביל לשחיקה מהירה שלו? יהיה אפשר להתקין עליו תוכנות ולהפעילן דרכו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה ההבדל בין שני הכוננים האלה... אפשרי להתקין את הקושחה של SED? תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחובר ל IDE אני רוצה לקנות ארד דיסק של SATA ולקנות גם מתאם IDE ל SATA האם אני יוכל לחבר את שני הארדיסקים יחד?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. יש באפשרותי להשיג HD כזה (SCSI 80 PIN) האם יש מתאם או איזה שהוא התקן שיאפשר לי לחבר אותו למחשב הביתי שלי? החיבור הוא הציור האחרון בתמונה http://www.easeus.com/resource/drive/images/scsi1-hard-drive.gif תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רוצה לעזור למכרה לקנות כונן נוסף למחשב מיני של חברת GIGABYTE מדגם GB-BSi3H-6100: https://www.gigabyte.com/Mini-PcBarebone/GB-BSi3H-6100-rev-10#ov כאשר במחשב זה יש לפי המפרט חיבור אחד של SATA3 ושני של M.2. בדקתי דרך TEAMVIEWER וראיתי שיש לה כונן מדגם SanDisk SSD SDSSDA240G שלפי מה שאני רואה בגוגל זה כונן 2.5 אינץ' ולא M.2 כך שזה החיבור הפנוי. האם ניתן לחבר כונן NVME ואיך יודעים בעצם לפי מפרט? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מרעיש לכן אני מעדיף לנתק אותו מהחשמל. האם אני יכול לחבר אותו לחשמל של הספק מבלי לכבות את המחשב, ולהמשיך לעשות מה שאני עושה כשאר הכונן הזה עובד? החיבור שלו sata.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הWD640AAKS שלי למחשב הנייד? תודה ;D
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
(כל usb שהוא לא מחשב) תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיסק קשיח של 300GB, אם אני קונה דיסק קשיח של 1TB, האם אני אוכל לחבר אותו בנוסף ל300GB כך שיהיה לי סה"כ 1.3TB במחשב? ומישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח טוב של 1TB?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אלה חיבורים שונים? או שאפשר ל"הלביש" את דיסק קשיח ה-IDE על חיבור ה-SATA? פשוט אח שלי קונה מחשב חדש בקרוב, והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח הישן שלו ה-IDE למחשב החדש... איך עושים את זה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב והולך להתקין בעצמי את הוויסטה... האם אפשר לחלק הארד דיסק של 250GB לשלוש מחיצות בהמהלך ההתקנה? ומה ההבדל בין "להקצות", שמונח שמופיע במדריכי התקנה ובין לחלק? או שצריך בכלל תוכנה ייעודית?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS4. יש לו בקר RAID. האם אני יכול ליצור 2 מערכי raid במקביל? זאת אומרת - 2 כוננים של 250GB על RAID1, ושני כוננים 500GB על RAID0? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים של MAXTOR זהים בדגם, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה,ואני רוצה להפוך את הדיסקים לRAID 1(כלומר שזה יעשה מירור לדיסק של מערכת ההפעלה) יש סיכוי לעשות RAID 1 מבלי למחוק את תכולתו של אחד הדיסקים? כמובן דרך הIntel Matrix Storage,ולא דרך כרטיס RAID או משהו..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-