אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
דיסק קשיח נפל באמצע עבודה, מת (לא עולה גם באמצעות מתאם usb). מחפש חברה טובה ו(יחסית) זולה באזור ירושלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D סיפרו לי שהכונן הנ"ל אמנם מהיר יותר, אך רועש יותר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9256 האם זה נכון? האם ה CAVIAR GREEN אמור להיות שקט יותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9860 אני שם לב לשנות האחריות ולכונן הראשון יש 60 חודשים! לעמות 36! מה אתם אומרים? נ.ב-אני ישן ליד המחשב...כדאי שיהיה שקט שמה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ עם אבל אין לי כונן דיסקטים כי יש לי בעיה בלוח אם שהוא לא מזהה את הכונן דיסקטים ועכשיו לשאלתי אבא שלי אמר לי שעם אני יתן לא את המחשב שלי והוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד אז הוא יתן לי מהעבודה שלו מחשב בחינם ושאני יבנה את המפרט שלו ועם הם יאשרו את זה אני יקבל את זה אבל הבעייה היא שאבא שלי צריך כונן דיסקטים ולי במחשב אין ואני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה את המחשב החדש מהעבודה של אבא שלי ותודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם ממשיכה לקדם את חזון הכוננים ההיברידיים הכפולים עם אב טיפוס אשר כולל קשיח מכאני בנפח 4TB בשילוב כונן SSD בנפח 128GB - ועם המהירויות הגבוהות של תקן ה-SATA Express החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-western-digital/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים בגלל שהוספה לי מערכת קולנוע בייתית למחשבי ... אני גם רוצה לקנות כונן DVD איזה הכי טובה ? אני שמעתי שפיוניר ובנק אם למישהו יש הצעות ... ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן החדש מתת המותג של טושיבה מציע שבבי MLC במחיר תחרותי, בשוק עמוס TLC ומבנים תלת מימדיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר) הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת) לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיברתי את ה-SSD החדש שלי.. אך הוא לא מופיע לי במחשב שלי .. כשנכנסתי ל-Device Manager ובפנים ל-Disk Managment, הוא ישר הקפיץ לי את את ההודעה הזו- כשאני עושה Cancel אני כן רואה את הדגם של הסמסוונג ורואים אותו מחובר.. אבל אני לא יודע מה לבחור בחלון הזה.. כל פעם שאני נכנס לשם אני צריך לבחור פה משהו .. מה לבחור ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש DOK מהיר וטוב ( העיקר מהיר) ניסיתי לחפש השוואת באתרים שונים ולא מצאתי. זה האפשרויות שלי (לא להציע אחרים כי אני משתמש באחריות): SANDISK CRUZER ND SANDISK CRUZER ULTRA BACKUP SANDISK CRUZER BLADE SANDISK CRUZER SLICE ועוד שאלה: קיבולת האחסון משנה את המהירות של הקריאה והכתיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התקנתי אותו כדיסק מערכת. כל הדרייברים מעודכנים (AMD SATA ו-FIRMWARE), בנוסף Write Caching פועל. שימו לב שה-4K נמוך, אמור להיות בסביבות ה-80 בכתיבה ו-30 בקריאה. יש אולי משהו ששכחתי לעשות? תודה מראש לעוזרים. AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: M4-CT064 M4SSD2 SATA Disk Device Firmware: 0009 Controller: amd_sata Offset: 1024 K - OK Size: 59.62 GB Date: 11/1/2011 4:53:17 AM ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 456.71 MB/s Write: 104.16 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 12.31 MB/s Write: 21.60 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ----------…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי Mybook Essential (דיסק חיצוני של WD) לשחזור. מדובר על דיסק 1TB GREEN של WD מחובר לבקר USB קטן ורגיש שמקודד את המידע (hardware encryption) עליו . הצלחתי לשחזר את רוב הקבצים שהיו על הדיסק, אחרי תהליך ארוך ומייגע של IMAGING לדיסק תקין , תוכנת שיחזור ושחזור שמות קבצים עד כמה שאפשר, כאשר בכל תהליך השחזור מול הדיסק הדפוק הוא מחובר דרך הבקר USB שלו שמאפשר קריאה ממנו ויוצר במערכת הפעלה מחיצת CD וירטואלית. עכשיו אני מעוניין לפרמט את הדיסק , כאשר אני מודע לכך שיש לו כ 110 מגה של BAD SECTORS לפי התוכנת IMAGING . ולא מצליח . בחיבור SATA ישיר (דרך ESATA) , ה BIOS מזהה את הדיסק אבל בשום תוכנה בינתיים, אני לא מצליח לפרמט או לשנות מחיצות. אם אני מחבר ב USB דרך הבקר, אני חייב לה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב התלונן שאין לו מספיק מקום במחיצה של המערכת הפעלה (15GB עד עכשיו) אז עשיתי חלוקה מחדש לשתי המחיצות בכונן (C ו-D). אישרתי לו לעשות ריבוט ולהתחיל את הפעולה. הוא נתקע באמצע במשך המון זמן ונאלצתי לעשות ריסט. עכשיו המחשב עלה לי כרגיל אבל המחיצה D נעלמה לא כלא הייתה והמחיצה C עדיין על 15GB. כל ההרד דיסק שלי עכשיו הוא כאילו 15GB במקום 40GB. במחשב שלי כלל לא מופיעה המחיצה D. פתחתי את הPartitionMagic ושם קיימת מחיצה C ועוד מחיצה ללא אות וללא סימנים מזהים ושהגודל שלה 23GB (משלים בקירוב ל40GB) ואין עליה סימנים של כמה מלא וכמה לא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת עם הדיסקים החיצוניים שלי וניתקנתי את אחד המדסקים (SATA) וחיברתי אחר במקומות על אותו כבל. אבל תראו מה קרה כאשר בדקתי אותו ב COMPUTER MANGMNET (מצרף תמונה מסומן באדום ). האים זה תקין (אני מניח שלא !) ? למרות שחייב לציין כי ההרד דיסק החדש פועל קשורה (מציג את מלוא הנפח וביצע העברת קבצים (משמש לי כגיבוי) בצורה מהירה ויציבה. האים עלי לחשוש ממשהוא ? אנא עדכנו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-