אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זיכרון נייד USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB רציתי לשאול אם הדגם הזה בסדר ואין מה לדאוג? וגם שמעתי פעם שאפשר להשתמש בזיכרון נייד כזיכרון למחשב (ram), האם זה אפשרי גם בדגם הזה? איך עושים את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב של LG 24x10x40 יש לו 8MB BUFFER ואני מרוצה ממנו מאוד יש לי אפשרות לBenQ 52x24x52 עם 2MB BUFFER הנה לינק לעמוד שלו: http://www.benq.com/storage/storage_5224p_specs.html שימו לב שאין לי אפשרות לצורב אחר רק אחד מהשניים אז השאלה שלי היא בעתם האם BENQ חזקים בתחום הצורבים? והאם כדאי לי לבחור בצורב של BENQ על חשבון הצורב של LG? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז מפח אלומיניום מאוד דק.. ושהכונן חושב בעיקר בהדלקה שנטען הווינדוס אז שומעים את הרעש של הכונן(ההרדיסק לא מרעיש בצורה מוגזמת או משהו..ההרדיסק תקין ובן פחות משנה Barracuda 7200.12 פשוט בגגלל שהפח דק הוא מעביר ווירציות קצת ושומעים מאמרז שהוא חושב) עכשיו יש איזה תושבת שאפשר להלביש אותו בפנים שניני מבודד אקוסטית?(אני יודע שיש כאלו תושבות שיש בהם מאוורר כדי לדאוג לקירור אבל השאלה עם יש גם כאלו שגם מקררות וגם "משתיקות קצת תרעש שלו בלי לפגוע בחום שלו?? נ.ב: לא להציע לי להחליף מארז אני אוהב את המארז שלי :-* "Eagle viper"
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאני כבר כמה חודשים עם אובונטו שמותקן על DOK, אני צריך די בדחיפות קשיח חדש במקום זה שהלך. אין לי שום בעייה להזמין מחו"ל (יש מי שישלח לי מארה"ב למשל) ולכן חשבתי אולי לקנות כונן SSD שאפילו יחסוך לי קצת בזמן סוללה. מאחר והנפח לא הכי חשוב לי (מתכנן קניית כונן חיצוני בכל מקרה), חשבתי על ה-M4 שמצאתי במחיר מצויין: http://www.buy.com/prod/crucial-m4-64gb-2-5-sata-iii-solid-state-drive-ssd-ct064m4ssd2/221150371.html האם אתה מכירים משהו זול יותר? אולי קשיח 500GB במחיר ממש טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשתי דיסק חדש לצורך הורדות התקנתי דיסק 6 טרה על המחשב (win7 -64 ) להורדות ישמש אך ורק לזה - יש דיסקים אחרים על המערכת לדברים אחרים יש צורך לחלק אותו (פטישנים) ?- או משהו אחר ? או פשוט להעמיס הכל בספריה אחת - סרטים ומוזיקה עם חלוקה לדירקטורי בהתאם ? קובי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקלתי באינטרנט במספר אפשרויות להרכבה במערכת נייחת: 1. שני הארדיסקים רגילים: אחד למערכת הפעלה ותוכנות והשני למידע. 2. שני הארדיסקים כאשר העיקרי למערכת ההפעלה הוא ההארדיסק ההיברידי של סיגייט (500 ג'יגה): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762428 3. SSD+ כונן קשיח למידע. האם עד סכום של 550 ש"ח (מחירו של הכונן ההיברידי) עדיף להשקיע ב SSD קטן (64 ג'יגה) או להשקיע בכונן ההיברידי? ניתקלתי בהרבה דיונים על הכונן ההיברידי אבל רובם בני שנה ויותר, נכון להיום איזו קונפיגורציה עדיפה בתקציב לא גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לחנות בחיפה שבה יש MICRO SDHC 16 GB CLAS 4 או 6 כי לא ממש מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שני כוננים זהים בנפח הנומינלי. האחד מהירות סיבוב 7200 מטמון 16MB השני מהירות סיבוב 5400 מטמון 32MB. השימושים לא לכונן שעליו מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות (SYSTEM, BOOT) אלא לכונן פיזי נפרד לקבצי המשתמש ומסמכיו. : א. כללי, משרדי, וכד'. ב. תוכנות תיב"מ, גרפיות. ג. איחסון קבצים לעת הצורך והשימוש - למשל צפיה בסרט , שמיעת מוזיקה, וכד'. מסמכים שנקראים בעת הצורך ולא כעבודה שוטפת. ד. איחסון וגיבוי קבצים, העברה שבועית של קבצים לגיבוי בעזרת תוכנה מתאימה - מחסן שיחובר בהתקן חיצוני בחיבור USB (מחשב קיים, USB3 לא רלוונטי) . המחיר אינו רלוונטי כרגע. השיקול הוא העדפת מהירות סיבוב לעומת גודל מטמון, או להעדיף להפך? איך הייתם בוחרים בהנחה שניתן לקנות כמה כוננים בהתאם לשימוש והיעוד? ומ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הסיבה שאני לא רואה את ההרד דיסק ב"ניהול מחיצות" ולא במנהל ההתקנים ? אני יכול לגשת דרך המחשב שלי אבל אינני יכול לנהל את המחיצות . את ההרד דיסק החדש שלאחרונה חיברתי דווקא רואים . ( לוח אם GA-M51GM-S2G , מעבד AMD סמפרון 2800 זיכרון קיננגסטון 2G סטיק אחד הרד דיסק חדש שרואים WD 1 טרה ההרד דיסק הישן הוא של WD הסידרה הירוקה - אאל"ט בנפח של 160 גיגה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP פרופשיאונל 32 ) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני אתחיל בכך שאומר שלא היה לי ניסיון עם SSD בעבר. רציתי לדעת האם לפני שאני מתקין מערכת הפעלה יש לבצע פעולות מסוימות? הבנתי שיש לעבוד בתקן AHCI. האם כדי לשדרג גירסה של Frimware לפני התקנה או בכלל? האם יש פעולות נוספות שיש/רצוי לבצע לפני התקנה? תודה מראש לכל העוזרים. גיל.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסדרה התקציבית של היצרנית הקוריאנית זוכה לדגם שלישי בנפח משופר של 500GB, לצד הבטחה לזמינות בינלאומית שתוכל להפוך אותה לרלוונטית ומשתלמת הרבה יותר לפני כמה חודשים סיפרנו לכם בהתלהבות יחסית על סדרת ה-750 EVO החדשה מבית סמסונג, אשר הוגדרה בתור יורשת אלטרנטיבית עבור משפחת ה-840 EVO הפופולרית, עם שימוש באותו בקר MGX ייעודי מבית הענקית הקוריאנית עצמה, לצד שבבי TLC מישוריים סטנדרטיים והבטחה לרמת ביצועים נאה, למרות עלויות ונפחים צנועים. הסדרה החדשה יצרה עניין בלתי מבוטל ברשת, כיאה למה שמיועד להיות המוצר הזול ביותר של השחקנית המובילה בתחום ה-SSD, אך לא הצלחנו להיתקל באף מקרה בו הייתה סיבה משמעותית להעדיף אותה על פני סדרת ה-850 EVO הוותיקה יותר, שנמכרה במחירים גבוהים רק ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם כל מה,שניתן לעשות עם כונן SSD תקול=הוא להחליפו בחדש? יש לי אחריות.! תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לצערי הסטיקי מעודכן רק עד 1TB... אני צריך המלצה על כונן 2TB, שישמש לאיכסון מדיה (סרטים וכו'). מהירות לא חשובה כי הוא ישמש לאיכסון בלבד, מה גם שהבדלי הביצועים בין הדגמים מבחינתי הם "הבדלי גרפים" בלבד במילא. מה שכן חשוב זה שהכונן יהיה כמה שיותר שקט, אם יש משהו שאני מתעב זה רעש מהמחשב. וכמובן שמחיר זול זה פיצ'ר נחמד. יש המלצות על משהו ספציפי? בעיקרון הסתכלתי על ה-Western Digital Caviar Green WD20EADS וראיתי שהוא דיי מומלץ ב-silentpcreview , אבל מצד שני הביקורת הזו נכתבה לפני שבכלל היו לו מתחרי 2TB אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-