עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RA,

כן.. אני צריך עוד 2 חיבורי SATA. יש המלצה לאיזה כרטיס? וכמה יסבלו הביצועים בגלל שזה לא SATA של לוח האם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות DOK חדש ,שישמש בעיקר להעברת סרטים בגודל של 4GB +- . עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל גדול ומשמעותי (של יותר מ-5 דקות למשל) בין הדוקים השונים? למשל אם רוצים להיות ספציפים יש את הדגם הזה : Patriot Xporter XT 8GB שאמרו לי שהוא מהיר מאוד לבין זה : SanDisk Cruzer 4GB ההבדלים בינהם יהיו משמעותיים מאוד או זניחים יחסית? המחיר של ה-XT כמעט כפול (ואני לא צריך יותר מ-4GB ) אגב הדוק יפורמט לגירסא של FAT32 כי הפלייסטיישן לא יכול לקרוא NTFS - זה ישפיע על המהירות באופן ניכר? תהיה מגבלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי הארד אחד 30 GB ועוד אחד נוסף 120 GB שהוא יותר חדש, שניהם מחוברים על אותה צמה וההארד של ה 30 עליו מותקן הוינדואוס. יש גם צורב DVD וCD רגיל שמחוברים על אותה הצמה איך הכי נכון לחבר את הכוננים ועל איזה מהן נכון להתקין את הוינדואוס ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Noodlez04,

מישהו יודע מתי ייצאו כונני SATA3 בנפח 500 GB? כי בינתיים ראיתי שרק Western Digital הוציאו כונני SATA3, וגם הם רק בנפח של 1Tera. זה ממש חשוב לי, כי אני על סף קניית מחשב חדש וצריך לדעת אם לחכות ל SATA3 או לא...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by abo9,

איך משתמשים בזה? אני מתכוון שמעתי שזה מקצר זמן טעינה נגיד בBF3 אז מה צריך כאיל לשים את הקובץ של הBF בכונן הזה ולא ברגיל? וגם את הקובץ של המערכת הפעלה? או שזה עובד אחרת שזה אוטומטית מקצר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dominic16,

אני צריך המלצה לחנות בחיפה שבה יש MICRO SDHC 16 GB CLAS 4 או 6 כי לא ממש מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by poltergeits,

הומלץ כאן בסטיקי על הכונן של סיגייט הזה ST31000520AS ואני ביום חמישי הולך לרכוש מ- KSP כונן של 1 טרה, מה שנראה באתר שלהם הדגם המוצע הוא ST31000528AS יש הבדל מהותי שאני צריך לחשוש ממנו או שמה יש דגם יותר טוב ממנו שאתם יכולים להמליץ עליו, תודה ניר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Delux,

בערך? (איכותי וזול)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omertgm,

ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LiorZi,

אתמול התקנתי אותו כדיסק מערכת. כל הדרייברים מעודכנים (AMD SATA ו-FIRMWARE), בנוסף Write Caching פועל. שימו לב שה-4K נמוך, אמור להיות בסביבות ה-80 בכתיבה ו-30 בקריאה. יש אולי משהו ששכחתי לעשות? תודה מראש לעוזרים. AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: M4-CT064 M4SSD2 SATA Disk Device Firmware: 0009 Controller: amd_sata Offset: 1024 K - OK Size: 59.62 GB Date: 11/1/2011 4:53:17 AM ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 456.71 MB/s Write: 104.16 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 12.31 MB/s Write: 21.60 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ----------…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ohad,

??? יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ עם אבל אין לי כונן דיסקטים כי יש לי בעיה בלוח אם שהוא לא מזהה את הכונן דיסקטים ועכשיו לשאלתי אבא שלי אמר לי שעם אני יתן לא את המחשב שלי והוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד אז הוא יתן לי מהעבודה שלו מחשב בחינם ושאני יבנה את המפרט שלו ועם הם יאשרו את זה אני יקבל את זה אבל הבעייה היא שאבא שלי צריך כונן דיסקטים ולי במחשב אין ואני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה את המחשב החדש מהעבודה של אבא שלי ותודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום קניתי מחשב לאחר התייעצות פה באתר. אני כל הזמן שומע רעשי קריאה וכתיבה. הסרתי את האינדקס חיפוש של הווינדוס את הsuperfetch וגם את הwindows defender - זה עדיין לא עוזר ------ יש לי את כונן C: כSSD של סמסונג מסדרה 840 ועוד דיסק קשיח D: של סגייט 1TB 7200 64MB בהתחלה חשבתי שאני שומע את הדיסק הקשיח אבל מהמוניטור נראה שזה בכלל לא הוא. מישהו יכול לעזור, הרעש מחרפן אותי תודה רבה כמו כן, עשיתי את כל מה שרשום כאן במדריך (חוץ מעדכון גירסה, לא יודע איך ומפחד למחוק את הכונן) להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 http://img585.imageshack.us/img585/6708/9xt3.png' alt='9xt3.png'> Uploaded with ImageShack.us

16. שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכונן החדש מתת המותג של טושיבה מציע שבבי MLC במחיר תחרותי, בשוק עמוס TLC ומבנים תלת מימדיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. וכשאני מוחק משהו אז יש את אותו מקום תפוס ואת אותו מקום פנוי , בקיצור אין שינוי שום כלום ואני לא יודע מה הגורם לכך ... :s05: מקווה שתעזרו לי .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מכיוון שאני כבר כמה חודשים עם אובונטו שמותקן על DOK, אני צריך די בדחיפות קשיח חדש במקום זה שהלך. אין לי שום בעייה להזמין מחו"ל (יש מי שישלח לי מארה"ב למשל) ולכן חשבתי אולי לקנות כונן SSD שאפילו יחסוך לי קצת בזמן סוללה. מאחר והנפח לא הכי חשוב לי (מתכנן קניית כונן חיצוני בכל מקרה), חשבתי על ה-M4 שמצאתי במחיר מצויין: http://www.buy.com/prod/crucial-m4-64gb-2-5-sata-iii-solid-state-drive-ssd-ct064m4ssd2/221150371.html האם אתה מכירים משהו זול יותר? אולי קשיח 500GB במחיר ממש טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by moshegamliel,

שלום לכולם. ב- 2000 windows ישנם 2 מודי עבודה עם הדיסקים basic ו-dynamic. רציתי לדעת: 1) מה ההבדל ביניהם? 2) אם המחשב שלי מחובר ל-storage שיש בו raid, האם יש היגיון להשתמש ב-dynamic? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cosmosis,

אהלן חברים. זה יהיה קצת ארוך, חייב את עזרתכם. יש לי את המחשב הבא: (מחשב שנקנה ב2009-2010) מעבד: intel penium E5200 dual-core לוח אם: MSI 2A78H, צ'יפסט: אינטל P35/G33/G31 זיכרון ראם: 2GB (משדרג ל - 4 ג'יגה - המערכת לא תומכת ביותר מ 4 ג'יגה) ביוס: Phoenix Technologies עד לכאן, סבבה. לאחרונה חווה בעיות איטיות בעליית הווינדוס, פתיחת חלונות ותפריט ההתחל, פתיחת כרום וכל פעולה שאני עושה גוררת אחריה דיליי מעצבן. כמו כולם אני כמעט בטוח ששדרוג לכונן ssd יהווה פיתרון הולם. כעת, יש לי מספר "בעיות" שחייב לעבור דרכן. 1. ראשית כל, אני עם מחשב ממותג hp, נכנסתי לביוס, ואין שם כלל אפשרות לשנות את הסטה מ ide ל ahci או אפילו לRAID - הבנתי שזה קריטי כיוון שהכונן משתמש בטכנולוגיית trim. ח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.