אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היצרנית היפנית השיקה דגמי M.2 חדשים תחת מותג ה-OCZ שבבעלותה, עם ביצועים ותגי מחיר שמהווים תחרות ישירה לדגמי ה-Pro 950 המרשימים של סמסונג לכולם כבר ברור שכונני ה-NVMe, אלו שמבוססים על ממשק ה-M.2 עם עורק PCI-Express 3.0 שמאפשר להם להגיע לקצבי העברה וזמני שהות שכונני SATA יכולים אך ורק לחלום עליהם, הם העתיד של שוק ה-SSD – אך עובדה זו לא מונעת משוק ה-M.2 תומך ה-NVMe הביתי (חשוב להבדיל בינו לבין שוק ה-M.2 שעדיין מבוסס על בקרי SATA במרכזו) להרגיש מצומצם מאוד, ויקר בצורה בלתי מבוטלת כפועל יוצא. עתה, נראה שאנחנו סוף סוף מתחילים לראות מגמה חיובית של שינוי בתחום – והיא מגיעה בראש ובראשונה תודות להשקה הרשמית של דגמי ה-RD400 מבית טושיבה-OCZ. הכוננים החדשים מוצעים בתצורת M.2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד אחד 30 GB ועוד אחד נוסף 120 GB שהוא יותר חדש, שניהם מחוברים על אותה צמה וההארד של ה 30 עליו מותקן הוינדואוס. יש גם צורב DVD וCD רגיל שמחוברים על אותה הצמה איך הכי נכון לחבר את הכוננים ועל איזה מהן נכון להתקין את הוינדואוס ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO בגודל 4.7GB שתוכנו לא צריך לעניין אף אחד. כאשני מנסה לצרוב אותו דרך Nero Express (אין לי Burning ROM) ע"י לחיצה על "Disc Image or Saved Project", התוכן מסתכם בכ-4.8GB - ולא משנה מה אני בוחר (Overburn למשל), התוכנה לא צורבת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק של WD בעל תכולה של 320 ג'יגה. בפועל התכולה המקסימלית היא 298. למה? תוד מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HP ProBook 450 G6 עם אחסון PCIE NVMe SAMSUNG MZVLB512 בנפח 512GB, ואני מעוניין בנפח באחסון נוסף. ממה שאני מבין מהתמונה המצורפת, האחסון המקסימלי שנתמך הוא: 512GB PCIE + 128GB SATA3: האם זה נכון? או שאני יכול להשתמש באחסון נוסף בנפח גדול יותר בממשק PCIE ו-SATA3? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה האם אפשר להשתמש בזה גם כשהמחשב כבר דלוק? כאילו פשוט לחבר את הדיסק קשיח אחרי שהמחשב עובד האם אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלשום פירמטו לי את המחשב לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי DAEMON Tools ו-Alcohol 120% עכשיו אני בא להכניס דיסק והמגש לא נפתח אין גם את האייקון ב-מחשב שלי מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני בטעות עשיתי פורמט ל MP3 ועכשיו אני לא מצליח להדליק אותו .. הוא פשוט לא נדלק .. אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות בבקשה תעזרו לי או שהלכו לי 300 שקל ... תודה ..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמר לי המקום ב-HTPC, אני צריך להוסיף דיסק. ביצועים לא ממש חשובים - כל עוד הוא מסוגל לעמוד ב-1080p כמובן. יש משהו ששווה לשקול חוץ מה-ST4000DM000 של סיגייט (כל דבר אחר שראיתי עולה משמעותית יותר)? ושאלה נוספץ - יש איזהשהן מגבלות עם כוננים בגודל כזה עם win7 64bit? הווינדוס עצמו יושב על דיסק נפרד, החדש יהיה אך ורק לאחסון.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עושה שדרוג למערכת אחסון שלי ועובר לזוג קשיחי 8TB של סיגייט במקום האוסף קשיחים שיש לי כרגע השאלה אם יש אנשים פה עם ניסיון איתם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DOK 8 GIGA ראיתי את ה DOK הבא: זכרון נייד USB SanDisk Cruzer Contour 8GB בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589656 המחיר הנמוך ביותר הוא 179 ב EBAY אצל TOP RATED SELLER http://cgi.ebay.com/8GB-SANDISK-CRUZER-CONTOUR-USB-FLASH-DRIVE-MEMORY-STICK-/270634728116?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f03163ab4 המחיר הוא בערך 90... מה אני מפספס פה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי וראיתי המלצו לגבי דיסקים פנימים אבל לא עבור חיצוניים. אני רוצה דיסק 3.5 בנפח 1T, כפתור הדלקה\כיבוי (קראתי בביקורות שאנשים נתקלו בבעיות שהדיסק המשיך לעבוד לאחר שקיבו את המחשב). בנוסף אני מעדיף דיסק שלא מחייב התקנה של תוכנה כדי לעבוד איתו (כך שבכל זאת תהיה אפשרות של ניידות) ראיתי המלצות עבור: 1. ST310005FDD2E1 Seagate FreeAgent 2. סמסונג HX-DU010EC האם כדאי לקנות משהו מהשניים האלה או משהו אחר תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק-און-קי עם כמה קבצים ואני רוצה שחלקם יהיו מוגנים ממחיקה(ברור שניתן יהיה למחוק אותם, אך יהיה יותר קשה, לא ניתן יהיה פשוט ללחוץ מקש ימני ומחק). חשבתי ליצור 2 מחיצות, ולהגדיר מחיצה אחת כREAD ONLY. בDISKPART כשניסיתי: attribute volume set readonly הוא החזיר שגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported on removable media. כשניסיתי : attribute disk set readonly זה הצליח, אבל אז 2 המחיצות היו לקריאה בלבד. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הסדרה התקציבית של היצרנית הקוריאנית זוכה לדגם שלישי בנפח משופר של 500GB, לצד הבטחה לזמינות בינלאומית שתוכל להפוך אותה לרלוונטית ומשתלמת הרבה יותר לפני כמה חודשים סיפרנו לכם בהתלהבות יחסית על סדרת ה-750 EVO החדשה מבית סמסונג, אשר הוגדרה בתור יורשת אלטרנטיבית עבור משפחת ה-840 EVO הפופולרית, עם שימוש באותו בקר MGX ייעודי מבית הענקית הקוריאנית עצמה, לצד שבבי TLC מישוריים סטנדרטיים והבטחה לרמת ביצועים נאה, למרות עלויות ונפחים צנועים. הסדרה החדשה יצרה עניין בלתי מבוטל ברשת, כיאה למה שמיועד להיות המוצר הזול ביותר של השחקנית המובילה בתחום ה-SSD, אך לא הצלחנו להיתקל באף מקרה בו הייתה סיבה משמעותית להעדיף אותה על פני סדרת ה-850 EVO הוותיקה יותר, שנמכרה במחירים גבוהים רק ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה להארדיסק (ההגיון שלי אומר שפנימי - כי SATA יעבוד מהר יותר מ-USB). הוא צריך להיות 2TB ומהירות גבוהה (7200). המטרה היא לשמור שם את כל המדיה שיש לי הכוללת סרטים וסדרות באיכות 1080p, מוזיקה בפורמט FLAC ועוד, ומן הסתם להריץ אותם מפעם לפעם ושיעבוד בצורה הכי חלקה שניתן. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקום פשוט הולך ואוזל מתוך 833 GB זה הולך ומתרוקן כאילו המקום נתפס על ידי משהו ואני לא מוריד כלום !!! לאט לאט נעלמים כמה MB ואז גי'גות זה כבר כמה זמן והתחלתי למחוק טורנטים כי חשבתי שזה קשור אבל לא גם שהיוטורנט פועל כל שעה הולך לי איזה GB בערך זה הגיוני? בדקתי את התיקייה של ההורדות והיא אותו דבר !!! נשאר לי 4 GB בלחץ זה ממש לא הגיוני ! מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-