אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לרכוש SSD, בדקתי בעיקרון את ה VERTEX 2 OCZ,אבל ראיתי שיש להרבה אנשים בעיות איתו,לכן החלטתי ללכת על ה G.SKILL, האם מישהו עבד עם SSD של G.SKILL? והאם הוא מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק של WD בעל תכולה של 320 ג'יגה. בפועל התכולה המקסימלית היא 298. למה? תוד מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קראתי את הסטיקי וראיתי המלצו לגבי דיסקים פנימים אבל לא עבור חיצוניים. אני רוצה דיסק 3.5 בנפח 1T, כפתור הדלקה\כיבוי (קראתי בביקורות שאנשים נתקלו בבעיות שהדיסק המשיך לעבוד לאחר שקיבו את המחשב). בנוסף אני מעדיף דיסק שלא מחייב התקנה של תוכנה כדי לעבוד איתו (כך שבכל זאת תהיה אפשרות של ניידות) ראיתי המלצות עבור: 1. ST310005FDD2E1 Seagate FreeAgent 2. סמסונג HX-DU010EC האם כדאי לקנות משהו מהשניים האלה או משהו אחר תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי נסיונות בלתי רשמיים לשדרג את נפח האחסון בקונסולה הניידת הפופולרית שכזו לגינוי של Valve - אנחנו מקבלים פתרון מיינסטרים רשמי ראשון שמותאם כהלכה לשדרוג קל ומהיר של האחסון עד 1TBלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, הנושא בכותרת. ניסיתי עם שני DOKים, זה קרה בהתחלה עם Sandisk Extreme 3.0 ואחרי זה החלפתי אותו ל-DOK USB 3.0 של Mach Xtreme וזה קורה גם איתו. דרייבר של Etron USB 3.0 מעודכן וגם ה-BIOS מעודכן (גרסה F9, לא רציתי להתקין גרסת בטא). אשמח אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר) הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת) לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי צורב benq 40/12/48 ואני רוצה לדעת אם זה היה קנייה טובה, ומה אתם שמעתם עליו והוא מסוגל לעשות overburn? על איזה דיסקים מומלץ לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן עם כונן של 160/320GB(לא זוכר, איך אני בודק אם זה IDE או SATA?) ויש לי במחשב כונן 1TB עם שני מחיצות שמותקן בו W7 ולוח אם TH67+, איך אני יכול לחבר את הכונן השני?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע RAPTOR. הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד ! כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ? ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום החלטתי להתקין את כונן הHDD 1TB שרכשתי לאחרונה. הכונן הוא מדגם WD10EZEX. תחילה כאשר חיברתי אותו הוא זוהה בביוס וגם כאשר עלה הוינדוס ונכנסתי לDISK MANAGEMENT הכונן הופיע כUNALLOCATED. לאחר שפרמטתי אותו בהצלחה הוא הופיע ככונן שמיש בניהול דיסקים, אך לא הופיע במחשב שלי כאשר רציתי להתחיל להשתמש בו. לכן עשיתי RESTART למחשב כדי לראות האם זו הבעיה שהוא לא מופיע עדיין. המחשב החל לעלות אך בצורה איטית מאוד וכאשר הגיע לסמל של WINDOWS 7 פשוט נתקע. ניתקתי את הכונן ובדקתי בלעדיו, עלייה תקינה של המערכת. יש לי עוד שני SSD מלבדו שניסיתי להחליף ביניהם (כבלים שונים וחיבורי SATA שונים), כמו כן להריץ רק את הכונן החדש בלבד אך התוצאה זהה. כשבדקתי בשנית ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי במשלוח את ה c400 והזמנתי m4 (אני זוכר שבזמנו ראיתי בפורום שזה אותו מוצר? אני צודק?) מה ההבדלים ביניהם ? כדאי להחליף ? עריכהשאלה שנייה : לאחר התקנה - האם תוכנות כמו דפדפנים , וכו איפה כדאי להתקין אותם ? על ה ssd או על המכני ? אני שואל את זה מכוון שהבנתי שלכתוב כל היום לדיסק מקצר את חייו וגלישה כיום זה פעולה מסיבית למחשב (תמונות , סרטים , סרטונים , אתרים כבדים) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, את רוב המוסיקה שלי שלי אני שומע דרך המחשב (כונן ישן של סמסונג HD103SJ) שכבר מתחיל להתמלא. (בינתיים מחזיק מעמד ועובד מאד יפה) אבל, אני מאד מפחד שהכונן מתישהוא יתחיל "לשבוק חיים" ומחפש המלצה לכונן חדש שבו אוכל לשים את כל המוסיקה שלי. צריך שיהיה לפחות 2TB. מרוב האפשרויות (כונן פנימי או חיצוני? SSD או מכאני וכו'...) - אשמח להמלצתכם, מה הכי טוב ומומלץ כונן לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגה כרגע האפשרויות מבחינתי הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116 או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=features עזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DOK 8 GIGA ראיתי את ה DOK הבא: זכרון נייד USB SanDisk Cruzer Contour 8GB בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589656 המחיר הנמוך ביותר הוא 179 ב EBAY אצל TOP RATED SELLER http://cgi.ebay.com/8GB-SANDISK-CRUZER-CONTOUR-USB-FLASH-DRIVE-MEMORY-STICK-/270634728116?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f03163ab4 המחיר הוא בערך 90... מה אני מפספס פה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. כונן ה-SSD מזוהה, וה-HDD 1TB לא. מצורף צילום מסך של ה-Disk Management. מה לעשות מכאן? רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אוסיף קצת רקע תקלה שיש לי קניתי לפני חודש SSD SAMSUNG 850 PRO בנפח 256 , בנוסף קניתי enclosure (מארז) לקונן של Nexstar שתומך ב USB3.1 יש לי במחשב לוח אם שתומך במחבר וגם הדייברים מותקנים ומעודכנים . אני הרכבתי את הכונן במארז שתומך ב SATA3 SSD ו HHD . למשך חודש הכל עבד פלאים עד שהיום שחיברתי למחשב מהמערכת לא זיהתתה אותו . בהתחלה התחלתי לבדוק חיבור USB3 אחר אך גם הוא לא עבד . שחיברתי לחיבור USB2 המערכת זיהתה אותו! בהתחלה חשבתי שמדובר בדייברים או usb ghosted devices . אבל הכל נראה תקין - החלטתי להחליף כבל מהרדיסק חיצוני אחר שגם עובד ב USB3 והוא התחיל לעבוד תקין! מה שלא מובן לי זה איך בדיוק הכבל עובד עם USB2 אבל לא עם USB3 !? ניסתי בכמה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום תמיכה.. יש לי מחשב GateWay Zx6971. יש תקלה בקשיח WD5000AAKX. אני מעוניין לרכוש חדש. מבחינת נפח 400-500GB מספיק לי..המחשב די עגלה אז לא צריך משהו יותר מידי משוכלל..כמה שיותר פשוט. על איזה דגם ללכת? והאם הדגם שהגיע עם המחשב מומלץ ? ועוד משהו..אולי יש לכם ניסיון , מישהו יכול להעריך מה הסדר גודל של משלוח הארד-דיסק לארה"ב, והאם כאשר הוא מוחזר לי מהתיקון שם עליי לשלם מכס בארץ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-