עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי לוח אם חדש עם יציאות usb 3 וכשאני רוצה לעביר קבצים מהארד דיסק לdok אני מקבל אותה מהירות כמו מusb 2 אני לא אמור לקבל מהירות גבוהה יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קיבלתי במשלוח את ה c400 והזמנתי m4 (אני זוכר שבזמנו ראיתי בפורום שזה אותו מוצר? אני צודק?) מה ההבדלים ביניהם ? כדאי להחליף ? עריכהשאלה שנייה : לאחר התקנה - האם תוכנות כמו דפדפנים , וכו איפה כדאי להתקין אותם ? על ה ssd או על המכני ? אני שואל את זה מכוון שהבנתי שלכתוב כל היום לדיסק מקצר את חייו וגלישה כיום זה פעולה מסיבית למחשב (תמונות , סרטים , סרטונים , אתרים כבדים) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arik100,

אז ככה האם אפשר להשתמש בזה גם כשהמחשב כבר דלוק? כאילו פשוט לחבר את הדיסק קשיח אחרי שהמחשב עובד האם אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ADIR_M,

יש לי כרטיס זיכרון שהיה בשימוש במצלמה דיגיטלית ברגע שחיברתי אותו למחשב בעזרת קורא כרטיסים הוא דורש פירמוט וכרגע הוא גם לא עובד במצלמה. יש דרך לשחזר את התמונות שעליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by drorhazan,

אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …

6. Started by asdasdasd,

קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by originall,

שלום, נתקלתי בשני דיסקים קשיחים חיצוניים של Western Digital בנפח 3TB במחירים דומים. להלן שני המוצרים: http://ksp.co.il/?list_compare=.13384..21376 1. מהם ההבדלים בין שני הדגמים למעשה? 2. האם שני הדגמים תומכים במערכות ההפעלה Windows 7 ו-Windows 8? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bad-sector,

sorry for writing in english, im surfing through winXPE cd so i don't have hebrew keyboard... i got WD80GB with 8mb buffer. one got broken after 9 months and now the second one after 10 months what could be the reason for this ? i have no idea what is wrong and why its keep hapening... you can write back in hebrew i can read it.... my PC : Amd 2400, NEC3520, Cd ROM, 786DDR, Radeon9100 and a generic Power supply... if any one knows what could be the problem so i would stop replacing hd's i will be gratefull... thanks and happy passover...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adi518,

יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zilbermm,

קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי. יש לי הארד דיסק בן 4 בערך (מהימים המאושרים בהם נתנו 5 שנות אחריות על כוננים קשיחים) של Seagate שלאחרונה פשוט הפסיק להעלות את ה Winsows (היה קופא, ובבדיקה של Check Disk נמצאו כל מיני תקלות שהוא ניסה לתקן ללא הצלחה) קניתי כונן חדש, התקנתי שוב Windows ואפילו הצלחתי לגבות את רוב החומר מההארד דיסק הישן (כמה קבצים שלמזלי היו זניחים לא היה ניתן להעתיק). פירמטתי את הכונן הישן וכרגע הוא ריק אך מזוהה במחשב בסדר) הורדתי מהאתר של Seagate את התוכנה SeaTools , היא מתחילה את הבדיקה וישר רושמת שהכונן לא תקין (מתקבל Fail בצבע אדום בתחילת הבדיקה והבדיקה נעצרת) לי זו נראית כמו סיבה מספיק טובה להחליף את הכונן הקשיח, אבל אני מפחד שבחנות ינסו להעתיק קובץ לכונן ולקרוא אותו בחזרה וזה יעב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by imac,

ביררתי בחנות ליד הבית שלי על כונן קשיח 160 GB 8MB CACHE, והם אמרו לי שיש במלאי רק Samsung וה WD נגמר... לפי מה שהבנתי ממנו אין הבדל בביצועים, וגם ב SAMSUNG יש 3 שנות אחריות.. האם ההבדל הוא קריטי? כי ממש אין לי כוח לחכות, אני רוצה לקנות כבר היום..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

15. שלום, דיסק קשיח חיצוני my passport 2TB של WD לא מופיע באספלורר בוינדוס 7 x64, אבל כן מופיע במנהל התקנים, ניסיתי לעדכן דרייברים אבל זה אומר שהדרייברים מעודכנים. ניסיתי לתת volume לדיסק דרך מנהל התקנים ע"H לחיצה על populate אבל לא ניתן. ב-disk managment הדיסק לא מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nucleo,

שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרגע RAPTOR. הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד ! כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ? ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DL,

אני מחפש כונן קשיח 2TB ורציתי לקנות את ה 203WI אבל אמרו לי בחנות שכבר אין אותו כי יצא לו מחליף ה 204UI באותו מחיר. מישהו יודע אם הכונן הזה מומלץ כמו קודמו? או שכדאי לחפש את ה203WI במקום אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 19:49:36 טוב, אני יענה על השאלה של עצמי בשביל כולם, ב silentpcreview מבסוטים ממנו יותר מהקודם בעיקר מבחינת רעש:http://www.silentpcreview.com/article1076-page5.html CONCLUSIONS Samsung EcoGreen F4 2TB The newest EcoGreen is a huge improvement noise-wise over the disappointing F3. Measuring only 13 dBA and 15 dBA at one meter when idle and seeking, respectively, the acoustics of the 2TB F4 at last brings EcoGreen parity with Caviar Green. When it comes t…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dman23,

אני רוצה לקנות DOK 8 GIGA ראיתי את ה DOK הבא: זכרון נייד USB ‏ SanDisk Cruzer Contour 8GB בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589656 המחיר הנמוך ביותר הוא 179 ב EBAY אצל TOP RATED SELLER http://cgi.ebay.com/8GB-SANDISK-CRUZER-CONTOUR-USB-FLASH-DRIVE-MEMORY-STICK-/270634728116?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f03163ab4 המחיר הוא בערך 90... מה אני מפספס פה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום פעם בכמה זמן, אני משתמש ב-Ghost כדי ליצור Image של כונן C. אני עושה את זה ע"י שימוש ב-Bootable CD, ואחרי שהדיסק עולה, אני בוחר את האפשרויות הרלוונטיות, ואז נותן לו להתחיל לעבוד. הייתי רוצה משהו שעושה את כל זה אוטומטי, בלי הצורך לבחור בתפריטים והכל... המטרה היא שאוכל להכניס את ה-CD, או DOK, ומשם הוא אוטומטית ייצר Image של כונן C, לתוך קובץ חדש בכונן D, בלי שאני אצטרך לבחור שום דבר בשום תפריט.... מה מומלץ לשם כך? (והאם יש תוכנה נוספת שכדאי לבדוק חוץ מ-Ghost שאני משתמש בה שנים כבר?) תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by XCG120,

יש ברשותי דיסק קשיח corsair gtx 240GB שהתקנתי עליו נערכת הפעלה W7 64BIT על לוח אם Rampage Formula LGA775) לאחר ההתקנה אני מעלה את המחשב נכנס לווינדוס והכול עולה לאט לאט כול פעולה זה נתקע ועולה לאט בקיצור לא ניתן לעבוד עם המחשב רציתי לשאול מה הסיבה? ומה עלי לעשות ?האים יש פעולה מסוימת שאני אמור לעשות בדיסק כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B85-HD3: http://www.tms.co.il/product/12630 וקניתי גם כונן Intel® SSD 525 Series 240GB: http://ark.intel.com/products/71181/Intel-SSD-525-Series-240GB-mSATA-6Gbs-25nm-MLC ומסתבר שבלוח האם אין חיבור mSATA, מה עושים? אולי יש מתאם כלשהו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. קיבלתי היום WD My Book 1TB ושמתי לב שהוא לא מעביר קבצים שגדולים מ- 4GB. קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה בגלל שהתצורה שלו היא FAT32 ולא NTFS. מצאתי בפורום בדיון השאלו הנבחרות איך לפרמט או להמיר ל- NTFS. רציתי לדעת כמה דברים - מה עדיף? לפרמט או להמיר? הדיסק הקשיח הנייד הגיע כשבתוכו כל מיני קבצים שמגיעים מהיצרן כמו למשל ה- Installer של תוכנת הסנכרון עם המחשב. במקרה של פרמוט על מנת להפוך אותו ל- NTFS, האם גם הקבצים שמגיעים עם הכונן הקשיח ימחקו? ובתכלס.. מה הסיכונים בהמרה? אני במצב בעייתי כי אין סרט HD שקטן מ- 4 ג'יגה.. הרבה תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.