אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת קצת מיושן עם sata 2 כך שאין טעם לקנות ssd, הדגמים שאני שוקל הם Caviar Black של ווסטרן דיג'יטל wd1002faex, ו ה Baracuda של סיגייט st1000dm003, אמנם ה Baracuda זול יותר במאה ש"ח, (וניתן להשיג את ה 2TB שלהם במחיר של ה 1TB של WD, אך קראתי שיש כמה גרסאות של ה 2TB עם ביצועים שונים) וגם לפי הנתונים מהיר יותר מה Caviar Black, אך יש שמתלוננים לגבי האמינות של Seagate, מה גם שה Caviar Black מגיע עם 5 שנים אחריות לעומת ה Baracuda שיש רק שנתיים אחריות אז על איזה מהם ללכת?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 שווה 170 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, חבר ראה ב-Aliexpress דיסק און קי של 512GB קישור: http://www.aliexpress.com/item/Wolesales-512GB-USB-2-0-Flash-Drive-pen-drives-free-shipping/1570045344.html?s=p לטענתו בגלל שיש כבר 3 פידבקים של אנשים שקיבלו את המוצר הוא אוטנטי וסבירות גבוהה שזה אכן פועל כמו שצריך. הסברתי לו שיכול להיות שכן יוצג לו חצי טרה במחשב אבל בפועל הוא לא יוכל להשתמש בהם. אגב, ראיתי שיצאו כאלה אמיתיים והמחיר שלהם סביב 4,000 שקל מה שרק מחזק את הטענה שלי שמדובר בזיוף. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ עם אבל אין לי כונן דיסקטים כי יש לי בעיה בלוח אם שהוא לא מזהה את הכונן דיסקטים ועכשיו לשאלתי אבא שלי אמר לי שעם אני יתן לא את המחשב שלי והוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד אז הוא יתן לי מהעבודה שלו מחשב בחינם ושאני יבנה את המפרט שלו ועם הם יאשרו את זה אני יקבל את זה אבל הבעייה היא שאבא שלי צריך כונן דיסקטים ולי במחשב אין ואני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה את המחשב החדש מהעבודה של אבא שלי ותודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ssd.userbenchmark.com/SanDisk-Ultra-II-240GB/Rating/2548 קיבלתי את הכונן הזה ורציתי לדעת איך הוא ניראה שבחלק מהדברים הוא פחות טוב מהממולצים ובחלק טוב יותר איך הוא בכללי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק דיסק קשיח עם כל מה שיש בו וללכת למחשב עם אותה החומרה ולהעביר את הכל אליו, עשיתי את זה דרך BOOT עם תוכנת GHOST וזה עושה לי בעיות בהפעלה (כנראה משהו עם הMBR) מה הדרך הכי טובה לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי את ה WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני צריך שהוא יעבוד במקבוק פרו וקודם להעתיק את כל הקבצים שלי מווינדוס אקס פי.. הסתכלתי בהסברים שיש באתר של WD על זה שצריך לפרמט דרך המק ולכוון לפירמוט של DOS...עשיתי מה שכתוב פירמט הכל טוב ויפה..המק מזהה אותו כמו שצריך ואף עשיתי גיבוי במכונת זמן... ואז אני מחבר אותו לווינדוס אקס פי והוא לא מזהה את הכונן.. כשנכנסים לקומפיוטר מנג'מנט, סטורג', הוא מראה את הדיסק...אני אבדוק מחר מה הוא אומר לגבי התצורה של ההרד דיסק.. מישהו נתקל בזה יודע מה הולך?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההארד דיסק הזה Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 עכשיו הלוח אם שלי תומך sata1 והכונן הזה הוא sata2 האם בכל זאת ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי ושהוא יעבוד ? הלוח האם שלי asus p4s800d תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שאני מפרט מחשב עד היום נכנסתי לנרו גיביתי חומר של עד 700 - 800 MB אבל יש מצבים שיש לי חומר של גיג'ות למשל 10 - 20 - 30 ואז אני נתקע ! הבנתי שאפשר להעביר חומר מדיסק קשיח למשנהו ... ( זה נקרא גוסט משהו ) .. א. האם זה גוסט ? ב. אם זה גוסט איך עושים את זה ? ( פירוט בבקשה ) . אני חייב לפרמט מחשב והוא עמוס בערך 50 גיג'ה בייט . אני מודה לכם על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי מחשב וינדוס 7 עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית? ומה הסיכון שיש בפעולה כזו כי החומר על המחשב יקר לי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחר הבלאקפריידי ואני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני של 1TB בבאג יש את LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB שעולה 300 שקל אבל קראתי עליו ביקורות האומרות שהוא יכול למות מהר לעומת LaCie יש גם את Iomega Select 1TB 3.5´´ 34967 שעולה 330 שקל (לא כזה שונה והוא לא במבצע) - שניהם כמעט אותו דבר אבל יש משהו מומלץ יותר? אשמח לתשובה מהירה, ונ.ב. האם ההארדיסק של LaCie יכול להיקרא גם במערכת הפעלה של ווינדוס 7???
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה DOK עדיף? SanDisk 16GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black או Transcend 16GB JetFlash V33 USB 2.0 המליצו לי על ה-Transcend.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד 750 GB של WD נייד קטן התחלתי לעשות לו פירמוט והחשמל ירד(נפילה קלה)...ומאז לא ניתן לעשות לו פירמוט מה ניתן לעשות בנושא?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Transcend StoreJet 25M3 2. My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 BLACK המטרה שלי היא בעיקר להעביר מידע בין 2 מחשבים. הגודל שאני רוצה הוא 500GB למרות שראיתי שבדגם הראשון המחירים בין 500, 640, 750 הם לא כאלה גדולים. יש המלצות איזה עדיף ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-