עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה לקנות SSD 256 גיגה ובנוסף אליו דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט. SSD ישרת רק למערכת הפעלה וינדוס 10 דיסק קשיח ישרת לטחסנת נתונים, משחקים, סרטים ועוד. איזה דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט הייתם ממליצים לי לקנות? שמעתי דברים לא טובים על SEAGATE דרך אגב... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shmulik_bm,

קניתי כונן קשיח חיצוני של SAMSUNG בגודל 1 TB לפני שבוע והבעיה שלי היא כזאתי אני מסנה להעביר קבצים גדולים (8 GB) וזה לא נותן הוא רושם לי שאין מספיק מקום אחסון ואני צריך לבצע ניקוי דיסק. כמובן שזה שטויות כי יש 920 GB פנויים ואני לא מבין איך זה. קבצים בגודל 1GB וקצת מעל זה מצליח להעביר אבל כל השאר הוא לא נותן לי. יכול להיות מקולקל?? או שיש איזה הגבלה שצריך לבטל בשביל להעביר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. דגמי ה-XLR8 CS2211 העדכניים של החברה האמריקאית זמינים כעת באמאזון, במחיר שעשוי לקרוץ לכם בקר ה-S10 הטרי של חברת Phison ממשיך לצבור תאוצה, כך נראה, כשחברת PNY מאמצת אותו עבור צמד דגמי ה-2.5 אינץ' החדשים שלה – ה-CS1311 שמתבסס על שבבי TLC עם שלושה ביטים של מידע בכל תא מל"מ, וה-XLR8 CS2211 אשר מתבסס על שבבי MLC של טושיבה בליטוגרפיה של 15 ננומטר לאמינות משודרגת, לצד זכרון DDR3L של חברת Nanya שמשמש כמטמון. ביקורות ראשונות סיפקו קבלת פנים נעימה ומלטפת יחסית עבור הצמד הטרי, ובחנות אמאזון ארה"ב החלו כבר למכור את כונני ה-CS2211 החדשים, יחד עם ארבע שנות אחריות ורשיון לתוכנת ה-True Image של Acronis, במחיר מוזל של כ-100 דולר כולל מסים ומשלוח לדגם בנפח 240GB, ובמחיר טוב עוד י…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by devek,

שלום חברים. עשיתי מעשה. היה לי WIN 7 עם אהרד דיסק של מערכת 500GB ועוד אהרד דיסק נוסף של 2TB . פירמטתי את ה500GB ובהתקנה מחדש של WIN7 פיצלתי את הארד דיסק ככה שיהיו שלוש מחיצות של 25GB ועוד אחת גדולה להתקנות של 392GB , המערכת הותקנה והכל בסדר אבל פתאום ההארד דיסק של ה2TB נעלם! . בבדיקה בDISK MANGMENT אני רואה שהוא נמצא שם אבל אני חושש לעשות פעולה כלשהי בשביל שלא ימחק מידע (אין סיבה שימחק נכון ): ) אשמח לעזרתם איך אני מחזיר את המחיצה הזו עם כל המידע שלה למחשב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by atomic rooster,

היי. הדגם הוא WD 2500KS00MJB0. ההארדיסק מגיע תוך כמה שעות לטמפ' של 42 מעלות ופולט לא מעט רעש. עפ"י HDTUNE, אופציית AAM מופעלת. מה הייתם מייעצים לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב לחברי הפורום. לפני שאני קונה כונן קשיח למטרת גיבוי, הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא ולשמוע את דעתכם, ועל חווית השימוש שלכם. אז ככה, עד היום הייתה לי חוויה מאוד לא טובה עם כונן קשיח חיצוני, Transcend StoreJet. למרות שהכונן מפורסם כאחד שעמיד יותר ביחס לאחרים עם כיסוי בולם זעזועים, הכונן נפל לי מגובה של כ0.3 מטר והלך לעולמו. למרות שאני אדם שמאוד שומר ועדין עם הכוננים האלו (למעט מעידה חד פעמים אחד), הכוננים הניידים מאוד קטנים, קלים ומרגישים לי מאוד שברירים. לכן חשבתי ללכת על כיוון של כונן קשיח פנימי עם מארז חיצוני לחיבור בUSB, שאאכסן אותם באופן קבוע בארון. ובעקבות המשקל הסיכוי שהכונן יפול לי שוב, אפסי. אז מספר שאלות: 1) האם כונן קשיח…

7. Started by mb74ever,

כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sasi20,

יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ben-Dor,

אני לא מבין איך הוא פועל תסבירו לי בבקשה תודה.

11. Started by gal,

היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KRS1,

אמממ...לא הייתי בטוח כ"כ לאן הת'רד הזה מתאים אז פירסמתי אותו כאן, בכל מקרה קניתי לפני שנה ( 14.2.02) הארד-דיסק סיגייט 40 ג'יגה בחנות כלשהיא. לפני כמה ימים,לאחר פירמוט ההארד-דיסק, גיליתי ע"י סקאן דיסק שטח פגום (או בשפה נכונה bad clusters ) שהבנתי שהוא לא ניתן לתיקון. עכשיו השאלה שלי אם בתוקף האחריות שלי (באתר החנות לא כתובה האחריות אבל בכל אתר אחר כתוב שהאחריות היא שנה) אני יכול להחליף את ההארד-דיסק בטענה שהוא דפוק\פגום? השאלה שלי באה מכיוון שאותה חנות כבר עשתה לי בעיות בעבר כשרציתי להחליף סידירום שעשה לי בעיות... תודה מראש לכל העונים 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GGuyZ,

האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by barakmda,

שלום רכשתי כונן קשיח חדש מדגם WD30EFRX של ווסטרן דיגיטל. כיום במחשב (לוח אם GA H97 D3H) ישנם 4 חיבורים בשימוש: 1. כונן דיסקים 2. כונן SSD 256GB 3. כונן קשיח 500GB 4. כונן קשיח 2TB המטרה היא לחבר את הכונן הקשיח החדש במקום כונן הדיסקים (להבנתי יש בלוח האם עוד חיבורים שאפשר להשתמש בהם, אבל כרגע אין לי כבל נוסף לכן אני רוצה להחליף את כונן הדיסקים) חיברתי את כונן הדיסקים, ולמס' דקות הוא אכן זוהה במנהל ההתקנים ובניהול המחשב (הופיע במחשב שלי וכו'). כעת אני לא מצליח לגרום לו להופיע. אני מנסה להחליף בין כבלי הSATA והמתח השונים לכונן הזה ובין הכוננים האחרים אך לא מצליח לגרום לו להופיע במנהל ההתקנים, וגם אם לעיתים הוא מופיע אני לא מצליח לגרום ל-4 כוננים להופיע בו זמנית. שאלתי: 1. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם זו הרחבת ההיצע שתאזן את הביקוש ותאפשר למחירים בשוק לחזור למגמת ירידה? לכתבה

19. Started by Access Denied,

אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nec_000,

שלומדים ממנה לא מעט בתחום, בכלל זה גם על "ההבדלים הביצועיים" הזניחים והבלתי מורגשים בשימוש יום יומי, בין כוננים שבאותו סגמנט. מומלץ לצפות לפני כניסה (לצרכנים חדשים):

22. Started by fedora,

שלום. אני לא מצליח לעשות mount להארד דיסק נייד בNAS4FREE הכונן של WD מפורמט NTFS אין לי ממש ניסיון בfreebsd. ניסיתי לעבוד לפי כמה מדריכים. כמו אלו: http://www.nish.com/2013/how-to-mount-usb-drive-on-freenas/ https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=104826 ללא הצלחה. אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by potassium,

שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Symbore,

ראשית אני ממש אשמח למדריך מסודר (בין אם בעברית או באנגלית) אשר עובר על כל ההגדרות הנכונות של SSD בווינדוס 7. מה כדאי לבטל, אילו פעולות כדאי להעביר לכונן רגיל (כדוגמת tmp) וכדומה. שנית אני צריך הבהרה בנוגע לדרך הפעילות של הSSD. אם התוכנה מותקנת על ה-ssd אך הקובץ אותו אני מפעיל נמצא על כונן רגיל, האם יהיה שיפור בביצועים? לדוגמא: סרט/שיר/ קובץ וורד/ תמונה נמצאים על הכונן הקשיח אך phtoshop/word/winamp/mpc נמצאים על כונן ה-ssd. במצב כזה, כאשר אני מפעיל את הקובץ, אני אזכה למהירות של הכונן הקשיח או של הSSD? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים