אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מבצע באופיס דיפוק למחזיקי כרטיס לייפ סטייל של 1+1 חינם על וורבטים עוגה של 25 עולה 90 שקל תעשו את החשבון לבד אין לי שמץ של מושג עד מתי המבצע הזה בתוקף אבל היום קניתי 100 דיסקים ב-180 שקל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אז ישר ולעניין - לא פיצלתי את הכונן הקשיח כשהתקנתי מערכת הפעלה. רציתי לדעת, האם אפשר לפצל את הכונן לאחר מעשה? האם המידע שעל הכונן ילך לאיבוד אחרי הפיצול? תוכנות מומלצות יש? ראיתי את שתי אלה בנעוצים, הן יעשו את העבודה או שיש משהו עדכני יותר? Acronis Disk Director Suite 10.0 Partition Manager 10.0 Personal תודה מראש וחג שמח =)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שאמור להגיע השבוע ואני מתלבט ברכישת SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות. (90-60gb). א.האם הCrucial 64GB RealSSD C300 SATA III עדיף על הכוננים האחרים בגלל ממשק הSata 3? ב.ממה שקראתי בפורום ראיתי לא פעם תגובות שאומרות להמתין עם קניית הSSD כי ממש "עוד שניה" יוצא הדור החדש. האם יש כבר תאריך להשקה או שזה דיבורים באויר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה גל
-
אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו: פרמוט ידני ביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרת ביטול page file העברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגיל ועוד הרבה פעולות.... מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה? קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולות ודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה? קניתי CRUCIAL M4 והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***הנושא נערך*** אני צריך כונן\כוננים קשיחים עד 200$ מה עדיף? לקחת RAPTOR 36GB + כונן 320GB או לקנות כונן 500GB בפחות כסף? אם אני אקנה ראפטור הוא ישמש לווינדוס בלבד. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB וכשאני בא לשים קובץ שהוא יותר מ4ג'יגה המחשב אומר לי שאין לי מספיק מקום עליוו וכמובן שהוא עצמו ריק. יש פיתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אחד הכוננים מת, המחשב ממשיך לעלות כרגיל? ואם כן, האם מספיק להחליף את הכונן שכשל? החומר יועבר אליו אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארדדיסקים זהים של WD, כל אחד בן כ-3 שנים ובנפח 250GB. חשבתי לעשות מהם מערך RAID כדי להרוויח כפליים מהירות קריאה/כתיבה. אני יודע שלוח האם שלי, גם הוא בן כ-3, אמור לתמוך ב-RAID 0,1, להלן מפרט הלוח: http://www.msi.com/product/mb/P6NGM-FD.html#/?div=Detail 1) נשמע אפשרי ? 2) אני מתכנן RAID 0 ולא RAID 1 כדי להרוויח את כל נפח האחסון שיש לי. האם זה מאוד מועד לתקלות ? האם זה אכן ייתן פי 2 מהירות קריאה/כתיבה ? 3) האם יש דרך להפעיל את המערך בלי לפגוע במידע הקיים על אחד הדיסקים ? אני מניח שלא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיייייייב במלוא מובן המילה להעביר קבצים לדודה שלי על DOK, נושא רגיש וחייב שיתבצע בהקדם. הDOK לא נותן לעביר אליו קבצים ולא למחוק ממנו , בטענה שהוא WRITE PROTECTED. איך אני מסיר את ה"פרוטקשן"? ממש ממש ממש דחוף .. זה לא רחוק מעניין של חיים או מוות .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ה-XLR8 CS2211 העדכניים של החברה האמריקאית זמינים כעת באמאזון, במחיר שעשוי לקרוץ לכם בקר ה-S10 הטרי של חברת Phison ממשיך לצבור תאוצה, כך נראה, כשחברת PNY מאמצת אותו עבור צמד דגמי ה-2.5 אינץ' החדשים שלה – ה-CS1311 שמתבסס על שבבי TLC עם שלושה ביטים של מידע בכל תא מל"מ, וה-XLR8 CS2211 אשר מתבסס על שבבי MLC של טושיבה בליטוגרפיה של 15 ננומטר לאמינות משודרגת, לצד זכרון DDR3L של חברת Nanya שמשמש כמטמון. ביקורות ראשונות סיפקו קבלת פנים נעימה ומלטפת יחסית עבור הצמד הטרי, ובחנות אמאזון ארה"ב החלו כבר למכור את כונני ה-CS2211 החדשים, יחד עם ארבע שנות אחריות ורשיון לתוכנת ה-True Image של Acronis, במחיר מוזל של כ-100 דולר כולל מסים ומשלוח לדגם בנפח 240GB, ובמחיר טוב עוד י…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי SAMSUNG HD204UI לצורך אחסנת סרטים, בזמן הפרמוט יש צורך לבחור ב ( Allocaction unit size (512,1024,2048,4096,8192,16K,32K,64K או בדיפולט 1) באיזה ערך יש לבחור? 2) מה ערכו של הדיפולט \ איך ניתן לבדוק זאת? בחירה נוספת שיש לעשות בזמן הפירמוט היא האם לסמן V על רובריקת ENABLE FILE AND FOLDER COMPRESSION 3) מה נותנת אופציה זו? 4) בכונן המשמש לאחסנה יש בה צורך? פרט ל HDD זה (שהטייפ שלו הוא בייסיק) יש לי עוד 3 HDD (פיזיים), שניים מוגדרים כבייסיק ואחד כדינמי 5) יש צורך לשנות את הדינמי לבייסיק? 6) איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-