עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NI4NI,

סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by moranhoresh,

http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by almogr,

שלום קניתי מחשב נייד ואני מעוניין לקנות ssd נוסף שהיה מיועד בעיקר למשחקים אשמח להמלצות זה המחשב https://support.hp.com/il-he/document/c06696315

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם ייתכן ששני הארד דיסקים 200GB כל אחד ישבקו חיים באותו הזמן? ניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים שונים, אחד מהם ניתן לזיהוי, אבל העתקת קבצים ממנו גרמה ל-END TASK ל-EXPLORER, והשני, לא מזדהה בכלל בהפעלת המחשב. האם אפשר להיות אופטימי? או.... תודה. עדכון- 7/1 הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר. כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול. עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fox46,

??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב. אני שוקל בזמן האחרון לקנות הרד חיצוני שיהווה תחליף ל DOK 16GB שיש לי עכשיו. עקרונית מחפש הרד דיסק קטן מימדים עם חיבור USB 2 ללא צורך בספק כוח חיצוני אחר. אשמח אם יהיו תוספות כמו נוריות חיווי על הפעלה וכו. מעוניין בקיבולת של לפחות 160GB ומעלה. לגבי האחריות אשמח על דגם שיהיה לו כמה שיותר אחריות (בכל זאת הרד דיסק מכני ויכול להתקלקל). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. שאלה אולי קצת לא קשורה: האם אפשר כמו DOK להתקין תוכנות PORTABLE שיעלו אוטמטית כמו שהייתי משתמש עד כו עם ה DOK ? השתמשתי עד כו בתוכנה PortableApps אם מישהו, האם הדבר אפשרי ? או צריך הרד דיסק מיוחד בשביל זה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…

14. Started by ModChiP,

קניתי דיסק קשיח של סיגיט 2 טרהׁ (לפני כמעט שנתיים) הוא התחיל לעשות רעשים, לפני שעוברות שנתיים- לקחתי אותו למימוש אחריות. הם החזירו לי דיסק 2 טרה בלאק של WD- מחודש(כתוב מחודש על הדיסק) אמרתי להם שאני רוצה חדש- הם לא הסכימו לתת. מה ניתן לעשות? כתבתי על החשבונית שלא ניתן לבדוק תקינות דיסק ויש לי את העותק של מה שחתמתי עליו. באיבורי באותו מקרה- הביאו לי באותו רגע דיסק חדש. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Trranger,

אז ככה, יש לי מחשב ישן, celeron 400mhz עם חלונות 2000 מותקן עליו. Motherboard Name: Intel Seattle II SE440BX-2 אני רוצה לקנות ולהתקין עליו דיסק קשיח בנפח של 80GB 7200RPM, האם המחשב יקבל את הדיסק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by D-Bang,

רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Mactural,

בזמן האחרון ניסיתי לצרוב כמה סרטים מהמחשב ולראות אותם ב DVD, חלק עבדו, חלק לא עבדו, חלק עבדו רק על חלק מה DVDים. אני מבין שיש עניין של DVD תומך DivX, אבל יש הרבה מאוד סרטים שהם בכלל ב Xvid, וגם הם עובדים ב DVD שלא רשום עליו מילה על תמיכה ב Xvid, אלא רק תמיכה ב DivX, ואף אחד מהם לא יעבוד בDVD רגיל. בשורה התחתונה כל העניין הזה של הפורמטים והתמיכה של DVD זה בלאגן אחד גדול. הייתי רוצה לקבל תשובה, אם למישהו יש מושג - מה זה Xvid, מה זה Divx איזה DVD תומך במה ובעצם מה אפשר לצרוב ואיך? מקווה שיש פה מישהו שיש לו מושג מכל הבלאגן הזה =\ תודה רבה מראש. נ.ב. אה, ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה במילים מובנות ובלי מושגים שרק יבלבלו עוד יותר... שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nec_000,

שלומדים ממנה לא מעט בתחום, בכלל זה גם על "ההבדלים הביצועיים" הזניחים והבלתי מורגשים בשימוש יום יומי, בין כוננים שבאותו סגמנט. מומלץ לצפות לפני כניסה (לצרכנים חדשים):

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liranman,

אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Natan_Rozen,

היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי מה הסיבה שאני לא רואה את ההרד דיסק ב"ניהול מחיצות" ולא במנהל ההתקנים ? אני יכול לגשת דרך המחשב שלי אבל אינני יכול לנהל את המחיצות . את ההרד דיסק החדש שלאחרונה חיברתי דווקא רואים . ( לוח אם GA-M51GM-S2G , מעבד AMD סמפרון 2800 זיכרון קיננגסטון 2G סטיק אחד הרד דיסק חדש שרואים WD 1 טרה ההרד דיסק הישן הוא של WD הסידרה הירוקה - אאל"ט בנפח של 160 גיגה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP פרופשיאונל 32 ) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jupiter,

מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים