עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NewRig,

הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD יש SSD שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? תודה!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. יש לי הרד דיסק 160GB SATA של WESTERN DIGITAL, לדעתי הוא עושה הרבה יותר רעש יחסית להרד דיסק רגיל (נשמע כמו ההרד דיסק 20MEGA שהיה לי לפני אי אלו שנים ) כשאני נכנס לאופציית הסרת/הוספת תוכניות חדשות, לוקח לו יותר מדי זמן לעלות את הרשימה. בתוכנה לעריכת סרטים, המחשב נתקע מדי פעם... קורה לי לפעמים שיש לי גם CRC ERROR מוזרים, למשל, בהתקנת משחק, הוא נתקע לי באמצע, עשיתי RETRY וזה עבר חלק. לפעמים אחרי שאני מעתיק לתוך ההרד דיסק קבצי RAR , הSFV CHECK נותן לי שגיאות, למרות שהמקור מאה אחוז. המפרט כולל : AMD 3000 64BIT OCZ 1GB RAM לצערי הרב התוכנה של WD גורמת ל FREEZE של המחשב. אני צריך תוכנה/דרך/רעיון כלשהו, שאני אוכל לבדוק בצורה מוחלטת אם ההרד דיסק תקין.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  7. דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לתוכנה שאותה אוכל להתקין על הדיסק און קי, שבעצם תדרוש סיסמא בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב כלשהו. הדיסק און קי שאני מעוניין למגן: Kingston DataTraveler Generation 3 (G3). http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=il&LinkBack=http://www.kingston.com/ilroot&ktcpartno=DTIG3/8GB תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. אני זקוק לצמד כוננים (אולי עוד אחד שתיים..) בכדי להעביר כ2000 דיסקים לNAS שלי. חלק מהדיסקים ישנים, ונצרבו במהירות של X4.. וכמובן, ישנם אינספור מדיות שונות ומשונות לצערי, חלק מהדיסקים אינם נקראים בצורה טובה, וחלק ניתנים לקריאה בחלק מהכוננים שברשותי לאחר כ 300 דיסקים הגעתי למסקנה הבאה: פייוניר 212, קורא את כ60 % מהדיסקים, וכשהוא קורא - המהירות גבוהה. פלקסטור 760SA, קורא כ70 % מהדיסקים, מהירות: או גבוהה מאוד, או נמוכה (אם הדיסק גרוע) סוני אופטריאק SLIM SLOT IN - קורא כ90% מהדיסקים (ממזר לא קטן הקטן הזה..) בקצב בינוני. אשמח להמלצה על כונן ספציפי שיוכל להתמודד עם המטרה הזו (ולא אכפת לי מהבלאי שלו, רק שישרוד את העבודה הספציפית הזאת)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. היי PPL!! אני מעוניין למצוא את הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שישנם בשוק לצרכים שלי. אני מעוניין בכונן אחד של 200GB+ לאיחסון.. מכיוון שהוא לא יהיה בשימוש תמידי, אני מניח שהוא יכול להיות אפילו 5400RPM.. השאלה היא באמת אם יש הבדל ניכר ברמת הרעש.. המתמודדים הם: Western Digital 250GB 7200 rpm Serial ATA - ב-1655 ש"ח - 34dBA idle Maxtor 250GB 5400 rpm 8MB Buffer ATA133 - ב-1560 ש"ח 2xSamsung 120GB 5400 rpm ATA100 - ב-1351 ש"ח, סאונד 2.6bel Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA - ב-965 ש"ח , סאונד 2.5bel ה-WD מסדירת JB עם 8 מ"ב מבחינתי הוא רועש (לפחות בתוך השאטל שלי הוא מקור הרעש העיקרי), והוא מוגדר באתר שלהם כ-34dBA, כמו הכונן הזה של 250GB SATA.. הממ.. מספיק …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by club_501,

אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Satlan,

חייבים להתקין אותם כל פעם שמפרמטים ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by marking,

פיתאום נעלם לי הכונן CD של LG בוינדוס XP PRO! בדקתי 39689 פעם שגיעות בדיסק, וירוסים, ואיחוי, שום דבר לא עוזר, אני לא יודע מאיפה מורידים דריוורים! התקנתי את XP עוד פעם (בלי לפרמט, כלומר יש לי עכשיו עוד XP, 2 וינדוסים) והכונן מופיע בוינדוס החדש! (XP שם לו לבד דריוורים!) אין לי בעיה לעבוד עם הצורב של פלקטסור X16 X10 X40... אבל כשאני צריך לצרוב איזה דיסק... בעיה! תעזרו בבקשה! תודה.

17. שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר לדרייבר של הארדיסק סאטא ניסיתי להתקין במחשב מסויים וינדוס(כבר היה בו וינדוס והוינדוס עבד חלק) פשוט כמו שאתם יודעים XP זה חרא של מערכת הפעלה לכן מידי פעם צריכים לפרמט. תכנית ההתקנה לא זיהתה כונן קשיח שאפשר להתקין עליו וינדוס אבל הוינדוס כן עולה. מה זה אומר שצריך דרייבר לסאטא? ואם כן באתר של WD אין משהו שנקרא דרייברים לHD.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by dj mccoy,

שלום לכולם אני זקוק נואשות לדרייבר של צורב מדגם YAMAHA CRW-F1E מה שקורה אני מנסה לצרוב וכל הזמן הצריבה נכשלת אם למישהו יש פיתרון אז............ תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by manticore,

קניתי הארד דיסק SATA ואני לא יכול להתקין דרייבר בשבילו כי אין לי כונן של דיסקטים יש איזה דרך אחרת? דיסק און קי אולי??

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by sos,

יש לי לוח אם abit kn8 ultra-9 ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל-SATA כדי להעתיק אותם לדיסקט. קיבלתי עם הלוח אם דיסקט שנקרא NVRAID האם זה הדרייברים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח אם asus k8v -se deluxe ואני צריך דרייברים לסאטא אשר תומכים בווינדוס 64 ביט נ.ב הליבה של הלוח היא via k8t800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. היי, אני מחפש איך לאחסון המון המון תמונות וסרטוני וידאו (תמונות אישיות ומשפחתיות שנצברו עם השנים) שהם בעלי ערך עבורי. כבר קרה לי שכונן קשיח אחד נהרס בהפתעה והיתי צריך לשלם הרבה מאוד כסף כדי לשחזר את הקבצים. כרגע מאוחסנות על כונן חיצוני של WD (מהדגמים הדיי פשוטים שלהם). קניתי הארדיסק חדש של WD BLACK ואני תוהה אם הוא באמת לעולם לא יהרס (אני יודע שאין כזה דבר). חשבתי על השירות של גוגל DRIVE ולרכוש חבילת אחסון רק נראה לי מבאס טיפה לשלם סכום כזה חודשי. מה הפיתרון הכי יעיל ונכון למקרים כאלה? באיזה דרך הכי מומלץ לאחסן קבצים כאלה? במידה וגוגל אכן אופציה, יש שירותים אחרים שאולי משתלם לעשות את זה דרכם?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אהלן חברה! אשמח לקבל הדרכה מהי הדרך הכי יעלה ובטוחה לביצוע פירמוט כונן ssd מסוג samsung evo. לציין שמערכת ההפעלה מותקנת עליו. אני עושה זאת בעקבות שידרוג משמעותי של חלקי המחשב וגם האטה משמעותית בביצועי הדיסק. {נעשה טעות שהותקן מידע רב עליו כמו משחקים בניסיון לראות אם המשחק ירוץ יותר מהר} חלקי המחשב הנוכחים: לוח אם: asus maximus vii hero זיכרון: 16 giga מסוג ddr3 g.skill ripjaws מעבד: intel 4790k בקרוב ישדרג ספק, מארז, כרטיס מסך. אשמח בנוסף למידע כיצד לנצל את הדיסק באופן מלא לאחר הפירמוט שייתן מקסימום ביצועים. ידוע שבאתר של סמסונג ישנם הרבה כלים שקשורים לדיסק אבל לא ממש הבנתי מה כל אחת עושה ואם בכלל צריך אותה. תודה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים