עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tall-Guy,

שלום :-) קיבלתי מחבר שעזב לחול מחשב לפני כמה ימים. זה המחשב הראשון שאני משתמש בו עם חיבור SATA לה Harddisk ולא IDE ישן. אני קצת מבולבל וחיפוש ברשת רק עשה אותי מבולבל יותר. באתר הלוח אם שלי, יש שתי סוגי Drivers: 1. Marvell Sata Drivers 2. Storage Matrix Manager + Drivers הבנתי בגדול ש Matrix Manager זה רק למחשבים שה SATA מוגדר כ RAID (זאת אומרת, שתי הרדיסקים - תקנו אותי אם אני טועה). מאחר ולי יש רק הארדיסק אחד, אין לי צורך בזה. אולם, אני לא כל כך בטוח בקשר ל Marvell Drivers. נראה כי המערכת הפעלה עובדת כמו שצריך, למה אני צריך Drivers? הרי Windows כבר זיהה את ה Hardisk. ובנוסף, ראיתי את המילה ACHI הרבה, ואני מניח שהיא קשורה ל SATA. האם מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by poltergeits,

הומלץ כאן בסטיקי על הכונן של סיגייט הזה ST31000520AS ואני ביום חמישי הולך לרכוש מ- KSP כונן של 1 טרה, מה שנראה באתר שלהם הדגם המוצע הוא ST31000528AS יש הבדל מהותי שאני צריך לחשוש ממנו או שמה יש דגם יותר טוב ממנו שאתם יכולים להמליץ עליו, תודה ניר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה עושים? הצורב דיי חדש...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by card,

שלום יש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD. המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך. יש רק עניין אחד. אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003. גם ב-HD החדש - ה-SSD, אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003. האם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר, שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD.. משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה. האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר? או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD? תודה רבה card

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ashkenazone,

יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iSolt,

זה תמיד מופיע בכלי ניהול> מחיצות האפשרות להמיר דיסק ל'דינאמי' בנוסף לGPT/MBR. אז מזה דיסק דינאמי? על מה זה משפיע? אגב איך זה יכול להיות שיש לי כונן 4TB חיצוני שהוא MBR? בנוסף יש לי כונן 160GB עם וינדוס 7 וביצעתי לו 'מראה' לכונן 500GB אבל אני לא מצליח לעשות בוט מה500. בכונן 160 אין מחיצת 100MB כמו המחיצת בוט של 8/10 וביצעתי את המראה עם acronis, המערכת עולה מה160 בלי בעיה אבל מה500 לא עולה. מה פספסתי?

13. http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liav123,

היי, יש לי דיסק קשיח של 500GB, והיום חיברתי מהמחשב הקודם שהיה לי עוד דיסק קשיח של 500GB. (אתחלתי אותו). כרגע יש לי 2 מחיצות בדיסק הראשי, ומחיצה אחת בדיסק שחיברתי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לאחד בין המחיצה של הדיסק קשיח הקיים, עם מה שהוספתי. ככה שבמקום 3 מחיצות בסך הכל, יהיו לי 2. (אחד של מערכת ההפעלה ותוכנות, והשני של DATA שיכלול את שאר הנפח). ניסיתי להסתכל בניהול דיסקים (יש לי WIN 7), אבל יש אפשרות שם להרחיב מחיצה רק מאותו כונן קשיח, ולא מכונן אחר. האם בכל זאת הדבר אפשרי? פשוט זה מציק לי שיש יותר מדי מחיצות, לא נוח... תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mikamar2,

יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חברת Phison העניקה לנו הצצה לדור הבא של בקרי ה-SSD שלה, עם ביצועים שנשמעים דמיוניים כמעט לכתבה

19. Started by NI4NI,

סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ToR,

יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by imac,

מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה

24. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dad11223,

היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים