עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Oranl,

הבעיה, כפי שמופיעה בכותרת, היא שנשבר פין מולוקס (הימני הקיצוני) ולא ניתן להפעיל את הכונן. אני רוצה לגבות את המידע שעליו.. איך אפשר לתקן את החיבור הזה? צריך לפרק מכונן אחר ופשוט להלחים? רצ"ב תמונה להמחשה עם סימון המיקום של הפין שנשבר אצלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

אני לא כל כך מבין בSSD רציתי לדעת מה היתרונות הבולטים בכונן זה ומה החסרונות? והאם שווה לשלם עליו 500 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך אני יכול להוריד את ההגנה שיש לכונן הקשיח של הוט פייבר? יש לי אחד מיותר בבית והייתי מאוד רוצה להשתמש בו ככונן חיצוני למחשב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shaulimo,

שלום חברים, לפני מספר חודשים קניתי את ה-Samsung HD103SJ, הכונן גורף הרבה מחמאות אבל בעייתי מבחינת Delay, הנה פוסט שמדבר בדיוק על זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476822.0 רציתי לדעת האם גם ב-HD203WI יש את הבעיה הזו ? אם כן אשמח לדעת לפני הקניה, זה מאוד בעייתי לי. תודה מראש, שאולי עריכה : שמתי לב שהכונן המדובר עכשיו הוא HD204UI, מצטער על ההקפצה אבל אשמח לשמוע את התשובה עבור שניהם, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by יהונתן,

היי, קניתי הארדיסק 1.5 טרה של ווסטרן דיגיטל והווינדוס לא מזהה אותו,הביוס כן,וגם המנהל התקנים מזהה,אבל בווינדוס הוא לא מראה לי אותו,ככה שאין לי דרך לאתחל אותו... אני צריך עזרה... תודה,יהונתן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לקנות WD Black 1TB חדש דרך חבר בארה"ב ב-500 ש"ח, בעוד שבארץ זה נמכר בסביבות 800 ש"ח. האם הדיסק הזה אכן מפגין ביצועים טובים יותר מאשר למשל Samsung SpinPoint F3, שגם אותו אני יכול לקנות שם ב-500 ש"ח ? בקיצור, איזה משניהם עדיף לקנות, והאם זה שווה את הטרחה וההוצאה הכספית הכרוכות במימוש אחריות אם הדיסק נפגם ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה

11. Started by Lyor,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ezx,

שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

שלום רב, בקרוב אני הולך לשווק דיסק DVD עם הרצאות על נושא מסויים שלא אקטואלי כרגע. אבל יש בעיה אחת הרי אנחנו חיים בישראל,מישהו אחד קונה תוך חצי שעה זה באינטרנט... מישהו יודע איך אפשר להגן דיסק DVD מצריבה והעתקה למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VanGuard,

יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ToR,

יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by uzana2004,

שלום לכולם.... יש לי את הצורב הנ"ל ורציתי לדעת האם אני יכול לצרוב על דיסקים בגודל 9 גיגה? ואם כן איך אני עושה את זה?האם צריך דיסקים מיוחדים לכך? ואם לא אז אם מישהו יכול להמליץ לי על צורב טוב שכן עושה את זה אני אשמח...(טוב במחיר עממי...) תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום. קניתי אתמול דיסק קשיח חדש Seagate ST3500320AS התקנתי אותו על מחשב שעליו מותקנת ויסטה, ופירמטתי אותו. לאחר מכן הסרתי אותו והתקנתי אותו במחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP (התקנה נקייה). ההתקנה זיהתה את הכונן עשיתי פירמוט מהיר (מכיוון שהוא כבר היה מפורמט) והתקנתי את הקבצים הראשוניים. לאחר מכן המחשב אותחל וכהוא ניסה לגשת לדיסק הקשיח הוא רשם לי: Read Eror. חזרתי על התהליך אך הפעם עשיתי פרמוט מלא אך הפעם הוא רק אתחל את המחשב מחדש (ללא הודעת שגיאה). כאשר ניסיתי להתקין את ויסטה, הוא כלל לא זיהה את הכונן. בשלב זה חיברתי את הכונן הישן שלי שמכיל את XP ונכנסתי לניהול הדיסקים וזה מה שאני רואה: שימו לב שאין לי אפשרות לפרמט את הכונן. בנוסף כאשר ניסיתי לפרמט את הכונן דרך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם יש הבדלים בביצועים ביו דיסק קשיח בעל 16MB באפר לבין דיסק קשיח בעל 32MB? הביצועים הכוונה לביצועים במשחקים כבדים. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום כולם, אז ישר ולעניין - לא פיצלתי את הכונן הקשיח כשהתקנתי מערכת הפעלה. רציתי לדעת, האם אפשר לפצל את הכונן לאחר מעשה? האם המידע שעל הכונן ילך לאיבוד אחרי הפיצול? תוכנות מומלצות יש? ראיתי את שתי אלה בנעוצים, הן יעשו את העבודה או שיש משהו עדכני יותר? Acronis Disk Director Suite 10.0 Partition Manager 10.0 Personal תודה מראש וחג שמח =)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jetman,

היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Posford,

מדובר בקשיח: Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB 16MB. כ- 97-98% ממנו מלא. וגם כשהיה 50-60% פנוי התופעה הייתה קיימת. נניח בכניסה למחשב שלי ומשם כניסה לכונן, לפעמים הוא נכנס תוך שניה ולפעמים לוקח לו 5-10 שניות שהוא טוען עד שהוא נכנס. וגם העבודה בתוך הכונן עצמו, אם קיימת תיקיה שמכילה הרבה חומר\תיקיות, אז הכניסה אליה גם לוקח 5-10 שניות. האם זה תקין? ואם כן, למה זה כל-כך איטי? ומחשב יחסית מהיר 4GB זכרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים