אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב לאחר התייעצות פה באתר. אני כל הזמן שומע רעשי קריאה וכתיבה. הסרתי את האינדקס חיפוש של הווינדוס את הsuperfetch וגם את הwindows defender - זה עדיין לא עוזר ------ יש לי את כונן C: כSSD של סמסונג מסדרה 840 ועוד דיסק קשיח D: של סגייט 1TB 7200 64MB בהתחלה חשבתי שאני שומע את הדיסק הקשיח אבל מהמוניטור נראה שזה בכלל לא הוא. מישהו יכול לעזור, הרעש מחרפן אותי תודה רבה כמו כן, עשיתי את כל מה שרשום כאן במדריך (חוץ מעדכון גירסה, לא יודע איך ומפחד למחוק את הכונן) להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 http://img585.imageshack.us/img585/6708/9xt3.png' alt='9xt3.png'> Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב ! כמובן שמייקרוסופט עובדים על הפתרון, אבל בינתיים כדאי להיות ערים לבעיה. https://www.pcgamer.com/amp/windows-10-bug-wrecking-ssd/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILED ניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הדיסק הקשיח שלי שהיה במחשב הראשון למחשב השני עשיתי הכל כדי שהמחשב יקלוט את הHD והכנתי לו מחיצה בשם E עכשיו המחשב מבקש ממני לפרמט את הכונן,(כנראה ל-FAT32 או ל-NTFS) בדיסק הקשיח מצויים קבצים מאוד חשובים לי ולכן אני שואל אתכם מה לעשות בכדי לראות את הקבצים מבלי לפרמט, או שבעצם ה"פרמוט" הזה לא ייפגע בכלום? אנא הסירו את החשש מליבי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם באפשרותי לחבר ליציאת הESATA הארדיסק פנימי רגיל רק על ידי חיבור מחבר הSATA(עם כבל ESATA כמובן..)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA II חדש. כאשר ניגשתי ל-Computer Management, הופיע לי Wizard שביקש ממני לאתחל את הכונן החדש, אז אמרתי לו בסדר (אי-אפשר היה ליצור מחיצה חדשה בלי אתחול). עכשיו, אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר ובוחר ביצירת מחיצה חדשה. מופיע לי חלון New Volume Wizard שמאפשר לי ליצור מחיצה חדשה בתור Simple. מה זה Simple Partition? למה אני לא יכול ליצור מחיצה חדשה בתור Primary Partition כמו הדיסקים הקשיחים האחרים שיש לי במחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 2TB, לצורך גיבויים וכו'. הוא יחובר באופן תמידי למחשב. חשוב לי שתהיה לכונן יציאת ESATA שאוכל להעביר קבצים בצורה מהירה יותר מ USB2. האם יש דגמים מומלצים? לחנויות באיזור המרכז? יש לי לוח אם asus p5q-pro ללא יציאת ESATA, אז אני אצטרך לקנות גם בקר (כרטיס) עם יציאת כזו נכון? האם גם כאן יש איזשהם דגמים מומלצים או שכל הבקרים אותו הדבר בעיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת להעברת נתונים ובו יש SSD עם קונטרולר של PHISON. במערכת מותקנת מערכת הפעלה מותקנת Windows XP ההתממשקות בין SSD למערכת הינה PATA ל SATA כיצד ניתן לעדכן firmware ללא מחיקת מערכת הפעלה של windows XP וללא חיבור ישיר לSATA (מעוניין לעדכן דרך המערכת ולא לפרק את ה-SSD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי הארד דיסק של מחשב נייד שאני מחבר אותו חיצונית להעברת נתונים. הארד דיסק עושה בעיות ויש לו כמה BAD SECTORS. יש מה לעשות בנידון? האם אפשר "לשים בצד" את החלקים הדפוקים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זו הרחבת ההיצע שתאזן את הביקוש ותאפשר למחירים בשוק לחזור למגמת ירידה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התעניינתי להוסיף כונן SSD למחשב שלי, (לא מזמן קניתי מתאם USB 3 שיושב של PCI-E). אני תוכניתן ודיי מבין בקטע של חומרה, אבל רציתי לשאול אם זה יגרום למחשב שלי להיות מהיר בסדר גודל שאני ארגיש בזה? או שזה מוסיף רק טיפה מהירות? והאם זה מחזיק כמה שנים טובות כמו דיסק קשיח? מה יתרונות וחסרונות? כמובן שאתם צריכים את המפרט של המחשב, אז הנה: מעבד: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz לוח אם: GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך: Geforce 460 GTX 768MB זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: של כ-500 GB, כונן חיצוני גדול של 1.5TB וגם כונן חיצוני נייד של 320GB. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה עוגיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לצרוב אימג' והנרו רוצה ממני פתאום DVD-R, מה פתאום הוא רוצה את זה? עד עכשיו צרבתי אימג'ים בלי בעיה על DVD+R יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-