אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי קופסה של 50 DVD-R של VERBATIM תוצרת יפן בעלי קוד של TYG03 צרבתי משהו ולא היתה בעיה מיוחדת , אבל בבדיקה של נרו תחת CD EXTRA ניתן לבדוק איכות של דיסק ושם הדיסק מקבל ציון מאוד נמוך של 49 , בבדיקת SURFACE SCAN אין ERROR משהוא מכיר את סוג הדיסקים עם הקוד הספציפי? נחשבים איכותיים? האם הבדיקה אמורה להדאיג לגבי איכות הדיוידי? דרך אגב הצורב שלי הוא PIONEER 111D תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בזמנו קניתי 100 דיסקים של החברה והצריבות היו חלקות ברובן אני אומר רובן כי הרבה פעמים כשניסיתי לצרוב קובץ IMAGE עם סיומת CUE המידע לא נצרב לעומת זאת שהשתמשתי בדיסקים של silver line המידע נצרב ללא בעיה ואפילו אפשר מהירות גבוהה יותר... האם LG היא חברה טובה בשוק הדיסקים לצריבה? האם יש פה בעיית זיהוי של דיסק או משהו? מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? נ.ב יש לי צורב של RICOH מהסוג הישן אבל עוד פעם את הדיסקים של סילבר הוא מזהה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב NEC ND-4550A, צרבתי דיסק DVD והוא נראה ריק כשמכניסים אותו לצורב, אבל ב DVD הרגיל (standalone) הוא בסדר ואפשר לראות הכל. זה גם קרה עם דיסק נוסף שצרבו לי. לעומת זאת, זה כן קורא דיסק DVD מקורי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כארבע וחצי שנים רכשתי מחשב חזק בזמנו, שמשמש אותי עד היום ללא בעיה, מעבד 4 ליבות, 4 ג'יגה זכרון וכו' ושני דיסקים קשיחים, כל אחד: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 לפני כשלושה חודשים אחד הדיקסים הקשיחים החל לעשות בעיות, לאחר בדיקות הבנתי שיש לו Bad Sectors, ועם הזמן המצב הפך ליותר בעייתי, עד שבסופו של דבר צבעתי את הדיסק הקשיח בכחול וזרקתי לים (או במילים אחרות, זרקתי אותו), ונותרתי עם דיסק קשיח אחד, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושאר החומרים. לאחרונה החלו בעיות מוזרות, ריסטרטים ושגיאות לא ברורות במערכת ההפעלה, פירמטתי את הדיסק הקשיח, הרצתי chkdsk /R /F ושאר הבדיקות, עשיתי זאת פעמיים, מחקתי לגמרי את המחיצה, יצרתי אותה מחדש, פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה, אך ללא הועיל,…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, בעקבות פירסומי המבצעים באמזון רכשתי לאחרונה 3 דיסקים: 2 כונני NAS של SEAGATE Ironwolf וכונן SAMSUNG 870EVO . לפני מספר ימים שמתי לב שבתוכנת הניהול של ה NAS מופיע אחד הדיסקים עם אזהרה בבדיקה שביצעתי התברר ששני ערכים בערכי ה SMART הם מעבר להגדרות מה שמעיד על בעיה ולכן האזהרה ותוכנת הבדיקה של ה NAS ממליצה להחליף את הדיסק. הדיסקים בשימוש שנה וחצי לערך. הרצתי בדיקה גם על ה SSD על יד Smasung Magician וגם שם שני ערכים של ה SMART חורגים מהגדרות היצרן ניסיון לבצע תיקון על ידי התוכנה נכשל. הדיסק בשימוש חצי שנה לערך. מצ"ב תמונות. האם מישהו נתקל במצב כזה של דיסקים חדשים שמתקלקלים באופן די דומה? האם האחריות שיש לדיסקים האלה שנקנו באמזו…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני שואל כי יש לי קובץ של 7.5GB ובשביל ידע כללי. במידה ויש, צריך משהו מיוחד בשביל צרוב/קרוא אותם או שמספיק כונן DVD רגיל?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי 3 צורבי בבית אני צריך לתת אחד מתנה... איזה מבין 3 הצורבים הוא הכי פחות מומלץ וכדאי לי להפרד ממנו ואילו האמינים ביותר גם אם הם קצת ישנים NEC ND-3540A LG GSA-4163B LG GSA-H10N תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי DOK של cruzer והוא מאוד איטי על המחשב שלי שיש בו ווינדוס 7. על שני מחשבים אחרים שעבדתי איתם הוא עובד בסדר גמור. מהיכן יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הגיע אלי דיסק חיצוני USB, שכנראה קיבל מכה קטנה אבל אני לא סגור אם זה הגורם לתקלה. כל נסיון להעתיק את הנתונים לא ממש מצליח, ההעתקה תמיד נתקעת, חלק מהקבצים מועתקים וחלק לא עם הודעת שגיאה. ברור לי שהדיסק תקול ועכשיו המטרה היא רק להוציא את הקבצים. ניסיתי עם photorec, acronis וכו', זה לא ממש מצליח, בין היתר הקריאה מהדיסק איטית בגלל הקושי לקרוא ממנו, השלמת פעולה של אחת התוכנות האלו תיקח מאות שעות. גם כלים כמו CHECK DISK לא ממש עובדים, שוב בגלל קריאה וכתיבה איטיים מאוד. הקטע שמוזר לי הוא שאני יכול לפתוח כנראה כל קובץ... אם אני פותח תמונה אני רואה אותה בסדר גמור, אם אני פותח סרט, גם אז רואים בלי תקלות. ברגע שאני מנסה נגיד להעתיק את הסרט אז זה כבר נתקע. אני לא מבין למה לקרוא ולפתו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. עד לפני שבוע היה לי צורב YAMAHAA שצורב במהירות X40X16X10 בגרסת SCSI. אני זוכר שאמרו עליו שהוא היה הדגם הכי טוב שלהם. הצורב היה בסדר גמור אבל לפני כמה זמן התחיל לצרוב דסקים שחלקית לא נקראים, יותר מאוחר הוא היה צורב אבל הדיסק בסוף היה ריק לגמרי. התברר לי שהצורב דפוק והחלטתי לקנות LITEON חדש מאלה שצורבים במהירות X52X25X52. היו לי כמה וכמה דסקים לצרוב, והחלטתי לגמור את מלאי הדסקים G.PLATINUM שיש לי (מצאתי שהם מאוד איכותיים, נשמרים לזמן ארוך טווח ונצרבים בלי בעיות ב-YAMAHAA הקודם שלי). בנוסף צרבתי על כמה דסקים חדשים של MAXELL. כשבדקתי את הדסקים שצרבתי והעתקתי את התוכן שלהם חזרה להארדיסק (סתם בדיקה שעשיתי במקרה) מצאתי שבכל הדסקים של G.PLATINUM במהלך הקריאה הכונן (שהוא ג…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הנ"ל? (319 ש"ח) *אני מחבר אותו במקום הצורב במחשב הנייד, וכסטודנט אני מנסה לחסוך את ה470 ש"ח שעולה הEVO.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב שישמש לStoarge בלבד, ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29315&catid=901 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא מומלץ וטוב יחסית למחיר? אני מעוניין לבצע RAID5 איתו, איזה כבל אני צריך כדי לחבר 8 דיסקים SATA? מישהו יודע כיצד אפשר לחבר יותר, נגיד 20 דיסקים, לכרטיס כזה (רשום שאפשר)? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה , אני חדש בפורום הזה, ורק רציתי לשתף אתכם על מה קרה לי עם ההארד דיסק הזה. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ובחרתי תהארד דיסק שרשמתי בכותרת. אוקי הכל טוב ויפה הוא מהיר הייתי מבסוט עד הגג ממנו עד שהוא הגיע לגיל חודששים (לפני 3 חודשים) ופתאום באמצע עבודה בוינדוס - לא במאמץ מי יודע מה אני שומע רשרוש של מתכת - לצערי ההארד החדש והנפלא נשרף. למזלי יש 3 שנות אחריות וקיבלתי חדש רק מה התבאסתי שהלכו לי חמישים גיגה של סרטים, מסמכים חשובים, וכו'. היום אני כבר 4 חודשים כמעט , עם אותו הארד דיסק חדש שקיבלתי חדש (מהאחריות), ואני מרוצה מאוד. אני מאמין שזה כבר לא יישרף וההארד דיסק שנשרף היה בו פגם כל שהוא. אגב המחשב מ p4.24 256 ddr 400mhz לוח של אינטל. marvile זהו אז שאתם ממליצים על מח…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לצערי ה-SanDisk Cruzer Mini 512MB שלי קיבל רגליים ונעלם למזלי לא היה עליו מידע חשוב ולא מגובה בבואי לחשוב על DOK חדש ראיתי שני דגמים מעניינים: Samsung OEM 2GB שכמובן המחיר שלו מאוד מושך PQI Cool Drive U339 2GB המחיר שלו טוב PQI Cool Drive Pro U339 2GB Pro זה טוב על הנייר (או על המסך), מה בפועל? בעיקרון לרוב אני לא עובד עם קבצים בנפחים גדולים והבדלים קטנים במהירויות לא חשובים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-