עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Torian,

שלום, לאחר הקנת הגרסא החדשה של ssd tool box הוא מציג לי את נתוני הSMART בצורה לא טובה כמו בתמונה המצורפת, אשמח לדעת אם מדובר בבאג או שככה זה צריך להיות, ואם זה תקין אז איך קוראים את הנתונים האלו?, האם עוד מישהוא נתפל בתופעה עם הגרסא החדשה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  3. Started by ezx,

אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. ה-M4 שלי עדיין חי וקיים ועושה את שלו, אבל אני מעוניין בשדרוג, הוא כבר אצלי שנתיים ובא לי להתקדם לדור החדש יותר. אין סיבה מיוחדת, פשוט בא לי. התקציב גמיש אבל מומלץ לא לחרוג מ-700, אני בעיקרון מעוניין בכונן הכי טוב שהכסף הזה יכול לקנות היום, מכיוון שלא התעדכנתי כמה חודשים אני לא ממש יודע מה השתנה בשוק אז אני אשמח להמלצה. בגדול מה שחשבתי עליו זה 840 Pro של סמסונג או M5 של פלקסטור. תודה

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  5. אהלן אנשים! אני לא רושם פה הרבה בפורום כי אני כבר לא הכי בנאדם של מחשבים כמו שהייתי פעם.. אבל הפעם אני צריך את עזרתכם.... יש לי צורב (די ישן) רגיל של LG הדגם: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B ואני משתגע מהעובדה שאני לא מצליח לצרוב על מהירות נמוכה מ-8x....למה? שימו לב (לתמונה)... עכשיו ניסיתי גם תוכנות אחרות חוץ מ Nero וגם שם אני רואה שיש לי את אותם מהירויות צריבה בתפריט הבחירה...(חוץ מ CDRWin ששם יש לי גם ת'אפשרות לבחור ב 4x,2x אבל זה חרטא כי גם שם הצורב צרב על 8x וניתן היה להרגיש זאת לפי המהירות שבה סיים הצורב לצרוב את הדיסק) אז מה אני עושה???? נ.ב: אף פעם לא עשיתי עדכון קושחה לצורב...יכול להיות שאם אעשה זאת זה יפתור לי תבעיה? שאלה אחרונה: איך אני מברר מה ה- FirmWare …

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by noobster,

שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Spyhawk,

רכשתי דיסק 500 GB בחו"ל הדיסק התקלקל ואני לא מוצא מי נותן שרות תיקונים לדיסקים של IOMEGA בארץ אנא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by magadi,

הבעיה היא ככה יש לי צורב Dvd שבקושי השתמשתי בו הצורב עבד לי מצוין צרב דיסקים וקרא דיסקים ולאחרונה הוא פשוט הפסיק לצרוב לי דיסקים(הוא קורא דיסקים של Dvd מצוין או דיסקים רגילים אין איתו בעיות) אני משתמש בנרו 7 ומנסה לצרוב קבצי סרטים שקודדו בשיטת Diax(אני מנסה המון סוגי קבצים Iso Bin שום דבר לא הולך) יש לציין שניסיתי שני סוגים דיסקים אחד של Dvd R+ Dvd R- הדיסק של Dvdr+ הוא של Sky Pro X4 צבע ירוק למי שמכיר עד 120 דקות (זה מה שרשום אליו) הדיסק של Dvdr- הוא של Silver Line X8 עכשיו אני מצרף תמונות של השגיאות ולוגים וכמובן את פרטי הDVD אשמח לדעת מה הבעיה(אם זה אפשרי לדעת..) לדעת באיזה סוגי דיסקים אני צריך להשתמש ואם לא רשומה הבעיה איך לדעת אולי החיבור לא טוב?(למרות שהסיכוי נמוך כ…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by dolev16,

לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בקרוב אטוס קנדה...איזה חברה צורב?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

שלום, אני זקוק לגיבוי כמעט יום-יומי. שקלתי אם לקנות כונן חיצוני esata, או לחסוך ולקנות כונן פנימי שיהיה מחובר תמיד וישמש רק לגיבוי. אם אני אשתמש בכונן פנימי, ובשלב מסוים אנתק אותו ואעביר אותו למחשב אחר, המחשב יוכל לקרא אותו מיד? תודה.

13. מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איזה מדיות הכי טובות לתקציב של 2 שקל לדיסק של 4.7 ג'יגה במהירות 8X אני מחפש מדיה איכותית שלא יהיה לי איתה הרבה בעיות מה אתם ממליצים?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by Cyron,

בקשר לנגני ה-DIVX הנמכרים בחנויות... רציתי לדעת האם הנגן יכול לקרוא קובץ תרגום שצרוב בדיסק יחד עם הסרט (לא תרגום 'שהוטמע' בתוך הסרט)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

שלשום עדכנתי את הFIRMWIRE של הצורב שלי וכנראה זה עזר, עכשיו אני עומד לפרמט את המחשב, עוד איזה שעתיים, ואני רוצה לדעת אם אני יצטרך לעדכן שוב פעם אחרי הפירמוט או שזה נשאר ? תודה עריכת המודר: סימני שאלה רבים מכערים את הפורום. אנא השתמש בהם בקמצנות

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. 1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI‎ ‏1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI‎ חוץ מחמישה שקלים לא הצלחתי למצוא הבדל שונה.. מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ? [לא שזה מה שישנה את הקנייה שלי, אני מוכן "לחרוג" מהתקציב ] מעניין אותי :]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. חברה בשם Liqid מנצלת שמונה בקרים עדכניים מבית Phison בכדי לספק לנו מוצר המסוגל להגיע למהירויות של 24 ג'יגה-בייט בשנייה לכתבה

21. Started by sahargt,

הזמתי מחשב חדש רציתי קשיח של סיגיט אבל יש חוסר אצל היבואן אז בחנות המלצו לי ללכת כל WD Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS אני חושב ללכת על הדגם הזה WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200YS מה אתם אומרים יש למשהו את הדגם הזה שיכול להמליץ לי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום !!! לפני זמן מה רכשתי מחשב עם מסך בעזרת ההמלצות והצות שלכם....ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD בנוסף לצורב DVD שיש לי כבר מה שחשוב לי בצורב זה: מהירות קראיה וצריבה, איכות ושלא יתקע לי כל הזמן .... התקציב שלי לזה +/- 200 ש"ח, חשוב שיהיה בצע שחור, Light Scribe לא משנה לי אם אין. אז איזה צורב DVD מבין אלה הייתם ממליצים לי ? Asus DRW1814BLT או LG GSA-H42N או LG GSA-H55N או LG GSA-H44L תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by GaTor120,

שמעתי שעם הווינדוס לא מומלץ עדיף עם תוכנה שמתאימה,מישהו מכיר? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pxst17,

שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.