אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן. מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ זה אומר שהדיסק השתגע? האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק בן קצת פחות משנה ואתמול הוא אירגן לי "הפתעה" לא כ"כ נעימה. ניסיתי להעתיק ממנו קובץ ששמרתי בתור גיבוי (קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה... למרות שזה לא נראה לי חשוב) ולמרבה הפלא קיבלתי את ה CRC המפורסם. על ההרד דיסק הזה (אם כי על מחיצה אחרת) מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב ולא נתקלתי בשום בעיה (אלא אם כן העובדה ש CHKDSK נתקע זו גם בעיה :-\ *עריכה* CHKDSK מהדוס ניתקע ועשה ריסטרט, אבל מהוינדוס הוא עדיין עובד כבר שעתיים ומשהו וכותב שהוא תיקן שתי תקלות) פרט לנסיון הכושל להעתיק את הקובץ הזה. (למזלי יש לי אפשרות להשיג את הקובץ ממקור אחר) השאלה שלי היא האם זו סיבה מספיק טובה לגשת לחנות ולדרוש החלפה של ההארד דיסק שכביכול עובד בסדר (חוץ מההעתקה של הקובץ הזה וה CHKDSK שנתקע) יש …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות דיסק חיצוני שישמש אותי ל: 1. גיבוי חומר מהמחשב. 2. יאפשר גישה ע"י סטרימר (כלומר חיבור רשת) 3. יאפשר גישה מרחוק דרך האינטרנט לתחזוקה ולהעברת חומר. 4. אפשרות לחיבור כונן נוסף בחיבור USB . מתלבט בין שתי האפשרויות הבאות: אפשרות אחת segate BlackArmor NAS 110 בעלות של 830 ש"ח http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/blackarmor_nas_110/ אפשרות שניה WD My Book World Edition בעלות של 730 ש"ח http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 לא הצלחתי להבין אם אפשר בעתיד להחליף את הדיסק הפנימי באחד יותר גדול . תודה אהרון
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי שתי הארדיסקים חיצוניים USB בעלי 500 גיגה ואני רוצה לפתוח אחד מהם ולהפוך אותו לכונן פנימי. אז ככה, אחד מהם הוא WD MY BOOK אם אני לא טועה די ישן אין לו כפתור אלא רק פס כחול כזה שזז לפי קריאה. דגם ההארד דיסק הוא wd500aak השני הוא Maxtor One Touch 4 שאני כמעט בטוח שהוא SATA. השאלה איך אני בודק את זה?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הי החודש יש לי יום הולדת והחלטתי שאני הולך לפנק את עצמי! ;D אני מחפש דיסק קשיח (עדיפות לחיצוני) של לפחות 1T עשיתי חיפושים בגוגל ומרוב סוגים וחברות התבלבלתי עוד יותר. אני מוכן לשים בסביבות ה - 800 ש"ח עדיפות לחיצוני, כמובן שכמה שיותר קטן שאוכל לנייד אותו מדי פעם. חיבורי usb ו - esata בעיקרון, אני מעדיף לא להתעסק עם הרכבה של מארז חיצוני על דיסק קשיח פנימי, שלא יצוצו כל מיני הפתעות... לא יודע מה יכול להיות וגם אף פעם לא התעסקתי עם זה. מקסימום, אקנה פנימי ומאוחר יותר, אם אחליט אז ארכיב עליו מארז חיצוני. ובכל זאת, עדיפות לחיצוני אמין. אני לא יודע אם יש תוכנות גיבוי בכולם, אבל עדיף שיהיה עם. תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-אשמח לקבל הסבר לנושא. -אני צריך לרכוש אחד בנפח של 16 גיגה ופשוט הבנתי שיש {או שלא}כמה סוגים. -הכרטיס אמור לשמש את הפלאפון שלי HTC-HD2 . -איזה חברה עדיף לבחור מבחינת אמינות ואיכות ? תודה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הדיסק קשיח דגם: SIMPLESAVE PORTABLE 500GB של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8762695 האם הוא טוב והקצב העברה של קבצים מהירה אצלו? ויש גם את הדגם SAMSUNG G2 Portable שהוא עולה החל מ299 ש"ח http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKHXMU050DC ורציתי לדעת למה יש הבדל כזה אם יש את אותו הגודל של הנפח 500GB גם בHP וגם בSAMSUNG? מכיון שהHP עולה החל מ179
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעם אז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex. כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB. MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhz GTX260 Coolmax 600W Windows 7 Ultimate 32bit המחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר), הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD. התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB. האם לקנות את האינטל?, OCZ, או…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, ברשותי מחשב נייח, אשר לאחרונה התקנתי עליו WIN7. במקביל, ברשותי, התקן BLUETOOTH חיצוני (עם חיבור USB) - אשר מאפשר לי להעביר קבצים מהמחשב לנייד. עכשיו, לאחר שהתקנתי את הWIN7 ואני מכניס את ההתקן לחיבור USB, המחשב אומר לי שההתקן לא זוהה בהצלחה, ולמעשה הוא לא עובד. למישהו יש רעיון מדוע זה ככה? האם עליי להוריד תוכנה חדשה? איזה דרייבר חיצוני? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
להלן 2 תמונות של SSD . תמונה ראשונה כאשר הוא חדש... תמונה שניה כאשר הוא ב 70% מלא. סתם רציתי לשתף.. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שהמליץ לי על הארד דיסק למחשב נייח לפני כמה ימים, בסוף הלכתי על הF3 1 טרה ובינתיים הוא מעולה ומהיר מאוד. בלי שום קשר, חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7737098.html?came=574 חיצוני של סמסונג בגודל 1 טרה 2.5 אינץ'. מחיר זול מאוד עד כדי שהוא מעורר חשד - 560 שקל כשהמחיר המינימלי לכונני טרה הוא באזור ה750 שקל. שווה לקחת את הסיכון? למישהו פה יש ניסיון עם כוננים כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש זיכרון נייד (DOK) חדש, כתחליף לאחד שנפגם. אחרי שעשיתי קצת חיפוש, קראתי חוות דעת של משתמשים הטוענים שיש זיכרונות ניידים, שאותם מכשיר DVD לא יכול לקרוא, אלא רק מחשב. בעיקר דיברו שם על זיכרונות מתוצרת של Kingston. השאלה שלי- האם זה באמת נכון? עד עתה חשבתי שכל DOK יכול להתחבר גם למחשב וגם למכשירי DVD וניתן לקרוא מהם מידע ללא שום בעיה. אגב שמעתי חוות דעת חיוביות על Kingston DT100/16GB USB, שמגיע עם אחריות למשך חמש שנים ! ולכן אני שואל גם ספציפית לגבי מוצר זה- האם ניתן לחבר אותו למכשיר DVD, והאם אכן מדובר בהתקן איכותי מאוד? תודה רבה
-
- 53 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה עד אתמול הייתי צורב קבצים +סרטים בכונן הדיסקים והכל היה טוב ,היום משום מה כל דיסק DVD שאני מכניס לכונן ואני נכנס למאפיינים מופיע לי שיש אפס מקום פנוי ,ואפס שטח בשימוש .זוהי חבילה של 50 דיסקים והגעתי כמעט לסוף . כשאני מכניס דיסק רגיל של 700 מ"ג הכל בסיידר ואני מצליח לצרוב . הבעיה רק עם דיסק DVD 4.7 G אני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום הנכון ,ואים כן אשמח לקבל עזרתכם תודה רובי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח חיצוני קטן, 2.5 אינצ', ולפי מה שקראתי כאן אין הבדל משמעותי בין החברות השונות מעבר לנתונים המפורסמים באתר המוכר/יצרן. אני צריך אחד שיוכל לעבוד עם כמה שיותר מחשבים ולמעשה עם כל ציוד קצה למעט אולי MAC. מה שמענין אותי, זה האם למשל כבל Y של USB תורם בדגמים בהם הוא נמצא לזיהוי בכל מחשב/DVD/קורא USB כגון הדגם הבא : דבר שני, היות ואני אצטרך לשים את הארד הזה במחשבים שאין לי מושג לגבי הוירוסים, האם ישנו ארד דיסק או לחילופין קופסה הנמכרת בנפרד, שיש בה אפשרות לנעול את הדיסק מפני כתיבה ? כפי שהדבר קיים בזכרונות SD וכפי שזה היה ב DOC של פעם. האם זוהי נעילה שכזו : http://www.agestar.com/english/products/SUB2A8.asp ראו בצד ימין למעלה, ישנה תמונה של נע…
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברשותי קשיח של Samsung עם סקטורים פגומים, הייתי רוצה להשתמש בו בכל זאת. בעבר הצלחתי להשתמש בו ע"י כך שבכל מקום שהיה סקטור פגום, תפס קובץ את המקום שלו... כך שהמידע לא נכתב לאזורים האלה (שימש אותי שנתיים שלוש במצב הזה). עכשיו העברתי אותו למחשב אחר ועשיתי טעות - פירמטתי אותו.... כעת אם מתקינים עליו מערכת הפעלה, העסק נדפק די מהר ולא שמיש. כמובן סריקת scandisk ארוכה לא עוזרת, הוא אומר שהקשיח דפוק ובזה נגמר הסיפור. גם הורדתי כלי של Samsung והוא אומר "הקשיח עם סקטורים פגומים, תחליף אותו... יש איזה פתרון אחר? או לפחות להצליח להעתיק על האזורים הפגומים קבצים "תופסי מקום" כמו שהיה לי בעבר...?
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX לבין Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EARS והאם ההבדל שווה הפרש של 100 ש"ח במחיר? האם ההארדיסקים הנ"ל נחשבים לאמינים ושקטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-