עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכלם אולי מישהוא יודע היכן ניתןלהשיג דיסקים לצריבה רקים במחיר סביר אבל שיודפס עליהם מה שאני ירצה ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  2. אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

דיסקים לצריבה של HP שווה?

4. Started by i_D_A_n,

חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Aner,

איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by blackbimer,

האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. הדיסקים האלה ממש מעולים 39.99 שקל על 25 דיסקים מהירות 40 (רק על האריזה, על הדיסקים לא רשומה המהירות) צרבתי בינתיים 2 דיסקים הראשון קטן 30% דיסק אבל השני ענק ותפס 99.70% שניהם עברו בהצלחה מלאה. השני הגיע למהירות נדירה של 52 למרות שהצורב שלי בכלל 48 (נרכש במקור כ 40 אבל עשיתי לו החלפת ביוס ל 48) עוד לא בדקתי מוזיקה מומלץ למי שיש לייטאון.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by ItamarV,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר

10. אני רוכש מחשב חדש ושקלתי להשתמש ב RAID 0 בשביל לשפר את ביצועי הקריאה מהדיסק הקשיח. שאלה 1: האם יש פה אנשים שיש להם מערכת דומה? כמה באמת הביצועים משתפרים? הבדל המחיר הוא לא גדול עוד 350-400 ש"ח לדיסק נוסף ואני מניח שלוח תומך RAID לא יקר ביותר מ 100 ש"ח מלוח דומה שלא תומך RAID ככה שזה לא ממש יקר. שאלה 2: האם יש דיסקים ספציפים שמומלצים ל RAID? או אפילו לוח ספציפי? באופן כללי אשמח לשמוע מאנשים שרכשו מערכות כאלה ויש להם נסיון מה ההתרשמות שלהם מכל האספקטים. תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by viper_sb,

יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. אני משתמש תמיד בצמד של דיסקים בו אחד נמצא במחשב והשני משמש לגיבוי פעם בשבוע. לפני כשנה החלפתי צמד של 8 טרה בצמד של 14 טרה ואת הצד של ה 8 טרה שמתי במגרה עד שיורכבו במערכת אחרת. זמן קצר אחר כך כשניסיתי להתקין אותם שני הדיסקים של ה 8 טרה התפגרו לי בו זמנית. לא מזוהה בשלושה מחשבים (עם מערכות הפעלה שונות כמו WIN7/10), גם שמחובר כ SATA וגם שמחובר דרך USB. לפני כחודשיים חיברתי אותם (בטעות...) למחשב דרך SATA והפלא פלא הם עובדים מצוין. בשבועות האחרונים אחד מהדיסקים של ה 14 טרה התחיל לעשות בעיות כשחיברתי אותו למחשב, בהתחלה היה צריך להכניס/להוציא אותו מספר פעמים לפני שזוהה ולאחר מכן הוא זוהה רק אחרי רסט. בסופו של דבר הוא התפגר לחלוטין והמחשב לא מזהה אותו בכלל גם אחרי הכנסה למקפיא ל…

14. יש לי במחשב 6 דיסקים פעילים. שני דיסקים SSD מחוברים ב RAID0 (דרך לוח האם, סה"כ 250GB ומשמשים למערכת ההפעלה). שני דיסקים של 3TB ועוד שניים של 2TB. בנוסף יש לי מגירה לדיסקי SATA (משמשים לגיבוי הדיסקים במחשב) וצורב, כולם מחוברים לבקר ה SATA על לוח האם. בעבר חלק מהדיסקים נעלמו והופיעו שוב כשחיזקתי את חיבורי המתח וה SATA. בשבוע שעבר מת לי אחד מדיסקי ה 2TB המשמשים לגיבוי. ביום חמישי קניתי אחד חדש (התקול כבר לא היה באחריות כי הוא היה בן 4) והעתקתי אילו את הדיסק הנמצא במחשב, אחר כך החלפתי בין הדיסקים (העדפתי כי הדיסק החדש ישמש לעבודה ואילו הישן ישמש לגיבוי). פירקתי את הדיסק מהמחשב והעברתי למגירה ואת הדיסק החדש שמתי במחשב. אחרי כל ההרכבה והפירוקים חלק מהדיסקים נעלמו (לא הופתע…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. בשבוע שעבר החלפתי מספר דיסקים במחשב ופתאום נתקלתי בבעיה שפתאום דיסק אחד או שניים (תמיד אותם דיסקים) נעלמים לי. חשבתי כי זאת בעיית חיבור אבל משחק עם הקונקטורים (SATA ומתח) לא פותר את הבעייה אלא ריסוט המחשב. מה עושים?

16. Started by AboveBeyond,

אהלן , אני זוכר שבזמנו היה את סמסונג f3 אם אני לא טועה היה בו פלטה אחת (כרגע יש לי אחד כזה במחשב) אני זוכר שהזכירו פה שזה יותר אמין ומהיר האם אני צודק? האם יש היום דיסקים פלטה אחת של 2TB ? האם אני צריך יותר פלטות ? אשמח לעזרה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אהלן יש איזה משהו שמשגע אותי מאז ומתמיד [בגלל שיש לי הרבה מאוד מדיה כנראה] : מתי הדיסקים באמת נפגמים? למשל אני מוציא דיסק, אני רואה קצת אבק אני ישר "נכנס לסרטים" [חח לא עד כדי כך, אבל עדיין זה מעצבן] אני רואה שריטות קטנות, אני ישר חושב שיש סיכוי טוב שהדיסק פגום ובכלל, האם יש קשר למהירות שבה צרבתי את הדיסק לכמות הזמן שבה הוא להיות תקין? אשמח אם מישהו יסביר על כל הנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by yp3,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיסקים של 8 ס"מ 190MB 21MIN??? אני חייב את זה בדחיפות

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי כרגע 80 אני רוצה להגדיל ל 250 ג'גה אני לא הכי מבין בזה, אבל ראיתי שיש כל מיני סוגים של SATA II - אני אשמח להסבר קצר. לגבי המחירים - ממש! לא משנה לי, העיקר שיהיה באמת חברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הי, מאז ההצפות בתאילנד (שכנראה גוררות יותר תלונות בארץ מאשר בתאילנד) איבדתי אחיזה על מה שקורה בשוק הקשיחים. אני כבר תקופה ארוכה זקוק לדיסק 2TB וחיכיתי לא מעט אבל כבר לא יכול לחכות עוד. הייתי שמח לקבל המלצה לדיסק קשיח פנימי 3.5 2TB כאשר אמינות היא הקריטריון החשוב ביותר. בעבר הייתי קונה רק את הסדרה הירוקה של WD והייתי מרוצה עד הגג. שקטים, חסכוניים ואמינים. אבל היום כשאני מסתכל ב-newegg אני רואה מלא ביקורות שליליות על דיסקים שמתים תוך חודש או מגיעים תקולים. אולי הם לא חזרו לעצמם שם ב-WD... אני צריך את הדיסק לאחסון NAS כך שמהירות אינה חשובה לי אלא האמינות וחסכון באנרגיה. יש לי שרת NAS דמיקולו שעושה RAID 0 והופך את 2 הדיסקים למחיצה אחת כך שאם אחד נופל ככל הנראה המידע בשני לא י…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by vladk,

יש לי שני HD-ים בחיבור IDE ואני רוצה לחברם למחשב חדש שהחיבור על הלוח הוא SATA-II. חשבתי לחבר אותם ע"י כרטיס PCI IDE אבל השאלה היא איך לחבר להם חשמל? יש ספקים בעלי חיבור לדיסקים של SATA וגם מולקס? איזה? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לחיבור דיסק IDE ללוח אם עם חיבורי SATA. תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by AvielA,

מדוע לא מוכרים בארץ דיסקים לשוק הביתי בנפחים של 5 או 6 טרה? לדוגמא: Seagate STBD6000100 6TB 128MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Retail Kit עולה 1000 ש"ח ב-newegg. אולי כדאי לארגן קניה קבוצתית כדי לדרבן את החנויות בארץ.

• 44 תגובות
    • 12.1k צפיות
  23. Started by אלי 1,

מישהו אולי יודע 'מה כתוב כאן'? ומה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. לחברי הפורום, שלום. לפני מספר ימים גיליתי כי באחת החנויות נמכרים דיסקים קשיחים חיצוניים של חברת Verbatim. אני יודעת כי דיסקים לצריבה של חברה זו נחשבים מאוד איכותיים, השאלה שלי האם הדבר נכון גם לגבי דיסקים קשיחים? תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים