אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ואיך הכי טוב לחבר כונן חיצוני- ב- Firewire ב- USB או ב SATA? ואיזה כונן חיצוני 1 טרה הכי טוב בשוק? הלוח שלי הוא: intel DQ965GF תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי צורב NEC A7200S שנמצא במחשב HTPC בסלון. הבעיה שהוא מאוד רועש. הייתי רוצה להחליף אותו בצורב אחר שקט יותר: א. איזה צורבים מומלצים שהם שקטים במיוחד? ב. האם יש פשוט דרך להנמיך את הרעש שלו? ג. מה יהיה באמת ההבדל ברעש בין צורב זה לצורב חדש? בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אף פעם לא חשבתי על זה אז הינה. למה C דווקאא??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי שני הארדיסקים ואני רוצה לחבר אותם, כיצד אני מחבר אותם ?raid?בבקשה הסבר
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לבנות מערך איכותי של RAID 5 כבר למדתי שעורי בית בעניין (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע בבקר איכותי שישמש אותי גם לאחר שאקנה מחשב חדש, אזי תהיה לי את האופצייה להעביר את המידע למחשב חדש במידת הצורך אם תהיה כזאת. בעיקרון חשוב לי המראה שזה מציע (יתרות) וכן גם הביצועים. אני לא מעוניין כרגע ב SSD בגלל הנפח הקטן והמחיר המופקע לדעתי האישית.. אין לי צורך ביותר ב 4 כוננים במערך RAID 5 בכל אופן אני צריך המלצה לכרטיס יעודי אמיתי שייתן את האמינות ואת הביצועים. התקציב שלי 2000ש"ח 2500 ו 3000ש"ח מקסימום. את התפריט של המחשב שלי אפשר לראות. אני עורך וידאו חובבני אך טובעני בנפח, ועושה עבודות להנאה האישית ב AE5 וסוני ואגס, אשמח לקבל המלצות.. בכל או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש למחשב שלי SSD חדש, אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל (Intel 535 240GB VS Crucial MX200 250GB), הפרש המחיר לא קריטי לי בין שני הדגמים, אשמח לדעת איזה כדאי לי לרכוש. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מנהל מחיצות ? רצוי שיהיה ידוע כי בפעם הקודמת שהורדתי מנהל מחיצות הוא דפק לי את המערכת הפעלה והייתי צריך לפרמט.. בנוסף רצוי שיהיה חינמי. תודה (:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני יותר משנה (נראה לי) קניתי את הF3 ב300 שקל. עכשיו אני רואה שהוא עולה 600 שקל? איך זה שלא רק שהמחירים לא ירדו, הם עלו בצורה כזאת חדה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם קצת ישן:p55-us3l gigabyte ממה שהסתכלתי כאן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#sp אני מבין שהתמיכה הכי מתקדמת היא sata2_5 שאין לי מושג ירוק מה זה אומר בדיוק. כנראה סוג של sata2 הוא סתם המספר חיבור בלוח אם. הSSD שאני רוצה לקנות זה: crucial bx100 שמבוסס על sata3. אז רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון מעשי או ידע מה באמת יהיה ההבדל בביצועים. (כי אומנם נכון שזה 3gb\6gb אבל אני מניח שזה קצבים בתנאי מעבדה).
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של Toshiba במחשב. וצרבתי דיסקים של Silver line(dvd-r. בצורב nec 3500 אצל חבר. והכונן שלי שיהה פעם אחת את הדיסק והיה אפשר להישתמש בה, ואחר כך הוצאתי ומאז כשאני מכניס הנורא נידלקת שניכנס דיסק, אבל המחשב כותן לי שאין דיסק בכונן. (יש לי 6 דיסקים שצרבתי אצלו והוא עכשיו לא מזהה אף אחד מהם) תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל הקטע של רייד 0 קוסם לי חוץ מהמינוס הגדול של סיכוי יותר גבוהה לפשלות בקטע שיש שני הארדיסקים אז הסיכוי לתקלה בשני דיסקים הוא גבוהה מדיסק אחד וברגע שאחד נדפק אז הלך המידע המידע שלי חשוב לי יותר ממהירות קראתי על עוד סוגי רייד אבל הכל נראה לי מסובך ולא מובן לפי מה שהבנתי מרייד 3 זה נותן שנים או יותר כוננים בסטריפ וכונן אחד נפרד לגיבוי משנותן לי האופציה לרקוד על שתי החתונות רייד 2 לא בא בחשבון כי צריך 7 כוננים רייד 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני רייד 5 לפי ההיגיון שלי זה מתאים בעיקר לשרתים ואחריזה כבר הפסקתי לעקוב 1+0 10 30 50 100 ffs O_O מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק דפוק של סיגייט שקרס לפני כחודש-חודשיים, ועכשיו שמתי לב שיש עליו 3 מדבקות של אחריות. על אחת כתוב A.D.S. והיא מציינת שיש אחריות עד ה 9 ל 2003, על המדבקה השנייה כתוב N.N.E והיא עד 9 ל 2003 או 2002 (זה לא ממש ברור), ועל השלישית כתוב S.C.I.L והיא עד ה 10 ל 2003. עכשיו הייתי רוצה לממש את האחריות אבל אין לי מושג איפה, הדיסק נקנה במקום לא ידוע (במקור הוא של אחותי), ואין לי מושג מי היבואן... תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ודי חזק I5 3450, 8GB RAM השימושים שלי הם בעיקר משחקים וחילוץ קבצי RAR, אינטרנט מוזיקה וכו'.. עכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול מהמחשב הישן שלי (E8400) והבנתי שההארד דיסק יוצר צוואר בקבוק, יש לי SEAGATE 500GB.. חשבתי לקנות כונן SSD שיהיה כונן מערכת וככה אני אוכל לשפר את הביצועים... האם זה מומלץ עבורי? ואם כן אז איזה נפח ואיזה דגם? תודה רבה לכולם..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו קניתי מחשב ובחנות אין להם את הדגם שלAAKS WD בגרסא של 250G אבל יש להם 320G והוא AAKS וההבדל בינהם הוא ~100 שקל. עריכה: יש להם בחנות גם את ה 250G AAJS שגם מצתרף לשאלה שלי. ואני צריך 250 גיגה. עכשיו לשאלה שלי האם כדאי לקחת את ה AAKS 320G או לקחת 250KS? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-