אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כ-30 דיסקטים מפורמטים ששוכבים בבית ומשום מה קשה לי לזרוק אותם... אני סנטימנטלי אילהם יותר מדי, פעם אחרונה שהשתמשתי בהם הייתה לפני חצי שנה על מחשב ציבורי ישן... העתקתי אליהם קובץ וורד סתם בשביל הכיף והאזנתי לקול מחט הכתיבה כמו ילד קטן חחח יש למישהו רעיון למה לעשות איתם חוץ מלזרוק לפח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש בעיות עם דיסקים SAS לשרת? מה עדיף SAS או SATA לשרת? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רק רציתי לבשר לכם שקניתי היום 50 DVD-R של וורבטים 8X מטיוואן מחנות GOLDTOP שממוקמת ליד קניון הזהב בראשל"צ, הפרטים של המדיה בתוכנה DVD IDENTIFIER : ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:CMC MAG. AE1] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [CMC Magnetics Corp.] Manufacturer ID : [CMC MAG. AE1] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Identifier.CDfreaks.c…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צרבתי עכשיו 2 דיסקים עם צורב של nec nd4550 ויש לי בעיה כזאת - אחרי שאני מסיים לצרוב את הדיסק - קבצי וידאו עם נרו - הצריבה מסתיימת בצורה מוצלחת לפי נרו ואז כשאני לוחץ סיים זה מוציא את הדיסק..ועכשיו אני לא מצליח לקרוא את הדיסקים אחרי שהם גמורים בהתחלה חשבתי שאולי זה דיסק דפוק של teac ועכשיו גם צרבתי על דיסק של xerox וגם הצריבה הסתיימה באופן מוצלח והדיסק לא עולה אחרי הצריבה ..מה זה אומר שהצורב שלי התחיל להרוס דיסקים ? או שזו רק בעיה במחשב שלי ובמחשב אחר הדיסקים יעלו ?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם בתור אחד שצורב המון באופן קבוע (ערוך וידאו) - לפי דעתי דיסק זה דיסק. המחירים המשתנים בעולם הדיסקים הם לפי דעתי רק בגלל מותגים. אני לא חושב שיש הבדל, לכן החלטתי לקנות דיסקים זולים על מנת לחסוך בהוצאות. אולי החברה משנה אם צורבים אותם מהר, אבל בתור אחד שצורב רק וידאו- אני צורב אותם לאט (X8). מה אתם אומרים, לפי הניסיון שלכם, החברה באמת משנה? או שזה סתם עניין של מותגים?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש את הדיסקים הספציפיים האלו כי הם עובדים הכי טוב עם מערכת הסטריאו שלי, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור תל אביב או באזור אשדוד ? הם באים בקופסאות קרטון של 10 ובפנים כל דיסק נמצא ב Slim Case.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם דיסקים מסוג CD-RW אני נכנס לתוכנה של NERO צורב סרט ב-VCD לדיסק CD-RW אני ממתין שהצריבה תסתיים אחרי שהצריבה הסתיימה, אני לוקח את הדיסק ומגלה שהדיסק לא נצרב, והוא למעשה נשאר ריק וככה קורה לי תמיד שאני מנסה לצרוב עם דיסקים של CD-RW. אם מישהו יוכל לעזור, ולהגיד לי מה הבעיה, אני מאוד אודה לו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
בשכבה יחידה ה + נעשו נפוצים יותר, למרות שבעיקרון לא אמור היה להיות הבדל. האם ב DL יש הבדל מלבד תמיכת הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
איזה דיסקים איכותיים של DVD אתם ממליצים לקנות על מנת לצרוב סרטי DVD שישמרו לטווח הארוך ולא יהיו בעיתיים?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכי הרבה שראיתי בדיסקים של DVD זה 18x... איפה אני יכול לקנות של 22x? יש לי דיסקים 8.5GB DVD+R של TEAC. כתוב עליהם שהם "מורשים" למהירות של 8x. אבל כשאני צורב עליהם המהירות המירבית שאני יכול לצרוב היא 2.4x... מה לא בסדר? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 28 נובמבר 2008, 16:51:32 הקפצה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום. האם דיסקים של DVD מחברת TDK הכי טובים לצריבת משחקים לסוני? איזה עוד מומלצים? ואיזה פורמט כי ראיתי כמה .. DVD-R וכאלה..???? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קנינתי 50 דיסקים של סמסונג בבאג. הדיסקים מסוג samsung pleomax dvd-r 16x אבל הבעיה שכשאני בא לצרוב עליהם משהו בנרו, הוא מודיע לי שillegal disc ולא ממשיף לצרוב, מה הבעיה? הצורב הוא של סוני.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
פתחתי חבילת דיסקים DVD-R חדשה של HP ומאז כל כמעט כל דיסק (חלק זוהו לאחר שהוצאתי והכנסתי את הדיסק מספר פעמים) שאני צורב מזוהה כדיסק ריק זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי עם דיסקים של HP ובכלל. כשאני צורב על דיסקים רגילים (700 מגה) זה לא קורה. הבעיה היא עם הדיסקים? קניתי חבילה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
קניתי דיסקים DL במהירות X8 ממותג Silverline. המחיר ממש זול 85 שקל ל-10 דיסקים בחנות מכלול בטכניון. ה-ID שלהם הוא CMC MAG D03. (מצאתי באינטרנט איזכורים רק ל-D01, D02 ו-D04) אני יודע ש-CMC הוא יצרן בינוני ולא כל כך מומלץ האם כדאי להמנע מלשמור דברים חשובים על הדיסקים האלו? למישהו יש ניסיון?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע רכשתי מדיות DVD-r של סמסונג הנרקראות PLEOMAX.. היום כשניסיתי לצרוב עליהן בצורב NEC 3500A בנרו 7.10 הוא זרק שגיאה עוד לפני שהתחילה הצריבה "Could not prefrom start of Disc-at-Once" (כמובן שלמדיות DVD אי אפשר לשנות את השיטה ל track-at-one) ניסיתי את המדיה על צורב של חבר - נצרבה ניסיתי מדיה אחרת (DVD+r של verbatim) - נצברה גם כן. ניסיתי גרסה מוקדמת של נרו - לא עזר למישהו יש מושג מה הבעיה? הלכו הדיסקים?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Holography breaks through the density limits of conventional storage by going beyond recording only on the surface, to recording through the full depth of the medium. Unlike other technologies that record one data bit at a time, holography allows a million bits of data to be written and read in parallel with a single flash of light. This enables transfer rates significantly higher than current optical storage devices. Combining high storage densities, fast transfer rates, with durable, reliable, low cost media, make holography poised to become a compelling choice for next-generation storage and content distribution needs. In addition, the flexibility of the technology all…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני זקוק לעזרה... אני צריך לצרוב מדיה בנפח של 800MB,ולשם זה גם אני מחזיק אצלי דיסקים בגודל 900MB... הבעיה היא שברגע שאני מנסה לצרוב בNERO BURN זה אומר לי שאין מספיק מקום על הדיסק בשביל לצרוב... גם כשאני מאפשר OVERBURN [ואני כן יכול לעשות OVERBURN...צורב חדש של ASUS].... גם אם אני מגדיר לנרו שנפח הדיסק הוא 100 דקות זה עדיין מתעקש שאין מקום לצריבה על הדיסק...ומוציא אותו לפני תחילת הצריבה דבר מוזר נוסף הוא העובדה שאם אני מכניס את אחד מהדיסקים הללו [של ה900MB] אל אחד הכוננים במחשב,הוא מזהה את הדיסק כדיסק בעל נפח של 702MB ולא 900MB... חשוב לציין:כבר השתמשתי בדיסקים האלה בעבר לצורך צריבה של מדיות גדולות מ700MB ללא בעיות...והמחשב זיהה בעבר את הדיסקים האלו כדיסקים של 900MB..…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-