אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
טוב אני קונה דיסק קשיח חדש ורציתי לדעת איזה מבין החברת יש לה את הדיסק הקשיח הכי שקט
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט? כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ? תודה מראש אמיר.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מדובר על כונן 500GB של מחשב נייד. מבחינה פיזית אין נזקים. הכונן נהפך לאיטי מאוד, ואז המחשב נכנס למסך שחור. ניסיתי לפרמט, המחשב עלה ושוב קרס למסך שחור. לא היה לי זמן להתעסק עם גיבוי, וכשחזרתי שתי המחיצות לא היו נגישות יותר. בדרך לא דרך הצלחתי לשחזר (לא ממש היה צריך לשחזר, הצלחתי להציג את ספריות/תיקיות המחיצה ולהעתיק את הקבצים) ב100% את מחיצה C ולגבות את כולה. את מחיצה D לא הצלחתי להציג. הטעות שלי היתה (אני יודע רק היום) שניסיתי להתקין שוב וינדוס על כונן D (עם האופציה ששומרת על הקבצים, התקנה שביצעתי כבר עשרות פעמים ולא מפרמטת את הכונן אלא רק מתקינה קבצי מערכת בנוסף לתיקיות משתמש.) במהלך ההתקנה הכונן נהפך ללא נגיש ולא היה ניתן לגשת לשום קובץ או אפילו להציג שמות קבצים/תיקיות …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, שני הארדיסקים ישנים שלי לא מזוהים יותר במערכת בחיבור פנימי, או מזוהים חלקית בחיבור usb (מזהה חומרה בשם USB MASS STORAGE DEVICE אבל לא מופיע במנהל הדיסקים). לדעתי הם נפגמו מהפעות וכיבויים דכופים, היה לי הרבה כיבויים והדלקות כפויים ויכול להיות שזה מה דפק אותם. יש לי הרבה מידע שאני רוצה על שני הארד דיסקים האלו, יש דרך לנסות לתקן אותם? אולי מעבדה שמתחמחה בזה (אפילו שלפי מה שהבנתי זה יעלה סכום רציני). אני מקווה שרק האלקטרוניקה בארדיסקים נפגמו, כי הם לא עברו איזה טלטלה מיוחדת, אבל אי אפשר לדעת אני משער. תודה רבה לעוזרים, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. האם בהמלך העברת דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש ישנה אפשרות שאאבד נתונים?[הכול במסגרת הסבירות ,כמובן תמיד ישנה אפשרות נדירה שיקרו דברים] 2.כאמור אני משדרג מחשב ומעביר את הדיסק הקשיח שלי למחשב חדש: - האם אצטרך להתקין ווינדוס מחדש[ותוכנות אחרות] - מהו סדר הפעולות שעלי לבצע : בתקנת דרייברים ללוח אם\מעבד וכו'
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני בן אדם שצריך נפח אכסון, וה80 של הנייד לא הכי מספקים. הדגם+מפרט בצד, האם יש HD כמו בכותרת?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי להוסיף למחשב שלי דיסק נוסף, אשר ישמש כדיסק הראשי, בנפח של 1TB. לפי מה שראיתי בזאפ, הGB Deskstar 7k1000 750GB וה- Samsung GB HD103UJ מופיעים במחיר הנמוך מ 500 ש"ח. לפי מה שקראתי פה עדיף כרגע לא להסתבך עם ה-Seagate Barracuda ושאר הדיסקים כבר יקרים הרבה יותר. 1. האם אני מבצע את הבחירה הנכונה מבין שניהם או שעדיף דיסק אחר? 2. איזה משניהם עדיף? חשובה לי בעיקר המהירות, מכוון שהדיסק ישמש כדיסק הראשי שיריץ את מערכת ההפעלה. רעש וחום פחות חשובים (המארז שלי הוא Anteck P182 בעל יכולות קרור והשתקה גבוהות)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כוננים אחד 200GB שני 250GB והשלישי שקניתי לפני כמה שבועות בעל 500GB עכשיו עד היום השתמשתי בו (500GB) כאיכסון לקבצים עד אשר המערכת תתפגר על הכונן של ה250GB ואז אני יעשה התקנה נקייה בכונן החדש, אובכן היום הזה הגיע אבל כשאני בא להתקין את ויסטה עשיתי הכול כרגיל אבל משום מה היא לא מוכנה לזהות אותו בהתקנה... (בחלון שבו בוחרים איפה להתקין את המערכת), היא כן מזהה את 2 הכוננים האחרים (200GB,250GB) אבל לא את ה500GB.... אני לא יודע מה לעשות... אני לא רוצה להתקין שוב על כוננים קטנים יותר כי הם פחות אמינים ופחות מהירים וגם הם ישנים יותר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? :'( דרך אגב אני מתקין דרך הדוס ולהתקין דרך הווינדוס לא בא בחשבון מכיוון שהמערכת לא מתפקדת טוב.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברה חצי שנה מאז שהמציאו דיסק שעליו אפשר לצרוב 1 טרה בייט. אני מעוניין לדעת מתי הדיסק והצורב שמתאים לו יצאו לשוק. אשמח לקבל הערכה מדוייקת למי שיש.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה הכנסתי דיסק שקוף (יש כאלה בטוח חבילות של דיסקים האחרון הוא שקוף כדי להגן) והצורב הישמע רעש מוזר (לא של סיבוב) האם יכול להיות שהוא שרף את החלק שבואו כיוון הליזר ועוד שאלה נגיד שהוא פגעה באצמו ועכשיו הוא עובד איך אני יודע אם זה הרס משהו או פגעה בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תוכנה שהוכל להוכיח לחנות שהדיסק מקולקל ווינדוס הודיעה לי שהדיסק דפוק מעביר בקושי 10 MB PS
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני עובד עם 3 קשיחים, הראשון מביניהם (Port 0) הנו של WD (נפח 500 גי'גה) בן 5 שנים, ב-Port 1 מחובר כונן SSD צעיר שמחזיק את מע' ההפעלה והמסמכים וכונן שלישי יושב על Port 2. במשך חצי שנה הכל עבד בהרמוניה. לפני מס' ימים הדיסק של WD זה שמחובר ראשון, התחיל להגיב באיטיות קיצונית (קצב העברת נתונים מכונן לכונן של כ-50-80 קילובייט. בצעתי עליו בדיקה באמצעות תוכנת Data Lifeguard Diagnostic for Windows של WD. הבדיקה נעצרה באמצע עם הודעה של Too many bad sectors. התחלתי מיד להעביר ממנו את החומרים, בכדי להתכונן להחלפה לדיסק חדש. במהלך העברת החומר, בצעתי אתחול למחשב. עקב קפיאה של המחשב בשלב ה-boot, נכנסתי ל-Bios וגיליתי שסדר האתחול הנו ראשית הדיסק התקול ורק לאחר מכן כונן ה-SSD שאכן מכיל את…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין לקנות דיסק-און-קי USB רגיל, אך בעל גישה(מוצפן) באמצעות וידוי ביומטרי (טביעת אצבע). הנפח פחות קריטי. בין 1GB או 2GB יהיו מעולים. ראיתי בזאפ שלושה כאלה, החברות לא ממש מוכרות. האם קיים מגוון רחב יותר בשוק? מה ההצעות? מה המחירים? מהיכן ניתן עוד להשיג? האם יש למישהו המלצות..? תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור. גודל קטן מצידי אפילו 512MB או 1GB. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
גם במצב בו אין פעילות. במצב שכזה אני פוחד שזה יקצר לי את חיי הדיסק הקשיח ויגרום להשבתתו, אך אני מעוניין להמשיך ולחבר את הקשיח לנתב. אשמח לעצות ולפתרונות או אפילו לרעיונות לחומרה נלווית בעלות סבירה שתשמור על חייו של הקשיח ועם זאת תאפשר לי גישה לקבצים מכל מחשב ברשת. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב. כרגע יש לי: Model ID WDC WD3200AAKS-00L9A0 250 גיגה של WD. אני מעוניין להוסיף עוד 500,אבל לא בטוח איזה כדי,והאם הוא יעבוד במחשב שלי. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 תודדה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-