עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by johnwoo,

ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. אחרי שאני נחנק מ250 הג'יגה במחשב עצמו, וגם 320 הג'יגה בחיצוני של WD לא מספיקים לי יותר, החלטתי שאני אקנה לעצמי דיסק קשיח חיצוני חדש. אני צריך לפחות טרה בייט, ולמרות שהכונן בעיקר יחובר למחשב הנייח ולא מעבר (אני גם אשאיר אותו מחובר להרבה זמן), אני כן מעדיף 2.5 אינץ' כי המהירות גם ככה לא ממש משנה לי וכי מדי פעם אני כן מנתק אותו והולך איתו למקומות אחרים, וכשאקנה לפטופ עם SSD אפילו יותר. אז בתור אחד שמרוצה כבר יותר מ3 שנים מהWD Elements עם הUSB 2.0, ברירת המחדל שלי היא מוצר דומה: http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15850&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מצד שני, שיטוט קצר בKSP ובאתרים דומים מראים לי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  8. מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!

9. שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  10. יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. או רק בתור גיבוי והעברת נתונים?! ואפשר המלצה על אחד כזה החל מ20 גיגה עד 80. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by oren1,

שלום לכם ברשותי דיסק קשיח של MAXTOR בנפח 160 ג'יגה [iDE] פעם זה נחשב לנפח מטאורי !! וגם במחיר של 2TB היום לפני כחודש הפכתי את הכונן במקום לכונן פנימי לחיצוני [ עקב רעשים שהוא יוצר,וגם איטיות] רציתי לדעת: מה אורח החיים הממוצע של הארדיסק מחברת מקסטור ? איך ניתן להאריך את החיים שלו יותר ? ואיך יודעים מתי הארדיסק מתחיל כבר לגסוס? ברמת העיקרון הדיסק קשיח מאוד איטי, אני יודע שניתן לתפור את זה על ידי תיקון סקטורים, אבל אני חושש שבטעות הארדיסק ימות מרוב מאמץ.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by schumih,

אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Oded-M,

שלום רב=יש לי בעיה עם דיסק קשיח שמני במחשב .כאשר 2 הדיסקים מוצתקנים המחשב אינו עולה בכלל ברגע שאני מנתק את הדיסק השני המחשב עולה רגיל . הוא רושם לי DISK DRIVE ERR. BOOT FROM CD האם למישהו יש מושג איך פותרים בעיה זו.ניסתי לבדוק הגדרות ביוס והכל עובד טוב. תודה מקרב לב עודד

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Vodkaboy,

חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  17. שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yaniv51,

שלום לכולם, היום ואתמול עשיתי כמה שינויים פיזיים במחשב ( החלפת מארז, ספק כוח וכרטיס מסך ). לצערי בעת הדלקת המחשב קיבלתי שגיאה שלא מוצא מאיפה להעלות וינדוס. בכל מקרה, פתחתי את המארז, שמתי יד על הכונן הקשיח ושמתי לב שהוא בכלל לא נדלק ( גם לא אם מוצאים את הכלב ומחזירים ). הכונן השני נדלק ( אבל לא מותקן עליו וינדוס ) ומזוהה ע"י המערכת. רק אתמול הכונן עבד כמו שצריך וסה"כ ניתקתי אותו כרגיל, שמתי בצד ומאז לא נגעתי בו ולא עבר עליו דבר \: כונן מסוג SAMSUNG SPINPOINT F3. מכירים בעיה כזו? יש מה לעשות בשביל להחזיר את הכונן לחיים? בעקרון יש לי כונן מדגם זהה ( 500GB ולא 1T ), יש מה לעשות? יציל אותו לטווח רחוק או רק רגעי? כמובן שעם ההארד דיסק השני הווינדוס עולה והכל מתפקד כראוי. אשמח לע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. אני עובד עם דיסקים 3.5 עם DOCK STATION חיצוני, לכל מחשב. אחד הדיסקים שלי פתאום לא מזוהה בכל המחשבים,כותב נפח 0 , ומזוהה כ RAW. המחשב דורש לפרמט אותו. יש לי שם פרוייקטים של וידאו חשובים מאוד, מה עושים ואיך מתקנים? (בלי לאבד מידע). תודה

• 9 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. שלום לכולם. לפני חודש בערך רכשתי HP SimpleSave Portable 320GB, עבד מעולה. בהתחלה בוודאות שהוא עבד לי דרך ה USB בפאנל הקידמי ( מפרט בצד ), אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד. נדלקת מנורה, אבל הוא לא עובד. ברגע שמחברים לחיבור האחורי זה פותר את הבעיה. אם מההתחלה זה לא היה ככה, בסדר. אבל בוודאות שבהתחלה זה עבד דרך הפאנל הקידמי, לא מצליח להבין מה השתבש |: תודה!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by Darking99,

כשאני מפעיל את המחשב המחשב מנסה לטעון את הדיסק קשיח ולא מצליח. אחרי כמה דקות המתנה הוא מגיע לטעינה ורושם SATA3 HARD DISK HAS AN ERROR PRESS F1 TO RESUME. כמובן ניסיתי את האופציה של הדיסק של מערכת ההפעלה עם הrepair אך ללא הצלחה. רק אחרי שאני לוחץ F1 ומחכה כמה דקות ואז עושה ריסטארט זה מצליח להעלות את הדיסק קשיח וכל זה אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים והמתנה בזמן שהמחשב יעלה. Motherboard: Asus P5QC CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Memory: OCZ 4GB - 2x2 Hard Disk: Westren Digital WD5000AAKS 500GB

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by kobi007,

אז ככה יש לי דיסק קשיח רגיל של SEGATE 1.5 TB הדיסק עבד טוב כבר שנה, היום פתאום שהדלקתי את המחשב היה מסך כחול לשנייה(לא הספקתי לראות מה היה כתוב) ואז עבר לדף שכתוב בו שיש שגיאה בווינדוס עכשיו הדיסק מזוהה בביוס ובמנהל ההתקנים, אבל למשל שניסיתי לעשות תיקון באמצעות הדיסק של הווינדוס או אפילו לנסות לפרמט הדיסק לא מזוהה שם אז ככה שאני לא יכול לעשות כמעט כלום מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה, קובי.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by jambo222,

אני מבקש המלצה לכונן חיצוני USB בנפח 1 טרה לאחסון קבצים ותוכנות ksp החנות המועדפת בגלל הקרבה לבית.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by אוריגמיש,

יש לי שני דיסקים קשיחים בנפח 500GB כל אחד, שניהם מחובירם לאותו המחשב שמריץ Windows 8. אני צריך 100 ג'יגה למערכת ההפעלה ותוכנות נלוות, ואת כל השאר לטובת גיבוי מדיה שתופס כיום 650 ג'יגה וימשיך לגדול עם הזמן. האם יש (בעדיפות לשמשהו מובנה ב Windows 8) יכולת להפוך שני דיסקים פיזים לדיסק אחד, או להגדיר Partition וירטואלי שיאחד את שני הדיסקים? נקודת המוצא שלי היא שיש שני דיסקים פנימיים פיזיים מחוברים, התקנתי Windows 8, וכאת אני רוצה לקחת 400 ג'יגה מהדיסק של Windows 8, לאחד אותו עם ה 500 ג'יגה של הדיסק השני, ולקבל דיסק וירטואלי/לוגי/מחיצה אחת של 900 ג'יגה. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים