אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לקנות דיסק קשיח 2G. ראיתי באמזון את הדיסק הבא: http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracuda-3-5-Inch-Internal/dp/B005T3GRN2/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1333892916&sr=1-1 מחירו כ-450 ש"ח לעומת כ-670 ש"ח בארץ (בהפרש מחירים כזה עדיף אוליי לקנות שניים). 1. האם כאשר קונים באמזון, הנציגות של סיגייט בארץ מכירה באחריות ? 2. האם יש מכס/מע"מ על מוצר זה אם שולחים זאת באחד מחברות ה-US ADDRESS ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה עצות איך שלא יאבדו וגם המלצה ל-DOK חדש וזול עד 16G. מהארץ ולא מחו"ל כי אני זקוק לו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפוש בזאפ העלה רק מארזים שתומכים ב-eSATA ו-USB 2.0 או כאלה שתומכים ב-USB 3.0 בלבד... עריכה: יש את המארז הזה שעולה $120 ותומך גם ב-RAID.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב או דרך קופסה חיצונית שמחוברת ל USB. בשני המקרים פתחתי את הדיסק ואני רואה שהראש מסתובב והמחט הזו זזה פנימה אבל היא כל הזמן חוזרת ושוב מנסה לקרוא וככה כל הזמן. זאת אומרת יש חשמל והדיסקים בפנים מסתובבים והמחט נכנסת פנימה מנסה לקרוא. אז חשבתי אולי משהו נהרס בלוח של הדיסק ? ואז חשבתי לקנות כזה דיסק קשיח ולנסות להחליף בין הלוחות. הבעיה שאני לא מוצא כזה דיסק קשיח בשום מקום בארץ. WD - 1001FALS 00E3A0 לתקן במעבדה לא יודע התקשרתי לשתיים. באחת אמרו לי שרק הבדיקה זה מעל 100 שקל ואז תלוי מה התקלה יכול לנוע בין 200-500 שקל ועד 5000. מעבדה שניה רק הבדיקה זה מעל 300 שקל. השאלה מה אפשר עוד לע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם יש עדיפות לכונן SSD בקישור M-SATA מול כונן SSD בעל חיבור SATA III הסטנדרטי של היום. אני מבקש לדעת לגבי 1.מהירויות עבודה, 2.איכות/אמינות המוצר. תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי PPL!! אני מעוניין למצוא את הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שישנם בשוק לצרכים שלי. אני מעוניין בכונן אחד של 200GB+ לאיחסון.. מכיוון שהוא לא יהיה בשימוש תמידי, אני מניח שהוא יכול להיות אפילו 5400RPM.. השאלה היא באמת אם יש הבדל ניכר ברמת הרעש.. המתמודדים הם: Western Digital 250GB 7200 rpm Serial ATA - ב-1655 ש"ח - 34dBA idle Maxtor 250GB 5400 rpm 8MB Buffer ATA133 - ב-1560 ש"ח 2xSamsung 120GB 5400 rpm ATA100 - ב-1351 ש"ח, סאונד 2.6bel Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA - ב-965 ש"ח , סאונד 2.5bel ה-WD מסדירת JB עם 8 מ"ב מבחינתי הוא רועש (לפחות בתוך השאטל שלי הוא מקור הרעש העיקרי), והוא מוגדר באתר שלהם כ-34dBA, כמו הכונן הזה של 250GB SATA.. הממ.. מספיק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 3 התקני יואסבי שנפתחים "עצמאית" ללא כל נגיעה או כוונה לפתיחה ממני מה יכולה להיות הבעיה ? מה הפתרון? דבר נוסף,כיבוי המחשב נתקע ואני צריך לכבות ידני וינדוס 10 מערכת ההפעלה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך... איזה מכה... אתמול שמתי לב שכל ה- cdrw שקניתי (10 במארז אחד) סובלים מבעיה של התקלפות הציפוי (לא אציין שם יצרן הסידי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם/לבטל מכירות). האם לדעתכם אוכל להחזיר סידירומים אלו לחנות ולקבל זיכוי (הם נקנו לפני כחצי שנה מבאג ויוצרו ע"י חברה ידועה בתחום)? אגב כשקניתי אותם חשבתי שעשיתי עסקה טובה: 10 סידי במארז ב- 50 ש"ח :-X דרך אגב: לשמחתי לא איבדתי חומר כי החומר עליהם הוא רק גיבוי נוסף לזה שיש לי בכונן הקשיח החיצוני.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כותב לי : WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה) THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט... שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם... וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Nero CD-DVD Speed: Disc Info Basic Information Disc Type: : DVD-R Book Type : DVD-R Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 02RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X Blank Capacity : 4.38 GB : 4489 MB : 4707319808 bytes Extended Information Layers : 1 Usage : General Copyright protection : n/a Recorder information : recorded with TSSTcorp TS-H552U Disc Status : Closed Raw Data Pre-recorded Information in Lead-in (0Eh) 0000 - 01 40 C1 FD 9E D8 52 00 02 85 0D 10 88 9A 80 00 - .@....R......... 0010 - 03 4D 43 43 20 30 32 00 04 52 47 32 30 20 20 00 - .MCC.02..RG20... 0020 - 05 88 80 00 00 00 02 0…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דיסק חיצוני כדי לגבות דיי הרבה מידע שקיים במחשב נייח בבית. הדיסק ישמש כדיסק מערכת (לא גיבוי בלבד) במעונות בזמן הלימודים בשנה הקרובה אבל לא ינוייד הרבה. אני צריך לגבות כ-500-600gb, ולכן אני רוצה דיסק של לפחות פי 2 מזה. בשלב הזה אני מתלבט בין קנייה של דיסק חיצוני 3.5 אינצ' בנפח של 2TB לקנייה של דיסק חיצוני 2.5 אינצ' בנפח של 1.5TB. אם המחירים בשני המקרים הם כ-450 שח ובשניהם מדובר ב-3 שנים אחריות, מה נראה לכם עדיף? נ.ב. מצאתי אפשרות לקנות כונן של 3TB ב-550 שח. החסרונות הן שנתיים אחריות (במקום 3 במקרה של הכוננים למעלה) וחיבור USB2 בלבד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הSSD ללוח GA-MA785GMT-UD2H. בזמן העליה ראיתי שבשלב סריקת הכוננים הוא מופיע. הוא זוהה על ידי WIN7 וקיבל את האות K התקנתי תוכנת CLOANING של סמסונג וביצעתי העתקה של דיסק C אל הSSD. לאחר מכן הפעלתי מחדש ושיניתי את סדר טעינת HD בBIOS כך שהSSD יהיה ראשון. המחשב עלה וראיתי שכונן C כעת הוא הSSD החדש. בשלב הזה התקנתי את הMAGICIAN של סמסונג ובעת הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה שלא זוהה אף כונן SSD במערכת. האין זה מוזר שחלונות עובד עם הSSD בלי בעיות והתוכנה של סמסונג טוענת שאין במערכת כונן כזה ? מה הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GB אני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה. אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח. אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת מיושן (אני משתמש בו לסרטים ואינטרנט בעיקר ) לוח אם ASUS P8P67-M מעבד I7 2600K 4GB זכרון SSD של 240GB שאני רוצה להחליף (נגיע לזה בקרוב) ועוד 2 הארד דיסקים "רגילים" של 2 טרה כל אחד. ולעניין - הSSD שלי קצת התחיל לקרטע לאחרונה (וגם ב HD sentinel אני רואה שהוא יורד באחוזים בזמן האחרון) ואני חושב להחליף אותו. אני מחפש SSD של 240 או 500 (תלוי במחיר) במחיר של עד 600 ש"ח ואשמח להמלצות. בנוסף אני חושב על עוד הארד דיסק רגיל של 2 או 4 טרה. השאלות : האם אני יכול להוסיף על הלוח אם הזה עוד הארד דיסק רגיל? או שיש בעיה כלשהי עם זה ? כמה יעלה לי הארד דיסק טוב (לא חייב וואו , הוא בעיקר ישמש כ"שרת"…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בגלל שטות שעשיתי הלך לי הכונן קשיח. יש איזה כונן מומלץ? המחשב הוא Lenovo B50-70, הכונן שהיה לי לפני (זה שהגיע עם המחשב עצמו) הוא Western Digital WD5000LPCX. בעיקרון אני צריך לנפח אחסון של 500GB ואני רוצה לבזבז גג 250 שקל על העניין (לא מעוניין ב-SSD) ואני חייב שזה יהיה פה בארץ באזור המרכז (רחובות-תל אביב) כי אין לי זמן לחכות למשלוח מחו"ל. מחפש משהו אמין ורצוי שיתן ביצועים טובים (לא שאמורים להיות הבדלים משמעותיים בטווח המחירים הזה). אני בעיקרון מצאתי את הכונן שהיה לי ב-250 שקל, רציתי להתייעץ אתכם אם יש אולי כונן עדיף בטווח המחירים הזה, חיפוש בזאפ הביא אותי בנוסף לדגמים הבאים: Western Digital WD5000LPVX, Toshiba MQ01ABF050, Seagate ST9500325AS, …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-