עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by .:YoGy:.,

ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BlackShadow,

אני צריך דיסקים במיידי, ואין לי זמן לחכות עד שמשלוח יגיע מlira וכו'. אז האופציה היחידה היא לקנות באופיס דיפו. יש להם שם את הדיסקים של Philips ושלהם. מישהו התנסה בדיסקים שלהם? תודה. נ.ב אני מודע שכדאי לקנות מדיה איכותית כמו הverbatim, אבל אני צריך משהו זול.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לפי הכתבה: Global HDD capacity expected to be restored to 80% in 1Q12 תיקון קטן שבכתבות אחרות שכחו לציין אותו. כוננים קשיחים הולכים לקבל התייקרות של 30-40 אחוז ממחיר של הכוננים לפני השיטפונות. הפעם עקב מחסור\התייקרות של חומרי גלם. לדעתי הניסוח היה אמור להיות שמחירי הקשיחים ירד בסוף 2012 למחירי 130-140 אחוז ממה שהם עלו לפני השיטפונות. הSSD נראה יותר ויותר "משתלם" למי שמתלבט בין תוספת ביצועים למקום אחסון בזמן האחרון. לפי הכתבה, בגלל השיטפונות הקשיחים היו צריכים לעלות ב110% ומה שבפועל יצא שמחירם הוכפל ואף שולש. נראה עד כמה הם יוכלו לתרץ אותנו במחסור בקשיחים, וסיבות חדשות בשביל להשאיר את מחירים שלהם כמו שהם. כנראה המצב הזה נוח, עד כמה שזכור לי הדו"ח הכספי של החברות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי יש לי את ה DOK הנ"ל ברצוני לדעת אם ניתן להתקין בו תוכנה או לבצע בו שינוי מסויים ע"מ שאכל להפוך את ה DOK ל BOOTABLE ? עוד שאלה, האם חובה לפרמט את ה DOK ל NTFS על מנת להעביר קבצים גדולים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה מדובר בכונן 3.5 של WD בנפח 1TB מסדרת MYBOOK הכונן מופיע לי על המחשב כאילו הרגע קניתי אותו....כמה קבצי מידע והפעלה אוטומטית.. אבל ברגע שאני רוצה לראות כמה מקום פנוי יש אני רואה כאילו הוא מלא... אין שום דבר מוסתר...איך אני מסדר את זה...ואם אפשר הסבר על מה בדיוק קרה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אני לא מבין מה טוב כל כך בסדרה הירוקה של WD בפרט ובכוננים ירוקים בכלל. קראתי שהם איטיים יותר, שהם זולים יותר ושהם חוסכים בחשמל. זה לא מסביר למה אני שומע על הזמן אנשים שאומרים שכונן ירוק זה מה שצריך לקנות. מישהו יכול להסביר מה הסקס אפיל של כונן ירוק כי אני ממש לא רואה זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה הארד דיסק של 30 גיגה אמור לעלות לי ?? ושל איזה חברה ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני צריך כונן חיצוני 2.5 חיצוני לצורך העברה של סרטים וניגונם באקסטרימר. סרטי 1080P ובלוריי מלאים כך שהכונן צריך להיות חזק ויציב. נפח של חצי טרה מינימום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by afik zach,

לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני רגעים ספורים התגנבה לאוזני שמועה : שרוב ה BUFFERS של ה HDS הפופולריים כולל הWD 8MB לא פעיל אין הבדל ממשי מבחינת הBUFFER בין הגירסאות השונות. השמועה היא מבוססת שכן היא הגיע ממקור המבין בחומרה וכן בתוכנה של HD. יש לציין שהתכונה של הBUFFER אינה פועלת משום שהDRIVER ב WINDOWS לא תומך בתכונה זו של הHD ולא משום שהיא לא מאופשרת פיזית.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ערב טוב וחג שמח יש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע . אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by etz,

לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.

15. Started by sheff2k1,

אני שוקל לרכוש SSD כדי להתקין עליו את מערכת ההפעלה וכל תוכנות הבסיס, במטרה להיפטר מצוואר הבקבוק בטעינה הראשונית. בערך של SSD בוויקיפדיה בעברית נכתב בין היתר: "קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. כוננים עשויים להכיל נתונים חשובים שאבדנם יגרום נזק משמעותי. פתרון אפשרי לבעיה זו היא הוספת סוללה המופעלת אוטומטית במקרה של תקלה במערכת החשמל." בערך האנגלי לא ראיתי כל אזכור לעניין הזה. האם מדובר בטענה שרלוונטית לכוננים המודרניים(בפרט כונני הדור הבא שעוד מעט אינטל יוציאו לשוק)? האם הפסקת חשמל באמת יכולה לגרום לאיבוד מידע?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק 1TB שמותקנת עליו מערכת הפעלה וכו' ואני רוצה להוסיף הארד דיסק זהה נוסףבמערך RIAD 0 בלי לאבד את המידע שיש על ההארד דיסק הראשון.האם זה אפשרי?כי שמעתי שיש תוכנה של ווינדוס 7 שמתעסקת בזה... ודבר שני האם מומלץ שמערכת ההפעלה תהיה במערך RAID?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by דובי770,

לוח שיש בו רק חמישה חיבורי sata Intel DH77KC אני צריך כרטיס הרחבה עם עוד שלוש חיבורים לsata עדיפות גבוהה לאיבורי או קיאספי לזמינות מיידית תודה דובי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yuvalaba,

מישהו מכיר תכנה שמאפשרת גישה מכניסת ה USB של DVD (למשל ) למחשב וקורא ממנו ישירות קובץ ,כאילו זה דיסק און קי כך שאוכל במקום להעביר את הסרטים לדיסק און קי, אצפה ישירות מהמחשב תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הקפיצה הגדולה הבאה של עולם כרטיסי האחסון הזעירים תוכל להגיע תודות לאימוצה של טכנולוגיית ה-PCI-Express, ומובילת התחום סאנדיסק מתנדבת להדגים זאת לכתבה

22. Started by seffi,

הייתי רוצה חוות דעת לגבי איזה דיסק קשיח לקנות: 1. יש היום דיסקים עם חיבור סיראלי כמעט ללא תוספת במחיר. האם יש שיפור ניכר בביצועים של דיסקים אלו ( וכל זאת ללא קשר לגודל הבאפר שזה נתון נפרד שאני לוקח בחשבון ) 2. לפני כמה שנים התעסקתי הרבה עם חומרה ואז קיסקים של WETERN DIGITAL היו נדפקים בכמויות. איך הדיסקים שלהם היום? אילו יצרנים מובילים היום בתחום וכדאי לרכוש דיסק שלהם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, נתקלתי בבעיה ולא מצאתי לה פיתרון באנטרנט, בתקוה שתוכלו לעזור לי. חיברתי כונן חיצוני למחשב שפועל עליו ubuntu בכדי להעביר מידע אל המחשב. התהליך כבר רגיל לי, זו לא הפעם הראשונה שאני מחברת את הכונן למחשב ומעבירה חומר. אולם, הכונן נפתח עם שמו, המחשב מזהה אותו, אך כל החומר שהיה בתוכו, קבצים ותיקיות, נעלם. ואז- התחלתי לשחק עם האפשרויות ולחצתי על unmount ואז בחזרה על mount. לא שאני יודעת במה מדובר. פשוט רציתי לנתק את הכונן- מחשבית, על -סייפלי רמוב הארדווייר... בכל אופן, כלום, מלבד לכך שהמחשב זיהה שגם נשאר 42 מגה בית בכונן כמו שהיה כשהעברתי אל הכונן את החומרים, ז"א, כתב שאין כלום על הכונן אבל זיהה כמה נשאר מבחינת מקום שם. חזרתי למחשב שממנו העברתי קבצים לכונן, וכשהכנסתי …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.