אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים רציתי לשאול בקשר למצב של HIBERNATE האם נכון הדבר שבמצב זה הזרוע של ההארד דיסק לא חוזרת ונשארת על המקום שבו היא כתבה ? http://superuser.com/questions/88312/hibernate-can-it-damage-a-hard-disk יש כאן שתי תשובות שונות שסותרות אחת את השנייה ורציתי לדעת מה נכון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צהריים טובים, אשמח לדעת מה ההבדל בין Western Digital My Passport Essential לבין Western Digital My Book Essential. ניסיתי לבדוק עליהם קצת וההבדל היחיד שמצאתי זה שה Passport הוא קטן יותר בממדים ולכן הוא גם יקר יותר משמעותית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מצב שאוכל לשים את ידי על 8 דיסקים קשיחים מסוג 146GB 10K SAS של חברת HP (בגודל 2.5") וחשבתי אולי אוכל לבנות מהם שרת NAS ביתי במקום לקנות את אחד השרתים היקרים של QNAP או SYNOLOGY. אני לא ממש מכיר את טכנולוגית ה-SAS ולא יודע בדיוק מה זה אומר. הבנתי שזה בעצם SCSI, אבל אשמח לקבל קצת הסבר וקצת עצות לגבי איך אני ניגש לפרויקט כזה והאם זה בכלל משתלם ועדיף על פני המצורים המוכנים בשוק. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל רציני בין כונני ה-DVD במהירות 16X לבין הכוננים במהירות 12X?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 הארדיסקים, ולאחר שקניתי מאורר יחסית שקט למעבד הרעש העיקרי מהמחשב הוא מההארדיסקים שנגרם מה חשמל והתזוזה שלהם שמזיזה גם את המסילות של המארז ויוצרת רעש סטטי מעצבן. מה הפתרון הכי טוב למנוע את הרעש הזה? להוסיף איזה ספוג\סיליקון שיספוג את הזעזועים? יש מוצרים יעודיים להשתקה וקירור של ההארדיסקים? אשמח לקבל פתרון פשוט וזול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי! הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS + ככל הנראה משהו בו לא תקין... כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר) נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מעניית שעוד לא יצא לי להיתקל בה עד כה... מדובר בחלונות XP עם SP3 על מחשב מותג Dell Optiplex 755 Slim Form Factor. במחשב היו שתי מחיצות ולאחר מחיקת המחיצה השנייה ואיחודה עם הראשונה עם Gparted מערכת ההפעלה מזהה את המחיצה כמאוחדת אבל עדיין רואה רק קיבולת של המחיצה ה"קודמת". הרצתי chdsk /f /r ונמצאו כמה בעיות במערכת הקבצים שתוקנו אך למרות זאתן המצב נשאר אותו דבר. הרצתי chdsk עוד שלושה פעמים עם כמה הפעלות מחדש ולא נמצאו שום בעיות. כמו שניתן לראות בתמונה הקיבולת בפועל והמקום שניתן לשימוש לא תואמים. בהרצה נוספת של Gparted מתוך Parted Magic 4.1 מתקבלת הודעה שישנם פחות 40 סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ולכן לא ניתן לפעיל עליו ntfsresize. אני כנראה הולך לעשות clone ממנו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת מיושן (אני משתמש בו לסרטים ואינטרנט בעיקר ) לוח אם ASUS P8P67-M מעבד I7 2600K 4GB זכרון SSD של 240GB שאני רוצה להחליף (נגיע לזה בקרוב) ועוד 2 הארד דיסקים "רגילים" של 2 טרה כל אחד. ולעניין - הSSD שלי קצת התחיל לקרטע לאחרונה (וגם ב HD sentinel אני רואה שהוא יורד באחוזים בזמן האחרון) ואני חושב להחליף אותו. אני מחפש SSD של 240 או 500 (תלוי במחיר) במחיר של עד 600 ש"ח ואשמח להמלצות. בנוסף אני חושב על עוד הארד דיסק רגיל של 2 או 4 טרה. השאלות : האם אני יכול להוסיף על הלוח אם הזה עוד הארד דיסק רגיל? או שיש בעיה כלשהי עם זה ? כמה יעלה לי הארד דיסק טוב (לא חייב וואו , הוא בעיקר ישמש כ"שרת"…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=609 ב590 שח !!!!!! מדהים ... גרסאת : WDH1U10000 ללא ספק הקניה הבאה שלי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Western Digital מאמינה כי מצאה את השיטה המתאימה להפיח חיים חדשים בעולם כונני האחסון המכאניים: MAMR לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית האחד נייד סמסונג N150 מעבד ATOM וחיבור SATA 2 וחשבתי להשקיע בין 150 ל200 שקל על SSD עד 64 GB מספיק לשימושים שאני צריך(בעיקר מסמכים ואינטרנט). השני נייח C2D E7400 עם לוח יחסית ישן (asrock g41c-gs) שהחיבור בו גם sata 2 וחשבתי לשים לו SSD עד 120. התקציב לשניהם הוא עד 400 שח עם חריגות קטנות. חשבתי לשים לראשון https://ksp.co.il/?uin=23482 או https://ksp.co.il/?uin=17997 האם זה משנה ?או לקחת את הזול מבניהם? לשני חשבתי https://ksp.co.il/?uin=21931 האם כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
***הנושא נערך*** אני צריך כונן\כוננים קשיחים עד 200$ מה עדיף? לקחת RAPTOR 36GB + כונן 320GB או לקנות כונן 500GB בפחות כסף? אם אני אקנה ראפטור הוא ישמש לווינדוס בלבד. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-