עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי חברים לרקע כללי אני אספן של הרבה סרטים סדרות וכדומה.וכיום אני מרגיש שאפילו שיש לי 10 טרה או קצת יותר זה לא מספיק לי. לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי למצוא הרדיסק נגיד חיצוני 20 או 30 טרה או קופסא גדולה שתכיל כמה הרדיסקים במחירים שיפויים. יש חייה כזאת? אפילו נגיד קופסא שתכיל 30 טרה בכמה הרדיסקים במערך קריאה של RID.תודה מראש לעוזרים לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tal76,

שלום רב יש לי מספר שאלות: 1. איך אפשר להתקין דיסק קשיח נוסף? האםרק במעמד רכישת המחשב או שגם בהמשך? האם מומלץ בכלל כדי להרחיב את שטח האכסוןבמחשב? 2. האם נכון שכול החומר הקיים במחשביושב תחת users ומכאן שדי בכך שאני מעתיקה את users לדיסקחיצוני כדי לגבות את כול החומר שלי? (התוכנות שבהן אני משתמשת הן מסמכים בword ובexcel, outlook, onenote ותמונות בפיקסה). 3.איזה תיקיות אסור למחוק (במלים אחרות,איזה תיקיות משמשות את איש המחשבים במקרי הצורך ואסור לגעת בהן?)? 4.לא ברור לי אם שולחן העבודה נחשב מקוםאכסון לכול דבר או לקיצורי דרך בלבד. במלים אחרות, האם קבצים שנשמרים בשולחן עבודה נמצאים בעוד מקום?האם כששומרים בשולחן עבודה צריך לשמור אותם בעוד מקום במחשב? 5.ס"ה גודל הקבצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות ssd 500gb יש לי 2 מחשבים , אני רוצה לקנות ssd חיצוני ( usb) להתקין עליו מערכת הפעלה , ולהשתמש בו בשני המחשבים ( להעביר אותו ממחשב למחשב לפי הצורך ) 1. השאלה האם זה יעבוד .? 2. מעבר לזה אני רוצה המלצה ל ssd 500 gb ( מה עדיף חיצוני או פנימי ) משהו בסביבות 400 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1) http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1709 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16773 3) http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042090&refid=6 4) http://www.getit.co.il/Direct/36375/12

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by charge,

Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע בוודאות איזה צורב יכול לצרוב דיסקים של 90 דקות או 100 דקות???? למישהוא יש נסיון עם צורבים של TEAC ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי מחשב נייד די זקן (כמעט 4 שנים) ובחצי שנה האחרונה הדיסק קשיח שלו התחיל להשמיע רעשים מוזרים של טקטק...טקטק וזה נשמע כאילו מישהו דופק עם פטיש על הדיסק . בקיצור רציתי לשאול אם שווה לקנות כונן SSD (בסביבות ה250 GB) ולהחליף אותו במגנטי הקיים או שהעלות הכספית לא תצדיק את התמורה ויהיה עדיף כבר לקנות נייד חדש ? הנייד - ACER ASPIRE 5738ZG הוספתי גם קובץ של בדיקה שעשיתי ב HD TUNE והתוצאות לא להיט. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש של 250gb sata II 16mb buffer הדגמים הם: western digital - wd2500ks seagate - barracuda 7200.9 sata מה מומלץwestern digital או seagate?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by HELL BOY,

אני שוקל להזמין את EVO850 או MX300 בארץ, או לקנות MX500 מאמזון בפחות מ1100 ש"ח עד הבית. דעות? כוננים אחרים מומלצים?

13. Started by uzana2004,

שלום לכולם.... יש לי את הצורב הנ"ל ורציתי לדעת האם אני יכול לצרוב על דיסקים בגודל 9 גיגה? ואם כן איך אני עושה את זה?האם צריך דיסקים מיוחדים לכך? ואם לא אז אם מישהו יכול להמליץ לי על צורב טוב שכן עושה את זה אני אשמח...(טוב במחיר עממי...) תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

15. כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה

16. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינץ', בנפח שבין 500 ל-1000GB. (מכוון כרגע ל-640GB נניח) הדרישה שלי שהכונן יהיה בעל מהירות של כ-7200RPM. (יחבור באמצעות USB 2 רוב הזמן) ישמש להעברת קבצים/סרטים בין מחשבים, ולגיבוי המחשב שלי..... יש סלט לא כונן , המון כוננים בשוק, באתר של WD אי אפשר לראות כמה RPM יש לכל כונן חיצוני שכזה.... אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר, הלכתי לאיבוד גם ב-ebay וגם באינטרנט בכלל! תודה, תומר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בכל פעם שהמחשב עולה, זאת ההודעה שמופיעה על המסך בתוספת "Press alt+ctrl+del to reset". התקלה קרתה לפני כשלושה חודשים, ותוקנה ע"י טכנאי. לפני כחודש הווינדווז פשוט לא עלה, כל מה שראו זה מקף קטן מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. פירמוט והתקנה מחדש של ווינדווז פתרו את הבעיה. השבוע התקלה (DRE) חזרה. שלפתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר, שם הוא עובד כמו שצריך. לכן אני מאמין שהבעיה היא במחשב עצמו ולא בכונן. מה יכולה להיות התקלה ואיך אפשר לתקן אותה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by דובי770,

לוח שיש בו רק חמישה חיבורי sata Intel DH77KC אני צריך כרטיס הרחבה עם עוד שלוש חיבורים לsata עדיפות גבוהה לאיבורי או קיאספי לזמינות מיידית תודה דובי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. סדרת ה-Ultimate SU800 של חברת ADATA עם שבבי תלת המימד מבית אינטל מתרחבת לכתבה

23. Started by name,

שלום! אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש של 40 גיגה ואני מתלבט בין שתיים 1. Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 2.WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version ואם תוכלו אז תגידו לי מה מיוחד בכל אחד מהם נ.ב- wd cost more the maxtor (like 60 shekels תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין לקנות SSD למחשב הנייד שלי Vostro v131 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה ודאית לגבי תמיכה של Sata 3gb או Sata 6gb אני מעוניין לקנות SSD של 250GB וההתלבטות היא בין ה840 הרגיל ל840EVO ההתלבטות תוכרע באם יש לי SATA 3 או 2 ? יש למישהו מושג איך אני מוודא את זה ? מצאתי פורום שמדברים על העניין חלק טוענים שזה SATA 6GB וחלק SATA 3GB אז ... http://forum.notebookreview.com/dell-latitude-vostro-precision/602711-new-dell-vostro-v131-21.html

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ערב טוב וחג שמח יש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע . אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים