עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BMItay,

היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi‎ - Deskstar ‎HDS721616PLA380‎ 160GB SATA II‎ ‏Western Digital - ‎WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II‎‎ ‏Samsung‎ - ‎HD160JJ‎ 160GB SATA II ‎‎ מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by tick tak,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by zahi,

איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. ניסתי לחבר אותו לחיבור אחר והוא לא נדלק. יש לי שם הרבה חומר חשוב בשבילי האם ניתן להציל את מה שיש עליו ? יש לכם המלצה אולי למקום שעושה דברים כאלה ? וכמה דבר כזה עולה ? כמו כן חקרתי קצת את הנושא הבנתי שאם זה הPCB של ההרד דיסק אפשר לשים PCB חדש ורק להחליף בין הצ'יפים של הביוס כדי לתקן את ההרד דיסק האם זה באמת נכון ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by topcat115,

יש בכלל דיסק קשיח פנימי 20TB? חיפשתי ולא מצאתי איפה מוכרים בארץ. מצאתי רק 18TB.

8. Started by shaynac,

האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by dovk,

הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by stojakovic,

אני מחפש דיסק קשיח של 200-250 גיגה.. יש לי תקציב של 550 שקל, אם ממש צריך אפשר להשלים ל 600... חשוב שיהיה SATA2 . לפי הביקורת שראיתי באתר ( מה 19.3.06) ה Samsung SpinPoint SP2504C הכי נראה לי, גם בגלל השקט (חשוב לי)... העניין הוא שעבר הרבה זמן ואני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת אם הסמסונג הזה עדיין אטרקטיבי ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Teknik,

שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת. הדיסק ישמש לרוב להורדות ואני יפעיל ממנו סרטים. אין העדפה לברנד\דגם מסויים ולחנות מסויימת. אבל מעדיף משלוח לבית. חשבתי על זה Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרגע יש לי אותו בגרסא של 1TB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, הדיסק המדובר מדגם HD204UI. לאחרונה כשאני מעביר אליו או ממנו קבצים זה קורה בקצב של 2-30 מגהבייטס לשנייה. עשיתי לו בדיקה עם SEATOOLS ועם LIFEGUARD של WD והוא עובר את כל הבדיקות באופן תקין. לא מצאתי כלי של סמסונג לבדיקה, הבנתי שSEAGATE קנו את חטיבת הדיסקים של סמסונג או משהו כזה למישהו יש רעיון איך לאמת עליו? הוא די תוקע לי את המערכת כל פעם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by XCG120,

רכשתי לאחרונה דיסק קשיח WD4003FZEX לאחר התקנת הדיסק הוא לא מזוהה במערכת ההפעלה ווינדוס 8.1 64 ביט לוח אם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 מה הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ZXY1,

אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, HD Seagate 500GB Barracuda 7200.12 יש עליו חומר חשוב שלא גובה... ללא מערכת הפעלה, היה מחובר כדיסק נוסף המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי רכשתי חדש אך מתישהו כשחיברתי - פתאום לא עלו הכוננים מהדיסק הזה ניסיתי לבדוק חיבורים ולחבר דרך מתאם USB למחשב אחר ברגע שהדיסק מקבל מתח, ישנם 10 תקתוקים ואני מרגיש כשהוא ביד שמנסה לקרוא, אך משתתק - לאחר כחצי דקה שוב 10 תקתוקים ושקט בcomputer management/disk management DISK 1 Unknown Not Initialized ומקבל הודעה Initialize Disk you must Initialize disk before Logical Disk Manager can access it/ select disk - Disk 1 use the following partition style for the selected disks: MBR (Master Boot Recore) GPT (GUID Partition Table) האם נדרש לבצע אח…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Hanan Sabo,

שלום, למישהו יש כונן קשיח פנימי למחשב נייד עם חיבור IDE? מוכן גם במחיר סמלי. בזאפ הכי זול זה 120 שקלים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by GuGuSH,

שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש שאלה יש לי מחשב חדש יש לי לוח p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx יש לי גם שני דיסקים קשיחים אחד 160 גיגה sata 2 ואחד 250 ide וצורב גם ide האם ההרדיסק של ide מאיט לי את המחשב והצורב גם מה אני אמור לעשות להחליף את ההרדיסק של ide וגם לקנות צורב חדש של sata בבקשה עזרה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sashakrik,

דיסק קשיח ירוק Samsung 2TB דגם HD204UI‎ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445

• 230 תגובות
    • 30.3k צפיות
  22. שלום זה לצורך חיצוני גיבויים.יש לי בבית מתאם כבלים חיצוני SATA - USB 2 שמחברים למחשב דרך USB. ופעם ראשונה חלונות XP או חלונות 7 הדיסק קשיח מזהה אותו. ומתחיל לעשות גיבויי קבצים גדולים. בזמן העתקה פתאום ניעצר והודעה כתוב : לא מחובר אות כונן.. והבנתי שזה מנתק את דיסק קשיח.זה קורה לי תמיד. אני לקחתי דיסק SATA 2 500GB 16MB ובדקתי גיבויי והעתקתי קובץ גדול. והוא סיים ולא היתנתק. והכל תקין. כנראה כבלים חיצוני אולי ספק חשמל לא ממש מחזיקים מעמד לדיסק קשיח החדש 2TB וזה מנתק. אני חושב ליקנות קופסא חיצוני שמחברים דיסק קשיח בפנים SATA 3 ומחברים חשמל ומחברים דרך המחשב USB וליבדוק אם זה עובד ולא מנתק.אתם חושבים שקופסא חיצוני יעבוד לי טוב ולא מנתק? הקופסא חיצוני הזאת יהיה קבוע דיסק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכנן לרכוש מחשב פשוט וזול לשימוש משרדי, בכ 1,500 ש"ח בערך, אין לי צורך במקום אחסון נרחב, מכיוון שבעוד שנה/שנתיים אני כבר לא אצטרך את המחשב. אך מכיוון שדיסק קשיח של 250/320/500 גיגה עדיף מדיסקים של 160 ג'יגה ומטה, אני שוקל לרכוש דיסק של 500GB, למרות שאני לא צריך את מקום האחסון, מתוך ראייה שלאחר שהמחשב עצמו ילך לפח, אני אוכל להשתמש בדיסק הקשיח במחשב אחר, חדש. האם התכנון הוא ש SATA II ישאר איתנו שנים רבות, או שכבר יש תכנון לתקן חדש ברקע ?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  24. משהו מוזר.. דיסק SATA חדש ומפורמט, הדיסק היחיד המותקן במחשב, מנסה להתקין עליו WIN XP, הפעלתי את ההתקנה מה CD, היא העתיקה את כל הקבצים שצריך לדיסק הקשיח, יצאה ההודעה הרגילה של להוציא דיסק עם נמצא בכונן, ולעשות ריסטרט למחשב, כדי שההתקנה תמשיך. אך הבעיה היא שההתקנה לא ממשיכה. עליתי עם דיסקט, ראיתי שהועתקו קבצים ותיקיות לדיסק הקשיח, אבל לא עולה. הדיסק הקשיח מוגדר ראשון ב BOOT, לא עוזר. החלפתי את ה SATA ברגיל (חדש ומפורמט), עובד בונבוניירה. היתכן של SATA יש יד ורגל בנושא ?

דיונים חדשים בפורומים