עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by some,

צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tordek,

שלום כולם, מכרתי את הדיסק הקשיח ומחר אקנה חדש WD 80gb 8mb buffer, אחרי שאני מחבר אותו למחשב איך אני אמור להגדיר אותו? מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, יצרתי מחיצה בכונן דינמי כדי לנסות את Windows 7. בעת ההתקנה אני מקבל את ההודעה שאין לי אפשרות להתקין במחיצה כיוון שהיא דינמית. מה הכוונה? מדוע אין אפשרות להתקין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yagelk,

מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה

6. Started by compgt,

שלום, ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד. הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON. ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק. דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD) אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי PPL!! אני מעוניין למצוא את הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שישנם בשוק לצרכים שלי. אני מעוניין בכונן אחד של 200GB+ לאיחסון.. מכיוון שהוא לא יהיה בשימוש תמידי, אני מניח שהוא יכול להיות אפילו 5400RPM.. השאלה היא באמת אם יש הבדל ניכר ברמת הרעש.. המתמודדים הם: Western Digital 250GB 7200 rpm Serial ATA - ב-1655 ש"ח - 34dBA idle Maxtor 250GB 5400 rpm 8MB Buffer ATA133 - ב-1560 ש"ח 2xSamsung 120GB 5400 rpm ATA100 - ב-1351 ש"ח, סאונד 2.6bel Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA - ב-965 ש"ח , סאונד 2.5bel ה-WD מסדירת JB עם 8 מ"ב מבחינתי הוא רועש (לפחות בתוך השאטל שלי הוא מקור הרעש העיקרי), והוא מוגדר באתר שלהם כ-34dBA, כמו הכונן הזה של 250GB SATA.. הממ.. מספיק …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by integral,

טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ZacNaboot,

האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by OuTsIDe,

יש עוד כמה כמו RAID 5 RAID 10 אים אני לא טעוה מה ההבדל ביניהם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה קיצור דרך על שולחן העבודה לכונן החיצוני העניין שאני מנסה הוצאה בטוחה ווינדוס רושם שהכונן בשימוש ולא ניתן ..... איך אפשר לעשות קיצור דרך שלר יפריע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omri09,

היי חברים, יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מתלבט בין שניהם: Transcend StoreJet 25M3 TS1TSJ25M3 1TB http://ksp.co.il/?uin=14548 Silicon Power Diamond D05 SP015TBPHDD05S3T 1.5TB http://ksp.co.il/?uin=19287 בגדול, אני נוטה יותר ללכת על ה- 1.5TB הוא גם יותר משתלם. מצד שני, על ה- Transcend יש ביקורות ממש טובות. מי יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by חובב,

שלום ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית האחד נייד סמסונג N150 מעבד ATOM וחיבור SATA 2 וחשבתי להשקיע בין 150 ל200 שקל על SSD עד 64 GB מספיק לשימושים שאני צריך(בעיקר מסמכים ואינטרנט). השני נייח C2D E7400 עם לוח יחסית ישן (asrock g41c-gs) שהחיבור בו גם sata 2 וחשבתי לשים לו SSD עד 120. התקציב לשניהם הוא עד 400 שח עם חריגות קטנות. חשבתי לשים לראשון https://ksp.co.il/?uin=23482 או https://ksp.co.il/?uin=17997 האם זה משנה ?או לקחת את הזול מבניהם? לשני חשבתי https://ksp.co.il/?uin=21931 האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bluenote,

שלום לכולם, יש מצב שאוכל לשים את ידי על 8 דיסקים קשיחים מסוג 146GB 10K SAS של חברת HP (בגודל 2.5") וחשבתי אולי אוכל לבנות מהם שרת NAS ביתי במקום לקנות את אחד השרתים היקרים של QNAP או SYNOLOGY. אני לא ממש מכיר את טכנולוגית ה-SAS ולא יודע בדיוק מה זה אומר. הבנתי שזה בעצם SCSI, אבל אשמח לקבל קצת הסבר וקצת עצות לגבי איך אני ניגש לפרויקט כזה והאם זה בכלל משתלם ועדיף על פני המצורים המוכנים בשוק. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Matankzr23,

אני בונה מפרט לבן דוד ואני לא יודע איזה חברה לקחת יש לי 2 דגמים ספיציפיים... איזה עדיף? הראשון זה WD 250YS 16MB (זה עם ה 5 שנים אחריות ----YS) השני זה זה:SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB שהוא גם 5 שנים אחריות איזה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by srulikg,

שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CyberBot,

כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ברשותכם מספר שאלות: 1. מחפש HDD במחיר שפוי(עד 550 שקל) שישמש לאחסון של סרטים(500GB-1TB) 2. הלוח אם תומך ב IDE ולא ב SATA השאלה שלי אם יהיה עדיף לי לקחת HDD חיצוני ? תודה רבה אשמח להמלצות גם מאיפה לקנות ואיזה דגם.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by crik,

אהלן, ברשותי הרדיסק 500GB של WD. ההרדיסק איטי בצורה מחרידה.. עושה רעשים מוזרים אך בסריקה לא נמצא BAD SECTOR. החברה שממנה קניתי את ההרדיסק לא רוצה לעשות לי החלפה בגלל שאין BAD SECTOR הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל ליצור BAD SECTOR? תודה, משה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון של חברת Xonix http://www.xonixwatch.com/ רציתי לדעת בבקשה מי היבואנים שלהם בארץ מי שיודע בבקשה שירשום ואם יש טלפון אני ישמח מאוד לקבל אותו תודה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום יש לי את הארדיסק הנ"ל ובבדיקה שאני מריץ עכשיו ב HD TUNE אני מקבל מהירות של ממוצע 106 MB/SEC השאלה שלי היא אם המהירות הזאת היא תקינה או שהיא איטית מידי, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט G43 והוא תומך ב SATA2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vindicator,

שאלה ממש נובית אבל מה ההבדל ביניהם ומה עדיף בHD של 80 GB?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by club_501,

קראתי את הביקורת על הווסטרן דיגיטל ומקסטור, אבל קשה לי להחליט מה לקנות: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 (WD800JB) SE או Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 האמת ששניהם מפתיעים מבחינת ביצועים מה אתם אומרים? נ.ב. אם אפשר את המחיר של כל אחד מהם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים