אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
נשאר לי במחשב רק חיבור sata אחד שהוא פנוי במחשב (יש סה"כ 4 חיבורי sata). האם לאחר שהוא יהיה תפוס (עוד דיסק שאוסיף כנראה בהמשך) ניתן יהיה להוסיף בצורה כלשהי חיבורי sata נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לדעת איזה הראד דיסק נותן יוצר ביצועים... SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ 650 ש"ח או WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ש"ח... אז מהיר יותר ומציג ביצוהים גבוהים יותר? ואם הפשר הסבר על ההבדלים בין sata2 לsata...? ומה זה בכלל NCQ? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סדרת ה-Ultimate SU800 של חברת ADATA עם שבבי תלת המימד מבית אינטל מתרחבת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת סיגייט עומדת למשפט, הפעם במסגרת תביעה ייצוגית הטוענת לבעיות אמינות קבועות בכונני ה-3 טרה-בייט המוזלים שלה ישנם כל מיני סוגים של תביעות ייצוגיות – וכמובן שאף אחת מהן אינה עושה חסד עם החברה הנתבעת ולא תורמת לשמה הטוב. אך תביעה ייצוגית המתייחסת לבעיות אמינות חוזרות ונשנות היא אולי הגרועה מבין התביעות, ולרוע מזלה חברת סיגייט היא זו שעומדת כעת במרכז תביעה שכזו. התביעה הייצוגית, עליה ממונה משרד עורכי הדין האגנס ברמן שבצפון קרוליינה, מתייחסת אל כונני ה-3 טרה-בייט מסוג Barracuda הפנימיים של החברה, וכונני ה-3 טרה-בייט החיצוניים של החברה מסוג Barracuda Backup Plus (העושה בבסיסו שימוש באותו כונן פנימי). התלונות מדברות על קריסת הכוננים באופן שגרתי לאחר כמה ימים וב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, באופן מסורתי אני תמיד מחזיק 2 כוננים פנימיים, אחד קטן למערכת ההפעלה ואחד גדול לאחסון. כמובן כשאחד מתקלקל זה אסון (טוב, לא אסון, יש לי גיבויים, אבל כאב ראש). אז שמעתי על הקסם הזה שנקרא RAID: קונים שני כוננים, כל המידע מוכפל, אם אחד הכוננים מראה סימני גסיסה פשוט מחליפים אותו בחדש באותו נפח (נכון?) וממשיכים כאילו לא קרה כלום. אבל אני לא רוצה לעלות מ-2 כוננים ל-4 (צמד כונני מערכת וצמד כונני אחסון), כי זה סתם יחמם לי את המארז. אני מעדיף להחליף את התצורה כונן מערכת+כונן אחסון בצמד כוננים גדולים, שכל אחד מהם יכיל מחיצה למערכת ומחיצה לאחסון כאשר כונן אחד מגבה את השני ב-RAID. אז צריך צמד כוננים בנפח גדול יותר. הבעיה שנראה לי שכל הכוננים הגדולים (2TB) במחירים שפויים הם איטיים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בכמה HHD לצורך גיבוי של מידע שמאוחסן על המחשב שלי. בזמן שאינם מחוברים למחשב, אני מעוניין לשים אותם במקום בטוח במגירה. האם יש דרך כלשהי לאחסן אותם בצורה שתשמור על תקינותם ואורך חייהם? האם יש נרתיק/חיפוי או משהו בסגנון שימנע זעזועים/מכות/שאר דפקטים...? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ושוב קראתי וחפרתי ולא הצלחתי להבין או להגיע למסקנא חד משמעית בקטע הזה . אני רוצה לעשות כונן ssd רק למערכת הפעלה . זה יהיה מחשב גיימינג 64 bit והשאלה היא : איזה חברה ודגם מומלץ וכמה ג׳יגה צריך ? אין מגבלה של כסף - רוצה משהו טוב יציב ואמין . תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB3-0-PCI-E-PCI-Express-Controller-Card-Adapter-Superspeed-5Gbps-XP-WIN7-/150904301777?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item232298e8d1 ולמה לכל הרוחות מוצר דומה עולה בארץ פי חמישה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9968 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה חוות דעת לגבי איזה דיסק קשיח לקנות: 1. יש היום דיסקים עם חיבור סיראלי כמעט ללא תוספת במחיר. האם יש שיפור ניכר בביצועים של דיסקים אלו ( וכל זאת ללא קשר לגודל הבאפר שזה נתון נפרד שאני לוקח בחשבון ) 2. לפני כמה שנים התעסקתי הרבה עם חומרה ואז קיסקים של WETERN DIGITAL היו נדפקים בכמויות. איך הדיסקים שלהם היום? אילו יצרנים מובילים היום בתחום וכדאי לרכוש דיסק שלהם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להאיץ את קצב העברת הקבצים בזמן העברת קובץ לכרטיס זיכרון במחשב. אפשרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק 1TB שמותקנת עליו מערכת הפעלה וכו' ואני רוצה להוסיף הארד דיסק זהה נוסףבמערך RIAD 0 בלי לאבד את המידע שיש על ההארד דיסק הראשון.האם זה אפשרי?כי שמעתי שיש תוכנה של ווינדוס 7 שמתעסקת בזה... ודבר שני האם מומלץ שמערכת ההפעלה תהיה במערך RAID?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם (מבחינת מחיר, שימוש וגמישות): לקנות הארד דיסק וקופסא בנפרד ולהרכיב לבד או לקנות כבר באנדל מובנה (בהנחה שאני לא צריך את התוכנות - אלא רק דיסק חיצוני לצורך שמירת מידע וניוד שלו)? ד"א, בהקשר הזה אני רוצה לספר על חבר שפתר את הבעיה בצורה מקורית: הוא קנה כבל USB2IDE ומסתובב עם דיסקים פנימיים בלי קופסא בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם התקליטור הזה (למטה ידיעתי יש לו פס ספוגית דק עליו) , אכן שימושי לניקוי עינית הלייזר (כתחזוקה תקופתית לנגן ה-DVD הביתי שלי), או שזה לא עוזר ומיותר לרכוש אחד כזה? במידה ועוזר, כל כמה זמן מומלץ להשתמש ובמידה ולא, האם יש דרך לתת תחזוקה באופן עצמאי לעינית בדרך של ניקוי עצמאי בפתיחה של הנגן עצמו ואם זה כרוך בביטול האחריות לאחר פתיחתו. אם יש מדריך כזה , אשמח לקישור . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ההארד דיסק הנ"ל מתאים לגיימניג ומשתלם בהשוואה למתחרים ? (OC קל עד בינוני למחשב גיימיניג) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=725 תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-