עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kikocal3,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש על כל חלקיו ואני צריך את עזרתכם. שיקול ראשון - מחיר יחסי - 1TB אמור להספיק, אבל אני לא בטוח אם זה משתלם מבחינת ההבדל במחיר. שיקול שני - מהירות - הבנתי שהיום המארזים מאפשרים הוספה של כונן נוסף במקביל לכונן הישן, אז השאלה היא, האם המערכת תעבוד מהר יותר כשיש שני כוננים של 1TB בהשוואה למצב שבו יש כונן אחד של 2TB? או שזה תלוי בניצול הנפח (כונן "עמוס" יותר, ולא משנה נפחו, יעבוד לאט יותר מכונן שלא מעמיסים עליו)? ב-TMS - שני הכוננים שחשבתי עליהם הם 1TB של טושיבה (321 ש"ח) ו-2TB ברקודה של סיגייט (490 ש"ח). * אין בעיה של תקציב. את ההפרש במחיר אני לוקח לכיס. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roeesnir,

ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CyberBot,

כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eran256,

בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי! הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS + ככל הנראה משהו בו לא תקין... כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר) נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. לפני חודשיים פחות או יותר רכשתי את הכונן הנ"ל.. את האמת שהרגשתי שהוא נהיה לי קצת יותר איטי... (כן קראתי את המאמר על הבאג) אבל צצה לי תקלה נוספת שכל שנייה נתקע לי המחשב ואני חייב לעשות ריסט.. אני לא כך כך בטוח שזה דווקא בגלל הכונן אבל בכל מקרה אני יעשה בדיקת סטרס לשאר המערכת.. מישהו נתקל בבעיה דומה דווקא עם אותו כונן? אם כן אשמח לייעוץ ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש מלא סוגי צריבה מה ההבדל ביניהם אני משתגע כי אני רוצה לקנות צורב DVD DVD-ROM, DVD-R (DL approx march 2005), DVD-RW, DVD+R, DVD+RW,DVD+R9,CD-ROM, CD-R and CD-RW with 80mm and 120mm diameter ?.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by charge,

Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך דיסק חיצוני כדי לגבות דיי הרבה מידע שקיים במחשב נייח בבית. הדיסק ישמש כדיסק מערכת (לא גיבוי בלבד) במעונות בזמן הלימודים בשנה הקרובה אבל לא ינוייד הרבה. אני צריך לגבות כ-500-600gb, ולכן אני רוצה דיסק של לפחות פי 2 מזה. בשלב הזה אני מתלבט בין קנייה של דיסק חיצוני 3.5 אינצ' בנפח של 2TB לקנייה של דיסק חיצוני 2.5 אינצ' בנפח של 1.5TB. אם המחירים בשני המקרים הם כ-450 שח ובשניהם מדובר ב-3 שנים אחריות, מה נראה לכם עדיף? נ.ב. מצאתי אפשרות לקנות כונן של 3TB ב-550 שח. החסרונות הן שנתיים אחריות (במקום 3 במקרה של הכוננים למעלה) וחיבור USB2 בלבד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, בניסיון להרכיב דיסקשיח חיצוני אצל בן משפחה, לא הצלחתי ש XP יזהה את הדיסק בחיבור eSata (עם USB לא הייתה בעיה). הדיסק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3826 כרטיס eSata: http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110130284628QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שניהם מחוברים בכבל eSata מתאים (סוג I). פירוט: ממה שהבנתי, הדיסק הזה לא תומך ב HOT SWAP בחיבור eSata (והוא אכן לא נראה ב XP), ולכן כשהדיסק מחובר בחיבור הזה, צריך לחבר ולהדליק אותו לפני שהמחשב נדלק, וכמובן לדאוג שבביוס הכל מוגדר כראוי, בדיוק כמו בכל דיסקשיח אחר שלא תומך ב HOT SWAP. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הדיסקשיח בביוס, אני מנחש שבגל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3emi,

התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by some,

צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by integral,

מישהו אמר שהמבצע של וורבטים נגמר. אז מהיום יש מבצע חדש - קונים 3 חבילות משלמים על 2, כלומר 33% הנחה. קניתי 3 חבילות של 10 דיסקים X16 -R במחיר של 2X35 שקל כלומר 2.33 שקל לדיסק. היום בערב (מקווה) אבדוק אותם על 4163B ואמסור עוד אינפורמציה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי PPL!! אני מעוניין למצוא את הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שישנם בשוק לצרכים שלי. אני מעוניין בכונן אחד של 200GB+ לאיחסון.. מכיוון שהוא לא יהיה בשימוש תמידי, אני מניח שהוא יכול להיות אפילו 5400RPM.. השאלה היא באמת אם יש הבדל ניכר ברמת הרעש.. המתמודדים הם: Western Digital 250GB 7200 rpm Serial ATA - ב-1655 ש"ח - 34dBA idle Maxtor 250GB 5400 rpm 8MB Buffer ATA133 - ב-1560 ש"ח 2xSamsung 120GB 5400 rpm ATA100 - ב-1351 ש"ח, סאונד 2.6bel Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA - ב-965 ש"ח , סאונד 2.5bel ה-WD מסדירת JB עם 8 מ"ב מבחינתי הוא רועש (לפחות בתוך השאטל שלי הוא מקור הרעש העיקרי), והוא מוגדר באתר שלהם כ-34dBA, כמו הכונן הזה של 250GB SATA.. הממ.. מספיק …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omri09,

היי חברים, יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מתלבט בין שניהם: Transcend StoreJet 25M3 TS1TSJ25M3 1TB http://ksp.co.il/?uin=14548 Silicon Power Diamond D05 SP015TBPHDD05S3T 1.5TB http://ksp.co.il/?uin=19287 בגדול, אני נוטה יותר ללכת על ה- 1.5TB הוא גם יותר משתלם. מצד שני, על ה- Transcend יש ביקורות ממש טובות. מי יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש דבר כזה? אני מעוניין לחבר כונן DVD דרף USB בלבד.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by srulikg,

שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jitz,

קיבלתי את המחשב החדש... בשעה טובה ומוצלחת. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה... הכנסתי דיסקט בוט שהיה לי .. (כזה שבא עם ווינדוס98) - עשיתי בוט עם תמיכה בסידירום (ההתקנה של XP יושבת אצלי על דיסק צרוב .. לא Bootable) - ו.. FDISK... כשלהפתעתי גיליתי שה-FDISK נותן לי ליצור פארטישן של 11 ג'יגה בלבד... אחרי חיפוש קצר באינטרנט, גיליתי שזו לא בעיה שלי.. אלא שזאת בעיה ידועה ב-FDISK... יש למישהו הצעה לפיתרון? קיימת תוכנה מספיק קטנה שתיכנס על דיסקט של 1.44 שתהווה תחליף ל-FDISK? בלינק הזה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q263044& מייקרוסופט מתארים את הבעיה, ומציעים קובץ EXE שמתקין את עצמו אוטומאטית, ולכאורה פותר את הבעיה... אבל אלי זה לא רלוונטי - כי אני …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.