אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה עצות איך שלא יאבדו וגם המלצה ל-DOK חדש וזול עד 16G. מהארץ ולא מחו"ל כי אני זקוק לו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אותי כמה עולה 64\128 DDRAM נייד(כזה שאתה מחבר למחשב דרך USB ואז מוציא), והאם יש הבדלי ביצועים בין 128 PC2100 נייד לבין אותו הזיכרון רק בתוך המחשב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום...ברצוני להדפיס דיסק בLIGHTSCRIBE עקבתי וביצעתי את כל ההוראות.. אך כשאני בא לעשות PRINT הוא מסיים את ההדפסה על הדיסק בשתי שניות אך כשאני מוציא את הדיסק, לא מודפס עליו שום דבר מה לעשות?? אני משתמש בתוכנת NERO ובצורב DVD תומך LIGHTSCRIBE. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים לרקע כללי אני אספן של הרבה סרטים סדרות וכדומה.וכיום אני מרגיש שאפילו שיש לי 10 טרה או קצת יותר זה לא מספיק לי. לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי למצוא הרדיסק נגיד חיצוני 20 או 30 טרה או קופסא גדולה שתכיל כמה הרדיסקים במחירים שיפויים. יש חייה כזאת? אפילו נגיד קופסא שתכיל 30 טרה בכמה הרדיסקים במערך קריאה של RID.תודה מראש לעוזרים לממליצים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או מה השיפורים ? למה אין את הדגם 4450 באתר של NEC ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הנייד שלי יש חיבור eSATA ובמחשב הנייח USB3 ואני מעוניין לנצל את שניהם. חיפשתי בנרות דיסק קשיח חיצוני שכולל את שני הממשקים הללו ולא מצאתי. אני בטוח שיש איפשהו אפילו מארז ריק (ללא HD) עם שניהם אבל אני לא מוצא ולא מכיר. אני מחפש משהו בגודל של mybook 3.5'', לא איכפת לי שיהיה שנאי חשמל בנוסף. בהתחלה חשבתי על תקציב של 500~ כולל ה-HD, מינימום חצי טרה (אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה ריאלי :-\ ). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Mushkin האמריקאית מצטרפת אל הטרנד המתגבר, באמצעות סדרות ה-Armor 3D וה-Triactor 3D שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-