עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. השאלה שלי כאזת אני יודע שצורב DVD רגיל יכול לצרוב דיסק 4.7GB או 8.5GB עם שני שכבות (dual layer). שאני צורב רגיל דיסק סטנדרטי של 4.7GB הדיסק נשמר להרבה זמן, שאני צורב דיסק של 8.5GB אפילו שהחברה איכותית ודסיקים יקרים, אפילו שהמהירות הצריבה היא על הכי איטית שאני מנסה להפעיל דיסק שצרבתי ואז הבעיות מופיעות. לדוגמא: הדיסק לא צרב קובץ מסויים טוב וכדומה. מה שקורה אני פשוט זורק את הדיסק כי הוא לא שימושי לדוגמא אם צרבתי קובץ תמונה. בגדול השאלה האם צורב Blu-Ray יעשה צריבה טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by skyfire,

שלום. אני מתלבט בין שני הנ"ל: PQI U350H 4GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7624 SUPER TALENT 4GB http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11959 המחיר זניח.. הסופר טלנט לקח מקום שני ומאוד מכובד בהשוואה ב xbitlabs לעומת הPQI שהוא די חדש וחסר ביקורות http://xbitlabs.com/articles/memory/display/4gb-usbflash-roundup_17.html#sect0 עוד דבר חשוב... אחריות: שלוש שנים לPQI לעומת אחריות לכל החיים לST היתרונות לטובת הPQI הם המראה והמחיר אשמח לתגובות תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by Knopix,

תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 00Amir,

כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?

5. שלום אני מחפש דיסק פנימי למחשב, - נפח 1T / 1.5T - מהירות 7200 חשוב שיהיה שקט!! אמין ובלי הקפאות למניהם. מסידרה טובה.. רוב השימוש איחסון מדיה לצפייה: סרטים / סדרות וכו'... עד 400 שקל (עם חריגות קלות...) יש המלצות? תודה.

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ClleG,

בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Fungus Funk,

האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  10. ברצוני לדעת האם RAID 0 של 2 דיסקים 300G 15K SAS - הבקר בשימוש יהיה Promise TX2650 שעובד בחריץ PCI EXRESS X1 יהיה מהיר יותר מ RAID 0 של 2 דיסקים VELOCIRAPTOR במחוברים לבקר בלוח האם (INTEL 975X) מדובר במארז מחשב רגיל ללא קירור מיוחד ולכן אני אשמח לדעת עם יש לצפות לבעיות של חום\התחממות\בעיות אחרות או בעיות של צריכת חשמל חריגה בדיסקים של ה 15K??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by 114508534,

אני וחברים שלי הקלטנו שירים שלנו למחשב ורצינו לצרוב , אחרי שצרבתי (מספר פעמים רב ) הצריבה הסתיימה בהצלחה אבל כאשר ניסיתי להקשיב למוזיקה בסטריאו היו בעיות של תקיעות שירים ושמיעה לא טובה , קפיצות וכו אני משתמש ב NERO 6 .

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by ~Zeus~,

האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!

13. Started by yonatanph,

לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה עדיף 2 כוננים קשיחים של 120\160 ג'גה (או 160+160\140+140) או כונן אחד של 200\250 גי'גה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by גיימר,

שלום! יש ברשותי SSD intel 335 240GB שעליו התקנתי windows 8 לאחר שהפעלתי ACHI בביוס. כרגע יש לי במערכת רק את ה-SSD ככונן יחיד. עכשיו, מה אני אמור לעשות מהפעולות שבעמוד הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 ? האם אני לא צריך לבטל את מאחה הדיסק? אם כן, אז איך?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by eldad82,

שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by kobi_sion,

רשתי דיסק חדש לצורך הורדות התקנתי דיסק 6 טרה על המחשב (win7 -64 ) להורדות ישמש אך ורק לזה - יש דיסקים אחרים על המערכת לדברים אחרים יש צורך לחלק אותו (פטישנים) ?- או משהו אחר ? או פשוט להעמיס הכל בספריה אחת - סרטים ומוזיקה עם חלוקה לדירקטורי בהתאם ? קובי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by imac,

הביאו לי מחשב ישן ורצו שאני יחבר כונן 80 ג'יגה.. אני יודע שהמעבד Intel Celeron 433Mhz אבל אני לא יודע איזה לוח אם האם הכונן יעבוד בו טוב?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי סקר שוק די גדול, סקירת מחירים וכו' וכו' , החלטתי לקנות את הצורב DVD של NEC - דגם ND 2500A., (יוצר במרץ 2004) קניתי, הוא הגיע כמובן BULK (אגב, BULK זה אומר אפילו בלי ברגים, שלא לדבר על חוברת או משהו, פשוט צורב וזהו, שום דבר אחר..?) כשהכנסתי אותו לראשונה והדלקתי את המחשב - המחשב זיהה אותו, ואז התכבה, חשבתי שזה חד פעמי - הדלקתי שוב, ואז הכל היה בסדר באמת. צרבתי 2-3 DVDים, הצריבות עברו בסדר - אמנם קצת איטיות (2.4X, במקום X4 - על מדיות שמותאמות ל X4, משום מה - גם לא מובן לי), אבל עברו חלק והמידע נצרב. ואחרי זמן מה, ניסיתי להעתיק דרך הכונן החדש, תוכן של CD רגיל עם קבצים אל ההרדיסק, בסיום ההעתקה - נכבה המחשב. שוב - חשבתי שזה חד פעמי, התחלתי לדאוג שמא חיברתי אות…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…

23. Started by GREATTHUNDER,

שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by davidpc,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין primary ל logical

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. די דחוף קונה בבוקר.... איזה דיסק קשיח 500G מומלץ חייב להיות שקט מאוד. עד 400 שקל לא seagate תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.