אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מאז ומתמיד הרעש שהכי הפריע לי במחשב הוא הרעש של הכונן הקשיח, אני מחפש דרך להשתיק אותו. הוא לא תקול או משהו כזה, זה פשוט רעש רגיל של כונן קשיח וכנראה שבמארז שלי(CM690) הרעש של הכונן לא מבודד.. אני ממש לא מבין בכל הדברים הפיזיים של ההרכבה של המחשב לכן החלטתי לכתוב פה. יש לכם איזשהו רעיון או מוצר שיעזור לבודד את הרעש של הכונן? תודה מראש. עריכה: הכונן שלי הוא Samsung Spinpoint F3 1GB אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחזיק היום במחשב החדש עשרות גיגות של תמונות (בתחביבי העתיק כצלם), מסמכים חשובים, מיילים, תיקיות, סרטים וכו'.. שהייתי מעוניין לגבות מול דיסק קשיח חיצוני. אני מעוניין בכונן שהוא 500GB או 1TB. חשוב לי מהירות העברה והגיבוי בתדירות התכופה שאעשה מול הכונן החיצוני. אם הכונן יגיע יחד עם תוכנה לBACKUP - אפילו יותר טוב. התקציב שלי הוא כ500 שקלים לכונן שיתמוך גם בESATA ו400 שקלים לכונן שיתמוך רק בUSB2 יש לכם המלצות לפה או לפה? כן, החברה המועדפת עלי (אם אפשר לציין) מזה עשור ומעלה היא WD. כן שמתי לב לכונן של Transcend, הידועה כייצרנית זכרונות RAM טובה (יש לי זכרונות שלהם גם במחשב..), מומלצת וזולה. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TS500GSJ35U&Cat2Cat1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת כסף אני קונה את הכונן בחו"ל כך שההבדל בניהם או 400 שקל (בחו"ל).אני רוצה לדעת אם מבחינת ביצועים זה שווה את הכסף ומה מבחינת אמינות כי השיקול שלי הוא לקחת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227551 את זה או את http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136296
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הארד דיסק שלי הלך, ואני רוצה לקנות כונן בגודל חצי טרה בתקציב של עד 250 שקל. אני צריך המלצה בדחיפות(קונה היום) לכונן אמין שלא קורס אחרי שנה, שיהיה שקט ומהיר. בסטיקי ראית את ההמלצה על הכונן HD502HJ של סמסונג. רציתי לדעת אם באמת כדי לקנות אותו מבחינת אמינות, או יש אלטרנטיבה אחרת אמינה בסכום לא גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי על הנעוץ אבל לא מצאתי המלצה קונקרטית לכונן חיצוני כלשהו. הכונן ישמש לגיבוי בלבד, ולא אמור לצאת מתחומי הבית. תרחיש השימוש הוא שמידי פעם אני אחבר אותו למחשב אגבה את המסמכים ואניח לו לשכח בשקט ליד המחשב ולנוח. חשוב לי בנוסף כי יתמוך בLCD, כלומר שאם הLCD יצליח להריץ סרט מUSB אז שגם יצליח להריץ מהכונן. התקציב הוא 400 ש"ח, אין לי מושג מהם הנפחים שאפשר לקנות במחיר זה. שאלה לא קשורה לנושא: אם אקנה את הכונן הפנימי של ה2TB שהמלצם, בהנחה שיש לי SATA אחד פנוי אין בעיה לחבר אותו למחשב, נכון? במידה ואין, איזה כונן עדיף שהוינדוס וכל שאר התוכנות ירוצו עליו הHD204UI או הDisk Drive ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) שיש לי עכשיו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שיך לכאן אבל איפו אני יכול לקנות מתאם USB TO SATA +IDE לדיסק קשיח באזור פתח תקווה ראש העין ובתל אביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הערכה גסה כמה (אם בכלל) שיפור ארגיש במשחקים אם אתקין מערך RAID0 במחשב במקום כונן קשיח יחיד? למיטב הבנתי, רוב השיפור יורגש ברגעי טעינה של אזורים חדשים ו-savegames ולאו דווקא במשחק עצמו, לא? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ד.קשיח פנימי TB1: - בפורום ממליצים על (Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ).. האם הוא אמינים לעסק (יש לי ניסיון רק עם W.D.) ? - מה עם (W.D. Black - WD1001FALS) ? - מה עם (W.D. Black - WD1002FAEX) Sata III 6Gb/s , 64MB buffer ? - האם ישנה משהו אם אני אשתמש ב- Win7 32bit/64bit ? ד.קשיח גיבוי TB1: - אין לי ניסיון עם RAID לשם גיבוי, האם זה יהיה עדיף ? וכל עוד לא מדובר בכשל פיזי של הדיסק, איך RAID יעזור במקרים של כשל לוגי / מחיקה בטעות / וירוס ? הרי הוא יעתיק את השינויים ל- mirror לא? - מה עם כונן פנימי נוסף ותוכה לגיבוי ? אין כוונה להסתובב עם דיסק הגיבוי.. - עוד לא בחרתי לוח כך שאוכל ללכת על USB3 / eSata אם אלך על חיצוני.. יש המלצות ? - בעבר קניתי כונן (לשימושים אחרים)…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון לGALAXY S I9000, מצאתי באיביי במחיר ממש ממש אטרקטיבי: http://cgi.ebay.com/SanDisk-32GB-microSDHC-Card-32-GB-SD-microSD-HC-/250728064101?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3a608ea465#ht_500wt_1115 האם זה אמין? איך אפשר לדעת? אם לא אשמח ללינק זול וטוב...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עשיתי היום מערך של 2 ארד דיסקים בRAID1 כדי לאחסן במערך הזה את כל החומר החשוב כמו תמונות ומסמכים. אם איזה תוכנה אני יכול להצפין את המידע בארד דיסק ? ז"א שיבקש ממני כל פעם שם משתמש וסיסמא כשאני מנסה לגשת לדיסק (משהו כמו התוכנה שבאה עם כונני WD הSMARTWAVE ) חשוב גם שזה יפעל גם אם מערכת ההפעלה נופלת (לא תוכנה שמותקנת על הוינדוס ואז אם הוינדוס נופל איאפשר לגשת לארד דיסק) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושדת שההארד שלי תקול. עשיתי לו בדיקה בHDtune ורציתי לדעת אם לפי התמונה הוא תקול. אשמח לעזרה כי אם הוא תקול אשלח אותו להחלפה. סגרתי גם את כמעט את כל התוכנות שיכולתי חוץ מהמקלדת, הדרייבר של הכרטיס מסך והאנטי וירוס. חוץ מזה, הכל היה סגור. אשמח לעזרה, הילה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני יודי שלא ניתו לעתיק אותו במלאו ... אני רק רוצה להעתיק את הקטעים שכן ניתן להוריד ..השאלה אם יש מצב להריד משהו מהדסקים הללו ? ואיך ? אני שיפרתי את המצב של הדיסקים עם שימוש ב משחת שיניים זה עזר ..אבל עדיין לא יכול להוריד את כל הסרט במלאו .. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש כונן קשיח חיצוני ונתקלתי באפשרות לקנות כונן קשיח רגיל ולחבר אותו למארז ואז הוא בעצם נייד רציתי עזרה בחיפוש מארז לכונן חשבתי בכיוון של הכונן הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645] או כל כונן אחר שתציעו לי עדיף 1TB אני מעוניין לחבר את הכונן לחיבור eSATA שיש לי במחשב לוח אם שלי: Gigabyte GA-P55-UD3R תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים ששני הכוננים האלה מומלצים בקטגוריית ה1TB. אני רוצה לקנות כונן קשיח למטרת גיבוי. אני מעדיף 1.5TB כי יש לי כונן חיצוני של 1.5TB, אבל הוא לא כל כך מומלץ לפי הסטיקי. בכל מקרה, מי משניהם מומלץ ככונן לגיבוי בלבד? או שאולי כדאי לקנות את ה1.5 TB?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, אני מעדיף כונן כמה שיותר איכותי (מעדיף את חברת Western Digital ), אני רוצה שלכונן גם תיהיה אפשרות לפעול כמו ספריית וידאו ככה שאני יוכל לחבר את הכונן בUSB לטלוויזיה ולראות דרכו כל מה שהורדתי, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את ה"סטיקי כוננים קשיחים" ויש לי כמה שאלות. לא הבנתי כל כך את עיניין הגודל. אני רואה 1.8 אינץ, 2.5 אינץ ו3.5 אינץ. מלבד הגודל הפיזי של הכונן יש עוד הבדלים? לפי מה שהבנתי ההבדלים הגדולים הם כונן עם/בלי חיבור לחשמל. אני מסייר באינטרנט, איך אני יודע איזה כונן הוא עם חיבור לחשמל ואיזה לא? רק 3.5 הם עם חיבור לחשמל? אני צריך 1000GB זול, ההבדלים במחירים בין כונן עם כבל חשמל לבלי הם כל כך גדולים? אשמח גם לקבל המלצות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם לא חשובה המהירות . אם בתוספת עד 10 אחוז רעש המהירות עולה משמעותית אז גם זה יתקבל. תודה מראש אגב הדיסק הראשון יהיה SSD כנראה revodrive
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735506 כנראה שההארדיסק שלו נדפק. כי כשהמחשב עולה מקבלים הודעה על כך שיש בעיות עם ההארדיסק וכדאי לגבות את המידע. (כנראה ההודעה מתקבלת באמצעות טכנולוגיית SMART, מה שזה לא יהיה). בכל אופן, אני מניח שצריך להחליף את הארדיסק, למרות שהוא רק בן שנה. אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים. האם אני יכול לבחור איזה הארדיסק שאני רוצה ולשים אותו במקום ? או שזה חייב להיות של lenovo ? כי ממה שאני רואה ב- http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=2165139 המחיר של זה ממש יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות מערך RAID 0 בין Samsung 1 TB HD103SJ לבין Seagate 500 GB ST3500320AS?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני שואל כי אני רגיל לעבוד עם GHOST/ האם גם שעובדים ב RAID-0 אפשר לבצע גיבוי ואז שחזור לדיסק בודד בלי RAID ? אם כיום יש לי דיסק בודד עם מערכת הפעלה האם אוכל לגבות אותו בגוסט אימג ואז לשחזר אותו לRAID 0 ? (וגם בכיוון ההפוך ? ) האם לצורך העניין DISK SSD OCZ REVODRIVE
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-