אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול קיבלתי מסקיי פיסי את הארד דיסק החדש שהמלצתם לי עליו ויש לי כמה בעיות: א) משום מה שלחו לי אותו באריזה של ספק כוח HIPER530 ולפני שפתחתי אותה חשבתי שהם טעו בהזמנה אבל לאחר מכן ראיתי שם את ההארד דיסק, שהגיע בלי שום כלי עזר אחרים(לא מחברי SATA, לא הוראות הפעלה) מזל שהיה לי מחבר SATA נוסף שהגיע עם המחשב פעם, היו שם רק את ההארד דיסק בתוך שקית מבודדת חשמל סטטי וזהו, הייתי בהלם. ב) ניסיתי לאחר מכן להתקין אותו במחשב וזה פשוט בלתי אפשרי לחבר אותו 100% לכלוב של ה-AURORA 570 אז החיבור עד עכשיו לא מושלם. ג)חיברתי אליו את הספק כוח ואת המחבר SATA ויש שם עוד שקע של 8 פינים שאני לא יודע למה הוא משמש אז השארתי אותו לא מחובר. ד)את הקצה השני חיברתי לשקע SATA בלוח האם. ה)פירמטתי את…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי לראשונה SSD. הכל טוב ויפה, אבל לא חשבתי על עניין התאימות למארז. במארז הcooler master elite שלי אני לא רואה איזה התקן מיוחד כזה או אחר שיתאים לכונן הSSD 2.5. מחפירה קצרה באינטרנט נתקלתי בסרטון הזה: מהדברים שלו נובע שבדרך כלל מתקינים את הכונן בתוך מתאם מיוחד, שיושב בסופו של דבר בכלוב שמתאים להארדיסק רגיל. אבל, לתדהמתי הוא פשוט "מדביק" את הSSD על אחד המשטחים. השאלה שלי היא האם זה בטוח לדעתכם להתקין SSD באופן מאולתר. מעולם לא הייתי זאת עם דיסק מכני בגלל נושא הוויברציות, אבל האם במקרה של SSD אין חשיבות לקיבוע וליציבות של הכונן בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו קניתי 100 דיסקים של החברה והצריבות היו חלקות ברובן אני אומר רובן כי הרבה פעמים כשניסיתי לצרוב קובץ IMAGE עם סיומת CUE המידע לא נצרב לעומת זאת שהשתמשתי בדיסקים של silver line המידע נצרב ללא בעיה ואפילו אפשר מהירות גבוהה יותר... האם LG היא חברה טובה בשוק הדיסקים לצריבה? האם יש פה בעיית זיהוי של דיסק או משהו? מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? נ.ב יש לי צורב של RICOH מהסוג הישן אבל עוד פעם את הדיסקים של סילבר הוא מזהה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש דיסק קשיח אחד בגודל של 230GB, שחולק לשני כוננים (C ו- D). אני בקרוב קונה דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר את שני הכוננים C ו-D בכדי שהנפח של כונן C (הכונן של ההתקנות) יהיה 230GB. אם זה אפשרי, בבקשה תסבירו לי איך לעשות זאת. כמו כן, האם הדיסק קשיח החיצוני הזה הוא טוב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00008h5_-y0sT32dX0j4wEk3G2H:12bbi68k5?id=4194072&pr=QJ5&N=2%2031466 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכונן : Seagate ST3500320AS ב-Ivory, מחיר: 339 ש"ח. לינק עם פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=676826 ורציתי לדעת איך הוא? האם הוא מומלץ? והאם הוא עדיף על הכונן Western Digital WD5000AAKS לינק עם פרטים:http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=574560 בכל מקרה, יש לי כונן אחר שמחובר למחשב: W.D 320GB דגם ה-KS או ה-AAKS (אני לא זוכר כרגע) ורציתי לדעת האם תהיה בעיית תאימות בניהם או בעיה אחרת? ועל איזה מהם כדאי לי שתהיה מערכת ההפעלה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם .. אז ככה השתכנעתי לקנות את הSeagate 1TB Black armor http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741905 עכשיו ההתלבטות היחידה שלי היא שהבנתי שיוצא USB 3 בכוננים חיצוניים, אני לא יודע אם עדיף לחכות או שזה יעלה יקר .... ואשמח לשמוע המלצה גם על הblack armor ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית.. תודה רבה ומחכה לתשובה דחופה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB3-0-PCI-E-PCI-Express-Controller-Card-Adapter-Superspeed-5Gbps-XP-WIN7-/150904301777?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item232298e8d1 ולמה לכל הרוחות מוצר דומה עולה בארץ פי חמישה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9968 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד מאתרי הקופון יש את המבצע הנ"ל. http://www.bigdeal.co.il/?ui=13766 אני מנסה להבין אם זה שווה או שיש איזה קאץ' כלשהו. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה נתונים ראשוניים : 1.מבצע גיבוי בעזרת 2 שיטות : א. בענן באמצעות ONEDRIVE ב. ובאמצעות דיסק קשיח חיצוני של 500GB *בסוף התהליך הקבצים/תמונות מגובים בדיסק קשיח ובענן והסמארטפון מנוכה לגמרי מקבצים . **יש לציין, שיש לי חשבונות גם בדרופבוקס ובפליקר...אך הגיבוי העיקרי לתמונות בשלב זה הינו לonedrive 2. יש לי גיבוי אוטומטי מהסמארטפון בעזרת אפליקציית ONEDRIVE - משיכה אוטומטית של כל תמונה שאני מצלם ישירות לענן אז מה הבעיה ? הבעיה נוצרת אחת לתקופה כשאני רוצה לעשות סדר בתמונות דבר ראשון – מגבה בהעברה לדיסק הקשיח החיצוני את התמונות מהסמארטפון (תוך כדי מיון/מחיקה/ סדר בין התמונות השונות.. יש לציין כי חלקם כבר מוינו תוך כדי השימוש השוטף בסמארטפון וכבר בנקודה זו תמונת הראי בין ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 300-15ISK ואני מעוניין לקנות עבורו כונן SSD בנפח 500GB. (כרגע יש דיסק קשיח בנפח 1TB) קיבלתי המלצות לקנות כונן של Samsung וראיתי את Samsung EVO 860 שנראה מתאים. ראיתי שהוא מוצע למכירה בשני סוגים עם המק"טים: MZ-76E500B או MZ-76E500E מה המשמעות של B או E? בנוסף, המחיר הכי זול שמצאתי היה 528 ש"ח ב-TMS. האם זה נחשב מחיר טוב? ניתן למצוא במקום אחר ביותר זול? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי 3 התקני יואסבי שנפתחים "עצמאית" ללא כל נגיעה או כוונה לפתיחה ממני מה יכולה להיות הבעיה ? מה הפתרון? דבר נוסף,כיבוי המחשב נתקע ואני צריך לכבות ידני וינדוס 10 מערכת ההפעלה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר שה-Barracuda מימש את הסיכון, אני נאלץ לרכוש HD חדש. דרישה עיקרית - שיהיה שקט (ה-barracuda היה רועש מהצפוי). עד 450 ש"ח, נדרשים 500GB לפחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן SSD לפעילות עסקית בלבד. ז"א הרבה קימפולים הולכים לרוץ על הכונן. אמינות היא הפרמטר החשוב ביותר. צריך להחזיק לפחות ל3 שנים. נפח אחסון 250-500GB יספיק. תודה מראש לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן שהתקנתי עליו windows 7. עכשיו הכונן בשימוש שלי כבר מלא שנים והחלטתי לתת אותו למישהו כי אני לא צריך אותו. אז החלטתי לעשות בדיקה עם icare לראות מה אני יכול לשחוזר אחרי שעשיתי לו כבר כמה פעמים full format ומלא פעמים quick format. נתתי לתוכנה לרוץ איזה 10 דק' (ברגיל זה מינימום שעה אם לא יותר) ועשיתי ביטול רק כדי לראות כמה מחיצות הוא מצא. היו שם כל כך הרבה מחיצות שנראה לי שהוא מצא מחיצות מלפני 7 שנים. אז אני עכשיו רוצה לדעת איך אפשר למחוק את כל המחיצות האלה כשבמחיצה החדשה הם לא לוקחים לי מקום. אפילו אם זה לכתוב עליהם 0 אבל רק למחיצות המשניות ולא למחיצה הראשית שעובדת עם הווינדוס, כדי שמערכת ההפעלה לא תיפגע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב Western Digital 250GB AAAKS אם אני לא טועה והוא מחובר כמובן ב-SATA . יש לי עוד הארד דיסק בחדר שאין לו חיבור Sata אלא רק IDE . הבנתי שזה חיבור הרבה יותר איטי מה-SATA . האם כדאי לחבר את ההארד דיסק בנוסף לקיים עם IDE ? (לא ביחד,הכוונה שאחד יהיה סאטה והשני IDE ) ? השימושים שלו יהיו רק לאכסון תיקיות\סרטים ומוזיקה. כי מבחינת ביצועים של משחקים עדיף לי לשים על ה-SATA נכון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-CD-Rom שלי לא רוצה לעבוד ב-DMA למרות שבביוס DMA מאופשר לכונן הזה ובוינדוס אקספי האופציה DMA if available בחורה. למה הכונן מתעקש לעבוד ב-PIO?? אגב, זה כונן Acer x52 שפעם עבד ב-DMA ולא יודע מה קרה, פתאום שמתי לב שהוא עובד ב-PIO. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם תקתוקים הנשמעים מתוך הכונן פספורט מעידים על תקלה? הכונן 2T נרכש לפני כ- 3 חודשים בלבד בבאג ורק בימים האחרונים החל להשמיע רעשים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-