אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הזיכרון יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הדיסק הקשיח של המחשב לדיסק SSD. האם בכלל אפשר להוסיף למחשב דיסק קשיח שכזה מבלי להוציא את הישן? (כזה שרק מערכת ההפעלה תשב עליו). האם זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד שיתאים למחשב ומספיק רק בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לדיסק חיצוני 2 TB . ראיתי את המכשיר הזה שמאפשר חיבור לרשת הביתית כולל אפשרות אלחוטית ! http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/ האים שווה את המחיר ? במידה ולא , איזה דגם כן מומלץ סביב ה 500 שקל (לא חייב חיבור לרשת ..) . תודה מראש, דרור .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בנושא וקראתי מספר הודעות. בשורה התחתונה, לא כל כך הבנתי אם זה כדאי או לא, התשובות לא היו מחד ברורות ומאידך לא חד משמעיות. דוגמא: OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB - 155MB/S מה מייצג הנתון 155MB/S? (אגב, בסידרה הזאת זה מגיע עד 230MB/S) אני משער שזה מתייחס למהירות כתיבה או קריאה, אם כן, מה ההבדל בין המהירות הנ"ל לבין המהירות בפועל של דיסק קשיח מצוי כגון סאטא 500GB של סיגייט. שאלות נוספות בהמשך.... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי שלשום מחשב "משני" פשוט ביותר מכאן - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3479&CatCode= אני רוצה לחבר הארד דיסק ישן ממחשב אחר ככונן משני נוסף, במקום להעתיק את כל הקבצים שיש עליו אל ההארד דיסק החדש. החיבור שלו הוא כאמור IDE ובמחשב יש רק כניסות SATA. קניתי מ KSP את ממיר כלשהו - http://ksp.co.il/?uin=5269 אני מחבר את הצד של חיבור ה IDE אל ההארד דיסק הישן, ונותן להארד דיסק חשמל, בצד השני של הממיר יש שתי כניסות SATA וחיבור קטן לכוח (חשמל לממיר עצמו). חיברתי כבל SATA מהממיר אל לוח אם ולא עובד. לא ברור לי למה יש שתי יציאות (אשמח אם מישהו יסביר), אבל ניסיתי את שתיהן ושום דבר. ההארד דיסק הישן נדלק, אני שומע ומרגיש אותו עובד, הנורה על הממיר עצמו נדלקת כאינדיקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר עדכון קושחה של המכשיר מערכת ההפעלה של הלנובו יצרה תיקיות שיתוף שונות כגון:picture,movies וכו'. ובנוסף יצרה לי שם משתמש וסיסמא ראשי. מה שגרם לכך שהמשתמשים השונים שהיו מחוברים למכונה נדרשים להזין שם משתמש וסיסמא ובתוכנה מסויימת ההגדרות לא עובדות. מישהו מכיר את הממשק תוכנה הנ"ל ? לתומך IOMEGA אין מושג איך לעזור לי בזה וטוען שגם הוא נתקל בתקלה לאחר עדכון ואי אפשר להחזיר גירסא אחורה אלא רק במצב פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה. ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472 התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה). היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת) B. בנוסף, היות וצורב אינו סי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר ליצור מחיצה בכונן חיצוני ? אני אומר כי יש מידע על הכונן. האם הכל ימחק אם אני אעשה את המחיצה ? כמו כן - איך אפשר לפרמט את המחיצה ל- FAT32 ? למיב ידיעתי הויסטה למרמטת רק ל- NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? אני מחפש זיכרון דוק עם אפשרות לתפיסה על מחזיק מפתחות ושיהיה הכי מהר שאפשר...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-