עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Hanan Sabo,

שלום, אני רוצה לקנות כונן blu-ray. האפשרויות שלי הן או להזמין לארץ, או כתובת בקנדה (שיש לי שם מישהו שיביא לי). ראיתי שהמחירים של הכוננים החיצוניים הם 100$ קנדי לפני משלוח ומס (13%) שיש שם. יש סיבה עקרונית שלא לקנות כונן פנימי של נייד (ראיתי ב 63 כולל משלוח), ולחבר לו את המתאמים האלה ל USB ב 15 שקל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iSolt,

הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)

5. שלום לכולם מדובר בדיסק או קיי רק בגודל של 100MB אבל בכל זאת הוא היה שימושי בשבילי. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום הוא לא עובד. כאשר אני מנסה לגשת אליו אני מקבל את ההודעה אז ניסיתי לפרמט וקפצה ההודעה הבאה ומיד לאחר מכן יש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Triple-z,

שלום, יש לי במחשב 3 הארדיסקים, ולאחר שקניתי מאורר יחסית שקט למעבד הרעש העיקרי מהמחשב הוא מההארדיסקים שנגרם מה חשמל והתזוזה שלהם שמזיזה גם את המסילות של המארז ויוצרת רעש סטטי מעצבן. מה הפתרון הכי טוב למנוע את הרעש הזה? להוסיף איזה ספוג\סיליקון שיספוג את הזעזועים? יש מוצרים יעודיים להשתקה וקירור של ההארדיסקים? אשמח לקבל פתרון פשוט וזול.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש SATA 2 לוח אם neo4 platinum v3 איך אני מחבר את הארד דיסק הישן שלי למחשב החדש כי החיבורים לא אותם חיבורים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Raanan30,

אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר, כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו') יש לי לוח אם MSI P4M890 עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב. מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ORrrr,

ערב טוב, ברצוני לרכוש צורב חדש שיחליף את הצורב הנוכחי והזקן שלי בן ה ארבע וחצי כמעט 5 שנים, ובחנות שאני קונה ממנה מוכרים רק פיליפס וLG וזאת החנות הקרובה מהבית שלי ועל אף שהיא שכונתית כזו יש שם שירות נהדר ויש לי נסיון טוב ומחירים זולים כמו חנות מקוונת.. כבר שאלתי אם מוכרים לייט און מכיוון שכולם ממליצים פה עליו והוא אמר שלא, שאלתי למה אז הוא אמר שיש לו בעיות עם היבואן שלו לא משנה בכל אופן אני יכול לשאול אם יש עוד איזה פירמה שהוא יכול להביא חוץ מפיליפס וLG וכאן החלק שלכם, חוץ מלייט און, על איזה צורב אתם ממליצים לי בשביל צרכיי הביתיים כמו שאומרים :] תודה מראש, אור..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by luna100,

שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iveco,

לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה

17. Started by אלי 1,

מישהו אולי יודע 'מה כתוב כאן'? ומה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shevah,

שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483291.msg4135488#msg4135488 החלטתי לקנות את הכונן, ועכשיו קיבלתי אותו. לפני שאני מעמיס עליו כל טוב אני רוצה לבדוק שהכל תקין איתו. קראתי את הנעוצים והתוכנה של סמסונג עובדת רק מדיסקט, היות ואין לי כונן דיסקטים, ולא ראיתי אופציה לDOK אשמח לדעת כיצד הכי טוב ונכון לבדוק דיסק קשיח? ושאלה אחרונה, אין בעיה לחבר אותו למחשב כאשר המחשב עובד, נכון? שאלה מצחיקה, אבל כך כתוב לפי השלבים של סמסונג. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoav9,

לא מצליח להבין, אם יש תחום שאין לי אפילו הבנה בסיסית בוא הוא הארד דיסקים, על כן אני חייב לשאול, היות והמחירים כמעט זהים, מה לקנות! Seagate Baracuda 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail ומה באמת נותן לי ה8 mb???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. דגמי ה-SSD המתקדמים ביותר בתצורת 2.5 אינץ׳ מקבלים יורשים, שממש לא נבהלים מחשאת תגי מחיר יוקרתיים לכתבה

24. אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.