אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין באמצעי אכסון חיצוני. כברירת מחדל התחלתי להסתכל על כוננים קשיחים חיצוניים, כאשר המליצו לי לקנות פנימי רגיל + מארז. אני מעוניין בכונן בנפח של כ250GB. הכונן לא יהיה מוחבר NON STOP, הוא בעיקר בשביל גיבויים פעם בכמה ימים. מה בדיוק אני אמור לחפש? האם משנה אם הHD יהיה IDE או SATA (או שאולי בכלל SATA2)? האם כחיבור חיצוני חשוב FireWire, או שUSB2 מספיק? ובכללי, אשמח להמלצות על שילובי פנימי+מארז. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר שהחלפתי את הדיסקים במחשב ל-4TB, הגיע הזמן להגדיל גם את דיסקי הגיבוי החיצוניים. אני צריך 2 דיסקים - אחד 3.5" של 6-8TB ואחד נייד של 2.5" בנפח 3-4TB, מעדיף כמובן את הנפח הגדול יותר כדי שישמש אותי יותר זמן - האם יש למישהו כאן ניסיון עם דיסקים כאלו ויכול להעיד על האמינות והביצועים שלהם (יחוברו למחשב ב-USB 3) מה מומלץ לקנות ? נראה גם שיש בעיה של זמינות - דיסקים 2.5" של Seagate ו-WD בנפח 4TB שעלו כ-650 ש"ח "נעלמו" מהאתרים ובמקומם יש רק את ה-WD החדשים שעולם 770 ש"ח. בנוסף, דיסקים WD My Book 8TB לא זמינים ברוב סניפי הרשתות. מישהו יודע מה קרה לדיסקים ? יש סיבה למחסור ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הווסטרן דיגיטל ומקסטור, אבל קשה לי להחליט מה לקנות: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 (WD800JB) SE או Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 האמת ששניהם מפתיעים מבחינת ביצועים מה אתם אומרים? נ.ב. אם אפשר את המחיר של כל אחד מהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני החל מ 500GB. יש לי בבית חיצוני 500GB 3.5" של LACIE ואני מאוד מרוצה ממנו. השימוש שיהיה לדיסק השני הוא חשוב מאוד שזה אחסון של הקלטות וידאו שהעברתי מקלטות וידאו למחשב. אני די מעדיף לקנות 2.5" ככה שיהיה קטן ולא מסורבל. השאלה היא אם יש איזה חסרון משמעותי שיש ל 2.5" שבגללו כדאי לי לקנות 3.5 ולא "להסתכן" בשימוש בו לאחסון מידע חשוב מאוד. בעיקרון אני הייתי מעדיף לקנות את ה LACIE בגלל הניסיון הטוב שיש לי איתו אבל אולי ה WD או חברה אחרת עדיפה עליו? התקציב שלי הוא 400 ש"ח שזה בעצם המחיר של הכוננים עד 500GB. אפשר להתגמש אולי באיזה 50 ש"ח או משהו אם יש ממש הצדקה לכך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי SSD בנפח של 120GB וכונן קשיח של 500GB. שמתי לב בזמן האחרון שה-PF usage עומד על 9394MB, וזה נראה לי דיי גבוה. מה הגודל הסביר לשימוש בקובץ החלפה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מצב שאוכל לשים את ידי על 8 דיסקים קשיחים מסוג 146GB 10K SAS של חברת HP (בגודל 2.5") וחשבתי אולי אוכל לבנות מהם שרת NAS ביתי במקום לקנות את אחד השרתים היקרים של QNAP או SYNOLOGY. אני לא ממש מכיר את טכנולוגית ה-SAS ולא יודע בדיוק מה זה אומר. הבנתי שזה בעצם SCSI, אבל אשמח לקבל קצת הסבר וקצת עצות לגבי איך אני ניגש לפרויקט כזה והאם זה בכלל משתלם ועדיף על פני המצורים המוכנים בשוק. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דבר כזה? אני מעוניין לחבר כונן DVD דרף USB בלבד.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזה רושם POWER CALIBRATION ERROR מה זה אומר אני מכניס דיסק של MEMORX DVD+ וזה לא נותן לצרוב חדשים מאריזה למה זה ככה? בבקשה דחוף עזרה אני מנסה לצרוב על 4X אני משתמש בNERO וגם דרך הDVD SRIHNK זה אומר לי את אותה בעיה בבקשה דחוף עזרה?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא באיזור המחירים של ה200+.. לא יודע אם יש להם כמה דגמים שעונים לתיאור שנתתי, אבל אם כן אז אביא לפה את הדגם שלו מחר. בינתיים, אם יש רק צורב אחד כזה ותבינו על מה אני מדבר, אז הייתי רוצה לדעת איך הוא, מה יתרונותיו וחסרונותיו לעומת הצורבים שנמצאים בת'רד המומלצים. תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הניייד שהוצע לי יכול להגיע עם אחד משני הדיסקים הבאים: 320GB במהירות 7200RPM או חצי טרה במהירות 5400RPM. העתקי למטה את המפרטים והשאלה עד כמה ההפרש במהירות משמעותי לאור העובדה כי המחשב נועד בעיקר לשימושי אופיס? 320 GB 7200 rpm SATA Hard Drive Drive Weight 0.25 lbs (115 g) Capacity 320 GB Height 0.37 in (9.5 mm) Width 2.75 in (70 mm) Interface ATA-8, SATA 2.6, 3.0 Gb/s, NCQ Transfer Rate Synchronous (maximum) 300 MB/s (Drive Capability) Seek Time (typical reads, including settling) Single Track 1.5 ms Average 11 ms Maximum 22 ms Rotational Speed 7200 rpm Logical Blocks 625,142,448 Operating Temperature 32° to 140° F (0° to 60° C) [case temp] Features ATA Security 500 G…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב עולה, זאת ההודעה שמופיעה על המסך בתוספת "Press alt+ctrl+del to reset". התקלה קרתה לפני כשלושה חודשים, ותוקנה ע"י טכנאי. לפני כחודש הווינדווז פשוט לא עלה, כל מה שראו זה מקף קטן מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. פירמוט והתקנה מחדש של ווינדווז פתרו את הבעיה. השבוע התקלה (DRE) חזרה. שלפתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר, שם הוא עובד כמו שצריך. לכן אני מאמין שהבעיה היא במחשב עצמו ולא בכונן. מה יכולה להיות התקלה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע 'מה כתוב כאן'? ומה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צורב LITEON X52 עם ותק של 1/2 שנה בסך הכל, צרב בערך 500 דיסקים. תמיד משתמש ב- TDK או SILVERLINE ותוכנה NERO_EXPRESS או NERO. עד היום צרב X40 ללא בעיות. היום התחיל לפשל ולא מצליח לצרוב X40 DATA ללא נפילות, גם לא גומר VERIFICATION טוב ונתקע. אם צורב X16 אז פחות נופל. 1) האם באמת הוא מת? 2) מה מקובל/ מה מגיע לי - חדש? (חנות אמינה אך עדיין מה מקובל) תודה, יהודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, יש לי בעיית איכסון, אין לי כבר מקום לא בD ולא בA והכל מקבצים שאני לא משתמש בהם אבל רוצה שיהיו שם למקרה הצורך, כמו ISO למסשחקים שכבר התקנתי או איזה 40 GB של סרטים וסדרות שראיתי כבר או שאני עתיד לראות אבל לא בוער לי. הבעיה? אני קמצן, ולא רוצה לבזבז אפילו שקל. רציתי לדעת האם יש שירות אכסון חינמי שנותן לך להעלות אליו מידע?(חשבתי על להעלות לMEGAUPLOAD ורפידשייר אבל אני פוחד שהם ימחקו ת'קבצים אחרי שלא יורידו אותך הרבה זמן) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש של 40 גיגה ואני מתלבט בין שתיים 1. Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 2.WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version ואם תוכלו אז תגידו לי מה מיוחד בכל אחד מהם נ.ב- wd cost more the maxtor (like 60 shekels תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-