עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tarpon57,

תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל

2. Started by civic,

שלום אני מעוניין לקנות את הכונן הבא: http://www.colbo.co.il/Western-Digital-My-Passport-Studio-500GB/p-122.htm יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 האם ניתן להשתמש בFIRE במחשב הזה ואיך? האם הוא מומלץ? אני צריך כונן מאוד עמיד למכות חיצוני. אם אפשר המלצות נוספות לכוננים 2.5 עמידים ומהירים אבל שיהיה אפשרות לחבר גם בUSB רגיל שיתאים למחשבים אחרים.... תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש מבצע בבאג של 1TB של lacie איך הוא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mainframe,

היי, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של samsung מדגם SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200 RPM. מההתחלה, כאשר יש פתיחת קבצים וסריקה של הדיסק עם אנטי וירוס למשל (בקיצור כאשר יש קריאה וכתיבה לדיסק) הדיסק עושה רעשים עמומים כאלה של מעין "חריקות". בחנות אמרו לי שזה נורמלי לסדרה הזאת של הדיסקים ואם אחליף את הדיסק באחר לא יהיה שינוי. השאלה שלי האם זה נכון ואם כן, יש המלצות לדיסק בגודל 1T שקט (ואם לא אני מוכן להתפשר על פחות נפח אפילו). תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by hz707,

יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש משהו כזה. מישהו מכיר? אני גמיש מבחינת שיטת התקשורת שזה משתמש בה, וכמו כן גמיש לגבי האם זה מצריך dongle בנוסף, לעומת שימוש בראוטר של הבית/חברה, או דבר כזה.. אשמח לכל רעיון. תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by penny1,

שלום לכולם, מחר מתחיל ברשת באג Black friday כלומר מוצרים ללא מע"מ וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לעצמי הראד דיסק חיצוני הם מציעים דיסק חיצוני 3.5 אינץ בנפח של 1TB של חברת LACIE בסכום של 299 ש"ח במקום 398 ש"ח רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה הזו? האם היא אמינה? אני בעיקון מכיר רק את הארד דיסקים החיצונים של WD אבל הם כמובן יותר יקרים תודה לכל המגיבים!!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז אני כבר דיי הרבה זמן בוהה בכונני האחד טרה בייט ומצד אחד יש את הf3 המהוללים של סמסונג במחיר נחמד של 310 ש"ח ומצד שני יש את הST310005EXD101-RK של seagate שמגיע כבר בתוך מארז חיצוני במחיר של 305 ש"ח יש הבדל גדול בין הכוננים שעדיף לקנות את הסמסונג ולהשקיע עוד שקלים במארז חיצוני או שאפשר ללכת על הסיגייט בראש שקט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zilbermm,

שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברים קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, עכשיו אני מחפש לו צורב חיצוני כי זה ממש מציק. יש לי דיסקים שקיבלתי (גם ווינדוס) ואני רוצה לסדר כמה דברים, יש המלצות למשהו נחמד? רוצה שהוא יראה טוב, מקסימום 350 ש"ח, שיהיה חסכוני במקום ולא עדין כל כך. יש כמה נחמדים שראיתי בזאפ והייתי רוצה המלצה, תודה. נ.ב: ה - LiteScribe לא דחוף, אבל אם אפשר, שיהיה. ואם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע, תודה. דוגמאות: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=85 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725434 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757651 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by card,

נתקלתי במושגים האלה ואני לא מבין מה זה.. זה נראה ש-Disk On Module זה לא DiskOnKey.. אז מה זה כן? (: וכנ"ל לגבי SMI..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Sicarius,

כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כרגע אני בודק את אחוז המדרגים שנותן לדיסק 1 מ-5 באתרים עם ביקורות משתמשים רבות כגון newegg ואמזון, אבל אשמח לשמוע על דרכים יעילות/מדוייקות יותר. ובאותה הזדמנות, האם יש דיסק SATA 2TB שמצטיין באמינות ובשקט? מהירות פחות קריטית לי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by oren99,

מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by saarsa,

חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://www.ninja-polo.com/index.php/sandisk-cruzer-8gb.html זה זיוף?? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהגדלת המחציה בתוכנה פרטישן מג'יק ! מה השלבים בבקשה! תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by UponTheRose,

שלום, מחר הבלאקפריידי ואני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני של 1TB בבאג יש את LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB שעולה 300 שקל אבל קראתי עליו ביקורות האומרות שהוא יכול למות מהר לעומת LaCie יש גם את Iomega Select 1TB 3.5´´ 34967 שעולה 330 שקל (לא כזה שונה והוא לא במבצע) - שניהם כמעט אותו דבר אבל יש משהו מומלץ יותר? אשמח לתשובה מהירה, ונ.ב. האם ההארדיסק של LaCie יכול להיקרא גם במערכת הפעלה של ווינדוס 7???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Sicarius,

אהלן חברה, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. אני מקווה זה לא משנה איזה מערכת יש לי נכון? תודה לכל מגיב כונן קשיח פנימי Samsung 2000GB HD204UI http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=774445 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 2000GB WD2001FASS http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748413 כונן קשיח פנימי Hitachi/IBM 2000GB Ultrastar A7K2000 2TB http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771193 אם אתם מכירים משהו יותר טוב אנא ידעו אותי. האם זה משנה איזה מחשב יש לי?[ ספק, לוח אם, כרטיס מסך וכדומה בנושא]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by aviv00,

קניתי לא מזמן HDD של WD טרה וחצי הגירסה הירוקה עם הפורמט החדש לפני כמה חודשים התחיל להתקע בסרטים למשל אחרי חצי שעה של סרט הסרט נתקע ולא ממשיך אלא אם כן סוגרים אותו ומפעילים מחדש לפי התוכנות לבדיקת SMART אין שום בעיות עם ה HDD בדקתי עם EVEREST או SSD INTEL אבל הביוס לפעמים רושם לי שיש בעיות בדיסק ניסתי לשנות SATA SLOT לא עזר מאיפה הבעייה מדיסק ? שמתי לב שבטורנט יש בעיות עם ה IO ז"א הטורנט מפסיק לעבוד ורושם שיש בעיות IO

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום לכולם, אני לא לגמרי בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם אני טועה אז אני מתנצל מראש ומבקש להעביר למקום הנכון. בקרוב אני אקבל מחשב חדש עם דיסק קשיח בגודל 1TB ויש לי התלבטות גדולה איך לחלק אותו. אני יודע שיש כל מיני אסכולות לנושא וכל מיני דעות ואני מעוניין לשמוע את כולן. אני דוגל יותר בגישה של חלוקת הכונן למחיצה של מערכת ההפעלה ומחיצה לכל היתר, אך אני לא ממש בטוח כמה מקום דרוש למערכת ההפעלה עצמה עכשיו ובעתיד (מתוך הנחה שהעסק שם יתנפח קצת) כאשר מדובר בווינדוז 7 64bit. תגובות ענייניות יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ^pb^,

יש לי 3 כוננים שהם SATA 2, אבל המהירויות גישה (burst) שלהם הם 220, 208 ו-180 MB/S. אלה מהירויות סטנדרטיות לSATA 2? כי 3 ג'יגהביט אמורים להיות 375 מגה... הכוננים: Hitachi HDS721616PLA P220 WDC WD50 00AADS-00M2B 01.0 WDC WD16 00JS-22NCB1 10.0

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  25. שלום לכולם, בקרוב אני מקבל מחדש חדש שיכיל את החלקים הבאים: Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel Core i7-930 GTX 580 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 ANTEC TRUEPOWER 850W ANTEC P183 באיזה תצורה עדיף לי לחבר את הכוננים הקשיחים ? אני קראתי מהסטיקי ובכלליות הבנתי שרייד 0 נותן ביצועים טובים יותר אך יש סיכון שאם אחד נופל אז גם השני נופל והלך הכל. ברייד 1 אני מפסיד נפח של כונן אחד והביצועים ? האם בכלל יש הבדל ביצועים משמעותי בין רייד0 לבין זה שאני כלל לא אבצע מערך רייד ופשוט אחבר אותם בתצורה רגילה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים