אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אז אני מעוניין לרכוש כונן SSD, לצורך התקנה של המערכת הפעלה 7 64Bit והמשחק BF4 ועוד משחק אחד, השאלה העיקרית היא: האם 128 ג׳יגה יספיקו לי לצורך זה? כי ה250 ג׳יגה יחסית יקר לי עכשיו כ1000 ש״ח. כיום הדיסק C שלי הוא 100 ג׳יגה, וזה מספיק, כי הכל מחולק לשלושה מחיצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב דיסק קשיח כבר מספר שנים. מדי כמה ימים / שבועות המחשב נתקע ו/או עושה בעיות... לפעמים, כשעולה מחדש המחשב הדיסק הקשיח לא מזוהה. השאלה היא האם להחליף את כבל ה SATA (2) או כבר להתחיל לתכנן רכישה של דיסק קשיח חדש? תודה רבה לכל המגיבים ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה זמן שהזכירו בערוץ האינטרנט והיי טק שאפשר לגבות חומר של מחשב על קלטות ווידיאו, וקסטות קול. למישהוא יש מושג איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 16GB SDHC מהדגם הזה: http://www.adata-group.com/EN/product_show.php?ProductNo=ASD2CL6BU עבד לי פעם/פעמיים ועכשיו פשוט מסרב לעבוד המחשב נתקע עד שאני מוציא אותו מקורא הכרטיסים. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך להוסיף נפח לאחסון DATA ומעוניין לקנות 2 דיסקים של 3TB שיוגדרו ב-RAID1 מתלבט בין 2 דגמים: [h=4]Seagate 3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support[/h][h=4]3TB - 3.5 inch - WD Caviar Green series - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - IntelliPower technology[/h]המחירים דיי דומים ומשתנים מחנות לחנות מה לדעתכם עדיף מבחינת מחיר, ביצועים ואמינות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של חלוקת דיסק למספר פרטישנים ? האם להשאירו כפרטישן יחיד של 500 או לחלק אותו ל-2 יחידות של 250 ? או אולי יותר ?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את השאלה שלי אבל זה קשור לאיחסון במיקרה שלי אני מחפש בקר scsi שמתאים לpcie אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה או שהם יקרים מאוד יש פיתרון שאולי יהיה קל יותר אני מחפש אם מישהו יודע על משהו כזה שמוכרים בארץ, גשר לpci-x זאת אומרת שמים אותו על pcie ועליו שמים כרטיס pci-x יש כאילה שמתאימים לי בדיוק אבל לא מצאתי בארץ אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קופסאות ל DVD. איפה אפשר לקנות?? איפה הכי זול? באיזור המרכז או באינטרנט שאפשר לעשות הזמנה טלפונית
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר ככה: יש כבל ראשי שמוחבר ל-CD ולדיסק בקשיח. (כאשר ה-CD הוא SLAVE והדיסק הקשיח MASTER). יש כבל מישני שמחובר לצורב DVD והוא MASTER. כל הכוננים מג'ומפרים כמו שצריך אבל... ברגע שאני מוציא את הכבל מה-CD המחשב לא עובד (עולה לי הלוגו של MSI ואי אפשר להיכנס ל-BIOS), ולא משנה איזה כבל אחר אני יכניס ל-CD זה לא יעבוד - גם כאשר הדיסק הקשיח מנותק. למה? :kopfpatsch: ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, ראיתי באמזון את ה SSD הזה:Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G. האם כדאי לרכוש אותו ב 116$ למחשב המיועד לגיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר באופן כללי. אני עורך כ-10 סרטים לחודש בערך. זה אמור לגרום נזק כלשהו לקשיח? כדאי להשקיע בדיסק נוסף קטן לצרכי העריכה בלבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש עוד כמה כמו RAID 5 RAID 10 אים אני לא טעוה מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה שמזכירים את הצורב הזה לא מעט, וכנראה שהוא בחירת רוב האנשים פה (כמו הלייטאון במקרה של CD-RW?), אבל אחרי הכל אני עדיין לא בטוח... אני חושב שהשימוש העיקרי שלי בו כצורב DVD יהיה לצריבת חומר שיש לי (לא גיבוי "חם", אין לי צורך ב-DVD-RAM), אולי לגיבוי סרטי DVD וכו'. לפי מיטב הבנתי, ה-3500 עושה את זה מצויין (עוד חמש שניות או חצי דקה בזמן הצריבה זה לא מה שיהרוג אותי). העניין הוא שאני גם צורב דיסקים רגילים (CD-R), וזה אולי יהיה השימוש העיקרי שלי בכונן הזה. האם אני יכול להיות שקט עם זה שה-NEC יצרוב כמו שצריך (מינימום שגיאות) דיסקים רגילים? מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שבודקת את זה כמו שצריך או שאפילו מנסיונכם - למישהו יצא להריץ CD-Speed וכו' על דיסקים רגילים שהוא צורב ע…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל הרחק לפני 11 חודשים שקניתי מחשב חדש, קניתי אותו עם צורב LG, שכמובן נדפק לאחר חצי שנה, למען הסר ספק, והשקט הנפשי המרתי את הצורב (בתשלום כמובן) ל TEAC 52X24X52, שגם הוא למרבי הפלא נדפק לאחר שלושה חודשים, עכשיו החלפתי ל LITE ON 52, מה היה עדיף לקחת TEAC חדש, או שמה שקיבלתי בסדר?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-