אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, היום רכשתי צורב DVD ואני מתקשה להתקין אותו. כרגע יש במחשבי כונן DVD וצורב רגיל, אני מעוניין להשאיר את שניהם. בכל מקרה הברגתי את הצורב DVD למקום ואיך בדיוק אני מחבר אותו? יש לי כבל בצבעים שחור,צהוב ואדום והבנתי שהוא הכבל של החשמל וחיברתי למקום בצורב. בשקית שקיבלתי עם הצורב יש עוד שני כבלים : 1) כבל רחב ודק עם צבע סגול\ורוד בקצוות. 2) כבל דק עם ארבעה חורים (שאמור להיכנס לארבעה פינים) בצבעים שחור ולבן. בכל מקרה לאן אני מחבר את שניהם? כרגע יש כבל כמו הראשון שמחובר לכונן DVD והוא מתחבר משם לצורב וללוח אם. איך הצורב DVD מתחבר לכל העסק? אני רוצה שתהיה אפשרות לעשות Copy לדיסק DVD... אז אני מניח שצריך איכשהו לחבר גם את הצורב DVD לכונן DVD. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסקים קשיחים פנימיים בנפח של 1TB. המליצו לי על הסמסונג F3 או F4. לפי מה שהבנתי הF4 דגם חדש יותר ולכן אני מחפש לקנות אותו, מהיכן אפשר? אני לא מחפש כונני ביצועיים, אני מחפש כוננים שיאחסנו דברים ויהיה ניתן לקרוא מהם במהירות של עד 50 מגהביטים לשניה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא הבנתי מה ההבדל בין כול הדיסקים האלו של סיגייט אני אוהב את החברה הזו כי הדיסקים שלה מאוד שקטים (אני קונה את הדיסק בגלל שאני רוצה להשקיט את המחשב שלי ואם יש לכם הצעות אחרות אשחמ לקבל) ואני לא יודע מה לבחור: Barracuda Serial ATA V Barracuda 7200.7 SATA Barracuda 7200.7 Plus אני רוצה בעיקרון דיסק שקט גדול ומהיר אני צריך את האיזון הנורמלי בין המהירות לשקט ז"א שלא ישמעו שהוא טוחן כשאני מעתיק קבצים בתוכו למשל בין פרטשינים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שקראתי על זה בעבר, אבל זה היה מזמן, האם זה תקף גם לגבי HDD ניידים חדישים אפשר להגיד? יש לי HDD נייד של WD שלא פעל איזה חודש, מיי בוק. עדיף לתת להם לפעול כמה זמן כל פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח כונן מ HD חיצוני שלא מוכן להפתח? ה HARD DISK שלי קרס, וחיברתי אותו למחשב דרך מכשיר חיצוני (הוספתי תמונה) ואני לא מצליח לפתוח את הכונן שיש בפנים, ניסיתי לפתוח דרך MiniTool Partition Wizard הוא מזהה אותו (כונן G) אבל לא מצליח לגשת לקבצים בפנים. באילו עוד דרכים אוכל להתשמש כדי לפתוח? הוא כל הזמן מבקש ממני לפרמט את הכונן כדי לגשת אליו, אני מעדיף לא לפרמט כדי לא לאבד את החומר ואחרי זה להתעסק עם תוכנות של שחזור מידע.
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דווקא בזמן שצמד המתחרות הגדולות ביותר בשוק נאבקות ביישום מסחרי של טכנולוגיות הדור הבא - מגיחה טושיבה הצנועה וגונבת את ההצגה עם נפח שיא עבור שיטת האחסון הישנה והמוכרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהוא קיים כמעט בכל חנות מחשבים בארה"ב , אבל פה בארץ אני דיי מתקשה למצוא . זה בעצם פלאג שמתאם בין HD של mp3 נייד 1.8" לבין 3.5 שולחני . איפה אני מוצא אותו ?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי. אני מבצע המון עבודות תכנות במחשב והחלטתי לעבור לSSD חדש. אחרי קריאה כאן ובאתרים נוספים יש הסכמה שסמסונג כנראה הכי טובים בקטגוריה של 128/256GB תוך שמירה על ביצועים ורמת מחיר. ההתלבטות שלי היא כזו : כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SSD SATA III 695 שקלים [*] כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III 1190 שקלים ההבדל בין שני הכוננים מלבד הנפח הוא בערך 500 שקלים - שאר הפרמטרים כמעט זהים עם כ10% תוספת ביצועים לטובת גרסת ה256GB. מתוך האתר tomshardware.com http://media.bestofmicro.com/O/1/397441/original/ADR.png בגלל שרוב עבודתי תהיה תכנות בשפות שונות (הרצות של פרוייקטים רבים) אולי וירטואליזיציה וכמובן דפדפן עם ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! ברשותי מחשב שבו מורכב הלוח אם של ABIT מדגם IS7. בנוסף יש לי כבר דיסק קשיח של WD בנפח של 80 ג'יגה. אני רוצה להוסיף דיסק קשיח נוסף, אך אני לא יודע בכמה ג'יגות של הרדיסקים הלוח אם שלי תומך! בדקתי בספרון שהגיע עם הלוח אם, וגם באתר הבית של ABIT, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו ולכן אני מפנה אותה אליכם ומקווה שתוכלו לעזור לי! בנוסף הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הרדיסקי SATA והלוח אם הזה (ABIT IS7)? תודה מראש לכל העונים!! 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קניתי הרדיסק ולא יודע על איזה כפתור ללחוץ שיתקין את הרדיסק על מה ללחוץ [על primary partition )הוא על(extended partition ]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן חיצוני ללא כפתור כיבוי. חיברתי את התקע לשקע והכונן התחיל לעבוד (רעש קל ורעידות כשנוגעים בו), חיברתי את כבל הUSB לוינדוס והוא מגיב- עכשיו מה לעשות כדי לכבות אותו בביטחה? כשאני לוחץ על EJECT DEVICE, אז הוא מתנתק מהמחשב- אבל הכונן עצמו עדיין עובד. האם פשוט למשוך את התקע מהחשמל? זה לא הורס אותו? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-