אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את הדילמה הבאה: יש לי 2 שרתיים שמחובריים בכבל רשת 1 גיגה בינהם. שרת א: נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט,(דסקיים SATA 7.2K , SATA 2, 3GPS שרת ב:נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט (דסקיים ׁׂSATA 7.2K , SATA 2, 3GPS כאשר אני מעביר קובץ 1 גדול בניהם 5-6 גיגה אני מקבל קצב העברה מקסימלי של 100 \mbs מקבל ניצול מקסימלי של 1 גיגה קצב העברה. הבעיה מתחילה היא כאשר אני מעביר מאות\ אלפי קבציים ביום בין שרת א-ל ב בנפח כולל ממוצע של 100 גיגה ביום. מאחר וכמות הקבצים גדולה מאוד והמבנה המיוחד שלהם(תקיות בתוך תקיות שמכווצות) קצב העברה של הקבציים אינו מספק ויוצא מצב ששרת ב תמיד נמצא בפיגור של כמה ימים מהמידע שבשרת א. קצב ההעברה ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הגיע אלי מחשב חדש עם כונן SSD CRUCIAL M4 התקנתי עליו את מערכת ההפעלה והכל פועל כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו איפה אני מתקין את כל התוכנות שאני מוריד? לדוגמה סקייפ וינראר MWPHC, וכו' ברירת המחדל שלהן זה הכונן של מערכת ההפעלה, כלומר כונן ה SSD. האם להתקין את זה על ה SSD או הכונן המכאני? כי הבנתי שכתיבה ומחיקה של קבצים יכולה לקצר את חייו. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסקים, DVD וצורב, ורק 2 בקרי IDE אין לי רייד במחשב http://www.shimacomputer.co.il/index.html?target=p_244.html〈=he איך הבקר הזה יכול לעזור לי? אני יוכל לחבר אותו בתור בקר IDE רגיל ללא רייד? אם אני אחבר אותו בתור רייד איך זה יכול לעזור לי? בכלל- הסבר על רייד יכול ליהיות מועיל... המפרט: 2*WD80 MAXTOR60 PioneerDVD Richo*16 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צורב על הפנים, לא יכול לצרוב ב-24X כי זה עושה כמה מאות Buffer underrun ולוקח לדיסק יותר זמן להצרב מאשר במהירות 16 לפעמים יש דיסקים שלא פועלים "redundancy check error" עדכון Firmware לא עזר והצורב סך הכל דיי איטי.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מחיר טוב חארד דיסק 3 TB הבנתי שארד דיסק הכי גדול בנפח הוא של היטאצי http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג בישראל ? מצאתי 995 ש"ח , למשהו רעיון אחר ? ( 2 טרה לא טוב לי )
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר. סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום. שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל. אז יש לי מספר שאלות- איך אני יכול לדעת מתי יוצר? מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02? יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא? אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד די זקן (כמעט 4 שנים) ובחצי שנה האחרונה הדיסק קשיח שלו התחיל להשמיע רעשים מוזרים של טקטק...טקטק וזה נשמע כאילו מישהו דופק עם פטיש על הדיסק . בקיצור רציתי לשאול אם שווה לקנות כונן SSD (בסביבות ה250 GB) ולהחליף אותו במגנטי הקיים או שהעלות הכספית לא תצדיק את התמורה ויהיה עדיף כבר לקנות נייד חדש ? הנייד - ACER ASPIRE 5738ZG הוספתי גם קובץ של בדיקה שעשיתי ב HD TUNE והתוצאות לא להיט. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'. חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי). לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו, כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב. עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור. ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה. כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות. אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה. ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי. מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן): http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605 מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת? אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם הפעם אני אתיעץ איתכם בקשר לדסיק קשיח שאני שוקל לרכוש הנפח הרצוי הוא 320 גיגה, חשבתי ללכת על Western. אני רוצה להשאיר אופציה לRAID בעתיד, ולא נדיר שהמחשב שלי פועל 24 שעות ביממה, עם תוכנות שיתוף פתוחות. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: WD3200KS WD3200SD כאשר ההבדלים הינם שהראשון הוא SATA2, ובא עם באפר של 16 מגה והשני הוא SATA מהדורת RAID. בהתחלה חיפשתי מהדורת RAID עם באפר של 16 אבל הבנתי שכיום זה לא קיים (אולי ייצרו כאלה פעם והפסיקו) אז... על מה אתם ממליצים? לינקים: KS -> http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4812 SD -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281 תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-