אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מה המהירות המקסימלית שבה נשלח המידע ברכיבים הבאים: עכבר, מקלדת, מסך, HD. 2. למה תקשורת טורית יותר מהירה מתקשורת פרללית? 3. מה זאת מקלדת יד אחת? 4. מה זה cylinder/head skew? TODA ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מזמן SSD היה במחשבות שלי ואם כבר באמאזון יש מבצעים- אז למה לא... 120GB מספיקים לי בהחלט ו150 שקל נראים לי כמו מחיר סביר... השאלה היא מה איכות הכונן עצמו. לא כל כך מבין בנושא, מה דעתכם? http://www.amazon.com/Kingston-2-5-Inch-Desktop-SNV125-S2BD-128GB/dp/B002BH3UDY/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-1&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-120GB-2-5-Inch-SDSSDA-120G-G25/dp/B00S9Q9UKS/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-5&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/Silicon-Power-Tog…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הדיסק קשיח שלי עושה צרות )חשבתי שזה בגלל ווינדוס עשר אך כנראה שזה משהו פיזי כי גם אחרי פירמוט לשבע לא עזר אבל כן שיפר). הוא עבד המון פעמים על מאה אחוז סתם ככה גם כשהכל סגור והוא נהפך לאיטי בצורה נוראה. היום אמרו לי שהמחשב עשה בעליה שלו הודעה לגבי סקטורים שנפגעו או משהו כזה. כיצד אני יכול לבדוק את הדיסק או מה שפגום לי במחשב ללא טכנאי? והאם אני צריך דיסק חדש? אםכן, איזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות אותו ב 380 שקל שווה לי? 40 12 40 8mb buffer
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD1600AAJS בזמן טעינת הווינדוס מופיע מסך כחול (BSOD) לזמן קצר מאוד (לא מספיק ע"מ להבחין במהות התקלה) ואז מתבצע ריסט למחשב וחוזר חלילה. ניסיון להעלות את הווינדוס ב- Safe Mode מניב את אותה התוצאה. ניסיתי כבר מס' דברים על מנת לפתור הבעיה אך ללא כל הצלחה. ביצעתי סירקת ווירוסים, סריקה ואיחוי של הדיסק וגם ניסיון לבצע שיחזור של הווינדוס XP באמצעות דיסק ההתקנה. את השיחזור לא ניתן לעשות כי הוא טוען שהדיסק קשיח פגום והאפשרות היחידה הייתה פירמוט, מה שלא בא בחשבון. כאשר אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר בתור דיסק נוסף, אני יכול לגשת לדיסק, לראות את הקבצים ואף למחוק. המטרה שלי היא להשמיש את הדיסק מבלי לפגוע במערכת ההפעלה והתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להוסיף כונן בנייד שלי מבלי לפגוע באחריות שיש לי לעוד כמה שנים. איך DELL יודעים האם התעסקתי עם המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף שני הארד-דיסקים במחשב ישן. המחשב בעל מעבד Intel i5 760 (כאמור, מחשב ישן) ולוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 (נראה שגרסת ה-BIOS היא F8, משנת 2010. נראה שיש גרסה חדשה יותר, גם היא מ-2010), מריץ Windows 7 64bit. הדיסק עליו יושבת מערכת ההפעלה הוא SAMSUNG HD103SJ בנפח 1 טרה (מפוצל לשני כוננים לוגים). אני מעוניין להחליף אותו ב-SSD בעל נפח זהה, על מנת לעשות מעבר קל וחלק ע"י clone (בלי התעסקויות עם התקנות). הכיוון הוא Samsung 860. הדיסק השני הוא Seagate Barracuda בנפח 2 טרה (ST2000DM001-1CH164). אני מעוניין להחליף אותו בדיסק (מכאני) בעל נפח 2 או 3 טרה. הכיוון הוא כנראה דיסק של Western Digital. השאלה היא: האם הדיסקים …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כרגע מייל על מבצע ב-Ebay. כונן SSD בנפח אדיר של 1TB של Samsung EVO. מחיר הכי זול ב-ZAP הנו 3,200 ש"ח. ב-Ebay , נמכר כרגע ב-480$. המוכר אינו שולח ישירות לישראל (שווה לבדוק מולו), לכן ניתן לעשות זאת דרך Buy2USA.co.il בעלות של כ-27$ בקיצור מחיר משוער ביד הנו 2,150 ש"ח. למען הסר ספק... אין לי כל קשר למכירה או למוכר. המכירה זמינה כאן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לכם המלצות לדיסק קשיח חיצוני, בעל נפח של 2 ג'יגה וכמה שיותר קטן? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המליצו לי על הפורום הזה בתקווה שיוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות ssd למחשב הנייח שלי, על מנת להתקין עליו את המערכת ההפעלה בלבד בשביל שהיא תעלה מהר יותר. (כרגע המצב, שעליי לחכות בין 5 - 10 דק עד שהוינדוס יסיים להעלות, וזה אחרי התקנה נקייה שלו). דפדפתי פה קצת, ואז דפדפתי באייבורי, ואני מתבלטת בין השניים: דיסק SSD Samsung 840 EVO MZ7TE120BW 120GB 2.5" Sata 3 דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD הקיגסטון זול יותר ב 120 שח. על מה אתם הייתם ממליצים? ובנוסף, איך מתבצע התהליך ההתקנה של הכונן? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה תקציב:400 שקל ומטה דרישות: שטח אחסון נייד של יותר מ2GB מיקום:חיפה וצפונה *הערה:יש לי גם דיסק קשיח ישן של 4 GB (אז אולי כדאי לחשוב על מגירות)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול חבר שלי קנה הרדיסק של WD 80 ג'יגה עם 8 מגה בבאפר. חילקנו לו את ההרדיסק בהתקנה של הוינדוס ל 3 מחיצות אחת של 10 ג'יגה (למערכת ההפעלה) ושתיים האחרות בנות 35 ג'יגה כל אחת. עכשיו יש בעיה, את המחיצה של ה10 ג'יגה הוינדוס פירמט לFAT32 והכל טוב וחלק. עכשיו כשניסיתי לפרמט את 2 המחיצות הנותרות הוא כותב לו משהו בסגנון "המחיצה גדולה מידי עבור FAT32" הוא מוכן לפרמט אותה רק לNTFS שאת זה אני לא רוצה. יש דרך לעקוף זאת ? ואני יודע שזה קצת לא קשור לפורום הספציפי אבל האם יש לוינדוס XP תוכנת FDISK ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-