עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by the_lighting,

יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?

2. מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by madror,

שלום, מבקש המלצה לדיסק חיצוני 2 TB . ראיתי את המכשיר הזה שמאפשר חיבור לרשת הביתית כולל אפשרות אלחוטית ! http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/ האים שווה את המחיר ? במידה ולא , איזה דגם כן מומלץ סביב ה 500 שקל (לא חייב חיבור לרשת ..) . תודה מראש, דרור .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by golanc,

אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by or_doc,

יש לי צורב DVD כבר 6 שנים ומשהוא ועדיין לא הבנתי מה ההבדל העיקרי. הבנתי שמתקינים מערכת הפעלה שבאה על DVD אז במחשבים ישנים זה משנה (שהתקנתי WIN 7 על פנטיום 4 ישן היה איזה שגיאה CODE 5 והבוט לא עלה). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ohad,

שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 2 טרה. מן הסתם מדובר ב3.5. אין צורך באיזה תוכנת סנכרון וגיבוי מפורסמת וטובה תאכלס אני אעשה את הגיבוי לבד. יש איזה כונן מומלץ? והאם עומדת להגיע בקרוב איזה טכנולוגיה חדשה כך שעדיף לחכות חודש ולקנות משהו יותר טוב או את אותו הדבר ביותר זול? לגבי תקציב אני מבין שמדובר באזור ה1000 שקל אז זה התקציב למרות שאם תגידו ששווה להשקיע טיפה יותר אז זה אפשרי. 2. לגבי השאלה בזמנו פיצלתי את הכונן שיש לי במחשב הנייד ל2 מחיצות. הקטנה היא 15 ג'יגה ואין עליה כלום. איך אני מוסיף אותה למחיצה השניה? (מן הסתם מבלי לאבד מידע שיש על המחיצה הגדולה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חיפשתי פתרון של אחסון חיצוני גדול שאפשר לקחת בכיס או בתיק בלי שישפיע ממש על המשקל. החשש מלהיסחב עם דיסק חיצוני הוא גם בגלל רגישות של דיסק, שאם ייפול עלול להתקלקל. אז חשבתי על הרעיון הבא: אפשר לקנות כונן mSATA של 480 גיגה בין 1000-1300 (הזמנה מאמזון או מהארץ), וכן enclosure בגודל 1.8" המתאם ל USB 3.0 לפי החישובים שלי עלות ליחידה כזאת זה 1400 שח (במשלוח המהיר ביותר מאמזון כולל מיסים) או 1100 שח אם קונים כמות של שלושה (אבל אז צריך שותפים..) מה דעתכם על הרעיון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי 3 הרדיסקים, DVD וצורב, ורק 2 בקרי IDE אין לי רייד במחשב http://www.shimacomputer.co.il/index.html?target=p_244.html〈=he איך הבקר הזה יכול לעזור לי? אני יוכל לחבר אותו בתור בקר IDE רגיל ללא רייד? אם אני אחבר אותו בתור רייד איך זה יכול לעזור לי? בכלל- הסבר על רייד יכול ליהיות מועיל... המפרט: 2*WD80 MAXTOR60 PioneerDVD Richo*16 תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kitt0s,

לאחרונה הווינדוס (7) מציף הודעת שגיעה שיש בעיה הדיסק הקשיח. מדובר בלפטופ של Toshiba.. אני מעריך שמערכת ה-S.M.A.R.T פה מתריעה למערכת הפעלה שיש בעיה, אבל מצד שני אני לא רואה שום שגיעה קריטית.. האזהרות שמופיעות לא אומרת לי מאום ואשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר או להציע מה צריך להיות השלב הבא.. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, עשיתי את כלל הדברים שאמורים לשפר את הביצועים של ה SSD אך עדיין אני מקבל תוצאות נמוכות:-הפעלת TRIM ב CMD -הפעלת ACHI בREGEDIT -הSSD מחוברים לבקר ה 6GB/S -כתיבת חזרה למטמון מאופשרת { דרך התוכנה של INTEL] -כתיבה למטמון זמינה {דרך מנהל ההתקנים} -אני על WINDOWS 7 X64 ULTIMATE בביוס אני ביטלתי את ה XHD -XTREAME HARD DRIVE ואפשרתי RAID ו ACHI מה עוד יכול להיות חסר כדי לקבל ביצועים גבוהים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviel131,

סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by insane-o,

מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IME3,

למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החשמל המיוחד שיש לכונני SATA, מה ההבדל בינו לבין החיבור הרגיל. בספקים שיש חיבור SATA החיבור מכיל 5 גידים - 12V, 5V, 3.3V, GND, GND בעוד שהמתאם מכיל רק 4 גידים (ללא ה-3.3V) מה ההבדל בין חיבור SATA מהספק לשימוש במתאם? מתי לא כדאי להשתמש במתאם? פשוט אין לי מספיק חיבורי SATA בספק ואני לא מצליח להבין את זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by z999,

היי, בהמלצתכם הוספתי למחשב שלי samsung F3 של טרה. אני רוצה להעביר מחיצה שלמה (כמעט 300GB) ותיקייה של steam (שהיא 45GB בקבצים קטנים), מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? כרגע אני משתמש בteracopy אבל הוא מראה כל מיני דברים מוזרים כששואלים אותו כמה זמן זה ייקח. יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה, זיו ד.א. אני לא רוצה מירור, אני רוצה להעתיק תיקיות גדולות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SciFi7,

[ כבקשת המנהל ] החלטתי לקנות עוד HD חדש בגלל שהזה שיש לי עכשיו ממש לא מספיק לי (ובגלל כל המשחקים שהולכים לצאת...) אז החלטתי להצטייד בעוד HD חדש.. בגלל ששמתי לב שהמחירים לא כולכך גבוהים... אז אני צריך המלצה להארד דיסק של 320 ג'יגה (נשמע לי הכי משתלם למחיר). תודה רבה (מפרט בצד ) ותגידו צריך להביא טכנאי בשביל לחבר או שזה פשוט ? (יש לי מארז Antec P180 )

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Zelig,

האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nirbe,

שלום, התקנתי במחשב שלי כונן קשיח נוסף והעברתי אליו קבצים. עכשיו כשאני מנסה להשתמש בקבצים, הוא עושה לי בעיות. למשל כשאני רוצה לצפות בסדרות ששמתי עליו, אחרי כמה זמן הווידאו פשוט נתקע, אז כשאני מנסה להעביר לשולחן עבודה, שזה הכונן הקשיח הרגיל, הוא כותב לי את השגיאה הבאה: Can't read from the source file or disk מה לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.