אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מדובר בכונן Samsung G3 שהוא מתפקד בתור גיבוי. אני מחפש דרך איך לסנכרן את התיקיה במחשב עם הכונן, הכוונה היא כאשר יש שינוי בתיקיה של הוספת מידע\מחיקת מידע ואני מחבר את הכונן למחשב הוא מזהה ומוחק\מעתיק בהתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בנושא וקראתי מספר הודעות. בשורה התחתונה, לא כל כך הבנתי אם זה כדאי או לא, התשובות לא היו מחד ברורות ומאידך לא חד משמעיות. דוגמא: OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB - 155MB/S מה מייצג הנתון 155MB/S? (אגב, בסידרה הזאת זה מגיע עד 230MB/S) אני משער שזה מתייחס למהירות כתיבה או קריאה, אם כן, מה ההבדל בין המהירות הנ"ל לבין המהירות בפועל של דיסק קשיח מצוי כגון סאטא 500GB של סיגייט. שאלות נוספות בהמשך.... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די מוזרה - בחיים לא נתקלתי במשהו כזה. הצורב שלי פשוט מזהה דיסקים של 800 מגה כדיסקים של 700 מגה בלבד. על מחשב אחר, הדיסקים מזוהים כ800. הצורב הוא LG במהירות של 52X32X52. אני צורב בנרו, ועדכנתי את נרו לגרסא האחרונה כדי לוודא שזו לא בעייה בנרו. מישו יודע מה לעשות? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם ווינדוס 7 ועם המפרט שבצד <--. בזמן האחרון ישנן מעין תקיעות קצרות כאלה במהלך עבודה שוטפת. בין אם מדובר בהעברת שיר בווינאמפ, בהמשך ניגון של סרט במדיה פלייר או בפתיחה של קובץ וורד, נראה כאילו לכונן לוקח מעט זמן לקרוא. בכל פעם כזו התוכנית עוצרת ואפשר לשמוע את הההרדיסק עובד. כשהוא מסיים יש מעין תקתוק יחיד ואז התוכנה ממשיכה כרגיל. הבעיה הזו מעט מציקה אך היא מעלה תהיות לגבי מצב הכוננים. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם צריך לחשוש, לבדוק או לעשות משהו מיוחד? תודה מראש ושבת שלום, יונתן
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה ממש לפני כמה דקות. אני משתמש בDOK הזה כבר הרבה זמן ולא הייתה לי בעיה להכניס קבצים של 1-2GB (מעולם לא ניסיתי קבצים גדולים מ2GB) והיום ניסיתי להכניס קובץ שהוא 4.7GB אבל אז עולה לי הודעה שאומר לי שהדיסק מלא, אבל הקטע הוא שכל ה15.1GB שקיימים הדיסק פנויים. עשיתי פירמוט ולא עזר. הDOK המדובר זה: http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=165 בגרסת 16GB. ----------------------------------לא משנה כבר פתרתי את הבעיה.שחכתי שצריך לפרמט אותו לNTFS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD 500GB הוא לא נפל או משהו אבל לאחרונה כמעט ואי אפשר לעבוד איתו לא מצליח להוציא ממנו דברים או להעתיק אליו, אפילו שויתרתי ועשיתי פירמוט זה עדיין לא עזר. יכול ליהיות שמדובר בכבל שלו וזה לא הדיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום...ברצוני להדפיס דיסק בLIGHTSCRIBE עקבתי וביצעתי את כל ההוראות.. אך כשאני בא לעשות PRINT הוא מסיים את ההדפסה על הדיסק בשתי שניות אך כשאני מוציא את הדיסק, לא מודפס עליו שום דבר מה לעשות?? אני משתמש בתוכנת NERO ובצורב DVD תומך LIGHTSCRIBE. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההארד דיסק נקנה לפני כ- 5 חודשים והחל לגרום לבעיות. לאחר מספר בדיקות התברר שהוא תקול . גם ווינדוס 7 מדווח שההארד דיסק עומד ליפול. התקשרתי לחנות ואמרו שניתן להחליף לסמסונג או היטאצי . 500 מגה , 7200 , 16 מגה זכרון פנימי. מה אתה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-