אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הדיסק קשיח הזה יש לי שתי שאלות 1.בכונן מופיעים רק 119 גיגה שאפשר להשתמש האם זה תקין? 2.משום כשאני בודק כמה גיגה בשימוש זה מראה לי 60 אבל כשאני בודק את כל הקבצים בכונן יש רק 40 לאן נעלמו 20 גיגה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני לגיבוים (לרוב לא יהיה נייד מחוץ לבית) תקציב לא רלוונטי כרגע (עדיף כמה שפחות אבל אני משער שאין הבדל ענק בין הדגמים השונים) מה שחשוב לי זה אמינות (הולך לאחסן מידע חשוב לא אוכל לקבל שוב) מה יש לכם להגיד על אמינות של החברות Maxtor ושל W.D בדגמים החיצונים של 3.5? חושב על דגמים הבאים אבל אם יש משהו אמין יותר במחיר סביר אז אשמח לקבל הצעות. ראיתי את הדגם הבא של W.D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5095 ול- Maxtor יש את דגם הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 לכל אחד מהם יש דגם מקביל של 1TB ול- Maxtor יש גם את סדרה Basics Desktop 1TB 3.5 Inch (שאני לא יודע אם היא יותר טובה או לא) 1. על מה אתם ממליצים על…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי כאן על נושאי הפירמוט של הFAT ל NTFS ,רציתי לדעת במקרה של הסאן דיסק U3 בגדלים של 4'8'16 gb האם אפשרי לפרמט ל NTFS ולהחזיר ל FAT כמה שבא לך או שזה מוגבל ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
כותרת, הכי חשוב לי ביצועים 1-2tb יהיה מספיק מוכן לחרוג מהתקציב עד 200 שח הhdd יקנה מksp או אייבורי בלבד עדיפות לksp
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בנוגע לפתרון גיבוי. העניין מבוסס על המוצר הזה יש לי צורך בכל תקופה מסויימת לגבות נתונים חדשים ויחודיים. נאמר אני מגבה 60GB פעם בחודש. את הגיבוי אני עושה מלפטופ לשני כונני 3.5" דרך המכשיר הנ"ל, בתצורת RAID 1, כלומר יש לי גיבוי כפול על שני כוננים. פעם בכמה חודשים כשהדיסקים מתמלאים, אני מוציא אותם מהמכשיר והם עוברים לארכיון, אני קונה כוננים קשיחים חדשים ומתקין אותם בתורם לתוך המכשיר עד שיתמלאו מגיבויים. כיום אני עובד עם שני כוננים לגיבוי, שניהם חיצוניים דרך USB או פנימיים מחוברים ב SATA, ומעיק קצת להעתיק את הגיבוי כל פעם לכל אחד מהם בנפרד. מה שיותר מעיק זה החשש שהגיבוי עבר רק לאחד מהם וששכחתי לגבות גם לתאום שלו. האם זה יכול לעבוד ? האם אתם חושבים על חסרונות או …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרשמו בבקשה תגובות על כמות הזכרון הפנויה שיש לכם במחשב מעשית(ההפך מהסקר)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם הפעם אני אתיעץ איתכם בקשר לדסיק קשיח שאני שוקל לרכוש הנפח הרצוי הוא 320 גיגה, חשבתי ללכת על Western. אני רוצה להשאיר אופציה לRAID בעתיד, ולא נדיר שהמחשב שלי פועל 24 שעות ביממה, עם תוכנות שיתוף פתוחות. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: WD3200KS WD3200SD כאשר ההבדלים הינם שהראשון הוא SATA2, ובא עם באפר של 16 מגה והשני הוא SATA מהדורת RAID. בהתחלה חיפשתי מהדורת RAID עם באפר של 16 אבל הבנתי שכיום זה לא קיים (אולי ייצרו כאלה פעם והפסיקו) אז... על מה אתם ממליצים? לינקים: KS -> http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4812 SD -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281 תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב על הפנים, לא יכול לצרוב ב-24X כי זה עושה כמה מאות Buffer underrun ולוקח לדיסק יותר זמן להצרב מאשר במהירות 16 לפעמים יש דיסקים שלא פועלים "redundancy check error" עדכון Firmware לא עזר והצורב סך הכל דיי איטי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=D39kk1mMDUU הסרטון מתייחס לנושאים הבאים: 1. מה יותר אמין, דיסק קשיח או SSD 2. אמינות SSD 3. בלאי ב-SSD
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה יש משהו שממש מרגיז אותי, שאני מעביר קבצים גדולים (8GB ומעלה) לוקח להעביר לDOK הרבה מאוד זמן, במשך הזמן הזה לעיתים הדפדפנים (גם FF וגם IE) נתקעים בשלבים שונים והיכולת להשתמש במחשב מאוד מוגבלת. גם לאחר שהסתיימה העברה הקבצים לא מתנגנים על ה DOK, כאילו שמנסים לעשות buffer ויש כאלו שבכלל לא נפתחים. חייב לציין שה DOK הוא ג'נרי 128GB אבל זה קורא לי עם עוד סוגים למשל של sandisk. ה DOK היה מחובר לחיבורי USB שונים אבל גם מאחורי המחשב יש ללח האם עם אותה התוצאה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בלפטופ שלי יש צורב, אבל לא רשום עליו DL. יש דרך לבדוק האם הוא תומך ב- DL, לפני שאני קונה דיסקים ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לעשות בדיקות תקינות לדיסק toshiba mk5065gsx, אבל מסתבר שבניגוד לחברות האחרות לtoshiba אין שום כלי אבחון. במה אתם ממליצים להשתמש? הפעלתי hd tune, האם יש עוד רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB שאני מחבר לנייד בשביל לחבר עכבר ומקלדת חיצוניים. מדובר במפצל סטנדרטי עם 4 יציאות. הבעיה היא שמדי פעם, משום מה המפצל מפסיק לעבוד. אם מחברים את העכבר והמקלדת ישירות למחשב אף פעם אין בעיה. אם הם מחוברים למפצל אז כשהוא מפסיק לעבוד לא עוזר לנתק ולחבר אותם אלא רק לנתק ולחבר שוב את המפצל עצמו. האם אני צריך איזשהו מפצל עם חיבור מתח חיצוני או משהו כזה או שפשוט יש לי מפצל דפוק? תכלס אין לי בעיה לקנות עוד מפצל ולנסות אבל אולי מישהו פה מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי דיסק און קי תוצרת A-Data עם ממשק USB2 . השאלה היא האם מישהו מכיר שיטה/תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות בזמן אמת את הקצב (מהירות) שבו מועתקים קבצים מהמחשב (לוח אם) לדיסק און קי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-