עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Klayhamn,

שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by VanStyle,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?

3. Started by netanel1,

האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata? ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים? האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naorsa,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD 500GB הוא לא נפל או משהו אבל לאחרונה כמעט ואי אפשר לעבוד איתו לא מצליח להוציא ממנו דברים או להעתיק אליו, אפילו שויתרתי ועשיתי פירמוט זה עדיין לא עזר. יכול ליהיות שמדובר בכבל שלו וזה לא הדיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by whybe,

שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע .... בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור : תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!! אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS" מה הולך פה !? ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה ! (כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו) מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dids22,

טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חברה, אז קניתי מחשב חדש- עם כונן קשיח אחד, SEAGATE 500GB SATA3. אחבר גם כונן שני, ישן בתור גיבוי ופח זבל למדיה, SATA1. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו ווידאו עם התוכנות של ADOBE. איך אני צריך לחלק את המחיצות על הכונן החדש? מן הסתם מחיצה אחת ל WINDOWS, 64BIT, אבל השאלה היא אם על אותה מחיצה, אני שם גם את התוכנות עצמן. כמובן שבנוסף אני אצטרך מחיצה שלישית- כזו לפרויקטים ודגימות. אז איך מומלץ לי לסדר את הכל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

אתמול חבר שלי קנה הרדיסק של WD 80 ג'יגה עם 8 מגה בבאפר. חילקנו לו את ההרדיסק בהתקנה של הוינדוס ל 3 מחיצות אחת של 10 ג'יגה (למערכת ההפעלה) ושתיים האחרות בנות 35 ג'יגה כל אחת. עכשיו יש בעיה, את המחיצה של ה10 ג'יגה הוינדוס פירמט לFAT32 והכל טוב וחלק. עכשיו כשניסיתי לפרמט את 2 המחיצות הנותרות הוא כותב לו משהו בסגנון "המחיצה גדולה מידי עבור FAT32" הוא מוכן לפרמט אותה רק לNTFS שאת זה אני לא רוצה. יש דרך לעקוף זאת ? ואני יודע שזה קצת לא קשור לפורום הספציפי אבל האם יש לוינדוס XP תוכנת FDISK ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sherlock1212,

?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה ממש לפני כמה דקות. אני משתמש בDOK הזה כבר הרבה זמן ולא הייתה לי בעיה להכניס קבצים של 1-2GB (מעולם לא ניסיתי קבצים גדולים מ2GB) והיום ניסיתי להכניס קובץ שהוא 4.7GB אבל אז עולה לי הודעה שאומר לי שהדיסק מלא, אבל הקטע הוא שכל ה15.1GB שקיימים הדיסק פנויים. עשיתי פירמוט ולא עזר. הDOK המדובר זה: http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=165 בגרסת 16GB. ----------------------------------לא משנה כבר פתרתי את הבעיה.שחכתי שצריך לפרמט אותו לNTFS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Thunder-Head,

במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Danits1,

כמה נתונים ראשוניים : 1.מבצע גיבוי בעזרת 2 שיטות : א. בענן באמצעות ONEDRIVE ב. ובאמצעות דיסק קשיח חיצוני של 500GB *בסוף התהליך הקבצים/תמונות מגובים בדיסק קשיח ובענן והסמארטפון מנוכה לגמרי מקבצים . **יש לציין, שיש לי חשבונות גם בדרופבוקס ובפליקר...אך הגיבוי העיקרי לתמונות בשלב זה הינו לonedrive 2. יש לי גיבוי אוטומטי מהסמארטפון בעזרת אפליקציית ONEDRIVE - משיכה אוטומטית של כל תמונה שאני מצלם ישירות לענן אז מה הבעיה ? הבעיה נוצרת אחת לתקופה כשאני רוצה לעשות סדר בתמונות דבר ראשון – מגבה בהעברה לדיסק הקשיח החיצוני את התמונות מהסמארטפון (תוך כדי מיון/מחיקה/ סדר בין התמונות השונות.. יש לציין כי חלקם כבר מוינו תוך כדי השימוש השוטף בסמארטפון וכבר בנקודה זו תמונת הראי בין ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Raanan30,

היי. קניתי שלשום מחשב "משני" פשוט ביותר מכאן - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3479&CatCode= אני רוצה לחבר הארד דיסק ישן ממחשב אחר ככונן משני נוסף, במקום להעתיק את כל הקבצים שיש עליו אל ההארד דיסק החדש. החיבור שלו הוא כאמור IDE ובמחשב יש רק כניסות SATA. קניתי מ KSP את ממיר כלשהו - http://ksp.co.il/?uin=5269 אני מחבר את הצד של חיבור ה IDE אל ההארד דיסק הישן, ונותן להארד דיסק חשמל, בצד השני של הממיר יש שתי כניסות SATA וחיבור קטן לכוח (חשמל לממיר עצמו). חיברתי כבל SATA מהממיר אל לוח אם ולא עובד. לא ברור לי למה יש שתי יציאות (אשמח אם מישהו יסביר), אבל ניסיתי את שתיהן ושום דבר. ההארד דיסק הישן נדלק, אני שומע ומרגיש אותו עובד, הנורה על הממיר עצמו נדלקת כאינדיקצ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני זקוק ליעוץ המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'? אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ישן מלפני 6 ששנים, להלן הפרטים הרלוונטים: לוח אם: Gigabyte P55-UD3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov עוד פרטים פחות חשובים: מעבד: I5 750. כרטיס מסך Ati radeon 5850. הארד דיסק Western digital caviar black 1TB וזכרון פנימי 4GB. המחשב מאוד איטי ולפי ההתרשמות שלי מכמה בדיקות - ההארד דיסק הוא הבעייתי פה ומעבר ל-SSD יכול לעזור. בינתיים אני חושב לקנות את הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14819 לגבי תמיכה בלוח אם: על פי רפרוף ב-Specification של הלוח אם, נראה שהוא תומך ב-Sata2 3Gb/s. בנוסף מבדיקה ב-Bios יש לי אפשרות לעשות Sata AHCI Mode (הבנתי שזה חשוב ל-SSD). השאלות: 1. האם צפויים לי בעיות או שה…

22. מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הזיכרון יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הדיסק הקשיח של המחשב לדיסק SSD. האם בכלל אפשר להוסיף למחשב דיסק קשיח שכזה מבלי להוציא את הישן? (כזה שרק מערכת ההפעלה תשב עליו). האם זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד שיתאים למחשב ומספיק רק בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OmEr8,

שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.