עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, רכשתי היום WD 5000AAKS CAVIAR BLUE 500GB המוכר טען שזה 32 CACHE אבל גיליתי שאין כונן כזה ומדובר ב 16MB. 1. האם זה משמעותי ? 2. האם הכונן הזה טוב ? 3. האם תוכלו להמליץ לי על כונן 500GB CAHCE 32 (בהנחה וזה משמעותי) 7200 RPM ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אפשר גם מבוסס MP3, רצוי בעל רגישות גבוהה וזמן הקלטה של לפחות 4 שעות המטרה היא למקם אותו בתיק כלשהו ולהקליט סביבה של סלון תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by פומה,

בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה

6. אהלן! קיבלתי ממכם את הרעיון לקנות 2 כוננים קשיחים ו"לעשות" RAID0 (לא שיש לי מושג איך עושים את זה אבל אני מקווה שזה לא יהיה מסובך מדי). השאלה שלי אם זה אפשרי רק עם כוננים שווים בנפח: 80X2, 160X2 וכו' או שאפשר גם עם אחד של 80 ואחד של 160 ? כי זה מה שאני מעוניין לעשות תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shahaf86,

היי, אבא של חברה שלי קנה כונן קשיח של WD עם החיבור לחשמל ה-"3.5 בכל מקרה כשהוא קיבל אותו הוא פירמט אותו ומאז המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי להחליף כבל לא עבד כשאני מחבר אותו למחשב הוא מראה שהוא מזהה אותו אבל לא ככונן אלא כדיסק כזה כמו הכונן דיסקים שיש למחשב. בבקשה עזרה, תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ag43,

http://e.walla.co.il/?w=/201/2543041 זו פדיחה ברמה לאומית, בטח אם זו כבר הפעם השניה שזה קורה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomz,

אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי 3 הרדיסקים, DVD וצורב, ורק 2 בקרי IDE אין לי רייד במחשב http://www.shimacomputer.co.il/index.html?target=p_244.html〈=he איך הבקר הזה יכול לעזור לי? אני יוכל לחבר אותו בתור בקר IDE רגיל ללא רייד? אם אני אחבר אותו בתור רייד איך זה יכול לעזור לי? בכלל- הסבר על רייד יכול ליהיות מועיל... המפרט: 2*WD80 MAXTOR60 PioneerDVD Richo*16 תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cahiml,

לאור מחירו של ה Seagate HDD 4.0TB 7200 64MB SATA - מחיר: 863 ש"ח אני שוקל לרכוש את הדיסק לאחסון קבצי מדיה. הוא משתלם (כמעט) כמו דיסק 3TB ויותר זול מ 2TB * 2 השאלה אם מישהו מכיר אותו לחיוב או לשלילה. תודה לכל העוזרים/עוזרות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ad21,

שלום, יש ברשותי נטבוק (LENOVO S10-3) הוצאתי ממנו את ההארדיסק בשביל שימוש אחר, ואני מתכוון לשים בתוכו SSD שיהיה רק בשביל גלישה באינטרנט (מתכוון להתקין עליו JOLI OS) אני מחפש SSD בנפח של 8-16GB, עם ביצועים סבירים (שירוץ סבבה, לא חשוב לי שיידלק בתוך 10 שניות) לצערי הרב כל מה שמצאתי באתרים בחו"ל הם מותגים סינים מוזרים (שאין לי בעיה לקנות אם תגידו לי שהם בסדר).. התקציב שלי הוא 20 עד 35 דולר(כולל משלוח) בינתיים הדבר הכי טוב שמצאתי זה: http://www.ebay.com/itm/Kingspec-16GB-2-5-140MB-S-8CH-SATA-II-SSD-MLC-NAND-Flash-HD-Hard-Disk-Notebook-/330729182948?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_6239wt_1397 אם יש לכם הצעות אחרות (אין לי בעיה גם שיהיה לו רק 8GB) מאתרים בהחלט אשמח ולגבי הל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע המלצות לכונן קשיח. 1. הכונן מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה (רוב העבודה ב-Flash), מסמכים ותכנות. כמו כן, מותקנות על המערכת מספר שרתים וירטואליים VMWARE 2. הפרמטרים החשובים ביותר (לפי סדר חשיבות): (1) אמינות; (2) מהירות. אם יש פרמטרים נוספים, אשמח לשמוע. 3. נפח הכונן צריך להיות 1TB ומעלה - כרגע אני בכלל לא מסתדר עם ה-500GB שיש לי. 4. אני לא רוצה להתקין יותר מכונן אחד במחשב מטעמי חום ושקט. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, ניתן לשים מספר קבצי ISO BOOTABLE ב-DOK אחד עם קבצי מוזיקה למשל ולבחור איזה אימאג' מהם אני רוצה להעלות באתחול? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by יוגב1,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by the_reaper123,

מי שיודע גם לDUAL LAYER וגם לרגיל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה ממש לפני כמה דקות. אני משתמש בDOK הזה כבר הרבה זמן ולא הייתה לי בעיה להכניס קבצים של 1-2GB (מעולם לא ניסיתי קבצים גדולים מ2GB) והיום ניסיתי להכניס קובץ שהוא 4.7GB אבל אז עולה לי הודעה שאומר לי שהדיסק מלא, אבל הקטע הוא שכל ה15.1GB שקיימים הדיסק פנויים. עשיתי פירמוט ולא עזר. הDOK המדובר זה: http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=165 בגרסת 16GB. ----------------------------------לא משנה כבר פתרתי את הבעיה.שחכתי שצריך לפרמט אותו לNTFS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by generalA,

שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים