עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lior666,

שלום לכם. אני היום קיבלתי דיסק קשיח חדש - WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green. ונתקלתי בבעיה בזיהוי שלו. 1.הביוס בהתחלה מזהה אותו. אבל, שאתה נכנס בBIOS לראות את הגודל של הכונן. הביוס לא מזהה תגודל, ותמידע אליו. 2.הוינדוס לא מזהה אותו בכלל. 3.לפעמיים אחרי הפעלה מחדש, הדיסק נעלם מהBIOS לגמרי! אז שאלות. 1. הבעיה יכולה להיות בדיסק עצמו? כי הוא מזוהה בBIOS אבל לא לגמרי. ואחר כך נעלם לגמרי מהBIOS. 2. הדיסק בהפעלה של המחשב משמיעה תקתוקים, וזה מגיעה מהדיסק החדש. זה סימן לבעיה נכון? ו3. הלוח אם במחשב זה Gigabyte P35-S3L, יש סיכוי שהלוח לא תומך ב2TB? הדיסק לא משמש כוינדוס, זה רק לגיבויים. בקיצור, האם הבעיה בדיסק הקשיח? או שיש איזה הגדרה בלוח אם שלי, לדיסקים קשיחים של 2…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by bleep,

שלום, במחשב שלי אין כונן לפלופי דיסק ויש לי דיסקטים עם חומר שאני רוצה לראות. האם מישהו מכיר שירות אינטרנט באזור המרכז שיש שם במחשבים כונן לפלופי? תודה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  3. הסתבכתי ... ברשותי לוח אם של אינטל מדגם - d915pgn , התקנתי היום HD חדש שעליו אני אתקין את WIN7 אך יש הודעה "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Setup log files for more information" - יש לציין שלמרות ההודעה ניתן לראות בהתקנה את 2 המחיצות!, חיפשתי באתר של אינטל דרייברים של הלוח אם שלי (חשבתי כנראה צריך דריברים לSATA) ומשום מה ראיתי הודעה שבזמן הקרוב הם לא מתכוונים להוציא (או גם לא יוציאו) דרייבר ללוח אם שיתאים ל WIN 7 , מה זה אומר ? נדפקתי ? זה ההארדיסק : WD3200AAKS אשמח לעיצות אגב ניסיתי לשנות בלוח אם ב ata/ide configuration והאפשרויות שיש לי הן : disabled , legacy , enhanced ברגיל זה היה על enhanced וש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by אוראל נתן,

היי, יש לי הרדיסק חיצוני של wd והוא עבד יפה מאוד, ועכשיו הוא עושה בעייה, המחשב מזהה שמשהו נכנס, אבל הוא לא מראה לי את הכונן שלו, לא קופצת לי תקייה שלו, נסיתי עם הרדיסק אחר והיה בסדר. ניסיתי להחליף כבל וגם זה לא עבד...הכבל של ההרדיסק שלא נפתח, עובד על זה שפועל כשורה אז בעצם זה לא הכבל. על ההרדיסק נדלקת נורה כאילו הוא עובד, אבל במחשב הוא לא מופיע. מה יכולה להיות הבעייה? אני לא רוצה לפרמט אותו יש לי שם מלא תמונות של המשפחה. מה עוד אפשר לעשות בלי לפרמט? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. במחשב שקונה יש לי עכשו SSD עם נפח נחמד 256 ג'גה של סמסונג ה 840 PRO הוא גם כמובן שקט לחלוטין שזה מאוד נחמד וגם סופר חסכני בחשמל וכאלו, והכי חשוב - סופר מהיר! השאלה האם להוסיף למחשב גם כונן קשיח רגיל? לרוב את השירים/סרטים וכאלו אני שומר בכונן חיצוני USB3 במילא. אבל מצד שני, אולי כרגע 256 נראה לי גדול, ופתאום ארצה לשים הרבה משחקים ולא יודע מה ויגמר המקום מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by KRS1,

שלום לכולם. אתמול רכשתי הארד דיסק חדש (western digital 250g wd2500ys) חיברתי אותו למחשב ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אך הביוס מזהה אותו כ IDE ולא כ SATA. ( לוח אם מסוג: gigabyte ga-945p-s3).. מישהו יודע מה הבעייה אולי?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by motorishta,

לילה טוב, רכשתי את הארדיסק הנ"ל לפני כשבוע, לאחר כמה דקות של עבודה הוא ממש ממש חם. אפשר לדעת באיזה טמפרטורה הוא נמצא בסיכון? אם אני מחבר אותו באמצעות eSATA עדיין יהיה ניתן לדעת מה הטמפרטורה שלו? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by psybrain,

1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ מי יותר טוב ? מי יותר מהיר ? מי יותר אמין ? מי יותר שווה תכסף ולמה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by atomic rooster,

היי. הדגם הוא WD 2500KS00MJB0. ההארדיסק מגיע תוך כמה שעות לטמפ' של 42 מעלות ופולט לא מעט רעש. עפ"י HDTUNE, אופציית AAM מופעלת. מה הייתם מייעצים לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elena_ash,

שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחת ממשפחות כונני ה-SSD הטובות ביותר לשוק הביתי מתרחבת עם דגמים מוקטנים שמצליחים לשמור על רוב התכונות החיוביות של דגם ה-2.5 אינץ\' המקורי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-evo-850-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-m-2/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי כרגע פנטיום 3, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים כרגע יש לי שני דיסקים של WD, שניהם 72RPM, רגילים (200, 80 GN) במחשב החדש, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש, מהיר יותר, שעליו תשב מערכת ההפעלה. השאלה שלי, היא האם לקנות דיסק גדול, שאני אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות, או שרק חשוב שמערכת ההפעלה תשב עליו ? כלומר, האם אני יכול לקנות דיסק קטן ומהיר, ואת כל התוכנות והמשחקים להתקין על הדיסקים של ה7200 RPM ? אני לא יודע אם משחקים ותוכנות משתמשים בהרדיסק למעט הטעינה הראשונית שלהם לזכרון אם תוכנה/משחק יושבת על הדיסק המהיר יותר, ביצועים ישתפרו ? וגם איזה אפשרויות יש לי לדיסקים מהירים ? ומה ההבדל בין SATA לדיסק רגיל ?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  14. בוקר טוב לכולם וחג שמח :-) איזה מבין הSSD עדיף יותר מפחינת ביצועים? 1.Intel® X25-M and X18-M Mainstream SATA Solid-State Drives http://www.intel.com/design/flash/nand/mainstream/index.htm Callisto 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB.2 http://mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB.aspx תודה רבה לעונים.. נ.ב הנפח לא ממש משנה לי כרגע.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם! לפני כשבוע ניסיתי לצרוב כמה שירים על דיסק, אך משום מה, כמה שניות לאחר תחילת הצריבה, אני מקבל הודעת שגיאה. ניסיתי להחליף דיסק, לשנות את סוג הצריבה, אולם אף לא אחד מהשניים עזר. לכן, אני מניח שהצורב לא תקין ואני מבקש את עזרכתם. אני מחפש צורב DVD במחיר של עד 200 ש"ח, כאשר מה שהכי חשוב זה האמינות של הצורב. יש המלצות? נ.ב. האם יש עדיפות לצורב עם יציאת IDE או SATA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sango,

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ms.kei,

איזה צורב DVD כדי לקנות?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by quicks2k,

שלום , יש לי 2 קלטות של טייפ גיבוי בנפח 20 ג'יגה מסוג Travan וכונן של חברת Seagate STT20000A השאלה שלי היא איך אני קורא גיבוי שנמצא על הקלטות האלה, ומשחזר את המידע , אני לא יודע באאזו תוכנה נעשה הגיבוי. תודה לכל העוזרים עריכה: הגיבוי נעשה בוינדוס 98 עם תוכנה שקוראים לה HP backup או משהו בסגנון, אני לא מוצא בשום מקום מידע על התוכנה הזאת

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by Ymac,

שלום, אני רוצה לקנות SSD ויש כל כך הרבה דגמים שזה מבלבל... אני מבקש שתי המלצות: ל-SSD 60 גיגה ול-120 גיגה. אני קונה בחו"ל. חשבתי ע להדגמים הבאים: Corsair Force GT 120 / 60 OCZ Vertex 3 120 / 60 OCZ Agility 3 120 / 60 Patriot Pyro SE 120 / 60 Patriot Wildfire 120 Crucial M4 64 / 128 מי הכי מומלץ? (המספרים הם הנפחים הקיימים הרלוונטים להשוואה) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by integral,

ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב: http://www.cdfreaks.com/article/172/9 עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004: Year 2004 results: CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn Combo: HLDS - TSST - LiteOn CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by geigera,

שלום אני מחפש כלי טוב לגיבוי שוטף (כל יום-יומיים) ממחשב נייד. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסק און קי עם תוכנת קרוזר של sandisk. עכשיו הוא נהיה קטן בשבילי (אם אני רוצה להשתמש בדיסק און קי גם להעברת נתונים גדולים או גיבוי מזדמן של מדיה). אמרו לי בעבר שסן דיסק כבר לא שמים את התוכנה על הדיסק און קי שלהם אבל פתאום ראיתי בחנות כאלה שכתוב עליהם cruzer. האם חזרו לזה? אולי יש דרך יותר טובה לגיבוי? אולי ענן? האם בענן הוא מגבה רק את מה שהשתנה ולא מעתיק הכל? בנוסף, אני מגבה מפעם לפעם את המחשב הביתי להארד דיסק חיצוני (500G). יש דרך לגבות כך שיעתיק רק את הקבצים שהשתנו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yakir4u,

זה הכונן גיבוי שלי יש לי שם הרבה חומרים יש צורך לגבות או שזה תקין?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. שלום לכולם! ובכן, גם אני נפלתי על הארד דיסק שנפגם (Seagate Barracuda 7200.11 500 GB ST3500320AS). המצב אצלי גרוע יותר מהרגיל מכיוון שההארד דיסק אינו מזוהה בביוס עצמו ולכן אי אפשר לעדכן את הFIRMWARE. עשיתי חיפוש בפורום וולא מצאתי תשובה למקרה והדיסק אינו מזוהה במערכת הBIOS. על הדיסק נמצא מידע חשוב ביותר שאינני יכול למסור תמורת האחריות ודיסק חדש - אני חייב לשחזר אותו בדרך כלשהי. אשמח לכל מי שמכיר את הבעיה בשלב המתקדם (הארד אינו מזוהה בBIOS) ויוכל לסייע. תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים